Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Είναι γνωστό ότι έχουμε ανταλλάξει πολλά "γαλλικά" με τον λακη, αλλά ο παραπάνω είσαι σιχαμερός άρρωστος πούστης, διαστρεβλώνει και παραποιεί ποστς για να στοχοποιεί όσους δεν γουστάρει. Στο παραπάνω για παράδειγμα, πως συνάγεται πως ο λάκης παίρνει τραβέλια;;; επειδή τα είδε σε ένα δρόμο;;;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
.

Πήγαινε και γράψου σε κάποια χορευτική ομάδα,θεατρική ομάδα,οτιδήποτε σε κάνει να χαλαρώνεις και οι παρέες θα έρθουν.Μην απογοητεύεσαι.Και θα έρθουν και οι γνωριμίες και οι παρέες.Αν θέλεις να γαμήσεις πήγαινε και ρίχτα σε κάποια πουτανίτσα.Καλύτερα 20,40,60€ σε μια πουτάνα,παρά να γαμάς την αξιοπρέπειά σου για ένα παρακαλετό ή κουραστικό πηδημα που θα σου βγεί ξινό.

Ρε φίλε τι χορευτικά και μαλακίες,αυτά είναι το τελευταίο στάδιο απελπισίας

Καλά λέει πιο πάνω,30-40+ χωρίς σχέση-κύκλο,Ελλάδα είσαι τελειωμένος.Ή βρίσκεις μόνο ψυχοπαθή χοντρόμπαζα (που κι αυτές έχεις τους διάφορους Άλεξ να τις παρακαλάνε)

Από την άλλη,και μόνο πουτάνες δε γίνεται.Θες να έχεις και κάποια να πας καμια βόλτα και να μην είσαι μονίμως ασυνόδευτος.
Αγορίνα μου δεν ξερεις τι σου γίνεται...Βλαχομπαρόκ λογική του τύπου θα βγώ με γκομενες,που εν γένει θα είναι σάπιες,για να με δούν...Λυπάμαι που στο χαλάω,αλλά δεν μετράει η συνοδεία οταν πας βόλτα,αλλά να περάσεις καλά.Και εμένα με συνόδευαν μουνάρες,αλλά δεν παλευόντουσαν ουτε ένα τέταρτο...Σαν αυθεντικός alpha τις παράταγα και έφευγα λέγοντάς τους και τον λόγο.Εκτιμήθηκε πολύ περισσότερο απο το να ανέχεσαι την κάθε μαλακισμένη...Και στην τελική σκατά πέρασα με τις συνοδούς σε βόλτες και σπασμένος γύρναγα...Όσο για τους χορούς και τα πανηγύρια και τα τελειώματα στα 40 σου επειδή δεν έχεις κύκλο,όποιος το πιστεύει,μπορεί να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του και να βουτήξει στο Φάληρο,καθώς ήδη φυτοζοείτε και έχετε παραιτηθεί.Η ζωή είναι αγώνας σε κάθε επίπεδο και είναι θέμα επιλογής το τι θα κάνεις.Τουλάχιστον μην κάθεστε και μας πρήζετε τα ουμπαλα και κλαίγεστε.
Από τις πιο σωστές απόψεις μάγκα

Δε πα να ναι η άλλη μουνάρα...αν είναι κακομαθημένη και κακότροπη δεν περνάς καλά και όπως το πες...δεν παλέυονται ούτε τέταρτο!

Εκεί καλύτερη η ξήγα παρά η ανοχή.Γιατί και αγάμητος και μαλάκας θα βγεις στο τέλος!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
.

Πήγαινε και γράψου σε κάποια χορευτική ομάδα,θεατρική ομάδα,οτιδήποτε σε κάνει να χαλαρώνεις και οι παρέες θα έρθουν.Μην απογοητεύεσαι.Και θα έρθουν και οι γνωριμίες και οι παρέες.Αν θέλεις να γαμήσεις πήγαινε και ρίχτα σε κάποια πουτανίτσα.Καλύτερα 20,40,60€ σε μια πουτάνα,παρά να γαμάς την αξιοπρέπειά σου για ένα παρακαλετό ή κουραστικό πηδημα που θα σου βγεί ξινό.

Ρε φίλε τι χορευτικά και μαλακίες,αυτά είναι το τελευταίο στάδιο απελπισίας

Καλά λέει πιο πάνω,30-40+ χωρίς σχέση-κύκλο,Ελλάδα είσαι τελειωμένος.Ή βρίσκεις μόνο ψυχοπαθή χοντρόμπαζα (που κι αυτές έχεις τους διάφορους Άλεξ να τις παρακαλάνε)

Από την άλλη,και μόνο πουτάνες δε γίνεται.Θες να έχεις και κάποια να πας καμια βόλτα και να μην είσαι μονίμως ασυνόδευτος.
Αγορίνα μου δεν ξερεις τι σου γίνεται...Βλαχομπαρόκ λογική του τύπου θα βγώ με γκομενες,που εν γένει θα είναι σάπιες,για να με δούν...Λυπάμαι που στο χαλάω,αλλά δεν μετράει η συνοδεία οταν πας βόλτα,αλλά να περάσεις καλά.Και εμένα με συνόδευαν μουνάρες,αλλά δεν παλευόντουσαν ουτε ένα τέταρτο...Σαν αυθεντικός alpha τις παράταγα και έφευγα λέγοντάς τους και τον λόγο.Εκτιμήθηκε πολύ περισσότερο απο το να ανέχεσαι την κάθε μαλακισμένη...Και στην τελική σκατά πέρασα με τις συνοδούς σε βόλτες και σπασμένος γύρναγα...Όσο για τους χορούς και τα πανηγύρια και τα τελειώματα στα 40 σου επειδή δεν έχεις κύκλο,όποιος το πιστεύει,μπορεί να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του και να βουτήξει στο Φάληρο,καθώς ήδη φυτοζοείτε και έχετε παραιτηθεί.Η ζωή είναι αγώνας σε κάθε επίπεδο και είναι θέμα επιλογής το τι θα κάνεις.Τουλάχιστον μην κάθεστε και μας πρήζετε τα ουμπαλα και κλαίγεστε.
Από τις πιο σωστές απόψεις μάγκα

Δε πα να ναι η άλλη μουνάρα...αν είναι κακομαθημένη και κακότροπη δεν περνάς καλά και όπως το πες...δεν παλέυονται ούτε τέταρτο!

Εκεί καλύτερη η ξήγα παρά η ανοχή.Γιατί και αγάμητος και μαλάκας θα βγεις στο τέλος!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Στην ελλαδα η 20χρονη θα γαμηθει μεχρι 24-25αρη! Τον 30αρη τον θεωρει μεγαλο...
τον δε 40+ ....παππου με εγγονια!
Αλλαξανε οι καιροι δυστυχως...
Τις προάλλες έκανα καμάκι σε ένα 20 αρικο και μου την είπε χύμα

''είστε πολύ μεγάλος για μένα''

Είμαι 40 αρης αλλα με ολα μου τα μαλια και δε μεγαλοδείχνω

Όμως αυτό που λες είναι αλήθεια φίλε με μια μικρή ένσταση;

Αν είσαι μέχρι 30 ή άντε και στα πρώτα 30αντα(μεχρι 33 πχ) χτυπας ενα 20 αρικο που γουστάρει να είναι με άνδρα και όχι με άβγαλτο.

Γιατί κακά τα ψέμματα ο 23 αρης δεν έχει πείρα.

Έχει βεβαια αλλα καλα για οσες θελουν:Καλυτερο κορμι,φρεσκαδα,νεανικοτητα και ανεμελια.

Περί ορέξεως φίλε.

Όταν ήμουν στα 38 μου γαμούσα μια 18 χρονη σκέτο μπουμπούκι.

Αλλά γούσταρε τους μεγάλους αυτή.Ήταν εξαίρεση κι εγώ τυχερός.

Το κρίμα είναι οτι όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερη πρόσβαση θα έχουμε σε αυτές τις ηλικίες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν τα λέτε πολύ καλά ...
Αν κάναμε στατιστική ... πιθανόν να ισχύουν τα νούμερα.
Να βλέπεις σήμερα λιγότερους 40ρηδες να έχουν γκόμενα 20αρα.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !

Σου είπε ότι δεν σε θέλει επειδή είσαι ... 40 ;; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ;;
Αν είπες ηλικία ... βασικά έχασες επειδή δεν παίζεις σωστά !

Από την άλλη ... ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΗΤΤΑ ; Απλά δεν υπάρχει το άλλοθι της ηλικίας .
Αν έπαιζες δηλαδή με μία που είστε γεννημένοι την ίδια χρονιά., θα κέρδιζες σίγουρα ;;ΟΧΙ !!!

Τότε θα έφταιγε ... το ότι δεν έχεις πόρσε !
Ότι δεν έχει πισίνα !

Αν τα είχες κι αυτά και έχανες, θα έφταιγε ότι δεν έχεις ... τατουάζ !!!!!

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ.
Και μη θυμάστε ήττες.

Πουλάς ένα στυλάκι , βλέπεις σε ποιές πιάνει , πόσες γουστάρεις από αυτές στις οποίες πιάνει και από αυτές ΤΡΩΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

Οι άλλες ... ας πάνε στο διάολο .

Δεν βλέπεις πολλές 20αρες κε 40ρηδες .... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Λες κι αν πας το σαντ μαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο που θα είναι 500 50ρηδες που θα ξεκωλιάζουν 18χρονες, θα γαμήσει.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Βλέπω μάγκες, 50, 55, 45 , που γαμάνε 20χρονες και 18χρονες και 35χρονες .
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ... ΚΛΑΣΗ ... ΓΑΜΑΝΕ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΕΣ ή τη χούφτα τους.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Δεν τα λέτε πολύ καλά ...
Αν κάναμε στατιστική ... πιθανόν να ισχύουν τα νούμερα.
Να βλέπεις σήμερα λιγότερους 40ρηδες να έχουν γκόμενα 20αρα.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !

Σου είπε ότι δεν σε θέλει επειδή είσαι ... 40 ;; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ;;
Αν είπες ηλικία ... βασικά έχασες επειδή δεν παίζεις σωστά !

Από την άλλη ... ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΗΤΤΑ ; Απλά δεν υπάρχει το άλλοθι της ηλικίας .
Αν έπαιζες δηλαδή με μία που είστε γεννημένοι την ίδια χρονιά., θα κέρδιζες σίγουρα ;;ΟΧΙ !!!

Τότε θα έφταιγε ... το ότι δεν έχεις πόρσε !
Ότι δεν έχει πισίνα !

Αν τα είχες κι αυτά και έχανες, θα έφταιγε ότι δεν έχεις ... τατουάζ !!!!!

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ.
Και μη θυμάστε ήττες.

Πουλάς ένα στυλάκι , βλέπεις σε ποιές πιάνει , πόσες γουστάρεις από αυτές στις οποίες πιάνει και από αυτές ΤΡΩΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

Οι άλλες ... ας πάνε στο διάολο .

Δεν βλέπεις πολλές 20αρες κε 40ρηδες .... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Λες κι αν πας το σαντ μαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο που θα είναι 500 50ρηδες που θα ξεκωλιάζουν 18χρονες, θα γαμήσει.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Βλέπω μάγκες, 50, 55, 45 , που γαμάνε 20χρονες και 18χρονες και 35χρονες .
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ... ΚΛΑΣΗ ... ΓΑΜΑΝΕ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΕΣ ή τη χούφτα τους.

και συ δηλωνεις εθνικοσοσιαλιστης και υπερ της λευκης φυλης? :cheesy:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν είσαι μέχρι 30 ή άντε και στα πρώτα 30αντα(μεχρι 33 πχ) χτυπας ενα 20 αρικο που γουστάρει να είναι με άνδρα και όχι με άβγαλτο.

Γιατί κακά τα ψέμματα ο 23 αρης δεν έχει πείρα.

Έχει βεβαια αλλα καλα για οσες θελουν:Καλυτερο κορμι,φρεσκαδα,νεανικοτητα και ανεμελια.

Περί ορέξεως φίλε.

Όταν ήμουν στα 38 μου γαμούσα μια 18 χρονη σκέτο μπουμπούκι.

Αλλά γούσταρε τους μεγάλους αυτή.Ήταν εξαίρεση κι εγώ τυχερός.

Το κρίμα είναι οτι όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερη πρόσβαση θα έχουμε σε αυτές τις ηλικίες.

Ο 23αρης τώρα έχει μεγαλύτερη εμπειρία από πολλούς 30ρηδες.Πλάκα κάνουμε;Οι 30ρηδες οι πιο πολλοί ζήτημα να έχουν πάει το πολύ με 2-3 γκόμενες στη ζωή τους,που τη μια την παντρεύτηκαν

Εγώ βλέπω έξω 30ρηδες,40ρηδες,50ρηδες,60ρηδες να βλέπουν μπούτια και κωλαράκια και να τους τρέχουν τα σάλια.Άμα ήταν τόσο έμπειροι και γαμούσαν,θα ήταν όλοι τόσο ξελιγωμένοι;Ελάχιστοι είναι αυτοί που γαμάνε σ'αυτές τις ηλικίες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαντμαν .... βλέπεις τους 23ρηδες που γαμάνε έξω.
Οι σπυριάρηδες αυνάνες είναι μέσα.

Υπάρχουν και 30ρηδες που λες ... που βρήκαν μια και παντρεύτηκαν.
Και 35ρηδες.
Και 40ρηδες, 50ρηδες και υπάρχει και παρθένος στα 35 !!!!
Που θα είναι παρθένος και στα 45-55-65-78-108.

Οι άντρες , πάντα κοιτάνε μπούτια κώλους κτλ.
Και όταν γαμάνε κάποια, αν παίζει τσόντα .... θα κοιτάνε τη γκόμενα στην τσόντα .

Η αριθμητική τα λέει όλα.
Άλλοι γαμάνε 1/3 , άλλοι 1/10 , άλλοι 1/100 ... άλλοι 1/10000

1/0 κανείς δεν έχει γαμήσει ποτέ μέχρι τώρα.
Γιαυτό δεν γαμάς.
Επειδή δεν προσπάθησες ποτέ.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ποιος τις γαμαει μωρε της ελληνιδες τα μπαζα οταν υπαρχουν τα μπουρδελα τα studio και τοσα cg κλασεις ανωτερες σε ομορφια και εμπειρια στο sex

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καλά όλα αυτά, χρειάζονται και κάποιες τσαμπέ όμως .....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καλά όλα αυτά, χρειάζονται και κάποιες τσαμπέ όμως .....

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Τι τζαμπα ρε μαστορα δεν θα την πας για καφε ; Δεν θα την πας για φαγητο ; Δεν θα την πας για ποτο ; Και μισα μισα να βαζετε τα εξοδα σου κοστιζει το μηνα πολυ περισσοτερο απο οτι να τα ετρωγες σε πουτανες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται - αν υπήρχε τρόπος "ταυτοποίησης" - η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας πληρωμένου έρωτα σε άτομα που δεν έχουν ρίξει/γαμήσει τουλάχιστον 10 θηλυκά μόνοι τους, άνευ αντιτίμου...

John

Σαν να λέμε για να κυνηγήσεις τσίχλες, πρέπει να έχεις πρώτα κατεβάσει 5 αφρικανικούς ελέφαντες !
Εσύ είχες γαμήσει 10 γκόμενες, όταν πήδηξες την πρώτη πουτάνα ;;;;;

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
ΠΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!!
Ποιος τις γαμαει μωρε της ελληνιδες τα μπαζα οταν υπαρχουν τα μπουρδελα τα studio και τοσα cg κλασεις ανωτερες σε ομορφια και εμπειρια στο sex

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Απλα αυτοι που ψαχνονται και βασανιζονται με της ελληνιδες στην πραγματικοτητα δεν θελουν να γαμησουν , σχεση θελουν και αγαπες και λουλουδια , δεν την παλευουν μονοι τους και θελουν συναισθηματικη στηριξη

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Άμα βρεις μουνάρα,δεν την αφήνεις έτσι εύκολα

Ας με πρήζει και ας είναι κακότροπη,αν από εμφάνιση είναι αυτό που θέλω,τη βγάζω έξω φιλιέμαι,κάνω,ράνω και με κοιτάνε όλοι με ζήλεια,στ'αρχίδια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom