Δεν τα λέτε πολύ καλά ...
Αν κάναμε στατιστική ... πιθανόν να ισχύουν τα νούμερα.
Να βλέπεις σήμερα λιγότερους 40ρηδες να έχουν γκόμενα 20αρα.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !
Σου είπε ότι δεν σε θέλει επειδή είσαι ... 40 ;; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ;;
Αν είπες ηλικία ... βασικά έχασες επειδή δεν παίζεις σωστά !
Από την άλλη ... ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΗΤΤΑ ; Απλά δεν υπάρχει το άλλοθι της ηλικίας .
Αν έπαιζες δηλαδή με μία που είστε γεννημένοι την ίδια χρονιά., θα κέρδιζες σίγουρα ;;ΟΧΙ !!!
Τότε θα έφταιγε ... το ότι δεν έχεις πόρσε !
Ότι δεν έχει πισίνα !
Αν τα είχες κι αυτά και έχανες, θα έφταιγε ότι δεν έχεις ... τατουάζ !!!!!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ.
Και μη θυμάστε ήττες.
Πουλάς ένα στυλάκι , βλέπεις σε ποιές πιάνει , πόσες γουστάρεις από αυτές στις οποίες πιάνει και από αυτές ΤΡΩΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.
Οι άλλες ... ας πάνε στο διάολο .
Δεν βλέπεις πολλές 20αρες κε 40ρηδες .... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Λες κι αν πας το σαντ μαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο που θα είναι 500 50ρηδες που θα ξεκωλιάζουν 18χρονες, θα γαμήσει.
ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Βλέπω μάγκες, 50, 55, 45 , που γαμάνε 20χρονες και 18χρονες και 35χρονες .
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ... ΚΛΑΣΗ ... ΓΑΜΑΝΕ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΕΣ ή τη χούφτα τους.
Με είδε φίλε και της φάνηκα μεγάλος.
ίσως έφταιξε που ήμουν αξύριστος και είχα κάποια λευκά/γκρίζα γένια ξέρω γω?
Δε δήλωσα ηλικία φυσικά μαλάκας είμαι?
Για τ άλλα που λες συμφωνώ,θέλει κυνήγι και κάποιο στυλ.
Εγώ έχω επιλέξει το πιο ξεκούραστο για μένα δλδ να ζητάω ευθέως αυτό που θέλω.
Όχι για κάποιο άλλο λόγο.ΒΑΡΙΕΜΑΙ να ασχοληθώ να ψυχαναλύω την κάθε γκομενίτσα που έχει τη δική της κοσμοθεωρία
Επίσης συνειδητοποιώ πόσο απέχω από τον άνδρα όνειρο(βλέπε το μοντέλο του BACELOR) που είναι πάνω από 1,90 με θεληματικό πηγούνι έντονο βλέμμα σώμα λεπτό και γυμνασμένο χαμόγελο,καμπριολέ αμάξι και κοινωνικό στατους.
Είμαι καμμια 10 αρια ποντους κατω(1,86) καμμια 15 αρια κιλα παραπανω(ευσωμος με λιγο κοιλιτσα και ογκο τυπου παλαιστης ΜΜΑ στα 104 κιλα) έχω καλοσχηματισμένο πρόσωπο αλλά δεν έχω καμπριολε ουτε παω για πλακα διακοπες στη Μυκονο ετσι για ενα καφε.
Εχω μετρια αυτοπεποιθηση στυλ παω και μιλαω αν γουσταρω μια και εχω λεγειν δεν κοιταω το πατωμα ουτε ,μασαω λογια
Απο εκει και περα φιλε τα ποσοστα μου ειναι πολυ χαμηλα.Το δηλωνω τιμιως.
Για να γαμησω 1 πρεπει να κανω 25 με 30 πεσιματα.Και αυτη η μια δε θα ειναι 10 αρακι αλλα 6 αρακι με 7 αρακι.
Όμως όπως σωστά έχει γράψει εδώ κάποιος συναθλητής επειδή ένα άτομο(εγω ας πουμε) δε τα καταφέρνει τόσο καλά δε σημαίνει πως έτσι είναι για όλους η κατάσταση.
Εχω δει μπυροκοιλιάδες να γαμάνε αστέρια.
έχω δει 40 αρηδες να ξεκωλιαζουν ολη την πλαση με ανεση και με τις λογικες απωλειες σε καποιες χυλοπιτες.
Εχω δει απ ολά.
Οπότε τρέχα γύρευε φίλε.
Οι γυναίκες είναι εντελως αψυχολόγητες και επίσης το γαμήσι γι αυτες δεν ειναι νουμερο ενα στη λιστα τους.
Προτιμούν οι μαλακισμένες να πάνε για ψώνια παρά να γεμίσουν κρέας το μουνί τους.
Αυτό ανεβάζει πιο πολύ τη ντοπαμίνη τους.
Αντίθετα εμείς οι άνδρες αν δε χύνουμε που και που σε καμμιά μουνότρυπα τρελαινομαστε και τιποτα δε μας κανει κεφι.
Μετα μολίς χυσουμε παμε και καβαλαμε τη μηχαναρα μας η τρεχουμε με το γηργορο αμαξι μας η παιζουμε αγωνες κικ μποξ σκακι κιθαρα βολτες με φιλους πλεξιμο και δε ξερω κι εγω τι αλλη μαλακια θα γουσατρει ο καθενας μας.