Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Ρε παιδιά τι είναι αυτές; 40άρα παντρεμένη με ωραίο κορμί, 7/10 γενική εμφάνιση, τον έστειλε τον άλλο Γερμανία να της στέλνει λεφτά αυτή δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της.
Είπα και εγώ θα φάω ψωμάκι τώρα που λείπει ο δικός της, βρισκόμαστε, ρε παιδιά μου ήρθε εμετός από το τσιγάρο, νικοτίνη μύριζε μέχρι το πρόσωπο της λες και το είχε απορροφήσει τι κάνουν έτσι ρε τι κάνουν έτσι, άφιλτρα έστριβε λες και ήταν χαρμάνι πρεζάκι.
Μου έχει τύχει να έρθω τετ α τετ με τέτοιες γυναίκες-τασακια. Εμετός σου έρχεται όταν μυρίσεις τα χνωτα σου. Προχωρημένα ψυχολογικά έχουν οι τυπισσες και τα κρύβουν με το τσιγάρο.
Εδώ οι άλλοι σε ηλικία 20-21 είχε κάνει εγχείρηση για να αφαιρέσει καρκίνο δεν θυμάμαι ακριβώς από ποιο σημείο και μετά ξεκίνησε και πάλι το κάπνισμα και το συνεχίζει και σήμερα. Ζώαδια ρε πστ μου!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξένοι εσύ εννοείς ΣΟΥΗΔΟΙ & ΑΓΓΛΟΙ. Για αυτούς έχεις δίκιο
Εγώ εννοούσα ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΡΟΔΙΤΕΣ.

Για τους οποίους ισχύει το ίδιο και όταν πηγαίνουν κυκλάδες . ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ.
Τα σκάνε χοντρά, γαμάνε οι ντόπιοι και μένουν με το πουλί στο χέρι.

Ελεύθερος ανταγωνισμός είναι.Καθένας σκάει με τα όπλα του.
Αν δε σου αρέσει η Ρόδος ή οι Κυκλάδες γιατί έχει σκληρό ανταγωνισμό για τις γκόμενες,πας ανατολική Ευρώπη.
Το θέμα είναι να επιβάλεις την παρουσία σου σε οποιοδήποτε τοπίο,δεν έχει σχέση τι θέλουν οι ντόποι,οι νόμοι και οι κοινωνικές νόρμες,εσύ πας εκεί για να γαμήσεις είσαι στοχοπροσηλωμένος.
Βασικά εσύ είσαι το πρόβλημα για αυτούς.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
γίνεσαι χυδαίος.

Γράφεις σαν μικρό παιδί με μορφή αυτισμού.
είσαι χαζούλης.

Δίνεις την εικόνα ενός παθολογικού ψεύτη

Είσαι για κλάμματα

Είσαι  για γέλια.

κανένας δεν σε πιστεύει.

τα έχεις κάνει σκατά.

έχεις τον χαρακτήρα αμοιβάδας

τρως όλα τα λεφτά - έτοιμα λεφτά

Τύπε με γνωρίσουν προσωπικά αρκετοί εδώ μέσα. Όχι μόνο τύποι με άπειρα posts , αλλά μέλη με λόγο ύπαρξης , που ασχολούνται με το άθλημα !

[size=18pt]ΕΣΥ , ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, που έρχεται σε φόρουμ για πουτάνες,
ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ;;;;;[/size]

Δεν έχεις ψωμιά στο φόρουμ . Είσαι άλλος ένα περαστικός γραφικός.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Τύπε με γνωρίσουν προσωπικά αρκετοί εδώ μέσα. Όχι μόνο τύποι με άπειρα posts , αλλά μέλη με λόγο ύπαρξης , που ασχολούνται με το άθλημα !

τυπε ο καινουριος κλωνος του ντοπα ειναι ο τυπος    :vomit: :S :S :S
τι ασχολεισαι μαζι του;    :S :S :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ελεύθερος ανταγωνισμός είναι.Καθένας σκάει με τα όπλα του.
Αν δε σου αρέσει η Ρόδος ή οι Κυκλάδες γιατί έχει σκληρό ανταγωνισμό για τις γκόμενες,πας ανατολική Ευρώπη.

Δεν ήταν θέμα ανταγωνισμού τύπε.
Ήταν σαν να πας να παίξεις με σημαδεμένη τράπουλα ή με ζάρια με μαγνήτη ....
ή σε ρουλέτα στημένη με κατευθυνόμενη μπίλια ....

ή να πας να παίξεις ξύλο αντρίκια και να στην πέσουν 10 με όπλα και μαχαίρια
να σε δέσουν και να σε μαχαιρώνουν ή να σε πυροβολούν πισώπλατα !!!!!!

Ευτυχώς πραγματικά, τέλη της γαμημένης δεκαετίας του 90 ,
ο κόσμος είχε αρχίσει να γίνεται χωριό
και αν δεν ήσουν ηλίθιος να ξοδεύεις τα φράγκα στα βλαχογκλαμουριάρικα βοσκοτόπια του ελλαδιστάν
έξω, το μόνο όριο ήταν ο ... ουρανός !!!!!

Για αυτό γουστάρω δημητράκη και τύπους σαν εσένα.
Πήγατε κόντρα στο ρεύμα.

Κι εγώ την ίδια νοοτροπία είχα , απλά επαγγελματικά δεν έφυγα από την ελλάδα και έχω ακόμη δεσμούς με αυτό το βόθρο.
ΘΑ το κάνω σε πιο προχωρημένη ηλικία .

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.550
Πόντοι
216
Ειχα βγει για φαγητο και το μονο που εβλεπα γυρω μου ειναι Ελεηνιδες με τσιγαρηλικια ...

Και μαλιστα στριφτο ...!

Δεν εχουν αισθηση ουτε αισθητηκη οι περισοτερες
... ενα μουνι εχουνε και αυτο ξυνο

Μονο για γυναικες δεν τις λες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ήταν θέμα ανταγωνισμού τύπε.
Ήταν σαν να πας να παίξεις με σημαδεμένη τράπουλα ή με ζάρια με μαγνήτη ....
ή σε ρουλέτα στημένη με κατευθυνόμενη μπίλια ....

ή να πας να παίξεις ξύλο αντρίκια και να στην πέσουν 10 με όπλα και μαχαίρια
να σε δέσουν και να σε μαχαιρώνουν ή να σε πυροβολούν πισώπλατα !!!!!!

Ευτυχώς πραγματικά, τέλη της γαμημένης δεκαετίας του 90 ,
ο κόσμος είχε αρχίσει να γίνεται χωριό
και αν δεν ήσουν ηλίθιος να ξοδεύεις τα φράγκα στα βλαχογκλαμουριάρικα βοσκοτόπια του ελλαδιστάν
έξω, το μόνο όριο ήταν ο ... ουρανός !!!!!

Για αυτό γουστάρω δημητράκη και τύπους σαν εσένα.
Πήγατε κόντρα στο ρεύμα.

Κι εγώ την ίδια νοοτροπία είχα , απλά επαγγελματικά δεν έφυγα από την ελλάδα και έχω ακόμη δεσμούς με αυτό το βόθρο.
ΘΑ το κάνω σε πιο προχωρημένη ηλικία .

Εγώ άμα σκάσω Ρόδο θα κοιτάξω να γαμήσω.Θα τους σκίσω όλους.Δε με ενδιαφέρει αν ο Αγγλος τις έχει όλες γνωστές τις ψώλες από το campus στην πόλη του,αν ο Σκανδιναυός είναι οικείος στις δικές του,αν ο Ροδίτης έχει όλο το ντόπιο establishment με το μέρος του.
Εγώ θα μπω μέσα στην αρένα να γαμήσω είναι αποστολή.Θα πάω Ορφανίδου,θα σκάσω Φαληράκι,στις παραλίες κτλ θα δω πόσο με παίρνει.Αν πάρω τον πούλο,αν με σκίσουν οι αντίπαλοι,θα φέρω έτοιμη μουνάρα Ανατολική.
Γενικά είναι νοοτροπία νικητού.
Δε σε νοιάζει τι κάνει ο ανταγωνισμός.Τους γαμάς όλους.Επιβάλεις τα γεγονότα.Οι άλλοι ακολουθούν.
Πρέπει να μπεις στην αρένα,να δείξεις την αξία σου.Πάρε σβάρνα όλες τις παραλίες της Ρόδου Ελλη,Καλιθέα,Φαληράκι,Κολύμπια,Λίνδο,Λάρδο,Πέφκους,Ιξιά κτλ.Πήγαινε σε μία κάθε μέρα για ανελέητο καμάκι κάτω από τον ήλιο μέχρι να κοκκινίσεις να σου βγει η γλώσσα και δες πόσο μετράς.Μετά πιάσε τα κλαμπ νον στοπ.Θέλει calibration,να δεις τι παίζει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ άμα σκάσω ρόδο θα κοιτάξω να γαμήσω.Θα τους σκίσω όλους.
Γιατί να πας τύπε να παίξεις με σημαδεμένη τράπουλα ;;;
Σε μια λίμνη στο μπλοκ αν πας, θα πετσοκόψεις κόσμο.
Και αληθινά άτια ,καθαρόαιμα,  όχι τελειωμένα κουτσά γαϊδούρια έτοιμα για πυροβόλημα .

Όταν έγινε εκείνη η γυφτιά που έχω διηγηθεί στον πάρο το 2001, έφυγα την επόμενη μέρα.
Με την ίδια παρέα σχεδόν , ήμασταν σε 24 ώρες στην ίμπιζα.

Σε πολιτισμένο κόσμο , όχι κατσικογάμηδες λεμούριους .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί να πας τύπε να παίξεις με σημαδεμένη τράπουλα ;;;
Σε μια λίμνη στο μπλοκ αν πας, θα πετσοκόψεις κόσμο.
Και αληθινά άτια ,καθαρόαιμα,  όχι τελειωμένα κουτσά γαϊδούρια έτοιμα για πυροβόλημα .

Όταν έγινε εκείνη η γυφτιά που έχω διηγηθεί στον πάρο το 2001, έφυγα την επόμενη μέρα.
Με την ίδια παρέα σχεδόν , ήμασταν σε 24 ώρες στην ίμπιζα.

Σε πολιτισμένο κόσμο , όχι κατσικογάμηδες λεμούριους .

Τι νομίζεις έτσι εύκολα είναι στο μπλοκ?
Θα σκάσει ας πούμε ο άλλος Πόζναν με μηδενική εμπειρία και την ίδια νύχτα θα τα πράττει ανάμεσα σε τρυφερά πολωνικά μπούτια?Η θα πάει Κίεβο και θα έχει δυο μουνάρες την επόμενη μέρα να τον γλύφουνε ταυτόχρονα?
Δεν πάει έτσι.Θες πολλές ώρες πτήσης για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο.Το πιθανότερο να γίνουν άλλα πράγματα να πας για μαλλί που λένε,να βρεθείς μαδημένος και... μετά να λες Ελλαδίτσα και πάλι Ελλαδίτσα.Μένουμε Ελλάδα.Τι είναι αυτά ρε φίλε?Χάλασε το μπλοκ.Πώς έγιναν έτσι οι γκόμενες?Οχι ρε πούστη μου.
Καλύτερα να ερχόμουνα 10 χρόνια πριν.Τώρα τετέλεσται,τίτλοι τέλους φάση.
Πρακτικά σαν το κομμουνιστή που λέει α ρε πούστη μου να ζούσα το 1945 και να εισέβαλα Βερολίνο με το Τ-34,μεγαλείο φάση,τι χάλια είναι αυτά σήμερα πώς τα έφτιαξαν έτσι?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι νομίζεις έτσι εύκολα είναι στο μπλοκ?
Θα σκάσει ας πούμε ο άλλος Πόζναν με μηδενική εμπειρία και την ίδια νύχτα θα τα πράττει ανάμεσα σε τρυφερά πολωνικά μπούτια?Η θα πάει Κίεβο και θα έχει δυο μουνάρες την επόμενη μέρα να τον γλύφουνε ταυτόχρονα?
Δεν πάει έτσι.Θες πολλές ώρες πτήσης για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο.Το πιθανότερο να γίνουν άλλα πράγματα να πας για μαλλί που λένε,να βρεθείς μαδημένος και... μετά να λες Ελλαδίτσα και πάλι Ελλαδίτσα.Μένουμε Ελλάδα.Τι είναι αυτά ρε φίλε?Χάλασε το μπλοκ.Πώς έγιναν έτσι οι γκόμενες?Οχι ρε πούστη μου.
Καλύτερα να ερχόμουνα 10 χρόνια πριν.Τώρα τετέλεσται,τίτλοι τέλους φάση.

Πουθενά δεν είναι εύκολα.Μόνο χοντρές μπορείς να γαμήσεις παντού εύκολα,αλλά αν είσαι εμφανίσιμος πιο εύκολα θα γαμήσεις Ποζναν παρά Ρόδο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Οι ξένοι στη Ρόδο ξεσκίζονται διότι έρχονται με mood διακοπών!
Πάνε όμως στα δικά τους μαγαζιά με πίστες , χορό και πιώμα!
Φέτος αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά διότι δεν υπάρχει τουρισμός!
Έτσι τα μόνα που μένουν είναι αυτά τα τζαζομάγαζα που έχουν επικρατήσει σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα και είναι κέντρα ΑΓΑΜΙΑΣ!
Φέτος μπαίνω στο πετσί του κάθε Αθηναίου  που βγαίνει για ποτό και πάει Χαλάνδρι ή σε κάτι νέα καθιστικά μαγαζιά στο κέντρο και  κάτι στοές που τις έχουν μετατρέψει σε κοκτέιλ μπάρ! Εκεί η κάθε μία είναι στο κόσμο της και δεν υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ του κόσμου!
Ελπίζω να είμαι κατανοητός και να μην χρειαστεί να ξανακάνω διευκρίνηση! 

Γίνετε όλοι μπαρμεν και ντι τζει να ξεσκιστείτε να γαμάτε. Αλλά θέλει να βρέξεις κώλο για να μάθεις να φτιάχνεις πλειλιστς.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Ξένοι εσύ εννοείς ΣΟΥΗΔΟΙ & ΑΓΓΛΟΙ. Για αυτούς έχεις δίκιο
Εγώ εννοούσα ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΡΟΔΙΤΕΣ.

Για τους οποίους ισχύει το ίδιο και όταν πηγαίνουν κυκλάδες . ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ.
Τα σκάνε χοντρά, γαμάνε οι ντόπιοι και μένουν με το πουλί στο χέρι.

Αμα δεν ξέρεις να μιλήσεις ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ δε θα πάρεις ούτε τσιγάρα από το περίπτερο, όχι να θέλεις και να γαμήσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Πριν από αυτά , ήμασταν πιο μπουρδέλο ρημάδι.

Και να ακούς τον καπετανάκη που 'εχει ντούγκλα στο μουστάκι
και τον πότε βούδα πότε κούδα ....
και τους αλήτες τους αλήτες που γυρνάς ........

Αν δε μπορούσες να γαμήσεις όταν χορεύαμε τον καπετανάκη και το πότε βούδα πότε κούδα, τότε είσαι ένας σαντμαν και μισός. Δε θα γαμήσεις ποτέ. Τότε γαμιώσαντε και οι γκαζόλαμπες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Απλά να σημειώσω το οτι "'ολα ηταν σκατά" και "γαμούσα αβέρτα εκατοντάδες" δεν συμβαδίζει. Να το κοιτάξεις. Ξέρω οτι σε κάνει να νιώθεις άβολα αυτή η συζήτηση αλλά να το κοιτάξεις. Μπες στο προφίλ σου και ξαναδιάβασε ενα ενα το τι γράφεις. Θα εκπλαγείς.

Κανόνισε να μας πάθει τίποτα ο Λάκης μόλις σκαλίσει τις μαλακίες που γράφει και να έχουμε το κρίμα στο λαιμό μας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Αλλιώς , τώρα είναι πολύ καλύτερα από την εποχή του .... μπούζιους πρίβιλετζ !!!!!!!!

Λάκη, αν έχεις να βγεις από το σπίτι σου από την εποχή του μπούζιος-πρίβιλετζ-βαρελάδικου, αυτά θα γράφεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Δεν χρειάζεται να γίνεσαι χυδαίος. Γράφεις σαν μικρό παιδί με μορφή αυτισμού.

Δεν φταίω εγω αν είσαι χαζούλης. Δίνεις την εικόνα ενός παθολογικού ψεύτη που προσπαθεί με κάθε μέσο να αποδείξει οτι αξίζει, σε μια κοινότητα που δεν ενδιαφέρεται ούτε για το ποιός είσαι ούτε για το τι δεν έχεις κάνει ακόμα και αν εσύ προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο. Άνθρωπος που βάζει μπροστά το εγώ του και κατακρίνει τον διπλανό του είναι για κλάμματα. Είσαι για κλάμματα λοιπον.

Είσαι όμως και για γέλια. Γιατί πέφτεις σε τόσες πολλές αντιφάσεις, οι παθολογικοί ψεύτες το έχουν αυτό το πρόβλημα, καλό είναι να κρατάς κάπου σημειώσεις. Αυτό που σε τρώει όμως δεν είναι οτι κανένας δεν σε πιστεύει. Είναι οτι βαθιά μέσα σου γνωρίζεις οτι τα έχεις κάνει σκατά. Είναι το λεγόμενο κενό. Το αναπτύσσεις λογω έλλειψης εμειριών, μίλησα γι' αυτο σε άλλο νήμα προηγουμένως. Η έλλειψη εμπειριών και η αίσθηση κενού σε κάνουν ολο και περισσότερο να προσπαθείς να γυρίσεις την ζυγαριά απ την άλλη. Εφόσον έχεις τον χαρακτήρα αμοιβάδας και ξέρεις οτι δε θα γυρίσει ποτέ γυναίκα να σου δώσει σημασία, τρως όλα τα λεφτά - έτοιμα λεφτά - σε πουτάνες. Πατάς πάνω σε αυτό για να τα γυρίσεις 'οπως θες, να πεις δηλαδη οτι "κοιτα, απέτυχα στη σχέση μου με τισ γυναίκες αλλά δε φταίω εγω´, αυτές φταίνε" και μετά δίνεις τα γραφτά διαπιστευτήρια σου, αραδιάζοντας ΕΝΑ ΣΩΡΟ μπούρδες για παλιές εποχές και άλλα άσχετα.

Η μέρα που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα πεις "ειμαι ένας απλός άνθρωπος, έχω κάνει λάθη, είμαι ευάλωτος" ειναι η μέρα που ψυχικά θα ηρεμήσεις αρκετά. Θα εισαι ξανά στην αφετηρία και θα μπορείς να κερδίσεις πίσω τη ζωη.

Μακάρι να μπορούσες να το καταλάβεις αλλά αμφιβάλλω.

Τον πετσόκοψες λίγο παραπάνω αλλά έπεσες 100% μέσα σε όλα τύπε.  :respect:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506

Άλλο ένα ψέμα του Λάκη, το Νο39439419308, εσύ διέδιδες οτι δεν έχεις ανάγκη να κάνεις νέες γνωριμίες αφού έχεις ένα σκασμό φίλους που δεν προλαβαίνεις να τους δεις όλους και δε θα έμπαινες στη διαδικασία να γνωρίσεις άλλους αγνώστους από ένα σαιτ.

Γερνάς Λάκη και αρχίζεις να ξεχνάς, όπως το είπε ο τύπος, ξεκίνα να κρατάς σημειώσεις να θυμάσαι τι (μαλακίες) γράφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom