Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Κάτι λεβέντες εδώ μέσα, που ανταλλάζουν δεκάδες χιλιάδες posts με γυναικεία προφίλ ;;;;;;;;;;

Αν ξέρατε κάποιον που κάνει κάτι τέτοιο .... θα του λέγατε καλημέρα ;;;;;;;

Θα ανεχόσασταν να τον βλέπετε στο δρόμο ;;;;;;;

ή θα αλλάζατε διαδρομή για να μην τον βλέπετε ;;;;;
Εσυ εισαι τραβελοπουστα!
Διατί ομιλείς?

Συνημμένα

• Screen Shot 2020-09-18 at 00.12.50.png
    Screen Shot 2020-09-18 at 00.12.50.png
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 22

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
:( Μάρκο ... αφού είσαι αγράμματος ...
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ....

Από το ποστ που διάβασες, δεν κατάλαβες τίποτε.
Γι'αυτό παίρνεις τα λεφτά που παίρνεις. Ως αγράμματος.

Οι ενήλικες που κυκλοφορούσαν , είχαν δηλαδή λεφτά, αυτοκίνητα και μπορούσαν να κυκλοφορούνε ... και πήγαιναν και με γυναίκες ...
είχαν δεί ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΡΔΕΛΑ, να δουλεύουν χειρουργημένες ..

Στα print screen εσένα, όλες γυναίκες σου φαίνονται.

Όπως και στους φίλους που έκανες εδώ, που καμακώνουν όλη μέρα ΕΔΩ ΜΕΣΑ, γυναικεία προφίλ ...

ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΦΙΛ , ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ....

Μετά ... διαβάζουν λογοτεχνία ... και στη συνέχεια μας λένε ότι ... ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
:( Μάρκο ... αφού είσαι αγράμματος ...

Οι ενήλικες που κυκλοφορούσαν , είχαν δηλαδή λεφτά, αυτοκίνητα και μπορούσαν να κυκλοφορούνε ... και πήγαιναν και με γυναίκες ...
είχαν δεί ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΡΔΕΛΑ, να δουλεύουν χειρουργημένες ..

Όπως και στους φίλους που έκανες εδώ, που καμακώνουν όλη μέρα ΕΔΩ ΜΕΣΑ, γυναικεία προφίλ ...

ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΦΙΛ , ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ....

Μετά ... διαβάζουν λογοτεχνία ... και στη συνέχεια μας λένε ότι ... ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!

τραλαλακη δεν γαμας και φταιει ο πειραιας :tooth:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μάρκο ... αφού είσαι αγράμματος ...

Α ομολογεις οτι τους εκανες ελεγχο!
Δηλαδή εισαι πουστης με τη βούλα!
Πόσα αυτογκόλ θα βαλει αυτος ο στοκος!
Άπειρες ετσι!
Εχεις απειρη εμπειρια με τραβελους!
Εκτος απο Πρακτικερ, Βουλιαγμένης που αλλου εχεις τραβελιασει ρε Λακη?
Απειρα τα τραβελια που εχεις έχει σε επαφή!
Τώρα πώς γίνεται στα μπουρδελα-στουντιο πού πηγαίνουμε οι υπόλοιποι να μην έχουμε δει ούτε ένα τραβελι, είναι ενα μυστήριο!
Εσύ πάντως άπειρα!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η bouefa εξετάζει το ενδεχόμενο ο διαγωνισμός MR MALAKAS 2020 να έχει απ' ευθείας μεγάλο τελικό markosp - fylobios30

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μπήκα σε γνωστή πλατφόρμα γνωριμιών σήμερα έτσι για την πλάκα, έφτιαξα το προφίλ όπου ανέβασα μια φωτοφραφία μου και χωρίς να δίνω παραπάνω λεπτομέρειες και μέσα σε 2 ώρες 900(!!!) άνδρες αναφέρονταν σαν ενδιαφερόμενοι προς το πρόσωπο μου, παιδιά δεν ξέρω με έπιασε μια αηδία, κοιταξα κάποια profiles για λίγο στην αρχή, μηνύματα και απλά μετά έσβησα τον λογαριασμό. Με φρίκαρε, γενικα είμαι ρομαντικό και ονειροπόλο κορίτσι που πιστεύω ακόμα ότι κάπου στο βάθος θα υπάρχει "ο ένας" για μένα και σήμερα απογοητεύτηκα γιατί κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ για τέτοιου είδους γνωριμίες και κατάλαβα πόσος κόσμος το κάνει έτσι σήμερα...δεν βρίσκω το ρομαντισμό σε όλο αυτό....αν δεν γνωρίσεις τον άλλον από κοντά πρώτα πως; Και πόση αλήθεια υπάρχει εκεί μέσα; Πηγή:

900 αγάμητοι σε 2 ώρες.Με μια μόνο φωτογραφία

Τί πείνα πέφτει στο Αγαμιστάν ρε πούστη μου

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Μπήκα σε γνωστή πλατφόρμα γνωριμιών σήμερα έτσι για την πλάκα, έφτιαξα το προφίλ όπου ανέβασα μια φωτοφραφία μου και χωρίς να δίνω παραπάνω λεπτομέρειες και μέσα σε 2 ώρες 900(!!!) άνδρες αναφέρονταν σαν ενδιαφερόμενοι προς το πρόσωπο μου, παιδιά δεν ξέρω με έπιασε μια αηδία, κοιταξα κάποια profiles για λίγο στην αρχή, μηνύματα και απλά μετά έσβησα τον λογαριασμό. Με φρίκαρε, γενικα είμαι ρομαντικό και ονειροπόλο κορίτσι που πιστεύω ακόμα ότι κάπου στο βάθος θα υπάρχει "ο ένας" για μένα και σήμερα απογοητεύτηκα γιατί κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ για τέτοιου είδους γνωριμίες και κατάλαβα πόσος κόσμος το κάνει έτσι σήμερα...δεν βρίσκω το ρομαντισμό σε όλο αυτό....αν δεν γνωρίσεις τον άλλον από κοντά πρώτα πως; Και πόση αλήθεια υπάρχει εκεί μέσα; Πηγή:

900 αγάμητοι σε 2 ώρες.Με μια μόνο φωτογραφία

Τί πείνα πέφτει στο Αγαμιστάν ρε πούστη μου

Δασκαλε παρακολουθεις Δικασπολο?:sunglasses:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αγαμια φουλ δυστυχως....

Και δε φταινε μονο οι καργιολες!

Για να μαστε και δικαιοι... :confused:

Οι μικροι γαμανε, οι διασημοι /πλουσιοι κλπ γαμανε, οι μεγαλυτεροι που ειναι σε σχεση η παντρεμενοι γαμανε η ξενογαμανε ...

Τωρα οσοι μειναμε χωρις σχεση, χωρις κυκλους-παρεες και ειμαστε 35-40+ τελειωσαμε δυστυχως...

Εγω δε ντρεπομαι να το πω... μετα το χωρισμο μου το 18, εμεινα αγαμητος και φως δε βλεπω τουλαχιστον για αμεσο μελλον...

Δυστυχως και γω χωρις κυκλους, παρεες, φιλους, φιλες κλπ...!

Γαμημενη χωρα και γαμημενοι κατοικοι της! :confused:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
ο αυτοχθων αναπαραγωγικης ηλικιας ανδρας ειναι ο συγχρονος εβραιος στον καπιταλισμο

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Αγαμια φουλ δυστυχως....

Οι μικροι γαμανε, οι διασημοι /πλουσιοι κλπ γαμανε, οι μεγαλυτεροι που ειναι σε σχεση η παντρεμενοι γαμανε η ξενογαμανε ...

Τωρα οσοι μειναμε χωρις σχεση, χωρις κυκλους-παρεες και ειμαστε 35-40+ τελειωσαμε δυστυχως...

Εγω δε ντρεπομαι να το πω... μετα το χωρισμο μου το 18, εμεινα αγαμητος και φως δε βλεπω τουλαχιστον για αμεσο μελλον...

Όχι,δεν φταίνε μονο αυτές,αλλά κυρίως εμείς.Στο γελλαδιστάν εκθειάζεται το μουνί.Και πλέον γίνεται σε αρρωστημένο βαθμό,ώστε οι γυναίκες να έχουν εκτραχυνθεί και να λένε δημοσίως ότι τις έχουν ξεσκίσει 20-30-40,είναι το πολύ 25 περεπιπτόντως,αλλά ο μέσος μαλάκας θα πεί δικαίωμά της να κάνει ότι θέλει.Ναι φιλαράκι,είναι δικαιωμά της,αλλά η γυναίκα δεν είναι σαν εμάς....Η γυναίκα αν μάθει να πηδάει απο τον έναν πούτσο στον άλλον και μέχρι τα 40 έχει φτάσει 100 καβλιά,άντε να συμμμαζευτεί...Θα κάνει παιδιά και ο γιός θα μεγαλώσει σαν beta αρσενικό που δεν τον νοιάζει να του γαμιεται η μάνα και η αδερφή και αργότερα η γκομενά ή συζυγος ή και κόρη να τις παίρνουν νουμεράδα και να βαράει παλαμάκια...Η κόρη θα πάρει σβάρνα τις πούτσες απο τα 14 και καλά κρασιά.Αυτό που λές για τις παρέες είναι σωστό.Εγώ χώρισα το 1988 και ήμουν πολύ τυχερός που ήμουν σχετικά νέος,αλλά είχα και μεγάλο κύκλο γνωριμιών εν γένει,αν και η καριόλα ήθελε να με κόψει απο όλους και όλα τότε,αλλά είχα και ένα κάποιο status στο μυαλό της όποιας βλαχαδερής ελλεϊνίδας,λόγω εργασιας....Με ενοχλούσε πολύ,βεβαια,που με θεωρούσαν μπούλη και εύκολο στόχο επειδή ήμουν μορφωμένος με τρόπους, που στο μυαλό τους συνάδει σε μαλθακό ή χαζοβιόλη.Βεβαια έβλεπαν πολύ γρήγορα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο,καθώς όταν ήρθα σαν μαθητάκος για προπαρασκευή στο πανεπιστήμιο στα 70s στην Αθήνα ουσιαστικά ανδρώθηκα στο Μπραχάμι της σκληρότητας και της αλητείας,όπου και διέμενα.

Όμως θα σε συμβουλευσω να μην περιμένεις και πολλά απο παρέες,κύκλους κτλ...Δεν θα ασχοληθεί κανένας,αλλά προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν,γιατί μπορεί να σου πάσαραν καμία για να την ξεφορτωθούν,γιατί θα είναι τρελή και αδέσποτη.Επίσης στην Ελλάδα της σεξουαλικής απελευθέρωσης οι γυναίκες δεν ψήνονται να χωθούν σε χωρισμένους,αν δεν υπάρχει αρκετό χρήμα απο πίσω,γιατί σου λέει για να χώρισε κάτι δεν έκανε καλά...Έτσι λειτουργεί το γυναικείο μυαλό...Ποτέ δεν φταίει η γυναίκα,αλλά ο άνδρας.Αν έχεις και παιδάκια,άντε γειά...

Απο την άλλη μερικοί ξεφτίλες δέχονται παιδιά απο πρότερους γάμους και τα μεγαλώνουν χωρίς να κάνουν δικά τους ενώ είναι γόνιμοι και οι 2....Ακούς τις παπαριές της μεγαλοψυχίας και της καλοσύνης,αλλά όλα αυτά είναι τρίχες κατσαρές...Μένεις άκληρος και καταβάλεις πατρικό αγώνα για παιδιά άλλων,βιολογικά ανώτερων απο εσένα.Με συγχωρείτε,αλλά αυτό είναι τουλάχιστον ηλιθιότητα.

Συναγωνιστά,προχώρα και κάνε γνωριμίες εκεί που εργάζεσαι.Πήγαινε και γράψου σε κάποια χορευτική ομάδα,θεατρική ομάδα,οτιδήποτε σε κάνει να χαλαρώνεις και οι παρέες θα έρθουν.Μην απογοητεύεσαι.Και θα έρθουν και οι γνωριμίες και οι παρέες.Αν θέλεις να γαμήσεις πήγαινε και ρίχτα σε κάποια πουτανίτσα.Καλύτερα 20,40,60€ σε μια πουτάνα,παρά να γαμάς την αξιοπρέπειά σου για ένα παρακαλετό ή κουραστικό πηδημα που θα σου βγεί ξινό.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Αγαμια φουλ δυστυχως....

φιλε γαμα πουτανες οσο μπορεις περισσοτερο γιατι οταν γερασεις δεν θα σου σηκωνετε , ασε τις σχεσεις και τις μαλακιες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Τί να τρέχει ρε μάγκες με τις ελλεϊνίδες...;;;

Πολύ απλά αν υπηρετούσαν θητεία στον στρατό όπως και ‘μείς,θα ήταν και πιο ντόμπρες αντί να φέρονται σα γιωτάδες με μουνί.....
:thumbsup:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Καμια εμπιστοσυνη στις καργιολες
Καμια εμπιστοσυνη στα μουνια!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
.

Πήγαινε και γράψου σε κάποια χορευτική ομάδα,θεατρική ομάδα,οτιδήποτε σε κάνει να χαλαρώνεις και οι παρέες θα έρθουν.Μην απογοητεύεσαι.Και θα έρθουν και οι γνωριμίες και οι παρέες.Αν θέλεις να γαμήσεις πήγαινε και ρίχτα σε κάποια πουτανίτσα.Καλύτερα 20,40,60€ σε μια πουτάνα,παρά να γαμάς την αξιοπρέπειά σου για ένα παρακαλετό ή κουραστικό πηδημα που θα σου βγεί ξινό.

Ρε φίλε τι χορευτικά και μαλακίες,αυτά είναι το τελευταίο στάδιο απελπισίας

Καλά λέει πιο πάνω,30-40+ χωρίς σχέση-κύκλο,Ελλάδα είσαι τελειωμένος.Ή βρίσκεις μόνο ψυχοπαθή χοντρόμπαζα (που κι αυτές έχεις τους διάφορους Άλεξ να τις παρακαλάνε)

Από την άλλη,και μόνο πουτάνες δε γίνεται.Θες να έχεις και κάποια να πας καμια βόλτα και να μην είσαι μονίμως ασυνόδευτος.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εσυ δλδ που δεν εχεις γκομενα δεν πας βολτες ; Η οταν πηγαινεις νιωθεις σαν αποκληρος της κοινωνιας ;

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Αντι ναι εισαι sadman και να περιμενεις μια γυναικα να σε κανει happy κοιτα πως να γινεις happy μονος σου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε φίλε τι χορευτικά και μαλακίες,αυτά είναι το τελευταίο στάδιο απελπισίας

Καλά λέει πιο πάνω,30-40+ χωρίς σχέση-κύκλο,Ελλάδα είσαι τελειωμένος.Ή βρίσκεις μόνο ψυχοπαθή χοντρόμπαζα (που κι αυτές έχεις τους διάφορους Άλεξ να τις παρακαλάνε)

Από την άλλη,και μόνο πουτάνες δε γίνεται.Θες να έχεις και κάποια να πας καμια βόλτα και να μην είσαι μονίμως ασυνόδευτος.
Sadman, καλά στα λέει...

Από όσο έχω καταλάβει από αυτά που γράφεις, έχεις χάσει εντελώς την αυτοπεποίθηση. Χώσου κάπου που να έχει κόσμο. Στο σπίτι σου και βόλτες μόνος σου δεν πρόκειται να γνωρίσεις κόσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom