Δεν ειναι απ'το οτι κοιτας σα λιγουρι, αλλά απ'τη γλωσσα του σωματος σου. Αλλαζει ο τροπος που κινεισαι οταν εχεις γαμησει. Παρατηρω τον εαυτο μου πχ στο πως κινουμαι ή πως στηνομαι και ορισμενα πραγματα ειναι διαφορετικα. Πχ, εποχες που εχω παραπανω κιλα στη κοιλια και εξεχει λιγο περισσοτερο, με το που εχω γαμησει εχω παρατηρησει οτι δε μ'ενδιαφερει να τη ρουφηξω και περπαταω κανονικα/αρουφηχτος. Επισης το περπατημα απο πιο προσεκτικο ειναι και αυτο πιο "στ'αρχιδια μου". Δλδ επηρεαζει κινησιολογικα οπου το σωμα μπαινει σε mood "στ'αρχιδια μου". Ειναι σα να μη σε νοιαζουν καποια πραγματα και φαινεται στη κινηση. Ακομα και η φωνη μπορει να κατεβει 1 τονο. Επισης πραγματα που δε θα εκανες μετα μπορει να τα κανεις. Πχ εχεις γαμησει και βλεπεις μια αραχνουλα στα μαλλια μιας που στεκεται διπλα σου. Αν δεν εχεις γαμησει μπορει να αρχισεις να σκεφτεσαι τι θα κανεις, πως θα το πεις, δλδ να εισαι πιο προσεκτικος κτλ κτλ. Αν εχεις γαμησει απλα θα πιασεις την αραχνη και θα την απομακρυνεις και θα της πεις κατοπιν εορτης "μια αραχνουλα ηταν" και θα σου πει και ευχαριστω που την εσωσες με πυγμη και αποφασιστηκοτητα
Αυτο γιατι δεν εκανες την κινηση προκειμενου να γαμησεις ή να φανεις καλος, δεν σ'ενδιαφερει γιατι μολις γαμησες, απλα το εκανες γιατι αυτο θεωρησες σωστο.