boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
...που ειναι πωλητρια σε κυλοταδικο 'Κι όλα αυτά ... μπάς και του κάτσει η κάθε Σούλα;
Μισα μας τα λες σημερα
...που ειναι πωλητρια σε κυλοταδικο 'Κι όλα αυτά ... μπάς και του κάτσει η κάθε Σούλα;
Ρε συ...οταν σε βριζει ελληνιδα..το βρισιμο ειναι χορταστικο...μπασατο...γεμιζει ο στομας της...
Αντε να σε βρισει καμια γαλλιδα...πως θα ακουστει?
Θα ακουστει λες και βγηκε απο επεισοδιο με τα στρουμφακια...
Ω..μον ντιεεεεε...!!!
Το ξεκίνησες καλά.... Αλλά στο δρόμο πάλι και συ άρχισες τις γενικεύσεις.Κάποιες από τις απόψεις που διάβασα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και αποδίδουν την κατάσταση,όπως ακριβώς είναι.Δυστυχώς κάποια άτομα βρίσκουν την ευκαιρία να επιδειχθούν παραθέτοντας τις κατακτησεις τους,πράγμα το οποίο είναι απλώς βαρετό,αν δε χρησιμοποιείται ως παράδειγμα προς υποστήριξη των επιχειρημάτων τους.Από την άλλη πάλι διαφωνώ και με κάποιες ισοπεδωτικές απόψεις που ακούγονται σχετικά με την ποιότητα των Ελληνίδων.Ενώ είναι αλήθεια ότι η παχυσαρκία(κυρίως στην περιφέρεια)αποτελεί σημαντικό πρόβλημα,το οποίο οι ίδιες θα έπρεπε να προσέχουν(ας πάνε και κανένα περίπατο αντί να θέλουν μετακίνηση με αυτοκίνητο),δεν μπορούμε να πούμε ότι γενικά όλες οι Ελληνίδες είναι π.χ.χαμηλοκώλες κτλ.Δείτε ή καλύτερα πηδήξτε κάποια από τις πολλές με 1.72-1.82+ Ελληνίδες που κυκλοφορούν.Εξάλλου,αν και εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο οι ξανθιές,ψηλές κτλ γυναίκες,ας μην εξιδανικεύουμαι τις ξένες.
Πολλά μέλη έχουν μιλήσει σωστά αναφέροντας τα πράγματι ενοχλητικά και σε μερικές περιπτώσεις εξοργιστικά χαρακτηριστικά των Ελληνίδων.Το ζήτημα είναι ότι η γυναίκα διαμορφώνεται σχετικά εύκολα και συνεπώς αυτό που θα έπρεπε να μας νοιάζει είναι,ποια θα έπρεπε να είναι η δική μας συμπεριφορά απέναντι τους.Προσωπικά κατά τη διάρκεια των σχέσεών μου με αρκετές Ελληνίδες έκανα λίγες υποχωρήσεις και προτιμούσα να τσακωθούμε(ακόμα κι αν δεν είχα στο μυαλό μου κάποια εναλλακτική λύση και άρα θα έπρεπε να μείνω μόνος για κάποιο διάστημα),παρά να προβώ σε ενέργειες που δε γούσταρα και να δεχθώ να νταντεύω άτομα που δεν έπρεπε.Το σημαντικό είναι να γίνει αντιληπτό ότι όσες το παίζουν δύσκολες,όσες έχουν απαιτήσεις,όσες γρινιάζουν,όσες είναι εγωίστριες είναι αυτές που ΔΕΝ αξίζουν τίποτα και ότι παράλληλα την ώρα που μερικοί μαλάκες χάνουν τον καιρό τους με παρακαλετά,ακριβώς εκείνη την ώρα χάνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποια άλλη με καλύτερη συμπεριφορα(και τέτοιες υπάρχουν).Συνεπώς για να πάμε σε πιο πρακτικά θέματα την επόμενη φορά που δε σας δώσει σημασία μια γκόμενα ΧΕΣΤΕ ΤΗ τη μαλακισμένη και μην ξαναασχοληθείτε ΠΟΤΕ μαζί της.Αν δεν απαντήσει σε μήνυνα,μην ξαναστείλετε ΠΟΤΕ άλλο.Μην της δώσετε την ευκαιρία να σας θεωρεί σα σκυλάκια της ή ως δεύτερη επιλογή με την ελπίδα ότι θα φάτε μετά.Ακόμα κι αν μετά από καιρό φάτε,θα είναι επειδη θα είστε οι κακομοίρηδες που τις προσφέρουν ασφάλεια,όχι επειδή θα είστε μάγκες.Μην είστε πρόθυμοι να κάνετε τον ταξιτζή,μη θεωρείται δεδομένο ότι θα πρέπει να κεράσετε.Κυρίως όμως,αν δε σας αρέσει κάτι,μην το κάνετε.Όσο ασχολείστε με αυτές που δεν αξίζουν, χάνετε τις άλλες(που μπορεί να γουστάρουν το δικό σας τύπο) ,θυμηθείτε το.Κυρίως μη δίνετε τη δυνατότητα στις χαζογκόμενες να νομίζουν πως έχουν ζωή,όταν το μόνο που ξέρουν είναι οι μεσημεριανές εκπομπές,τα ζώδια και οι καφετέριες της Αθήνας.
Φιλε Διακορευτη,πραγματι αν ασχοληθεις πολυ με μια γκομενα που σε παιδευει,χανεις την ευκαιρια να γνωρισεις καλυτερες ευκαιριες...Ελα μου ομως που οι ανθρωποι δεν ειμαστε ρομποτακια να παταμε ενα διακοπτη και αμεσως να αλλαζουμε 'κατευθυνση'...αλλοι απο μας λιγο,αλλοι περισσοτερο,'κολλουμε' σε μια συγκκριμμενη γυναικα και την πολιορκουμε για ενα 'αλφα' χρονικο διαστημα,ακομη κι αν δεν λαμβανουμε απαντηση στα μηνυματα που της στελνουμε,ακομη κι αν ειματε αναγκασμενοι να υποστουμε καποιες 'συμπεριφορες'...ανθρωπος και δη γυναικα τελεια δεν υπαρχει,οπου κι αν κοιταξεις θα βρεις ατελειες...το ζητουμενο ειναι να βρεις μια κοπελια που οι δικες τις ατελειες να ταιριαξουν με τις δικες σου...ακομη,θα εκπλαγεις αν δωσεις 'δευτερες' ευκαιριες σε γυναικες που εκ πρωτης στα 'εκαναν τσουρεκια' η ηταν φαινομενικα αυτο ακριβως που δεν θα θελες να ειναι(ψιλομυτες,χαζοβιολες κοκ)Κάποιες από τις απόψεις που διάβασα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και αποδίδουν την κατάσταση,όπως ακριβώς είναι.Δυστυχώς κάποια άτομα βρίσκουν την ευκαιρία να επιδειχθούν παραθέτοντας τις κατακτησεις τους,πράγμα το οποίο είναι απλώς βαρετό,αν δε χρησιμοποιείται ως παράδειγμα προς υποστήριξη των επιχειρημάτων τους.Από την άλλη πάλι διαφωνώ και με κάποιες ισοπεδωτικές απόψεις που ακούγονται σχετικά με την ποιότητα των Ελληνίδων.Ενώ είναι αλήθεια ότι η παχυσαρκία(κυρίως στην περιφέρεια)αποτελεί σημαντικό πρόβλημα,το οποίο οι ίδιες θα έπρεπε να προσέχουν(ας πάνε και κανένα περίπατο αντί να θέλουν μετακίνηση με αυτοκίνητο),δεν μπορούμε να πούμε ότι γενικά όλες οι Ελληνίδες είναι π.χ.χαμηλοκώλες κτλ.Δείτε ή καλύτερα πηδήξτε κάποια από τις πολλές με 1.72-1.82+ Ελληνίδες που κυκλοφορούν.Εξάλλου,αν και εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο οι ξανθιές,ψηλές κτλ γυναίκες,ας μην εξιδανικεύουμαι τις ξένες.
Πολλά μέλη έχουν μιλήσει σωστά αναφέροντας τα πράγματι ενοχλητικά και σε μερικές περιπτώσεις εξοργιστικά χαρακτηριστικά των Ελληνίδων.Το ζήτημα είναι ότι η γυναίκα διαμορφώνεται σχετικά εύκολα και συνεπώς αυτό που θα έπρεπε να μας νοιάζει είναι,ποια θα έπρεπε να είναι η δική μας συμπεριφορά απέναντι τους.Προσωπικά κατά τη διάρκεια των σχέσεών μου με αρκετές Ελληνίδες έκανα λίγες υποχωρήσεις και προτιμούσα να τσακωθούμε(ακόμα κι αν δεν είχα στο μυαλό μου κάποια εναλλακτική λύση και άρα θα έπρεπε να μείνω μόνος για κάποιο διάστημα),παρά να προβώ σε ενέργειες που δε γούσταρα και να δεχθώ να νταντεύω άτομα που δεν έπρεπε.Το σημαντικό είναι να γίνει αντιληπτό ότι όσες το παίζουν δύσκολες,όσες έχουν απαιτήσεις,όσες γρινιάζουν,όσες είναι εγωίστριες είναι αυτές που ΔΕΝ αξίζουν τίποτα και ότι παράλληλα την ώρα που μερικοί μαλάκες χάνουν τον καιρό τους με παρακαλετά,ακριβώς εκείνη την ώρα χάνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποια άλλη με καλύτερη συμπεριφορα(και τέτοιες υπάρχουν).Συνεπώς για να πάμε σε πιο πρακτικά θέματα την επόμενη φορά που δε σας δώσει σημασία μια γκόμενα ΧΕΣΤΕ ΤΗ τη μαλακισμένη και μην ξαναασχοληθείτε ΠΟΤΕ μαζί της.Αν δεν απαντήσει σε μήνυνα,μην ξαναστείλετε ΠΟΤΕ άλλο.Μην της δώσετε την ευκαιρία να σας θεωρεί σα σκυλάκια της ή ως δεύτερη επιλογή με την ελπίδα ότι θα φάτε μετά.Ακόμα κι αν μετά από καιρό φάτε,θα είναι επειδη θα είστε οι κακομοίρηδες που τις προσφέρουν ασφάλεια,όχι επειδή θα είστε μάγκες.Μην είστε πρόθυμοι να κάνετε τον ταξιτζή,μη θεωρείται δεδομένο ότι θα πρέπει να κεράσετε.Κυρίως όμως,αν δε σας αρέσει κάτι,μην το κάνετε.Όσο ασχολείστε με αυτές που δεν αξίζουν, χάνετε τις άλλες(που μπορεί να γουστάρουν το δικό σας τύπο) ,θυμηθείτε το.Κυρίως μη δίνετε τη δυνατότητα στις χαζογκόμενες να νομίζουν πως έχουν ζωή,όταν το μόνο που ξέρουν είναι οι μεσημεριανές εκπομπές,τα ζώδια και οι καφετέριες της Αθήνας.
και επειδη βαριεμαι τα πολλα λογια δεν υπαρχει σωστη ελλεινιδα οποτε βουρ στις ξενες ρε παιδια που στατιστικα θα βρειτε πιο ευκολα καλη κοπελα. αντε να ανοιγουν τα συνορα σιγα σιγα και να κανει κατι η πολιτεια να εισρευσει κυμα φοιτητιωσας νεολαιας απο εξωτερικο!!
σταματαμε να ειμαστε σκυλακια οταν δεν βρισουμε ανταποδωση στην καλη μας συμπεριφορα.
Ντίκυ...... Γαμώ τις Ρωσσίδες σου.
ε τότε αφού το ζητά ο οργανισμός σου.Λιγα με τις Ρωσιδες!!!
ε τότε αφού το ζητά ο οργανισμός σου.
Γαμώ και τις δικές σου.......
και σένα τα θέλει ο οργανισμός σου...ρε περσονα ελα ρε σιγα αμα ηταν ετσι τα περισσοτερα ετσι επρεπε να τα λεγαμε....
+1 δισεκατομμυριο και βαλεεεεεετις εχω βαρεθει ολες.. αυτο το τουπε υφακι που εχουν ολα τα μπαζα και νομιζουν οτι χαρη σου κανουν αν σου μιλησουν... αλλα βεβαια κατι μλκες ελληνες φταινε που τις δινουν αερα.. να σου βγαινει η πιστη για μια γκομενα, να σου δειχνει οτι ενδιαφερεται και μολις της πεις για καφε απο καθαρο κομπλεξ/φοβο/αντιδραση να σου τα μασαει.. κοπελα μου γουσταρεις?? ναι ? οχι? τελειωσε... ουουουστ απο δω.. φυκια..
Καλά, τότε εξαιρείται ο έρωτας..........