Επισκέπτης
Καλά, τότε εξαιρείται ο έρωτας..........
;) ok γαματα ολα τα αλλα τοτε!!!
Καλά, τότε εξαιρείται ο έρωτας..........
Γαμώ τα πιπίνια σου....
Γενικώς γαμάτε γιατί της αγαμίας τα αποτελέσματα είναι έκδηλα στα περισσότερα ποστς αυτού του θρεντ......
ρε τάλε, ασε με γιατί από χθες έχω τα νεύρα μου.... Μ αυτόν τον πούστη τον καρκινογιάννη και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς......ρε περσόνα...δεν παίζεσαι ρε....ουχ..σπαρτάρησα.....
προτεραιότητα προς το παρόν έχουν κάτι κώλοι στην Παιανία..Persona μην τα γαμησεις ολα...Για εμας τι θα μεινει?Τουλαχισταν τα milf αστα απο εδω.
σωστόςςςςςςς......θα γίνουμε κωλομπαράδες για λίγοοοοοοο΄...προτεραιότητα προς το παρόν έχουν κάτι κώλοι στην Παιανία..
τάλε είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση σου.....σωστόςςςςςςς......θα γίνουμε κωλομπαράδες για λίγοοοοοοο΄...
Μαγκιά είναι να είσαι ωραίος όπως ο κολλητός μου, να στην πέφτουν όλες (ελληνίδες και ξένες)
τάλε είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση σου.....
Βασικά αν υπάρχει μέρος στην Ελλάδα, που κάποιος άγνωστος θα πάει εκεί και θα τον πλησιάσουν και θα του την πέσουν Ελληνίδες ωραίες , χωρίς να τον ξέρουν και γίνει αυτό πάνω από μία φορά στα 30 βράδια πουθα πάει εκεί , θα δεχόμουν να βάλω ένα στοιχηματάκι.
Εγώ υποστηρίζω ότι στην Ελλάδα αυτά απλά δεν γίνονται.
Αν κάποιος υποστηρίζει το αντίθετο θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα στοιχηματάκι.
Κάτι σε 20.000€ - 30.000€
Ακου Μεταξένιε.....Βασικά αν υπάρχει μέρος στην Ελλάδα, που κάποιος άγνωστος θα πάει εκεί και θα τον πλησιάσουν και θα του την πέσουν Ελληνίδες ωραίες , χωρίς να τον ξέρουν και γίνει αυτό πάνω από μία φορά στα 30 βράδια πουθα πάει εκεί , θα δεχόμουν να βάλω ένα στοιχηματάκι.
Εγώ υποστηρίζω ότι στην Ελλάδα αυτά απλά δεν γίνονται.
Αν κάποιος υποστηρίζει το αντίθετο θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα στοιχηματάκι.
Κάτι σε 20.000€ - 30.000€
Ακου Μεταξένιε.....
Ο κολλητός μου έχει παντρευτεί μουνάρα Ελληνίδα 1.80 που του την έπεσε σε μπαρ που καθότανε και έπινε ήσυχος το ποτό του και χαβαλδιαζότανε με την μπαρ γούμαν..... Για απορίες μη βάζεις στοιχήματα... Ρίξε μια ματιά στον καθρέπτη σου καλύτερα.
θες να τ ακούσεις ε?....τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη....Και για να σε τσιτωσω λιγο.Με τι μπρελοκ επαιζε στο μπαρ?
Παρεθεσε μας επισης και το Ε9 και τα διαφορα περιουσιακα στοιχεια.
Α και για να μην ξεχνιόμαστε. Στην πρώτη του επίσκεψη σε στριπτηζάδικο μαζί μου πήρες τη νο1 του μαγαζιού και έφυγε.... Ετσι γιατί όταν είσαι ωραίος και μουνάρες ελληνίδες γαμάς και ρωσσίδες....σωστος κ εγω βαζω οχι 20000 αλλα ενα κατοσταρικακι που εχω χαρτζιλικακι το βαζω
Φιλαράκι είχε τότε αγοράσεοι ένα Κορσάκι με δάνειο από τράπεζα, μισθό είχε κάνα χιλιάρικο μικτά και έμενε με τους γονείς του σε ένα δυάρι στο Παγκράτι....... Κατάλαβες ή να σου στείλω και φωτό του σε πμ;;;;;;;Και για να σε τσιτωσω λιγο.Με τι μπρελοκ επαιζε στο μπαρ?
Παρεθεσε μας επισης και το Ε9 και τα διαφορα περιουσιακα στοιχεια.
Κάντε μήνυση στη μάνα σας και τον πατέρα σας.......
Ακου Μεταξένιε.....
Ο κολλητός μου έχει παντρευτεί μουνάρα Ελληνίδα 1.80 που του την έπεσε σε μπαρ που καθότανε και έπινε ήσυχος το ποτό του και χαβαλδιαζότανε με την μπαρ γούμαν..... Για απορίες μη βάζεις στοιχήματα... Ρίξε μια ματιά στον καθρέπτη σου καλύτερα.
ναι ρε συ το βρηκες ειμαστε ολοι ασχημοι κ ο φιλος σου ειναι ο γαμιας της γειτονιας ...ε χαιρω πολυ δωσε στον οποιοδηποτε 500 ευρω για πεταμα κ θα σου πω εαν γαμαει την μεγαλυτερη μουναρα...
Α και για να μην ξεχνιόμαστε. Στην πρώτη του επίσκεψη σε στριπτηζάδικο μαζί μου πήρες τη νο1 του μαγαζιού και έφυγε.... Ετσι γιατί όταν είσαι ωραίος και μουνάρες ελληνίδες γαμάς και ρωσσίδες....
Συμπέρσαμα;
Κάντε μήνυση στη μάνα σας και τον πατέρα σας.......