Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Γιατι ρε φιλε μονος σου δεν μπορεις να πας βολτα ;
Μόνος ή με ψωλαρία συνέχεια,ουδείς είναι χαρούμενος
Γιατι ρε φιλε μονος σου δεν μπορεις να πας βολτα ;
εγω βγαινω μονος μου και μια χαρα χαρουμενος ειμαι sorry εΓιατι ρε φιλε μονος σου δεν μπορεις να πας βολτα ;
Μόνος ή με ψωλαρία συνέχεια,ουδείς είναι χαρούμενος
Και δε φταινε μονο οι καργιολες!
Άκου... κάποιος σοφός είπε το εξής:Αυτές φταίνε πρώτα
Όταν πολλές 25+ κάθονται αγάμητες μέχρι να βρουν γαμπρό ή γαμιούνται μόνο με παντρεμένους,τότε μένουν αγάμητοι και οι ελεύθεροι άντρες
Το ποσοστό που γαμιέται είναι ελάχιστο και δυστυχώς είναι όποιος προλάβει.Και εννοείται αν δεν είσαι σε παρέες και κύκλους,αν δεν έχεις επάγγελμα μαγνήτη,ή αν δεν έχεις καμια καβάτζα απ'το σχολείο,μουνί δεν βλέπεις εύκολα.Βασικά τί μουνί,ούτε ένα ραντεβού δεν μπορείς να βγεις
Και δε φταινε μονο οι καργιολες!
Αυτές φταίνε πρώτα
Όταν πολλές 25+ κάθονται αγάμητες μέχρι να βρουν γαμπρό ή γαμιούνται μόνο με παντρεμένους,τότε μένουν αγάμητοι και οι ελεύθεροι άντρες
Το ποσοστό που γαμιέται είναι ελάχιστο και δυστυχώς είναι όποιος προλάβει.Και εννοείται αν δεν είσαι σε παρέες και κύκλους,αν δεν έχεις επάγγελμα μαγνήτη,ή αν δεν έχεις καμια καβάτζα απ'το σχολείο,μουνί δεν βλέπεις εύκολα.Βασικά τί μουνί,ούτε ένα ραντεβού δεν μπορείς να βγεις
Σωστόοοοοοος! Όποιος λέει ότι δεν έχει φάει πίτα, δεν έχει γαμήσει!!!!!Δεν χάνεις, δεν τρως χυλόπιτες, δεν έχεις φάει ποτέ καμία, αλλά δεν γάμησες και ποτέ τίποτε.
Αγορίνα μου δεν ξερεις τι σου γίνεται...Βλαχομπαρόκ λογική του τύπου θα βγώ με γκομενες,που εν γένει θα είναι σάπιες,για να με δούν...Λυπάμαι που στο χαλάω,αλλά δεν μετράει η συνοδεία οταν πας βόλτα,αλλά να περάσεις καλά.Και εμένα με συνόδευαν μουνάρες,αλλά δεν παλευόντουσαν ουτε ένα τέταρτο...Σαν αυθεντικός alpha τις παράταγα και έφευγα λέγοντάς τους και τον λόγο.Εκτιμήθηκε πολύ περισσότερο απο το να ανέχεσαι την κάθε μαλακισμένη...Και στην τελική σκατά πέρασα με τις συνοδούς σε βόλτες και σπασμένος γύρναγα...Όσο για τους χορούς και τα πανηγύρια και τα τελειώματα στα 40 σου επειδή δεν έχεις κύκλο,όποιος το πιστεύει,μπορεί να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του και να βουτήξει στο Φάληρο,καθώς ήδη φυτοζοείτε και έχετε παραιτηθεί.Η ζωή είναι αγώνας σε κάθε επίπεδο και είναι θέμα επιλογής το τι θα κάνεις.Τουλάχιστον μην κάθεστε και μας πρήζετε τα ουμπαλα και κλαίγεστε..
Πήγαινε και γράψου σε κάποια χορευτική ομάδα,θεατρική ομάδα,οτιδήποτε σε κάνει να χαλαρώνεις και οι παρέες θα έρθουν.Μην απογοητεύεσαι.Και θα έρθουν και οι γνωριμίες και οι παρέες.Αν θέλεις να γαμήσεις πήγαινε και ρίχτα σε κάποια πουτανίτσα.Καλύτερα 20,40,60€ σε μια πουτάνα,παρά να γαμάς την αξιοπρέπειά σου για ένα παρακαλετό ή κουραστικό πηδημα που θα σου βγεί ξινό.
Ρε φίλε τι χορευτικά και μαλακίες,αυτά είναι το τελευταίο στάδιο απελπισίας
Καλά λέει πιο πάνω,30-40+ χωρίς σχέση-κύκλο,Ελλάδα είσαι τελειωμένος.Ή βρίσκεις μόνο ψυχοπαθή χοντρόμπαζα (που κι αυτές έχεις τους διάφορους Άλεξ να τις παρακαλάνε)
Από την άλλη,και μόνο πουτάνες δε γίνεται.Θες να έχεις και κάποια να πας καμια βόλτα και να μην είσαι μονίμως ασυνόδευτος.