You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ρε καβουρδιδη ρε πουστη μου... πως γινεται και συνεχεια στη πεφτουν γυναικες;;;;
Αν δεν εισαι ο ρουβας η ο βαρδινογιαννης η ο... ντανος μαλλον εισαι παπατζης... σα τον αλλο το δικηγορο που νομιζει οτι στα 50 του με μαλλια μπαμπακι και εμφανιση μπαρμπα τον γουσταρουνε οι πιτσιρικες...
Αν δεν εισαι ο ρουβας η ο βαρδινογιαννης η ο... ντανος μαλλον εισαι παπατζης... σα τον αλλο το δικηγορο που νομιζει οτι στα 50 του με μαλλια μπαμπακι και εμφανιση μπαρμπα τον γουσταρουνε οι πιτσιρικες...
Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Εχτες στο τρενο ειδα ενα τουμπανο ελληνιδα ολη την ωρα μα ολη την ωρα κοιταζοτανε στα τζαμια . Φοραγε ενα φορεμα κοντό και ειχε απιστευτη κωλαρα και ωραια βυζακια απο φατσα ειχε ωραια ματια για μια στιγμη εβγαλε τη μασκα και ενταξει δεν ηταν και τοσο σουπερ .ειχα παει κοντα της μπας και πιασω λιγο κωλαρακι μεσα στον κοσμο αλλα δεν μπορεσα
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ωρες ωρες αυτο σκεφτομαι... ειναι γκαντεμισες οι ελεινιδες!
Εμεις εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε τοσα ωραια μουνια ενω αυτες οι κακομοιρες εχουν επιλογη αναμεσα σε τυπους που η πλειοψηφια ειναι σα γαμω τον αντιθεο μου μεσα!
Ε πως να μη γινονται ξινες και απροσσιτες...
Εμεις εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε τοσα ωραια μουνια ενω αυτες οι κακομοιρες εχουν επιλογη αναμεσα σε τυπους που η πλειοψηφια ειναι σα γαμω τον αντιθεο μου μεσα!
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Καλα αυτο ισχυει... το 99,9% των ωραιων μουνιων ειναι πιασμενες... ελευθρες ειναι συνηθως μπαζα, χοντρες κλπ... Γι αυτο κι εχω κοψει πια να βγαινω... ποιο το νοημα;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Ωρες ωρες αυτο σκεφτομαι... ειναι γκαντεμισες οι ελεινιδες!
Μια μερα μπαινει ενα παλικαρι στο λεωφορειο, 1.95 θα ταν, ψηλος, γυμνασμενος, με αμανικο, φλεβες να εξεχουν απ'τα μπρατσα, μιλαμε ο τυπος ηταν για το GNTM κατευθειαν... καθεται στο κεντρο του λεωφορειου (διπλο το λεωφορειο - εκατσε στο κεντρο του ακορντεον). Απεναντι του εχει κατσει ενα γκομενακι γυρω στο 1.65, μετρια πραματα... και μιλαμε τον καρφωνει συνεχεια στο κεφαλι-ματια με την ελπιδα να την κοιταξει και να γινει φλερτ με το ματι... αυτος εντωμεταξυ ηταν σκυμμενος και επαιζε με το κινητο ολη την ωρα, δε της εριχνε ουτε βλεφαρο... αυτη εκει φιλε, να τον κοιταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπας και τη δει... μιλαμε μεχρι να κατεβει ο ενας απ'τους 2 αυτη συνεχεια κοιταγε για να εκβιασει την ανταλλαγη κοιταγματων...
Φανταζομαι τι γινεται στη ζωη αυτουνου καθημερινα... ειδικα αμα κυκλοφορει με αμανικα...
Τωρα γι'αυτο που λες, αμα το δεις απ'την οπτικη της γκομενας ειναι γαμησε τα... δλδ αμα εισαι γυναικα και κοιταξεις γυρω σου τις διαθεσιμες επιλογες υπαρχει ξεραϊλα... δε θα θελα να μαι στη θεση τους σε καμμια περιπτωση.
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση μου που βλεπω τριγυρω μου τοσα ωραια μουνια και δε μπορω να τα χω και τρελαινομαι και κλειδωνομαι σπιτι!
Ενω αν ημουν γυναικα και βλεπα τριγυρω μου τοσους μαλακες ασκημους καραφλες σαν αναποδα γαμωτο θα λεγα ...ε δε χανω και τιποτα ισα ισα καλυτερα μονη...
Ενω αν ημουν γυναικα και βλεπα τριγυρω μου τοσους μαλακες ασκημους καραφλες σαν αναποδα γαμωτο θα λεγα ...ε δε χανω και τιποτα ισα ισα καλυτερα μονη...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση μου που βλεπω τριγυρω μου τοσα ωραια μουνια και δε μπορω να τα χω και τρελαινομαι και κλειδωνομαι σπιτι!
Και γω το ιδιο θα λεγα... αλλα εσυ το γαμησες ρε τυπε. Νομιζα οτι τον τρολαριζες το σαντμαν με αυτα που γραφεις οτι κλειδωνεσαι... αν το εννοεις παρτο αλλιως
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.242
- Πόντοι
- 3.846
Ο τύπος στο λεωφορείο μπορεί να είχε γκόμενα και να μην τον ένοιαζε ας πούμε. Αλάνια, ας μην κρίνουμε από τα φαινόμενα χωρίς να ξέρουμε τι παίζει από πίσω.
Με τον κολλητό μου είμαστε βράδυ σε κλαμπ και λίγο πιο πέρα από εμάς δύο τρελά μουνιά γύρω στα 25. Εκεί που το συζητάμε αν θα κάνουμε κίνηση ή όχι μπαίνουν μέσα δύο πενηντάρηδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι πατεράδες τους αλλά ήταν οι γκόμενοι τελικά (ευτυχώς δηλαδή που δεν ξανοιχτήκαμε).
-Είναι όλες έτσι; Όχι βέβαια, υπάρχουν και οι κοπέλες που θέλουν το τεκνό με το αμάνικο, ή το συνομήλικό τους που πουλάει μούρη, ή ψάχνονται για μία σταθερή σχέση. Μετά τα 30 οι περισσότερες γυναίκες θέλουν σταθερή σχέση. Μετά τα 36 δε αν δεν έχεις το δαχτυλίδι στην τσέπη θα πέσει πολύ άκυρο. Βγαίνω αναγνωριστικό πρώτο ραντεβού και πάει κατευθείαν η κουβέντα στο γάμο - άντε μετά να μην ασχολείσαι μόνο με τουρίστριες.
-Μπλέκουν με άσχημους γιατί δεν υπάρχουν ωραίοι άντρες; -Αυτό μάλλον δείχνει ότι δεν ξέρεις από γυναικεία ψυχολογία. Η γυναίκα θέλει συχνά να έχει το πάνω χέρι οπότε ένας ωραίος άντρας που τον θέλουνε και πολλές μπορεί να μην της κάνει. Αντίθετα ένας παπάρας που θα της κάνει άγαλμα αν του κάτσει, πιο καλός στόχος. Εγώ αντίθετα βλέπω μια χαρά άντρες να είναι μόνοι, γιατί δεν έχουν γνωριμίες ,γιατί δουλεύουν όλη μέρα και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν, γιατί έχουν αποφασίσει ότι δε θέλουν σταθερή σχέση.
Για μένα το πρόβλημα με την Ελληνίδα είναι ότι δεν ωριμάζει. Θέλει να ζει τη φαντασίωση ότι η ερωτική της ζωή είναι σαν σήριαλ του Παπακαλιάτη. Δημιουργεί θέμα από το πουθενά ,ερωτεύεται την ιδέα του να είναι ερωτευμένη και γενικότερα δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Με τον κολλητό μου είμαστε βράδυ σε κλαμπ και λίγο πιο πέρα από εμάς δύο τρελά μουνιά γύρω στα 25. Εκεί που το συζητάμε αν θα κάνουμε κίνηση ή όχι μπαίνουν μέσα δύο πενηντάρηδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι πατεράδες τους αλλά ήταν οι γκόμενοι τελικά (ευτυχώς δηλαδή που δεν ξανοιχτήκαμε).
-Είναι όλες έτσι; Όχι βέβαια, υπάρχουν και οι κοπέλες που θέλουν το τεκνό με το αμάνικο, ή το συνομήλικό τους που πουλάει μούρη, ή ψάχνονται για μία σταθερή σχέση. Μετά τα 30 οι περισσότερες γυναίκες θέλουν σταθερή σχέση. Μετά τα 36 δε αν δεν έχεις το δαχτυλίδι στην τσέπη θα πέσει πολύ άκυρο. Βγαίνω αναγνωριστικό πρώτο ραντεβού και πάει κατευθείαν η κουβέντα στο γάμο - άντε μετά να μην ασχολείσαι μόνο με τουρίστριες.
-Μπλέκουν με άσχημους γιατί δεν υπάρχουν ωραίοι άντρες; -Αυτό μάλλον δείχνει ότι δεν ξέρεις από γυναικεία ψυχολογία. Η γυναίκα θέλει συχνά να έχει το πάνω χέρι οπότε ένας ωραίος άντρας που τον θέλουνε και πολλές μπορεί να μην της κάνει. Αντίθετα ένας παπάρας που θα της κάνει άγαλμα αν του κάτσει, πιο καλός στόχος. Εγώ αντίθετα βλέπω μια χαρά άντρες να είναι μόνοι, γιατί δεν έχουν γνωριμίες ,γιατί δουλεύουν όλη μέρα και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν, γιατί έχουν αποφασίσει ότι δε θέλουν σταθερή σχέση.
Για μένα το πρόβλημα με την Ελληνίδα είναι ότι δεν ωριμάζει. Θέλει να ζει τη φαντασίωση ότι η ερωτική της ζωή είναι σαν σήριαλ του Παπακαλιάτη. Δημιουργεί θέμα από το πουθενά ,ερωτεύεται την ιδέα του να είναι ερωτευμένη και γενικότερα δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Μια μερα μπαινει ενα παλικαρι στο λεωφορειο, 1.95 θα ταν, ψηλος, γυμνασμενος, με αμανικο, φλεβες να εξεχουν απ'τα μπρατσα, μιλαμε ο τυπος ηταν για το GNTM κατευθειαν... καθεται στο κεντρο του λεωφορειου (διπλο το λεωφορειο - εκατσε στο κεντρο του ακορντεον). Απεναντι του εχει κατσει ενα γκομενακι γυρω στο 1.65, μετρια πραματα... και μιλαμε τον καρφωνει συνεχεια στο κεφαλι-ματια με την ελπιδα να την κοιταξει και να γινει φλερτ με το ματι... αυτος εντωμεταξυ ηταν σκυμμενος και επαιζε με το κινητο ολη την ωρα, δε της εριχνε ουτε βλεφαρο... αυτη εκει φιλε, να τον κοιταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπας και τη δει... μιλαμε μεχρι να κατεβει ο ενας απ'τους 2 αυτη συνεχεια κοιταγε για να εκβιασει την ανταλλαγη κοιταγματων...
Φανταζομαι τι γινεται στη ζωη αυτουνου καθημερινα... ειδικα αμα κυκλοφορει με αμανικα...
Τωρα γι'αυτο που λες, αμα το δεις απ'την οπτικη της γκομενας ειναι γαμησε τα... δλδ αμα εισαι γυναικα και κοιταξεις γυρω σου τις διαθεσιμες επιλογες υπαρχει ξεραϊλα... δε θα θελα να μαι στη θεση τους σε καμμια περιπτωση.
Φίλε Ελλάδα αν είσαι πάνω απο 1.85 και δεν είσαι αθλητής,είναι καταδίκη.Τί να το κάνεις τέτοιο ύψος αν τα μουνιά που σε θέλουν είναι 1.60;Ξέρεις πόσους μαλάκες βλέπω με τέτοια ύψη και οι γκόμενες τους είναι μέχρι τον αγκώνα;Ενώ αντίθετα τις ψηλές τις βλέπεις συνήθως με κοντύτερους
Επίσης πολλές γκόμενες κοιτάνε απλά για να τις κοιτάξεις κι εσύ.Και όταν τις κοιτάξεις,μετά δεν σε ξανακοιτάνε.Αυτό μου έχει συμβεί δεκάδες φορές
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Σιγα τα ωραια μουνια ρε φιλε οι πιο πολλες μπαζα ειναι μια στις χιλιες ειναι ομορφη και θα εχει σταμταρ γκομενο
Ε όχι και μπάζα,οι νέες γενιές 90% γαμήσιμες είναι πλέον.Τις βλέπεις με τα μπούτια έξω και θες να τις γαμήσεις όλες
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πταν εισαι πιτσιρικας εμφανισιμος γαμας αβερτα μεχρι τα 24-25 μετα αρχιζουν τα δυσκολα
Το θέμα είναι ότι αντί να γαμάνε αβέρτα,οι πιο πολλοί είναι σχεσοπιρφόροι,και τους βλέπεις να είναι με την ίδια 4 χρόνια,5 χρόνια,10 χρόνια.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Για αλλη μια φορα oι Ελλεεινιδες θα αντιμετωπιστουν σαν Ιερες αγελαδες- στο απυροβλητο. Υποχρεωτικη στρατευση στα 18 για τους νεους.- Και η μις βιολα να βγαζει ξεκωλοσελφι- και να μπεκωνεται ανενοχλητη με τα Πακι. Εφοσον κρινονται ικανες για να κατεχουν εμμισθη θεση στο στρατο- γιατι να μην ισχυει αυτο και για την υποχρεωτικη τους θητεια στον ε.σ.;