Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (8 μέλη και 81 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι ξένοι στη Ρόδο ξεσκίζονται διότι έρχονται με mood διακοπών!
Πάνε όμως στα δικά τους μαγαζιά με πίστες , χορό και πιώμα!
Φέτος αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά διότι δεν υπάρχει τουρισμός!
Έτσι τα μόνα που μένουν είναι αυτά τα τζαζομάγαζα που έχουν επικρατήσει σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα και είναι κέντρα ΑΓΑΜΙΑΣ!
Φέτος μπαίνω στο πετσί του κάθε Αθηναίου  που βγαίνει για ποτό και πάει Χαλάνδρι ή σε κάτι νέα καθιστικά μαγαζιά στο κέντρο και  κάτι στοές που τις έχουν μετατρέψει σε κοκτέιλ μπάρ! Εκεί η κάθε μία είναι στο κόσμο της και δεν υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ του κόσμου!
Ελπίζω να είμαι κατανοητός και να μην χρειαστεί να ξανακάνω διευκρίνηση! 

Ξένοι εσύ εννοείς ΣΟΥΗΔΟΙ & ΑΓΓΛΟΙ. Για αυτούς έχεις δίκιο
Εγώ εννοούσα ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΡΟΔΙΤΕΣ.

Για τους οποίους ισχύει το ίδιο και όταν πηγαίνουν κυκλάδες . ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ.
Τα σκάνε χοντρά, γαμάνε οι ντόπιοι και μένουν με το πουλί στο χέρι.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
αυτα που βλεπουμε ειναι νοσηρα.συμπτωματα σαπιλας της χωρας που ξεκινα τα τελευταια 40 χρονια και που θα μας καταστρεψει σε 2 3 χρονια μεσω της χρεωκοπιας της χωρας μας .παμπολλες φορες εχει γινει μια χωρα να καταστραφει και στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε.εγω θελω να δω οταν καταστραφουμε ποσο ενσωματωμενοι θα ναι οι τζιχαντιστες που αποβιβαζονται εδω.και αν οι ισες γυναικες θα βγουν στο δρομο οπλισμενες να διωξουν τους εχθρους.η μηπως θα πανε με τους νικητες οπως παντα κανουν τα μουνοπανα ?
Είναι τρομερά δύσκολο να συμβεί αυτό που λές.Είναι και πολιτικό το θέμα. Δεν αλλάζει έτσι ο έλληνας, είναι σχεδόν αδύνατο.Απλά θα ισορροπήσει η χώρα σε πιο χαμηλό βιοτικό επίπεδο απο ότι είναι τώρα.
Απο τις γυναίκες μήν περιμένεις τίποτα. Θα περιμένουν απο άλλους να βγάλουν το φύδι απο την τρύπα. Το πουταναριό δεν ασχολείται με τέτοια θέματα.

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Οι ξένοι στη Ρόδο ξεσκίζονται διότι έρχονται με mood διακοπών!
Πάνε όμως στα δικά τους μαγαζιά με πίστες , χορό και πιώμα!
Φέτος αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά διότι δεν υπάρχει τουρισμός!
Έτσι τα μόνα που μένουν είναι αυτά τα τζαζομάγαζα που έχουν επικρατήσει σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα και είναι κέντρα ΑΓΑΜΙΑΣ!
Φέτος μπαίνω στο πετσί του κάθε Αθηναίου  που βγαίνει για ποτό και πάει Χαλάνδρι ή σε κάτι νέα καθιστικά μαγαζιά στο κέντρο και  κάτι στοές που τις έχουν μετατρέψει σε κοκτέιλ μπάρ! Εκεί η κάθε μία είναι στο κόσμο της και δεν υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ του κόσμου!
Ελπίζω να είμαι κατανοητός και να μην χρειαστεί να ξανακάνω διευκρίνηση! 

Εδώ θίγεις κάτι πολύ σωστό, την αποξένωση και την αποσύνδεση που μας έχουν φέρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα στερεότυπα της Αμερικής. Αυτό είναι όντως κάτι που συμβαίνει, όχι βέβαια παντού και πάντα αλλά συμβαίνει.

Παράδειγμα το οτι ένας νέος χωρίς Ίνσταγκραμ και Φέισμπουκ θεωρείται περίεργος απο τις μάζες. Βέβαια, η αλήθειά είναι κάπου στην μέση. Αυτός που αναζητά μια κοπέλα ενος επιπεδου Α, δεν θα τη βρεί στα καθιστικά μαγαζιά όσο ευκολα θα την βρει σε άλλα, πιο καλαίσθητα μέρη. Ακόμα κ έτσι όμως, αν έχεις τα ματια σου δεκατέσσερα και δεν διακατέχεσαι απο φόβο και κόμπλεξ, μπορείς να δεις πολλές διαθεσιμες κοπέλες και να τις προσεγγίσεις ακομα και στα καφέ.

Τον δε ψυχαναγκασμό που βγάζουν άλλα μέλη με το πόσες γαμάνε και πού, το θεωρώ άρρωστο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
την αποξένωση και την αποσύνδεση που μας έχουν φέρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα στερεότυπα της Αμερικής.

Πριν από αυτά , ήμασταν πιο μπουρδέλο ρημάδι.
Έπρεπε να έχεις άπειρους κολλητούς , για να σου κάνει προξενιό κάποια φίλη φίλης τη βαφτισιμιά της μάνας της
ή τη χωριανή της που είχε έρθει αθήνα να σπουδάσει ... κομμώτρια ......

ή να μπεις σε ομάδα μπάσκετ, πόλο κτλ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, μόνο και μόνο για να χωθείς στη νύχτα και σε μουνιά ....

ή να δουλεύεις νύχτα ή σε παραλίες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,
μόνο και μόνο για να γαμήσεις ........

Τριτοκοσμική χώρα.

Και να ακούς τον καπετανάκη που 'εχει ντούγκλα στο μουστάκι
και τον πότε βούδα πότε κούδα ....
και τους αλήτες τους αλήτες που γυρνάς ........

ΧΩΡΑ ΚΟΠΡΟΛΑΚΚΟΣ !!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
φίλε εδώ θα τα χαλάσουμε...
όταν ο πρώτος μου έρωτας (30 χρόνια πριν) ανέβαινε στο τραπέζι και χόρευε τον κούδα, λιώνανε κι οι πέτρες...

Κι εγώ ήξερα μουνάρες που χόρευαν ! Λοιπόν ;;;;

Τι πάει να πει ;;;;;;

Ότι όλα ήταν μια χαρά σε κείνη την κοινωνία ;;;;;;; ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ.

Τώρα με το fb ο μόρτης που έχει θράσσος, μπορεί να φάει ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ !!!!!!

Δεν χρειάζονται ... ομάδες, αγώνες, κολλητοί σερβιτόροι κτλ κτλ

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Κι εγώ ήξερα μουνάρες που χόρευαν ! Λοιπόν ;;;;

Τι πάει να πει ;;;;;;

Ότι όλα ήταν μια χαρά σε κείνη την κοινωνία ;;;;;;; ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ.

Τώρα με το fb ο μόρτης που έχει θράσσος, μπορεί να φάει ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ !!!!!!

Δεν χρειάζονται ... ομάδες, αγώνες, κολλητοί σερβιτόροι κτλ κτλ

Απλά να σημειώσω το οτι "'ολα ηταν σκατά" και "γαμούσα αβέρτα εκατοντάδες" δεν συμβαδίζει. Να το κοιτάξεις. Ξέρω οτι σε κάνει να νιώθεις άβολα αυτή η συζήτηση αλλά να το κοιτάξεις. Μπες στο προφίλ σου και ξαναδιάβασε ενα ενα το τι γράφεις. Θα εκπλαγείς.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Απλά να σημειώσω το οτι "'ολα ηταν σκατά" και "γαμούσα αβέρτα εκατοντάδες" δεν συμβαδίζει. Να το κοιτάξεις. Ξέρω οτι σε κάνει να νιώθεις άβολα αυτή η συζήτηση αλλά να το κοιτάξεις. Μπες στο προφίλ σου και ξαναδιάβασε ενα ενα το τι γράφεις. Θα εκπλαγείς.

ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ

"ΓΑΜΟΥΣΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ "
αναφέρεται σε πουτάνες.

Κάτι σχετικό με το θέμα του φόρουμ , αν και εσύ είσαι άσχετος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ούτε σερβιτόρους γνώριζα, ούτε yamaha 1000αρα είχα, ούτε κάτι φοβερό...αλλά κοπελίτσες έβγαιναν.
γι αυτό λέω μην γίνεσαι υπερβολικός (και γράφω σοβαρά τώρα).
ναι υπήρχαν αυτά που λες, και η ψευτομαγκιά και πολλά, αλλά η κάθε εποχή έχει τις μαλακίες της...

Η τωρινή εποχή είναι γενικά καλύτερη.
Σε επίπεδο γνωριμιών , νοοτροπίας κτλ.
Έχει μεγάλο μειονέκτημα την οικονομική κρίση.

Αλλα κι αυτό , έχει βγάλει τα θετικά του!
Οι γκόμενες που είναι κάτω των 30 , αν δεν είναι πουτάνες με 20 ταξίδια το χρόνο σε λας βέγκας, εμιράτα κτλ
είναι πιο προσγειωμένες από τις τότε !

Αλλιώς , τώρα είναι πολύ καλύτερα από την εποχή του .... μπούζιους πρίβιλετζ !!!!!!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εμενα παντως η γκομενιτσα που νταραβεριζομαι τωρα τη γνωρισα απο τιντερ

στο δευτερο ραντεβου μου τα καταπιε στο αμαξι

οταν της ειπα δε χρειαζοταν και μπορουσε να τα φτυσει ειπε πως θα ηταν ντεκαβλε

ε πως να μην κολλας μετα ρε μαγκες

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Είναι απλό ... είσαι βλάκας και αγράμματος .......

ήταν σκατά και γαμούσα αβέρτα εκαντοντάδες πουτάνες.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

Εκτός από μαλάκας και αγράμματος με ανύπαρκτη κατανόηση της ελληνικής, είσαι και εμπαθής.
Για αυτό ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ

"ΓΑΜΟΥΣΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ "
αναφέρεται σε πουτάνες.

Κάτι σχετικό με το θέμα του φόρουμ , αν και εσύ είσαι άσχετος.

Δεν χρειάζεται να γίνεσαι χυδαίος. Γράφεις σαν μικρό παιδί με μορφή αυτισμού.

Δεν φταίω εγω αν είσαι χαζούλης. Δίνεις την εικόνα ενός παθολογικού ψεύτη που προσπαθεί με κάθε μέσο να αποδείξει οτι αξίζει, σε μια κοινότητα που δεν ενδιαφέρεται ούτε για το ποιός είσαι ούτε για το τι δεν έχεις κάνει ακόμα και αν εσύ προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο. Άνθρωπος που βάζει μπροστά το εγώ του και κατακρίνει τον διπλανό του είναι για κλάμματα. Είσαι για κλάμματα λοιπον.

Είσαι όμως και για γέλια. Γιατί πέφτεις σε τόσες πολλές αντιφάσεις, οι παθολογικοί ψεύτες το έχουν αυτό το πρόβλημα, καλό είναι να κρατάς κάπου σημειώσεις. Αυτό που σε τρώει όμως δεν είναι οτι κανένας δεν σε πιστεύει. Είναι οτι βαθιά μέσα σου γνωρίζεις οτι τα έχεις κάνει σκατά. Είναι το λεγόμενο κενό. Το αναπτύσσεις λογω έλλειψης εμειριών, μίλησα γι' αυτο σε άλλο νήμα προηγουμένως. Η έλλειψη εμπειριών και η αίσθηση κενού σε κάνουν ολο και περισσότερο να προσπαθείς να γυρίσεις την ζυγαριά απ την άλλη. Εφόσον έχεις τον χαρακτήρα αμοιβάδας και ξέρεις οτι δε θα γυρίσει ποτέ γυναίκα να σου δώσει σημασία, τρως όλα τα λεφτά - έτοιμα λεφτά - σε πουτάνες. Πατάς πάνω σε αυτό για να τα γυρίσεις 'οπως θες, να πεις δηλαδη οτι "κοιτα, απέτυχα στη σχέση μου με τισ γυναίκες αλλά δε φταίω εγω´, αυτές φταίνε" και μετά δίνεις τα γραφτά διαπιστευτήρια σου, αραδιάζοντας ΕΝΑ ΣΩΡΟ μπούρδες για παλιές εποχές και άλλα άσχετα.

Η μέρα που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα πεις "ειμαι ένας απλός άνθρωπος, έχω κάνει λάθη, είμαι ευάλωτος" ειναι η μέρα που ψυχικά θα ηρεμήσεις αρκετά. Θα εισαι ξανά στην αφετηρία και θα μπορείς να κερδίσεις πίσω τη ζωη.

Μακάρι να μπορούσες να το καταλάβεις αλλά αμφιβάλλω.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Η μέρα που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα πεις "ειμαι ένας απλός άνθρωπος, έχω κάνει λάθη, είμαι ευάλωτος" ειναι η μέρα που ψυχικά θα ηρεμήσεις αρκετά. Θα εισαι ξανά στην αφετηρία και θα μπορείς να κερδίσεις πίσω τη ζωη.

Σε αγαπώ γι αυτή την φράση.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
εμενα παντως η γκομενιτσα που νταραβεριζομαι τωρα τη γνωρισα απο τιντερ

στο δευτερο ραντεβου μου τα καταπιε στο αμαξι

οταν της ειπα δε χρειαζοταν και μπορουσε να τα φτυσει ειπε πως θα ηταν ντεκαβλε

ε πως να μην κολλας μετα ρε μαγκες
Σπουδαια κοπελα,
Με  φοβερες αρχες και νοοτροπια

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Ενας Θανος Ασκητης χρειςζοταν στο σαιτ.

Που με την λογικη, ταπεινοτητα και επιχειρηματα μπορει να αποδειξει τις θεσεις του

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Είναι τρομερά δύσκολο να συμβεί αυτό που λές.Είναι και πολιτικό το θέμα. Δεν αλλάζει έτσι ο έλληνας, είναι σχεδόν αδύνατο.Απλά θα ισορροπήσει η χώρα σε πιο χαμηλό βιοτικό επίπεδο απο ότι είναι τώρα.
Απο τις γυναίκες μήν περιμένεις τίποτα. Θα περιμένουν απο άλλους να βγάλουν το φύδι απο την τρύπα. Το πουταναριό δεν ασχολείται με τέτοια θέματα.
ναι εχεις δικιο

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Ειχα βγει για φαγητο και το μονο που εβλεπα γυρω μου ειναι Ελεηνιδες με τσιγαρηλικια ...

Και μαλιστα στριφτο ...!

Δεν εχουν αισθηση ουτε αισθητηκη οι περισοτερες
... ενα μουνι εχουνε και αυτο ξυνο
Εδώ και καιρό μιλούσα με Ελληνίδα. Επέστρεψε στην Αθήνα από επαρχία που ήταν λόγω πανδημιας. Μου στέλνει μήνυμα να βρεθούμε σε συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή μου και μου λέει το αμιμητο...να βρεθούμε να κάνουμε ένα τσιγάρο !!! Ενώ η αθεοφοβη ήξερε ότι εγώ όχι μόνο δεν καπνίζω αλλά το αντιπαθώ.
Με μια Ελληνίδα πιάνεις κουβέντα στο νετ κι αυτή θα είναι ξινή ή τρελή ή καπνίστρια ή όλα αυτά μαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom