Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ποιος τις γαμαει μωρε της ελληνιδες τα μπαζα οταν υπαρχουν τα μπουρδελα τα studio και τοσα cg κλασεις ανωτερες σε ομορφια και εμπειρια στο sex

Αυτη τη στιγμη το παραπανω ειναι περισσοτερο θεωρητικο παρα ρεαλιστικο. Ισως και λογω covid. Στη πραξη εξω κυκλοφορουν πολυ καλυτερες γκομενες απ'τα βιζιτονια των γραφειων. Ειναι ελαχιστες αυτες που εχουν τοπ εμφανιση.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ποιος τις γαμαει μωρε της ελληνιδες τα μπαζα οταν υπαρχουν τα μπουρδελα τα studio και τοσα cg κλασεις ανωτερες σε ομορφια και εμπειρια στο sex

Αυτη τη στιγμη το παραπανω ειναι περισσοτερο θεωρητικο παρα ρεαλιστικο. Ισως και λογω covid. Στη πραξη εξω κυκλοφορουν πολυ καλυτερες γκομενες απ'τα βιζιτονια των γραφειων. Ειναι ελαχιστες αυτες που εχουν τοπ εμφανιση.
ελα ! που συχναζεις φιλε μου να παμε και εμεις

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτοί που ξέρεις εσύ,πρέπει να είναι και οι μόνοι.Αλλά αν αυτές πηγαίνουν μαζί τους για τα λεφτά,δεν στρέχει.Είναι σαν να γαμάνε πουτάνες.Αν τις γαμάνε τζάμπα,μαγκιά τους

Αναφέρομαι σε τύπους που γαμάνε τσάμπα.
Οι με λεφτά, είναι άλλη κατηγορία, χέστους.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ.

Και δεν κλαίγαν ποτέ.
Όσο ήταν ρέστοι , έκαναν αγώνα.
Από ένα σημείο και μετά , γίνεται πιο εύκολο .

Είναι σαν τη σκοποβολή πήλινου στόχου που λέμε σε άλλο θέμα !!!!!!
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ... ΠΙΑΤΑΚΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ 60-70χλμ/ώρα ... 11cm πιατάκι ... και να πηγαίνει να ... σπάει στα 25-30 μέτρα παραπέρα ... λες ... ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ , ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ !!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Αν δεν πετάξεις το όπλο .... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ .... μετά από λίγες βδομάδες ... σπας τα μισά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

ελα ! που συχναζεις φιλε μου να παμε και εμεις

Παντου ειναι, δε γινεται να τις βλεπω μονο εγω :confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Αυτοί που ξέρεις εσύ,πρέπει να είναι και οι μόνοι.Αλλά αν αυτές πηγαίνουν μαζί τους για τα λεφτά,δεν στρέχει.Είναι σαν να γαμάνε πουτάνες.Αν τις γαμάνε τζάμπα,μαγκιά τους

Και δεν κλαίγαν ποτέ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ... ΠΙΑΤΑΚΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ 60-70χλμ/ώρα ... 11cm πιατάκι ... και να πηγαίνει να ... σπάει στα 25-30 μέτρα παραπέρα ... λες ... ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ , ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ !!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Αν δεν πετάξεις το όπλο .... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ .... μετά από λίγες βδομάδες ... σπας τα μισά.

Ρε ναυάγιο εδώ κατάντησες, να συζητάς με τον .........σαδμαν για......... γυναίκες;;;;;;

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Και δεν κλαίγαν ποτέ.

εσυ τυπε γαμας χοντρες αμα σου κατσει ;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δεν τα λέτε πολύ καλά ...
Αν κάναμε στατιστική ... πιθανόν να ισχύουν τα νούμερα.
Να βλέπεις σήμερα λιγότερους 40ρηδες να έχουν γκόμενα 20αρα.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !

Σου είπε ότι δεν σε θέλει επειδή είσαι ... 40 ;; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ;;
Αν είπες ηλικία ... βασικά έχασες επειδή δεν παίζεις σωστά !

Από την άλλη ... ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΗΤΤΑ ; Απλά δεν υπάρχει το άλλοθι της ηλικίας .
Αν έπαιζες δηλαδή με μία που είστε γεννημένοι την ίδια χρονιά., θα κέρδιζες σίγουρα ;;ΟΧΙ !!!

Τότε θα έφταιγε ... το ότι δεν έχεις πόρσε !
Ότι δεν έχει πισίνα !

Αν τα είχες κι αυτά και έχανες, θα έφταιγε ότι δεν έχεις ... τατουάζ !!!!!

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ.
Και μη θυμάστε ήττες.

Πουλάς ένα στυλάκι , βλέπεις σε ποιές πιάνει , πόσες γουστάρεις από αυτές στις οποίες πιάνει και από αυτές ΤΡΩΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

Οι άλλες ... ας πάνε στο διάολο .

Δεν βλέπεις πολλές 20αρες κε 40ρηδες .... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Λες κι αν πας το σαντ μαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο που θα είναι 500 50ρηδες που θα ξεκωλιάζουν 18χρονες, θα γαμήσει.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Βλέπω μάγκες, 50, 55, 45 , που γαμάνε 20χρονες και 18χρονες και 35χρονες .
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ... ΚΛΑΣΗ ... ΓΑΜΑΝΕ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΕΣ ή τη χούφτα τους.

Εκανα bold τα ουσιαστικοτερα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
σε ολες τις τριοκοσμικες χωρες εντωμεταξυ βλεπεις πολυ μικροτερες να πηδιουνται και να παντρευονται πολυ μεγαλυτερους

εδω ο αλλος δηλωνει οτι ειναι υπερ της λευκης φυλης οταν στερει απο τον καθε λευκο Σαντμαν τις λευκες γυναικες που του αντιστοιχουν (συμφωνα με την ιδεολογια που δηλωνει οτι τον αντιπροσωπευει) :cheesy: :cheesy:

ουτε σοβαρους ναζι δεν εχετε :cheesy:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Δε πα να ναι η άλλη μουνάρα...αν είναι κακομαθημένη και κακότροπη δεν περνάς καλά και όπως το πες...δεν παλέυονται ούτε τέταρτο!

Εκεί καλύτερη η ξήγα παρά η ανοχή.Γιατί και αγάμητος και μαλάκας θα βγεις στο τέλος!

Άμα βρεις μουνάρα,δεν την αφήνεις έτσι εύκολα

Ας με πρήζει και ας είναι κακότροπη,αν από εμφάνιση είναι αυτό που θέλω,τη βγάζω έξω φιλιέμαι,κάνω,ράνω και με κοιτάνε όλοι με ζήλεια,στ'αρχίδια μου.
Είσαι κλινική περίπτωση και μπορείς να χαραξτηριστείς σαν beta πίρφορος μουνοζητιάνος.Όμως όχι μονο δεν βγάζεις καμία έξω,γιατί είσαι μίρλας και ανίκανος,αλλά μας ζαλίζεις τα παπάρια με το τι θα έκανες.Είμαι σίγουρος ότι και καμία αρκούδα γύφτισα να σου την έπεφτε θα πήγαινες,γιατί απλά είσαι πτωματοφάγος.Καλά κάνεις,καθώς κατακάθια σαν εσένα είναι απαραίτητα σαν παραδείγματα προς αποφυγή,αλλά και μαζί με τους πούστηδες οπισθογεμείς αποτελείτε ένα μεγάλο κομμάτι κατά γέννηση αρρένων που δεν αποτελείτε καμία απειλή,πρόκληση ή ανταγωνισμό για τα υπόλοιπα αρσενικά του περιβάλλοντός σας.Πλεον πιστεύω ότι δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί σου,όχι μόνο γιατί απλά θέλεις να προκαλείς,αλλά κυρίως γιατί δεν έχει πλάκα ούτε να σε ξεφτιλίζουμε,καθώς είσαι να σαν να ξεφτιλίζουμε ένα ψοφίμι που εξακολουθούν να πατάνε τα διάφορα οχήματα στην εθνική....λυπηρό και τραγικό.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σχετικά με τα παραπάνω.
Είπα ξεκάθαρα, ότι με το στυλάκι που πουλάει ο πετυχημένος παίκτης, βλέπει ποιες τσιμπάνε και από αυτές , τρώει όσες γουστάρει.
Όχι τα μπάζα.

Από το σαντμαν, κανείς δεν στερεί τίποτε. Η μαλακία του , του στερεί τα πάντα.
Ο άνθρωπος δεν την έχει πέσει ποτέ !
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ; Κανείς .

Απλά δεν κάνει το 1ο βήμα , που κάνουν όλοι .... 20-30 χρόνια πριν από αυτόν σε ηλικία.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είσαι κλινική περίπτωση και μπορείς να χαραξτηριστείς σαν beta πίρφορος μουνοζητιάνος.Όμως όχι μονο δεν βγάζεις καμία έξω,γιατί είσαι μίρλας και ανίκανος,αλλά μας ζαλίζεις τα παπάρια με το τι θα έκανες.Είμαι σίγουρος ότι και καμία αρκούδα γύφτισα να σου την έπεφτε θα πήγαινες,γιατί απλά είσαι πτωματοφάγος.Καλά κάνεις,καθώς κατακάθια σαν εσένα είναι απαραίτητα σαν παραδείγματα προς αποφυγή,αλλά και μαζί με τους πούστηδες οπισθογεμείς αποτελείτε ένα μεγάλο κομμάτι κατά γέννηση αρρένων που δεν αποτελείτε καμία απειλή,πρόκληση ή ανταγωνισμό για τα υπόλοιπα αρσενικά του περιβάλλοντός σας.Πλεον πιστεύω ότι δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί σου,όχι μόνο γιατί απλά θέλεις να προκαλείς,αλλά κυρίως γιατί δεν έχει πλάκα ούτε να σε ξεφτιλίζουμε,καθώς είσαι να σαν να ξεφτιλίζουμε ένα ψοφίμι που εξακολουθούν να πατάνε τα διάφορα οχήματα στην εθνική....λυπηρό και τραγικό.

Άμα ήμουν beta πυρφόρος ρε λακαμά,τώρα θα'μουν με καμια χοντρή και...ευτυχισμένος

Ποιον να ξεφτιλίσετε ρε γαμιάδες του πληκτρολογίου όλοι;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865

Άμα ήμουν beta πυρφόρος ρε λακαμά,τώρα θα'μουν με καμια χοντρή και...ευτυχισμένος

Ποιον να ξεφτιλίσετε ρε γαμιάδες του πληκτρολογίου όλοι;
Είσαι για τον πούτσο με όποιον και να είσαι και αυτό μονο και μόνο γιατί θέλεις άλλους δίπλα σου,για να σε βλέπουν άλλοι και να πιστεύεις ότι σε ζηλευουν,πιστεύοντας ότι ασχολούνται μαζί σου και στην τελική θα ζήσεις μια ζωή κατά ψευδή πρότυπα άλλων.Ενας ναρκισσιστής αποτυχημένος που απλά ζεί για την ξεφτίλα και για να τον κάνουν ρόμπα.Και μετά μας φταίνε οι ελλεινίδες.Όχι.Φταίς εσύ και το συνάφι σου που αν δείτε μια σχετικά νορμάλ γκομενα πάτε και της γλύφετε την περίοδο και γίνεστε αυτό που πλέον λένε στο Αμέρικα,Simps.Στο τέλος όχι μόνο δεν γαμάτε γιατί είστε ανίκανοι,αλλά ανυψώνετε το ηθικό της κάθε ηλίθιας υπερβολικά με αποτέλεσμα τον ελλεϊνιδισμό.
Υ.Γ. και δεν ασχολούμαι μαζί σου ξανά...Η ευτυχία του καθένα μας δεν εξαρτάται απο κανέναν πέρα απο τον εαυτό μας,πόσο μάλλον απο ένα βρωμόμουνο.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πουτσα ξυλο και... σουβλα στις καριολες!

Καμια εμπιστοσυνη στα μουνια!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν τα λέτε πολύ καλά ...
Αν κάναμε στατιστική ... πιθανόν να ισχύουν τα νούμερα.
Να βλέπεις σήμερα λιγότερους 40ρηδες να έχουν γκόμενα 20αρα.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !

Σου είπε ότι δεν σε θέλει επειδή είσαι ... 40 ;; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ;;
Αν είπες ηλικία ... βασικά έχασες επειδή δεν παίζεις σωστά !

Από την άλλη ... ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΗΤΤΑ ; Απλά δεν υπάρχει το άλλοθι της ηλικίας .
Αν έπαιζες δηλαδή με μία που είστε γεννημένοι την ίδια χρονιά., θα κέρδιζες σίγουρα ;;ΟΧΙ !!!

Τότε θα έφταιγε ... το ότι δεν έχεις πόρσε !
Ότι δεν έχει πισίνα !

Αν τα είχες κι αυτά και έχανες, θα έφταιγε ότι δεν έχεις ... τατουάζ !!!!!

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ.
Και μη θυμάστε ήττες.

Πουλάς ένα στυλάκι , βλέπεις σε ποιές πιάνει , πόσες γουστάρεις από αυτές στις οποίες πιάνει και από αυτές ΤΡΩΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

Οι άλλες ... ας πάνε στο διάολο .

Δεν βλέπεις πολλές 20αρες κε 40ρηδες .... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Λες κι αν πας το σαντ μαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο που θα είναι 500 50ρηδες που θα ξεκωλιάζουν 18χρονες, θα γαμήσει.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Βλέπω μάγκες, 50, 55, 45 , που γαμάνε 20χρονες και 18χρονες και 35χρονες .
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ... ΚΛΑΣΗ ... ΓΑΜΑΝΕ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΕΣ ή τη χούφτα τους.
Με είδε φίλε και της φάνηκα μεγάλος.

ίσως έφταιξε που ήμουν αξύριστος και είχα κάποια λευκά/γκρίζα γένια ξέρω γω?

Δε δήλωσα ηλικία φυσικά μαλάκας είμαι?

Για τ άλλα που λες συμφωνώ,θέλει κυνήγι και κάποιο στυλ.

Εγώ έχω επιλέξει το πιο ξεκούραστο για μένα δλδ να ζητάω ευθέως αυτό που θέλω.

Όχι για κάποιο άλλο λόγο.ΒΑΡΙΕΜΑΙ να ασχοληθώ να ψυχαναλύω την κάθε γκομενίτσα που έχει τη δική της κοσμοθεωρία

Επίσης συνειδητοποιώ πόσο απέχω από τον άνδρα όνειρο(βλέπε το μοντέλο του BACELOR) που είναι πάνω από 1,90 με θεληματικό πηγούνι έντονο βλέμμα σώμα λεπτό και γυμνασμένο χαμόγελο,καμπριολέ αμάξι και κοινωνικό στατους.

Είμαι καμμια 10 αρια ποντους κατω(1,86) καμμια 15 αρια κιλα παραπανω(ευσωμος με λιγο κοιλιτσα και ογκο τυπου παλαιστης ΜΜΑ στα 104 κιλα) έχω καλοσχηματισμένο πρόσωπο αλλά δεν έχω καμπριολε ουτε παω για πλακα διακοπες στη Μυκονο ετσι για ενα καφε.

Εχω μετρια αυτοπεποιθηση στυλ παω και μιλαω αν γουσταρω μια και εχω λεγειν δεν κοιταω το πατωμα ουτε ,μασαω λογια

Απο εκει και περα φιλε τα ποσοστα μου ειναι πολυ χαμηλα.Το δηλωνω τιμιως.

Για να γαμησω 1 πρεπει να κανω 25 με 30 πεσιματα.Και αυτη η μια δε θα ειναι 10 αρακι αλλα 6 αρακι με 7 αρακι.

Όμως όπως σωστά έχει γράψει εδώ κάποιος συναθλητής επειδή ένα άτομο(εγω ας πουμε) δε τα καταφέρνει τόσο καλά δε σημαίνει πως έτσι είναι για όλους η κατάσταση.

Εχω δει μπυροκοιλιάδες να γαμάνε αστέρια.

έχω δει 40 αρηδες να ξεκωλιαζουν ολη την πλαση με ανεση και με τις λογικες απωλειες σε καποιες χυλοπιτες.

Εχω δει απ ολά.

Οπότε τρέχα γύρευε φίλε.

Οι γυναίκες είναι εντελως αψυχολόγητες και επίσης το γαμήσι γι αυτες δεν ειναι νουμερο ενα στη λιστα τους.

Προτιμούν οι μαλακισμένες να πάνε για ψώνια παρά να γεμίσουν κρέας το μουνί τους.

Αυτό ανεβάζει πιο πολύ τη ντοπαμίνη τους.

Αντίθετα εμείς οι άνδρες αν δε χύνουμε που και που σε καμμιά μουνότρυπα τρελαινομαστε και τιποτα δε μας κανει κεφι.

Μετα μολίς χυσουμε παμε και καβαλαμε τη μηχαναρα μας η τρεχουμε με το γηργορο αμαξι μας η παιζουμε αγωνες κικ μποξ σκακι κιθαρα βολτες με φιλους πλεξιμο και δε ξερω κι εγω τι αλλη μαλακια θα γουσατρει ο καθενας μας.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται - αν υπήρχε τρόπος "ταυτοποίησης" - η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας πληρωμένου έρωτα σε άτομα που δεν έχουν ρίξει/γαμήσει τουλάχιστον 10 θηλυκά μόνοι τους, άνευ αντιτίμου...

John

Σαν να λέμε για να κυνηγήσεις τσίχλες, πρέπει να έχεις πρώτα κατεβάσει 5 αφρικανικούς ελέφαντες !
Εσύ είχες γαμήσει 10 γκόμενες, όταν πήδηξες την πρώτη πουτάνα ;;;;;

οχι.
είχα γαμήσει πολύ περισσότερες....

σιγά που για να ρίξεις γκόμενα χρειάζεται να έχεις πάει σε πουτάνα πρώτα. ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Άρα δεν πήγες στα 16 σου σε πουτάνα για πρώτη φορά,όπως έκαναν πολλοί.

Μάλλον στην ηλικία αυτή είχες κορίτσι.

Και μάλλον τότε θα πίστευες πως αφού έχεις γκομενα δεν υπάρχει λόγος να πας σε ιερόδουλη.Σωστα?

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εχουνε τεραστια δυναμη οι γυναικες και το ξερουν εχουν κατι που οχι απλα το θελουμε αλλα το χρειαζομαστε , ευτυχώς που υπαρχουν και οι πουτανες , στο lockdown τις εκτίμησα οσο δεν παει , ειχα αρχισει και την επεφτα σε πρωην γκομενες μου και σε ότι αλλο εβρισκα στο fb

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom