Επισκέπτης
ναι να αρχισουμε ολοι να λεμε σκηνικα στα κωλαδικα που μας εχει πει κ μας εχει παιξει η καθε πουτανα κ κατι τρεχει στα γυφτικα....
Στον καθρέπτη ακόμα να κοιταχτείς....Τώρα την κάναμε γυριστή ...
Του την έπεσε μία μουνάρα, μια φορά στη ζωή του και την παντρεύτηκε.
Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.Γυναίκα να παντρευτούν όλοι βρίσκουν, κανείς δεν είπε ότι οι Έλληνες μένουν ... γεροντοπαλλήκαρα.Αυτό που λένε όλοι, είναι ότι σπάνια θα στην πέσει Ελληνίδα και πολύ πιο σπάνια θα είναι μπάνικια.Κι ακόμη πιο σπάνιο αυτό να ... ξανασυμβεί. Κι όταν συμβεί σε κάποιον , καμαρώνουν μέχρι και οι κολλητοί του στα μπουρδελοφόρουμ!
Αυτό που πιστεύω εγώ και είναι συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα παρατηρώντας την πιάτσα χρόνια, είναι ότι όσο ωραίος κι αν είναι ο Χ οποισδήποτε, πολύ σπάνια θα του την πέσει γυναίκα ωραία στην Ελλάδα, ειδικά σε μέρη που είναι άγνωστος , όπως τα πάσης φύσεως ξεντυχτάδικα.
Τώρα αν επιμένεις , μπορούμε να βρούμε κάποιον που συμφωνούμε ότι είναι γαμώ τους ωραίους γκόμενους και να τον αμολύσουμε σε ένα μπαρ και να παρακολουθούμε πόσες θα του την πέσουν και πόσες θα είναι μουνάρες! Αν σε έναν μήνα του την πέσει πάνω από 1 μουνάρα κερδίζεις ένα διαμέρισμα που κάνει γύρω στα 300 χιλιάρικα. Αν του την πέσει μία ή καμία, μου γράφεις το σπίτι σου.
Εδώ είμαστε έτσι;
Κι όταν συμβεί σε κάποιον , καμαρώνουν μέχρι και οι κολλητοί του στα μπουρδελοφόρουμ!
Στην πρώτη του επίσκεψη σε στριπτηζάδικο μαζί μου πήρες τη νο1 του μαγαζιού και έφυγε....
Παραμένω από τους πιο πιστούς fan σου!
Στον καθρέπτη ακόμα να κοιταχτείς....
Οσο για τον κολλητό μου ΔΕ σου φτάνουν 300 χιλιάρικα να γαμήσεις τα μουνιά που έχει γαμήσει τζάμπα........
εσυ δηλαδη δεν ποσταρεις εδω?Πάμε για να το κλείσουμε και το θέμα αυτό...
Εάν είσαι πολύ όμορφος γαμάς.......
Εάν έχεις πάρα πολλά λεφτά γαμάς.....
Εάν δεν έχεις τίποτα από τα παραπάνω αρχίζεις να ποστάρεις στο θρεντ του μπουρδέλα τελεια κομ
"Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;"
εμενα παντως μου ειχε τυχει μια φορα ειχα βγει μονος κ ηταν δυο γαματα μουνια με το αμαξι κ με ζαχαρωναν κ τους επιασα κουβεντα κ μου λεγανε εισαι κουκλος κ εισαι κουκλος αλλα να κατεβουν κατω απο το αμξι,να παμε μαζι πουθενα,να δωσουν τηλ ουτε λογος...
ρεεεεεεε....μπας και τον είχες βγάλει όξω..τον είδαν , φοβήθηκαν και εφυγαν?.....εμενα παντως μου ειχε τυχει μια φορα ειχα βγει μονος κ ηταν δυο γαματα μουνια με το αμαξι κ με ζαχαρωναν κ τους επιασα κουβεντα κ μου λεγανε εισαι κουκλος κ εισαι κουκλος αλλα να κατεβουν κατω απο το αμξι,να παμε μαζι πουθενα,να δωσουν τηλ ουτε λογος...