You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Εγω ομως δε καταλαβα και θελω να μου στειλεις φωτο του σε πμ...να δουμε πως ειναι ο κολλητος σου να ξερουμε ποσο απεχουμε απο τον.....Αδωνη!!!!Φιλαράκι είχε τότε αγοράσεοι ένα Κορσάκι με δάνειο από τράπεζα, μισθό είχε κάνα χιλιάρικο μικτά και έμενε με τους γονείς του σε ένα δυάρι στο Παγκράτι....... Κατάλαβες ή να σου στείλω και φωτό του σε πμ;;;;;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ρε φίλε μου καλέ... Είναι, ή δεν είναι πιο εύκολο να γαμήσει ο πιο εμφανίσιμος;Δηλαδή είναι καθαρά θέμα εμφάνισης φίλε για να γαμάς?Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.Τα είπαν και οι άλλοι συνφορουμίτες αναλυτικά..Αν έχει γαμήσει τόσα μουνιά πάντως μπράβο του και respect καθώς δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο.Και με τις ελληνίδες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όπως άλλοι εδώ μέσα και γενικά.
Είναι πιο εύκολο για την όμορφη γκόμενα να βρει πούτσο, ή δεν είναι;
Απλά πράματα.....
Οχι ότι είναι το μόνο που παίζει ρόλο, αλλά όπως και να το κάνουμε έχω μελετήσει το θέμα όταν είμαι με τον κολλητό μου.... Οπου και να είμαστε, στη δουλειά, σε μπαρ, σε φίλους με παρέα, όλα τα μουνιά τον κοιτάζουν και στάζει το μουνί τους......Αλλο εάν αυτός τις γράφει στα παπάρια του εάν δεν γουστάρει. Το ίδιο πάνω κάτω και με τις γκόμενες.... Από κει και πέρα εάν ο καθένας (όχι εδώ μέσα) είναι κομπλεξικός με την ομορφιά είναι δικό του πρόβλημα....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Είπα ποτέ ότι είμαι πολύ όμορφος, ή ο Βαρδινογιάννης;εσυ δηλαδη δεν ποσταρεις εδω?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εσύ να μας πεις πόσο απέχεις απ το αβατάρ σου.....Εγω ομως δε καταλαβα και θελω να μου στειλεις φωτο του σε πμ...να δουμε πως ειναι ο κολλητος σου να ξερουμε ποσο απεχουμε απο τον.....Αδωνη!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αυτό λέω τόσες μέρες φίλε...... ;) ;) ;)Στην γλωσσα της επιστημης το ολο σκηνικο εδω λεγεται 'problem of induction'. Δηλαδη πως απο μεμονωμενες παρατηρησεις μπορουμε να βγαλουμε γενικα συμπερασματα, και οι δυσκολιες που προκυπτουν.
Ο επιστημονικός όρος μου διέφευγε....
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ακομη περιμενω τη φωτογραφια...Οσο για το ποσο απεχω απο το αβαταρ μου...λοιπον...Δεν φοραω καπελο...και οχι τοσο μακιγιαζ...α και συνηθως το γαντι το εχω σπιτι μου...δε το παιρνω μαζι...εκτος κι αν καποιος επιμενει να του φερθω 'με το γαντι'...Να μπω κι εγω στον πειρασμο να σε ρωτησω ποσο απεχεις απο ενα...κωλο?Εσύ να μας πεις πόσο απέχεις απ το αβατάρ σου.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Απέχω μερικά εκατοστά....πριν τιν διείσδυση.Ακομη περιμενω τη φωτογραφια...Οσο για το ποσο απεχω απο το αβαταρ μου...λοιπον...Δεν φοραω καπελο...και οχι τοσο μακιγιαζ...α και συνηθως το γαντι το εχω σπιτι μου...δε το παιρνω μαζι...εκτος κι αν καποιος επιμενει να του φερθω 'με το γαντι'...Να μπω κι εγω στον πειρασμο να σε ρωτησω ποσο απεχεις απο ενα...κωλο?
Στείλε μου προσωπικό email σου με τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και θα έχεις τη φωτό που ζήτησες.
Επισκέπτης
Απέχω μερικά εκατοστά....πριν τιν διείσδυση.
Στείλε μου προσωπικό email σου με τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και θα έχεις τη φωτό που ζήτησες.
Περσονα και απο εδω τον Αδωνη που οπου μπαινει τα κοριτσοπουλα πεφτουν ξερα!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Φίλε ο πούστης δεν ξέρω τι έχει.... Λες και έχει μέλι ο καριόλης.....Περσονα και απο εδω τον Αδωνη που οπου μπαινει τα κοριτσοπουλα πεφτουν ξερα!
Αφού ορισμένες φορές εκνευρίζομαι και γω με τη ρέντα που έχει ο παλιόπουστας....
Επισκέπτης
Φίλε ο πούστης δεν ξέρω τι έχει.... Λες και έχει μέλι ο καριόλης.....
Αφού ορισμένες φορές εκνευρίζομαι και γω με τη ρέντα που έχει ο παλιόπουστας....
Σαν την ταινια
I Now Pronounce You Chuck And Larry ενα πραγμα δηλαδη ε?
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Κοιτα,η ερωτηση ηταν:Ποσο απεχεις ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ απο ενα κωλο σαν αντιπαραθεση στην ιδια δικια σου...ασε τα παρωχημενα λογοπαιγνια και τις υπεκφυγες...Οσο αναφορα τη φωτο ΕΣΥ φαγωθηκες να μας τη μοστραρεις...Εσυ που αν και στα αρχικα σου ποστ φανηκες ψαγμενος(το ιδιο και το νικ σου δηλωνει)αν και κατεκρινες τον αλλο που μας παρεθεσε το Ε9 του και τη βιογραφια του,που μας παραλληλησε τον ευτο του με τον Τομ Κρουζ,μετα αρχισες τους ηλιθιους κομπασμους τυπου 'ειμαι πλουσιος' 'ειμαι ωραιος' 'την εχω μεγαλη' και αλλες παπαριες...Εισαι βεβαιος οτι εδω μεσα δεν υπαρχουν κι αλλοι με τα 'προσοντα' σου?Καταλαβαινεις βεβαια οτι αυτοεξευτελιζεσαι...Εγω στη ζωη μου εχω μαθει να μην παινευω τον εαυτο μου..αυτο το αφηνω να το κανουν οι αλλοι,ΑΝ το αξιζω...Απέχω μερικά εκατοστά....πριν τιν διείσδυση.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν ξέρω φίλε σαν ποιά ταινία, αλλά όταν βλέπω να μαζεύονται γύρω του οι πουτανίτσες στη δουλειά με όποια μαλακία δικαιολογία μπορείς να φανταστείς μου έρχεται να τον αρχίσω στις μάπες......Σαν την ταινια
I Now Pronounce You Chuck And Larry ενα πραγμα δηλαδη ε?
Επισκέπτης
Δεν ξέρω φίλε σαν ποιά ταινία, αλλά όταν βλέπω να μαζεύονται γύρω του οι πουτανίτσες στη δουλειά με όποια μαλακία δικαιολογία μπορείς να φανταστείς μου έρχεται να τον αρχίσω στις μάπες......
Αρα ο φιλος σου αυτος αποτελει μια απειροελαχιστη εξαιρεση και στην ουσια οι Ελεινιδες ειναι συντηρητικες και "δυσκολες".
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Φίλτατε freddie γιατί το άνοιξες αυτό το θρέντ γιατί;;;
Επισκέπτης
Δεν ξέρω φίλε σαν ποιά ταινία, αλλά όταν βλέπω να μαζεύονται γύρω του οι πουτανίτσες στη δουλειά με όποια μαλακία δικαιολογία μπορείς να φανταστείς μου έρχεται να τον αρχίσω στις μάπες......
Το μαζεύονται γύρω του δεν λέει τίποτε.
Ειδικά αν είναι σε πόστο με πολλές γυναίκες.
Το θέμα είναι αν τις γαμάει.
Επισκέπτης
Φίλτατε freddie γιατί το άνοιξες αυτό το θρέντ γιατί;;;
Γιατι δεν αντεχουμε αλλο τις βρωμοφασολες σαβουρες που το παιζουν ντιβες.
Και εξαλλου αν δεν το ειχε ανοιξει ο φρεντυ θα το ειχα ανοιξει εγω η καποιος αλλος.
Αποκλειεται παντως να την σκαπουλαρουν οι Ελεινιδες ετσι...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά. Και όλα είναι σχετικά.... Είμια φτωχός σε σχέση με τον πρίγκηπα του Κουβέιτ και άσχημος σε σχέση με τον Μπράντ Πιτ.... Για όλα τα λοιπά και το αν αυτοξεφτιλίζομαι το αφήνω σε αυτούς που με ξέρουν και όχι σε κάθε μαλάκα ανώνυμο που θεωρεί όλες τις ελληνίδες ελλεινές. Γενικεύουμε το κόμπλεξ μας και μιλάμε για ξεφτίλες άλλων.Κοιτα,η ερωτηση ηταν:Ποσο απεχεις ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ απο ενα κωλο σαν αντιπαραθεση στην ιδια δικια σου...ασε τα παρωχημενα λογοπαιγνια και τις υπεκφυγες...Οσο αναφορα τη φωτο ΕΣΥ φαγωθηκες να μας τη μοστραρεις...Εσυ που αν και στα αρχικα σου ποστ φανηκες ψαγμενος(το ιδιο και το νικ σου δηλωνει)αν και κατεκρινες τον αλλο που μας παρεθεσε το Ε9 του και τη βιογραφια του,που μας παραλληλησε τον ευτο του με τον Τομ Κρουζ,μετα αρχισες τους ηλιθιους κομπασμους τυπου 'ειμαι πλουσιος' 'ειμαι ωραιος' 'την εχω μεγαλη' και αλλες παπαριες...Εισαι βεβαιος οτι εδω μεσα δεν υπαρχουν κι αλλοι με τα 'προσοντα' σου?Καταλαβαινεις βεβαια οτι αυτοεξευτελιζεσαι...Εγω στη ζωη μου εχω μαθει να μην παινευω τον εαυτο μου..αυτο το αφηνω να το κανουν οι αλλοι,ΑΝ το αξιζω...
Τελικά η ζωή είναι όντως για μερικούς εφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλά εσύ πρέπει να έχεις μεγάλο κόμπλεξ μ αυτούς που γαμάνε........Το μαζεύονται γύρω του δεν λέει τίποτε.
Ειδικά αν είναι σε πόστο με πολλές γυναίκες.
Το θέμα είναι αν τις γαμάει.