Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Επίσης συνειδητοποιώ πόσο απέχω από τον άνδρα όνειρο(βλέπε το μοντέλο του BACELOR) που είναι πάνω από 1,90 με θεληματικό πηγούνι έντονο βλέμμα σώμα λεπτό και γυμνασμένο χαμόγελο,καμπριολέ αμάξι και κοινωνικό στατους.

Είμαι καμμια 10 αρια ποντους κατω(1,86) καμμια 15 αρια κιλα παραπανω(ευσωμος με λιγο κοιλιτσα και ογκο τυπου παλαιστης ΜΜΑ στα 104 κιλα) έχω καλοσχηματισμένο πρόσωπο αλλά δεν έχω καμπριολε ουτε παω για πλακα διακοπες στη Μυκονο ετσι για ενα καφε.

Εχω μετρια αυτοπεποιθηση στυλ παω και μιλαω αν γουσταρω μια και εχω λεγειν δεν κοιταω το πατωμα ουτε ,μασαω λογια

Απο εκει και περα φιλε τα ποσοστα μου ειναι πολυ χαμηλα.Το δηλωνω τιμιως.

Για να γαμησω 1 πρεπει να κανω 25 με 30 πεσιματα.Και αυτη η μια δε θα ειναι 10 αρακι αλλα 6 αρακι με 7 αρακι.
.

Και τι κανείς εδώ τύπε μου?
Δεν ξέρεις ότι όλοι εδώ είμαστε μοντέλα, αυτοπεποίθηση τιγκα και γαμιαδες ολκής?
Καλά ένας moderator δεν υπάρχει?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τρούμπαμαν ... ρε τύπε τι μας λες ;;;
ΟΤΙ 40ρης με επιπλέον κιλά, άγνωστος , ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ , χωρίς άκρες σε στέκι , ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ;;; 20χρονη αστέρι ;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ;;;;;;;

Πλάκα κάνεις !
Έπαθες τέτοια συμφορά ρε φίλε ;;;
Κλαίω!
Συμπάσχω !!!!!!

Μας τρολάρεις , έτσι ;;;;

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ, περίμενες να τη φας ;;;;;;;;;;;;
Μαγκιά σου που δεν κολώνεις, αλλά αναλύουμε και πιθανότητες !

Και ο Όττο Σκορτσένυ του καμακιού να είσαι ή ο .... Μπόμπι Φίσσερ, αναλύεις πιθανότητες.
Και ο Μπόμπι, δεν θα κέρδιζε φινάλε με ένα πιόνι και βασιλιά αυτός και 4 βασίλισσες με βασιλιά ο άλλος !!!!!!!

Έλεος .

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εγω δεν την πεφτω ποτε , παω και αραζω καπου και μαζευονται τριγύρω οι ενδιαφερομενες ,η ερχονται και μου μιλανε μονες τους με ρωτανε κατι ασχετο η περιμενουν να τους μιλησω εγω

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Είσαι κλινική περίπτωση και μπορείς να χαραξτηριστείς σαν beta πίρφορος μουνοζητιάνος.Όμως όχι μονο δεν βγάζεις καμία έξω,γιατί είσαι μίρλας και ανίκανος,αλλά μας ζαλίζεις τα παπάρια με το τι θα έκανες.Είμαι σίγουρος ότι και καμία αρκούδα γύφτισα να σου την έπεφτε θα πήγαινες,γιατί απλά είσαι πτωματοφάγος.Καλά κάνεις,καθώς κατακάθια σαν εσένα είναι απαραίτητα σαν παραδείγματα προς αποφυγή,αλλά και μαζί με τους πούστηδες οπισθογεμείς αποτελείτε ένα μεγάλο κομμάτι κατά γέννηση αρρένων που δεν αποτελείτε καμία απειλή,πρόκληση ή ανταγωνισμό για τα υπόλοιπα αρσενικά του περιβάλλοντός σας.Πλεον πιστεύω ότι δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί σου,όχι μόνο γιατί απλά θέλεις να προκαλείς,αλλά κυρίως γιατί δεν έχει πλάκα ούτε να σε ξεφτιλίζουμε,καθώς είσαι να σαν να ξεφτιλίζουμε ένα ψοφίμι που εξακολουθούν να πατάνε τα διάφορα οχήματα στην εθνική....λυπηρό και τραγικό.

Άμα ήμουν beta πυρφόρος ρε λακαμά,τώρα θα'μουν με καμια χοντρή και...ευτυχισμένος

Ποιον να ξεφτιλίσετε ρε γαμιάδες του πληκτρολογίου όλοι;
Μα εσύ θες να είσαι με μουνάρα νομίζοντας ότι θα σε κάνει ευτυχισμένο. Και όχι μόνο αυτό αλλά "δε θα την αφήσεις να φύγει" κιόλας.
Πέρα από την αυταπάτη στην οποία ζεις, ξέρεις πόσα μπαζάκια στην ηλικία των 20 από αυτά που βλέπεις σε αγέλες έχουν φάει περισσότερες πούτσες απ' όσες τρύπες θα έχεις γαμήσει εσύ στα 60 σου; Άλλος δίπλα έγραφε ότι η κόρη του πηδιόταν με ψυχοπαθή κι αυτός κοίταγε τ' άστρα.
Έπειτα εσύ λες ότι είναι ανώτερες από τις πουτάνες. Με ποια έννοια; Μήπως το μουνί τους έχει άλλη μυρωδιά; Μήπως ασχολούνται με τίποτα πιο σοβαρό από αυτά που ασχολούνται οι πουτάνες στον ελεύθερό τους χρόνο; Μη σου πω οι τελευταίες τον περνάνε και πιο ποιοτικά αφού δεν τους λείπει το γαμήσι. Αντιθέτως, Ελλεηνίδες είναι αυτές που βλέπεις ξινομούρες, κακογαμημένες, κομπλεξικές και παρτάλια. Είτε έξω είτε σε χώρους εργασίας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Χθες, παραλια, μπαινω προς τα βαθια και βλεπω μια ξανθια να κολυμπαει χωρις μαγιο (φαινονταν το σωμα γυμνο κοντα στην επιφανεια)... φαινονταν 30-35 απ'το πλαι με βαση το σωμα... οπως εγω εμπαινα προς τα μεσα αυτη ειχε περασει απο αριστερα του οπτικου μου πεδιου, προς δεξια... τελικα οσο εμπαινα προς τα μεσα διεκρινα οτι φοραει ενα μικροσκοπικο μαυρο κατω μερος και απο πανω δεν φοραγε τιποτα. Τεσπα, συνεχιζω εγω να πηγαινω προς τα μεσα και αυτη πηγαινε προς τα δεξια... δεν υπηρχε δλδ περιπτωση να συναντηθουμε, ειχε προσπερασει το σημειο που εγω θα κατεληγα οταν σταματαγα τη προς-τα-μεσα πορεια... Σε καποια φαση γυρναει, με βλεπει, κανει αναστροφη και ερχεται προς τα πανω μου :tooth:

Η τυπισσα ειχε φαινομενικα καλο σωμα (οτι μπορεις να καταλαβεις με το νερο) αλλα μουρη δυστυχως πολυ σπασμενη, ηλικια φαινονταν σαν 45+ (μπορει να ταν μικροτερη αλλα σπασμενη) και μπορει top να μην φοραγε αλλά δεν αμελησε να φορεσει ...κοκκινο κραγιον. Το ζησαμε και αυτο λεμε...

Εντωμεταξυ λιγο αργοτερα με εβγαλε εξω ο ναυαγοπνιχτης "με εντολη λιμεναρχειου" επειδη λεει ειχε καρχαρια στο νερο :confused::confused::confused:

Ρε κουλη, ειπαμε εισαι γκαντεμης αλλα ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ρε πουστη στην αττικη? Ουτε μπανια δε μπορουμε να κανουμε... :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Κατι ασχετο με αφορμη μια που εβλεπα πριν στο λεωφορειο... εχω παρατηρησει τα τελευταια 2 χρονια ραγδαια αυξηση στις γυναικες-ναυαγια... αντρες ναυαγια παντα υπηρχαν σε αφθονια... τρελοι, βρωμιαρηδες, μπεκρηδες, ατομα που φαινονται κατεστραμμενοι απο χιλιομετρα... οι γυναικες σ'αυτο το τομεα ειναι πολυ καλυτερα... Τα ποσοστα των ναυαγιων ειναι πολυ μικροτερα επι του συνολου του πληθυσμου των γυναικων... οπότε οταν αρχισουν ανεβαινουν τα "κρουσματα" των γυναικων-ναυαγιων, αυτο κανει αμεση αρνητικη εντυπωση...

Βλεπω τυπισσες που ενω φαινομενικα δεν εχουν υλικες ελλειψεις (πχ ακριβες τσαντες, ακριβα ρολογια) κτλ κυκλοφορουν εξαιρετικα ατημελητες, αλουστες, κτλ. Αλλες μιλανε ή αντιμιλανε σε λογικα σχολια και ψαχνονται για καυγαδες... αλλες ανεβαζουν καμμενο υλικο στα social... αλλες εχουν ψυχολογικα σε βαθμο πολυ εμφανη ή μιλανε / κοιτανε σαν τρελες... αλλες βαζουν 100 κιλα εξτρα... μεχρι και πιτσιρικες βλεπω που ειναι 15-16-18 και εχει αρχισει το προσωπο αλλαζει απ'τα ψυχολογικα τους σε βαθμο που εισαι σιγουρος οτι θα καταληξουν ναυαγια (εδω ισως με ευθυνη των γονιων)... πολλα ναυαγια λεμε... :confused::confused::confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τρούμπαμαν ... ρε τύπε τι μας λες ;;;
ΟΤΙ 40ρης με επιπλέον κιλά, άγνωστος , ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ , χωρίς άκρες σε στέκι , ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ;;; 20χρονη αστέρι ;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ;;;;;;;

Πλάκα κάνεις !
Έπαθες τέτοια συμφορά ρε φίλε ;;;
Κλαίω!
Συμπάσχω !!!!!!

Μας τρολάρεις , έτσι ;;;;

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ, περίμενες να τη φας ;;;;;;;;;;;;
Μαγκιά σου που δεν κολώνεις, αλλά αναλύουμε και πιθανότητες !

Και ο Όττο Σκορτσένυ του καμακιού να είσαι ή ο .... Μπόμπι Φίσσερ, αναλύεις πιθανότητες.
Και ο Μπόμπι, δεν θα κέρδιζε φινάλε με ένα πιόνι και βασιλιά αυτός και 4 βασίλισσες με βασιλιά ο άλλος !!!!!!!

Έλεος .
Κατσε ρε μεγαλε

Δεν ειπα οτι ειμαι τερας

Κανεις την τριχα τριχια τωρα

Μαζευοντας ολα τα μειον που βλεπω εγω στον εαυτο μου ολα μαζι κι ο τροπος που τονισες αναπαραγοντας τα γραφομενα μου,προκυπτει ενα διατρεβλωμενο συμπερασμα.

Ειμαι ευπαρουσιαστος και καθαρος οπως και ευγενης.Επισης εχω ωραια χαρακτηριστικα προσωπου και καλη κατανομη σχετικα με τα κιλα μου.

Καμμια σχεση με μπαζο ρε μαγκα

Ελεος

Αλλα και παλι οπως σωστα ειπες μαγκια μου

Πρωτον δεν κλαιγομαι.Απο που προεκυψε αυτο το συμπερασμα;

Δευτερον αφου το αστερι εσκασε μυτη στο οπτικο μου πεδιο και με.πετυχε 40 αξυριστο αγνωστο και με καποια παραπανω κιλα τι να κανα;

Να λεγα αστο καλυτερα;

Επειδη δεν ειναι τα παντα ευνοικα και δε φυσα και ουριος ανεμος;

Τι νοημα εχει τωρα αυτο το ποστ σου;

Εσυ δηλαδη εισαι τελειος ρε μαγκα;
Κάτσε ζύγιζε εσύ πιθανότητες λοιπόν κι άσε τις ευκαιρίες στους τολμηρούς...και μείνε με την απορία πως ο βασιλιάς μου έκανε ματ με ένα πιόνι σε 4 βασίλισσες...

;-)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται - αν υπήρχε τρόπος "ταυτοποίησης" - η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας πληρωμένου έρωτα σε άτομα που δεν έχουν ρίξει/γαμήσει τουλάχιστον 10 θηλυκά μόνοι τους, άνευ αντιτίμου...

John

Σαν να λέμε για να κυνηγήσεις τσίχλες, πρέπει να έχεις πρώτα κατεβάσει 5 αφρικανικούς ελέφαντες !
Εσύ είχες γαμήσει 10 γκόμενες, όταν πήδηξες την πρώτη πουτάνα ;;;;;

οχι.
είχα γαμήσει πολύ περισσότερες....

σιγά που για να ρίξεις γκόμενα χρειάζεται να έχεις πάει σε πουτάνα πρώτα. ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Άρα δεν πήγες στα 16 σου σε πουτάνα για πρώτη φορά,όπως έκαναν πολλοί.

Μάλλον στην ηλικία αυτή είχες κορίτσι.

Και μάλλον τότε θα πίστευες πως αφού έχεις γκομενα δεν υπάρχει λόγος να πας σε ιερόδουλη.Σωστα?

τι το ψάχνεις, έχει σημασία?
αλλά αν σε ενδιαφέρει το ιστορικό μου κλαιν μαιν, νο πρόμπλεμ...

στα 16 μου κοπέλα είχα αλλά χωρίς σεξ. αυτό έγινε λίγο πριν τα 17.
δεν χρειαζόμουν πάντως εμπειρία από κολ γκιρλ για να το καταφέρερω.
ούτε πιο μετά που δόξα τω θεώ είχα αρκετές γκόμενες.

οι ιερόδουλες ήρθαν στα 44 περίπου λόγω συνειδητής επιλογής (για δικούς μου προσωπικούς λόγους), καθώς και πλήρους έλλειψης ελεύθερου χρόνου.
Κουβεντα κανουμε μαγκα μου

Τι εννοεις τι το ψαχνω;

Μια απλη ερωτηση εκανα.

Αν θες απαντας αν δε θες δεν απαντας.

Ελευθερη ανταλλαγη αποψεων κανουμε.

Δε σε ηξερα και.απο χθες και ουτε και θα σε μαθω.

Κατα βαση ρωτησα γιατι οι πιο πολλοι ξεκινανε τις πορνες στη εφηβεια

Χωρις αυτο να σημαινει οτι επιθυμω να σου ασκησω κριτικη που εσυ ξεκινησες για τους δικους σου λογους στα 44.

Μαγκια σου κιολας.

Απλα επειδη ειπες οτι ειχες παει με πολλες αμισθι γυναικες πριν πας με.πληρωμενη ρωτησα.

Αν σε εθιξε καπου η ερωτηση μου ζητω προκαταβολικα συγνωμη.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγω τις γραφω σταρχιδια μου...
Δε με θενε 1 δε τις θελω 10!
Εδω σπιτι αραχτος μπιριτσα πιτσουλα βολος μπαογκ μετα γαβρος αγρινιο μετα κανα νετφλιξ κανα βιβλιο κανα σταυρολεξο και αν δε πιανει κι ο υπνος... 2 ταβορ και για σας!

Οχι θα γινω ο ψυχαναλητης της καθε πατσαβουρας...

ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΡΕ
ΦΡΕΝΟ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Παρε και κανενα σκυλο η γατα φιλε και εισαι αρχηγος μετα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Παρε και κανενα σκυλο η γατα φιλε και εισαι αρχηγος μετα

Τυπε σκυλια τα μισω και τα φοβαμαι... καμια γατα το σκεδτομαι αν πετυχω στο δρομο...

Ρε μαλακες... εχουμε ορισει τη ζωη μας με βαση τιβθελουν οι πουτανες!

Οχι μωρη καριολα δε θα κατσω να κλαφτω που μαι 27 μηνες αμαμητος! Δε θα μου χαλασεις εσυ το σαββατο.,,
Θα περασω καλα ! Γουσταρω να δω μπαλιτσα σουπερλιγκ! Δε γουσταρω τη βρωμερη μουναρα σου!

ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΩ Τ ΑΣΤΕΡΙΑ!

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Υπαρχουνε μερικες ρατσες σκυλοων που ειναι πολυ καλα κατοικιδια, εγω γατες εχω αλλα θα γουσταρα να ειχα και εναν σκυλο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.483
Πόντοι
216
Εχουνε τεραστια δυναμη οι γυναικες και το ξερουν εχουν κατι που οχι απλα το θελουμε αλλα το χρειαζομαστε , ευτυχώς που υπαρχουν και οι πουτανες , στο lockdown τις εκτίμησα οσο δεν παει , ειχα αρχισει και την επεφτα σε πρωην γκομενες μου και σε ότι αλλο εβρισκα στο fb

Σκατα δυναμη εχουν!
Ξυπνηστε γαμω το φελεκι μου!
Εχουν δυναμη, αν ο αντρας ειναι μαλακας, και τα δινει ολα για να πηδηξει.

Ο αντρας προσφερει σχεση, μπορει να προσφερει αν θελει.
Η γυναικα προσφερει σεξ.
Δεν θελει πολυ μυαλο, ποιο ειναι σημαντικοτερο-ανωτερο.
Σεξ ο αντρας μπορει να βρει κι αλλου.
Σοβαρη σχεση ομως η αλλη, που θα βρει;

Δειτε επιτελους Coach Red Pill μπας και γινει κατανοητο τι δυναμη εχουν οι αντρες και δεν το καταλαβαινουν!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπε δε ξερω γιατι μενω μονος και βαριεμαι ολες αυτες τις φροντιδες πετ γιατρους κλπ που θελουν τα κατοικιδια... γουσταρω τρελα γατια αλλα φοβαμαι μη μου γαμησουν κανα καλωδιο υπολογιστων vodafone tv κανα παπουτσι κλπ...
Εννοειται οτι σκυλο με τιποτα! Με νευριαζει το γαυγισμα τους που θελουν βολτες κ που χεζουν παντου..,

Με το ρυθμο που παω επειδη θα γερασω και θα πεθανω μονος λογικα καποια στιγμη θα στραφω σε κατοικιδια...

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Παρε γατα φιλε βρες καμια απο το δρομο να την μεγαλωσεις εσυ ακομα και με μπιμπερο ειναι απιστευτα ζωα

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εχουνε τεραστια δυναμη οι γυναικες και το ξερουν εχουν κατι που οχι απλα το θελουμε αλλα το χρειαζομαστε , ευτυχώς που υπαρχουν και οι πουτανες , στο lockdown τις εκτίμησα οσο δεν παει , ειχα αρχισει και την επεφτα σε πρωην γκομενες μου και σε ότι αλλο εβρισκα στο fb

Σκατα δυναμη εχουν!
Ξυπνηστε γαμω το φελεκι μου!
Εχουν δυναμη, αν ο αντρας ειναι μαλακας, και τα δινει ολα για να πηδηξει.

Ο αντρας προσφερει σχεση, μπορει να προσφερει αν θελει.
Η γυναικα προσφερει σεξ.
Δεν θελει πολυ μυαλο, ποιο ειναι σημαντικοτερο-ανωτερο.
Σεξ ο αντρας μπορει να βρει κι αλλου.
Σοβαρη σχεση ομως η αλλη, που θα βρει;

Δειτε επιτελους Coach Red Pill μπας και γινει κατανοητο τι δυναμη εχουν οι αντρες και δεν το καταλαβαινουν!
δεν μαρεσει αυτος ο κοουτς γουσταρω εναν αλλο Darius λεγετε , μαυρος ειναι , γαμω τα ατομα

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Παρε γατα φιλε βρες καμια απο το δρομο να την μεγαλωσεις εσυ ακομα και με μπιμπερο ειναι απιστευτα ζωα

Ψαχνομαι ασχημα στο δρομο για κανα μωρο γατακι... εχω το νου μου

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Θα σου συμβούλευα να βρεις μαυρο , ειναι πιο ημερα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom