Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (8 μέλη και 79 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο argean εννοει οτι μπορεί να προσδιορισει την αλλη απο τις πολεις που εχουν πτηση για Ροδο.Οχι οτι μπορεί να ξεχωρισει αν η αλλη είναι από το Τομσκ και οχι απο το Νοβοσιμπιρσκ.
Ισχύει και αυτό για απόλυτη ακρίβεια! Είναι κόλπο εκ των έσω!  ;)
Αλλά και σε διεθνές περιβάλλον αν με ρίξεις,  ξέρω με τι έχω να κάνω! Δηλαδή θα ξεχωρίσω μια Λιθουανή από μια Λετονή ή μια Σλοβάκα από μια Τσέχα ή μια Ολλανδέζα από μια Βελγίδα !

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εν τω μεταξί ... έχει γεμίσει η Ελλάδα ...τζαζομάγαζα ..
Αυτά τα καθιστικά με κεράκια στα τραπέζια , χαμηλό φωτισμό που σπρώχνουν κοκτέιλ στο καθιστό με μουσατους μπάρμαν και σερβιτόρους με γιλεκάκι και αθλητικό παπούτσι!
Τα θυμάμαι εδώ και χρόνια από το Χαλάνδρι αλλά πλέον αυτή η τάση έχει κατακτήσει όλη τη χώρα!
Μου αρέσει που μερικές φορές οι εργαζόμενοι μερακλώνουν με τη μουσική και προσπαθούν να κάνουν κανένα χορευτικό αλλά είναι απροσδιόριστο σε τι μουσική ανταποκρίνεται..
Αυτά είναι τα μαγαζιά της ΑΓΑΜΙΑΣ!
Δεν μπορώ να φανταστώ να έχει γαμίσει ποτέ κάποιος άγνωστη από τέτοιο μαγαζί ...
Αυτό που αναρωτιόμουν με ένα φίλο κάνοντας βόλτα έξω από ένα τέτοιο , είναι αν αυτοί που κάθονται εκεί νομίζουν πως περνάνε καλά... Όταν γυρίζουν σπίτι μπορούν να πούνε  ..."Καλά πέρασα σήμερα"?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό που αναρωτιόμουν με ένα φίλο κάνοντας βόλτα έξω από ένα τέτοιο , είναι αν αυτοί που κάθονται εκεί νομίζουν πως περνάνε καλά... Όταν γυρίζουν σπίτι μπορούν να πούνε  ..."Καλά πέρασα σήμερα"?

Γιατί,από τα άλλα μαγαζιά πάλι δεν λες το ίδιο;

Άμα δεν βγεις με γκόμενα,πουθενά δεν περνάς καλά

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
νικ 1410  πραγματικα χρυση εποχη για διαφορους διασημους ντι τζει μπαρ μεν εχω δει και ακουσει απιστευτα πραματα.αυτοι πρεπει να χουν 5  γκομενες σε χαρεμια.φιλε νικ 1410 εχεις δικιο ισως να μη γαμαμε γιατι ειμαστε οι  αδυναμοι αχρηστοι κ οκ ΑΛΛΑ αν ειναι ετσι ο λογος που υπαρχει η κοινωνια ειναι η σκληρη εργασια των  πολλων . και συμφωνα με σενα β αρσενικων.αν αυτοι δε γαμανε και πουν γαμα τα χωραφι ποιος χεζει τις βιομηχανιες γιατι να μαζεψω τα σκουπιδια ?ποιος ασχολειται να σηκωσει αυτο το βαρος αφου με τη παλαμη ειμαι  κοκ.που παμε?θα αναλαβουν οι μπαρμεν μετα?οι ροκ σταρς ?μηπως οι πλουσιοι?πρεπει να γαμανε ολα τα αρσενικα σε  μια κοινωνια οχι μονο ενα 5 τοις εκατο.φιλε νικ δε σε το και ιστορικα αμεσως πριν καταστραφει μια κοινωνια γινεται αυτο που ζουμε τωρα λιγοι αντρες τις γαμανε ολς και οι υπολοιποι απλα αποσυνδεονται απο τη κοινωνια .πχ ρωμη κοκ. 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
που παμε?θα αναλαβουν οι μπαρμεν μετα?οι ροκ σταρς ?μηπως οι πλουσιοι?πρεπει να γαμανε ολα τα αρσενικα σε  μια κοινωνια οχι μονο ενα 5 τοις εκατο.

Ρε τύπε τι είναι αυτά που λες? Πόσοι να είναι οι ροκ σταρς, οι πλούσιοι και οι μπάρμεν στο σύνολο του πληθυσμού? Το 5% όπως είπες? Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες! Άρα τι λες? Ότι ΟΛΕΣ θα τις γαμάει μόνο αυτό το 5%? :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε τύπε τι είναι αυτά που λες? Πόσοι να είναι οι ροκ σταρς, οι πλούσιοι και οι μπάρμεν στο σύνολο του πληθυσμού? Το 5% όπως είπες? Οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες! Άρα τι λες? Ότι ΟΛΕΣ θα τις γαμάει μόνο αυτό το 5%? :grin:

Όχι,αλλά πολλές αν δεν πηδιούνται μ'αυτούς,δεν πηδιούνται με κανέναν

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Μυστες εμενα μου συμβαινει το εξης περιεργο. Στην Ελλαδα τα πηγαινα σχετικα καλα με τις γυναικες ενω στο εξωτερικο(Αγγλια) τιποτα.

Βασικα ειμαι ντροπαλος οποτε σπανια προσεγγιζω και μονο αν η αλλη μου δωσει σημαδια. Ελλαδα πχ στο εστιατοριο της σχολης, μπορει να μου επιανε την κουβεντα μια ζητωντας το αλατι απο το τραπεζι, χαμογελοντας και περιμενοντας 1-2 δευτερολεπτα να τις πιασω την κουβεντα. Η να καθομαι καπου στο πανεπιστημιο και να με ρωτησει μια που ειναι το ταδε και στη συνεχεια να συνεχιζει τη συζητηση, να χαμογελαει κλοπ . Η να πεφτει πανω μου μια στο λεοφωρειο 2-3 φορες να μου λεει "Σορρυ, καλα εισαι" με ναζιαρικο τονο, και οι φιλες της να κοιτιουνται και να ξερουν τι παιζει.

Εδω τιποτα απολυτως με εξαιρεση μια ασχημη Ινδη που μου επιασε την κουβεντα και μια Βραζιλιανα τουριστρια, που ειναι και η μονη που εχω πηδηξει εδω και 1 χρονο.

Ισως πρεπει να βρω τα κοτσια να κανω προσεγγισεις και οτι βγει αλλα δεν ξερω τι φταει. Ισως το οτι ειμαι μουσατος/μελαχρινος, δεν ξερω...
Μάλλον εκτός από ντροπαλός πρέπει να έχεις και κουσούρι.
Παληκάρι γνωστός μου στην Ελλάδα ήταν με το πουλί στο χέρι μέχρι τα 28 του. Καμία ποτέ, μόνο πουτάνες. Το καλούπι του δεν τον βοηθούσε ενώ χωνόταν κιόλας.
Πήγε για MSc εκεί που είσαι και τώρα που έχει συμπληρώσει μερικά χρόνια δουλειάς είναι σε διψήφιο αριθμό μεταξύ των οποίων Αγγλίδες MILFS (που τις γαμούσε σπίτι ΤΟΥΣ) και Ασιάτισες...δεν βγάζει εμφάνιση αλλά μιλάμε για υπέρβαση.
Άκυρος μαν

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
οχι δε καταλαβατε ρε παιδια.εννοω οτι αυτοι οι αλφα αρσενικοι εχουν μια καυλαρα τσοντα για σχεση.και εχουν ενα μικρο χαρεμι για τα τσιμπουκια και τις γαμανε.η εχουν πολλες που βγαινουν οως το λε εν σημερα τα ξερω αυτα τα χω ακουσει κι δει.στα χαρεμια εχουμε επιστρεψει

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
επισης οτι ειπε ο λευκος αραρης ισχυι εγω 23 εφυγα απο τη σιχαμενη μας χωρα σχεδον παρθενος ....σχεδον διοτι γαμουσα ξενες πολυ σε νησια και στη πλακα .ελληνιδα πρωτη φορα στα 27 28 πηγα.και ναι στη αγγλια γινεται της πουτανας.και ειδικα μπορεις να βρεις πολυ καλα κοριτσια.δουλευα σε μαρκετ και ειχ  σχεση με ενα διαμαντι ταμια.δε ξερω μπορει να χω αδικο αλλα σε σχεση με τις δικες μας σολες καλυτερα αγγλια.για μενα τουλαχιστον σωθηκα δηλαδη.ειδικα στο γαμησι.που στο αντρα ειναι προυποθεση ζωης  και ευεξιας.να μη πω οτι βοηθαει παντου. και μ τις ελλειινιδες ειχα καταντησει να βαρω 3 μαλακιες τη μερα μεχρι τα 23 .που κακο χρονο να χουν .λολ προσφατα μου ρθε το χαρτι στρατου οτι δε παιρνω αλλη αναβολη.σιγα μη παω να προστατεψω αυτες τις βρωμες .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
νικ 1410   πραγματικα χρυση εποχη για διαφορους διασημους ντι τζει μπαρ μεν εχω δει και ακουσει απιστευτα πραματα.αυτοι πρεπει να χουν 5  γκομενες σε χαρεμια.φιλε νικ 1410 εχεις δικιο ισως να μη γαμαμε γιατι ειμαστε οι  αδυναμοι αχρηστοι κ οκ ΑΛΛΑ αν ειναι ετσι ο λογος που υπαρχει η κοινωνια ειναι η σκληρη εργασια των  πολλων . και συμφωνα με σενα β αρσενικων.αν αυτοι δε γαμανε και πουν γαμα τα χωραφι ποιος χεζει τις βιομηχανιες γιατι να μαζεψω τα σκουπιδια ?ποιος ασχολειται να σηκωσει αυτο το βαρος αφου με τη παλαμη ειμαι  κοκ.που παμε?θα αναλαβουν οι μπαρμεν μετα?οι ροκ σταρς ?μηπως οι πλουσιοι?πρεπει να γαμανε ολα τα αρσενικα σε  μια κοινωνια οχι μονο ενα 5 τοις εκατο.φιλε νικ δε σε το και ιστορικα αμεσως πριν καταστραφει μια κοινωνια γινεται αυτο που ζουμε τωρα λιγοι αντρες τις γαμανε ολς και οι υπολοιποι απλα αποσυνδεονται απο τη κοινωνια .πχ ρωμη κοκ. 

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
23 εφυγα απο τη σιχαμενη μας χωρα σχεδον παρθενος ....σχεδον διοτι γαμουσα ξενες πολυ σε νησια και στη πλακα .ελληνιδα πρωτη φορα στα 27 28 πηγα.και ναι στη αγγλια γινεται της πουτανας.και ειδικα μπορεις να βρεις πολυ καλα κοριτσια.δουλευα σε μαρκετ και ειχ  σχεση με ενα διαμαντι ταμια.δε ξερω μπορει να χω αδικο αλλα σε σχεση με τις δικες μας σολες καλυτερα αγγλια.για μενα τουλαχιστον σωθηκα δηλαδη.ειδικα στο γαμησι.που στο αντρα ειναι προυποθεση ζωης  και ευεξιας.να μη πω οτι βοηθαει παντου. και μ τις ελλειινιδες ειχα καταντησει να βαρω 3 μαλακιες τη μερα μεχρι τα 23 .που κακο χρονο να χουν .λολ προσφατα μου ρθε το χαρτι στρατου οτι δε παιρνω αλλη αναβολη.σιγα μη παω να προστατεψω αυτες τις βρωμες .
Να τις προστατεύεις.. να κάνουν τις ξινιόρες με τους έλληνες, και να το δίνουν αέρα στους αραπάδες και ότι πιο ντεκαντάνς υπάρχει, επειδή είναι μόδα και περιέργεια. Να ντυθούν στο χακί και αυτές, ισότητα δεν θέλουν;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και εσύ αν σε όλη σου την ζωή σε περιβάλλουν και σου την πέφτουν Ελληνίδες και ξαφνικά εμφανίζεται στο περιβάλλον σου μια μαύρη ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑ ΡΙΧΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ.

Όσο για το χακί και εδώ συμφωνώ μαζί σου αλλά και πάλι αν δεν το ξες η πολεμική επίδειξη δύναμης και η προστασία είναι χαρακτηριστικό των αρσενικών για να διαφημίσουν την ευρωστία τους και να επιλέγουν για αναπαραγωγή. Ένα θηλυκό ΔΕΝ έχει κίνητρο να πολεμήσει γιατί αυτό επιλέγει ποτε και με ποιον θα αναπαραχθεί, άρα λείπει το κίνητρο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με λίγα λόγια η ηττημένη αρκεί που έχει μουνι και θες να την γαμησεις.

Αντίθετα οι γυναίκες επιλέγουν τον νικητή για να γίνει καλύτερο το είδος.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Δεν ειναι απ'το οτι κοιτας σα λιγουρι, αλλά απ'τη γλωσσα του σωματος σου. Αλλαζει ο τροπος που κινεισαι οταν εχεις γαμησει. Παρατηρω τον εαυτο μου πχ στο πως κινουμαι ή πως στηνομαι και ορισμενα πραγματα ειναι διαφορετικα. Πχ, εποχες που εχω παραπανω κιλα στη κοιλια και εξεχει λιγο περισσοτερο, με το που εχω γαμησει εχω παρατηρησει οτι δε μ'ενδιαφερει να τη ρουφηξω και περπαταω κανονικα/αρουφηχτος. Επισης το περπατημα απο πιο προσεκτικο ειναι και αυτο πιο "στ'αρχιδια μου". Δλδ επηρεαζει κινησιολογικα οπου το σωμα μπαινει σε mood "στ'αρχιδια μου". Ειναι σα να μη σε νοιαζουν καποια πραγματα και φαινεται στη κινηση. Ακομα και η φωνη μπορει να κατεβει 1 τονο. Επισης πραγματα που δε θα εκανες μετα μπορει να τα κανεις. Πχ εχεις γαμησει και βλεπεις μια αραχνουλα στα μαλλια μιας που στεκεται διπλα σου. Αν δεν εχεις γαμησει μπορει να αρχισεις να σκεφτεσαι τι θα κανεις, πως θα το πεις, δλδ να εισαι πιο προσεκτικος κτλ κτλ. Αν εχεις γαμησει απλα θα πιασεις την αραχνη και θα την απομακρυνεις και θα της πεις κατοπιν εορτης "μια αραχνουλα ηταν" και θα σου πει και ευχαριστω που την εσωσες με πυγμη και αποφασιστηκοτητα :P Αυτο γιατι δεν εκανες την κινηση προκειμενου να γαμησεις ή να φανεις καλος, δεν σ'ενδιαφερει γιατι μολις γαμησες, απλα το εκανες γιατι αυτο θεωρησες σωστο.

Αν περιμένεις να γαμήσεις για να είσαι χαλαρός και χωρίς φίλτρο στις αλληλεπιδράσεις σου τότε κάτι κάνεις λάθος....

Αυτό που είπες έμμεσα είναι ίσως και το πιο σημαντικό στο να πηδάς. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου άρα και με τους άλλους,να ξέρεις τι θες
και να το παίρνεις.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Να τις προστατεύεις.. να κάνουν τις ξινιόρες με τους έλληνες, και να το δίνουν αέρα στους αραπάδες και ότι πιο ντεκαντάνς υπάρχει, επειδή είναι μόδα και περιέργεια. Να ντυθούν στο χακί και αυτές, ισότητα δεν θέλουν;
ετσι.εγω τρελοχαρτο θα παρρω

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτά είναι τα μαγαζιά της ΑΓΑΜΙΑΣ!

Δηλαδή στο τσαμπικονήσι σου ή σε άλλα νησιά , θα έρθει ξένος και θα γαμήσει σε μαγαζιά στο άσχετο ;;;;

Απίθανο. Και αν γίνει , αν βγάλει 1 γκόμενα στο νησί σας ή σε άλλο
ΤΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ θα έβγαζε 10 .

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δηλαδή στο τσαμπικονήσι σου ή σε άλλα νησιά , θα έρθει ξένος και θα γαμήσει σε μαγαζιά στο άσχετο ;;;;

Απίθανο. Και αν γίνει , αν βγάλει 1 γκόμενα στο νησί σας ή σε άλλο
ΤΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ θα έβγαζε 10 .
Οι ξένοι στη Ρόδο ξεσκίζονται διότι έρχονται με mood διακοπών!
Πάνε όμως στα δικά τους μαγαζιά με πίστες , χορό και πιώμα!
Φέτος αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά διότι δεν υπάρχει τουρισμός!
Έτσι τα μόνα που μένουν είναι αυτά τα τζαζομάγαζα που έχουν επικρατήσει σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα και είναι κέντρα ΑΓΑΜΙΑΣ!
Φέτος μπαίνω στο πετσί του κάθε Αθηναίου  που βγαίνει για ποτό και πάει Χαλάνδρι ή σε κάτι νέα καθιστικά μαγαζιά στο κέντρο και  κάτι στοές που τις έχουν μετατρέψει σε κοκτέιλ μπάρ! Εκεί η κάθε μία είναι στο κόσμο της και δεν υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ του κόσμου!
Ελπίζω να είμαι κατανοητός και να μην χρειαστεί να ξανακάνω διευκρίνηση! 

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
νικ 1410  πραγματικα χρυση εποχη για διαφορους διασημους ντι τζει μπαρ μεν εχω δει και ακουσει απιστευτα πραματα.αυτοι πρεπει να χουν 5  γκομενες σε χαρεμια.φιλε νικ 1410 εχεις δικιο ισως να μη γαμαμε γιατι ειμαστε οι  αδυναμοι αχρηστοι κ οκ ΑΛΛΑ αν ειναι ετσι ο λογος που υπαρχει η κοινωνια ειναι η σκληρη εργασια των  πολλων . και συμφωνα με σενα β αρσενικων.αν αυτοι δε γαμανε και πουν γαμα τα χωραφι ποιος χεζει τις βιομηχανιες γιατι να μαζεψω τα σκουπιδια ?ποιος ασχολειται να σηκωσει αυτο το βαρος αφου με τη παλαμη ειμαι  κοκ.που παμε?θα αναλαβουν οι μπαρμεν μετα?οι ροκ σταρς ?μηπως οι πλουσιοι?πρεπει να γαμανε ολα τα αρσενικα σε  μια κοινωνια οχι μονο ενα 5 τοις εκατο.φιλε νικ δε σε το και ιστορικα αμεσως πριν καταστραφει μια κοινωνια γινεται αυτο που ζουμε τωρα λιγοι αντρες τις γαμανε ολς και οι υπολοιποι απλα αποσυνδεονται απο τη κοινωνια .πχ ρωμη κοκ. 
Αυτό το κενό το καλύπτουν οι μετανάστες. Για αυτό και τους φέρνουν. Ο έλληνας δεν θα κάτσει να ξεζουμισθεί για 20-30 ευρώ ημερομίσθιο που στην τελική είναι μια νυχτερινή έξοδος. Θα κάτσει σπίτι και απλά δεν θα βγεί έξω. Ώς αποτέλεσμα αυτός μακροπόθεσμα δεν θα γαμήσει ποτέ, γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με τέτοιους άντρες για πολλούς και διάφορους λόγους. Για αυτό και βλέπεις πλέον γυναίκες να πηγαίνουν με μετανάστες. Που πρίν 15-20 χρόνια αυτό ήταν πολύ σπάνιο,τώρα μία έξοδο να κάνεις και αυτά που βλέπεις ξεπερνάνε και την πιο νοσηρή φαντασία με βάση πάντα τι γινόταν στην ελλάδα πρίν 15 χρόνια. Οι μετανάστες που θέλουν να έρθουν ευρώπη είναι άπειροι άρα δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να βρεθεί το σύστημα χωρίς έργατες. Οι έλληνες ώς επι των πλείστον δουλεύουν κάνοντας υπηρεσίες.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
αυτα που βλεπουμε ειναι νοσηρα.συμπτωματα σαπιλας της χωρας που ξεκινα τα τελευταια 40 χρονια και που θα μας καταστρεψει σε 2 3 χρονια μεσω της χρεωκοπιας της χωρας μας .παμπολλες φορες εχει γινει μια χωρα να καταστραφει και στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε.εγω θελω να δω οταν καταστραφουμε ποσο ενσωματωμενοι θα ναι οι τζιχαντιστες που αποβιβαζονται εδω.και αν οι ισες γυναικες θα βγουν στο δρομο οπλισμενες να διωξουν τους εχθρους.η μηπως θα πανε με τους νικητες οπως παντα κανουν τα μουνοπανα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom