Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Γιατί να πας τύπε να παίξεις με σημαδεμένη τράπουλα ;;;
Σε μια λίμνη στο μπλοκ αν πας, θα πετσοκόψεις κόσμο.
Και αληθινά άτια ,καθαρόαιμα,  όχι τελειωμένα κουτσά γαϊδούρια έτοιμα για πυροβόλημα .

Όταν έγινε εκείνη η γυφτιά που έχω διηγηθεί στον πάρο το 2001, έφυγα την επόμενη μέρα.
Με την ίδια παρέα σχεδόν , ήμασταν σε 24 ώρες στην ίμπιζα.

Σε πολιτισμένο κόσμο , όχι κατσικογάμηδες λεμούριους .

Ναι μαλέα, πήγες στην Ίμπιζα και τα μουνιά έκαναν ουρά για πάρτη σου, η Πάρος έφταιγε.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
εμενα παντως η γκομενιτσα που νταραβεριζομαι τωρα τη γνωρισα απο τιντερ

στο δευτερο ραντεβου μου τα καταπιε στο αμαξι

οταν της ειπα δε χρειαζοταν και μπορουσε να τα φτυσει ειπε πως θα ηταν ντεκαβλε

ε πως να μην κολλας μετα ρε μαγκες
Ναι προφανως κολλάς.
Κανενα σκουλαμεντο.

Γιατι δεν φανταζομαι να πιστευεις οτι το εκανε μονο σε σενα.

Κανενα γλωσσοφιλο επεσε?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι προφανως κολλάς.
Κανενα σκουλαμεντο.

Γιατι δεν φανταζομαι να πιστευεις οτι το εκανε μονο σε σενα.

Κανενα γλωσσοφιλο επεσε?

πεσανε γλκωσοφιλλα απο το πρωτο ραντεβου τυπε κατευθειαν

και εγω το σκεφτηκα αλλα σε αλλη κουβεντα ανεφερε πως εχει καιρο να εξασκησει το αθλημα και τη πιστευω

επισης μιλαω και με γκομενακι ροδιτισσα που ειναι ροδο τωρα

κοκκινομαλα κοντουλα γλυκουλα και λεμε για φαντασιωσεις

για 3 βδομαδες την εχασα εμενε αθηνα και κατεβηκε στους δικους της για διακοπες και δουλεια

γκαντεμια

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Είναι αστείο το οτι με συγκρίνετε με μέλη που ποτέ δεν έχω ακούσει και είμαι σίγουρος οτι δεν γράφουν σαν εμένα. Το οτι καποιος εκφέρει αντίθετη άποψη με εσας δε σημαίνει οτι κρύβει μυστική ατζέντα. Είμαι ξεκάθαρος σε οτι γράφω, δεν έχω ανάγκη κανένα tip για cg, καλό είναι να σταματήσετε μερικοί να χρησιμοποιείτε το σαιτ ως την προσωπική σας παιδική χαρά και να αφήσετε και άλλα στόματα να ακουστούν. Συζήτηση κάνουμε. Αν δεν αντέχετε, αποχωρήστε.

Το μέλος φιβιόλος30 μου έκανε προσωπική επίθεση και αναχαιτίστηκε με αίγλη και σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη. Βασικά δεν αναχαιτίστηκε απλώς, έπεσε μετοπικά σε ένα τοιχο με σκατά. Αν ο αντίλογος σας είναι να ρζξετε βρωμια στο ονομα μου, λυπάμαι..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506

επισης μιλαω και με γκομενακι ροδιτισσα που ειναι ροδο τωρα

κοκκινομαλα κοντουλα γλυκουλα και λεμε για φαντασιωσεις

για 3 βδομαδες την εχασα εμενε αθηνα και κατεβηκε στους δικους της για διακοπες και δουλεια

γκαντεμια

Η Ροδίτισσα που έλεγε τις φαντασιώσεις του ο μουνοβαγόνης.

https://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/ogimage_watermark/public/article/2020-02/snake_0.jpg?itok=ZNSjJMNK[/img[/URL]]

Το φίδι της φωτογραφίας είναι "τυχαίο".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

και εγω το σκεφτηκα αλλα σε αλλη κουβεντα ανεφερε πως εχει καιρο να εξασκησει το αθλημα και τη πιστευω
Γιατι την πιστευεις?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Είναι αστείο το οτι με συγκρίνετε με μέλη που ποτέ δεν έχω ακούσει και είμαι σίγουρος οτι δεν γράφουν σαν εμένα. Το οτι καποιος εκφέρει αντίθετη άποψη με εσας δε σημαίνει οτι κρύβει μυστική ατζέντα. Είμαι ξεκάθαρος σε οτι γράφω, δεν έχω ανάγκη κανένα tip για cg, καλό είναι να σταματήσετε μερικοί να χρησιμοποιείτε το σαιτ ως την προσωπική σας παιδική χαρά και να αφήσετε και άλλα στόματα να ακουστούν. Συζήτηση κάνουμε. Αν δεν αντέχετε, αποχωρήστε.

Το μέλος φιβιόλος30 μου έκανε προσωπική επίθεση και αναχαιτίστηκε με αίγλη και σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη. Βασικά δεν αναχαιτίστηκε απλώς, έπεσε μετοπικά σε ένα τοιχο με σκατά. Αν ο αντίλογος σας είναι να ρζξετε βρωμια στο ονομα μου, λυπάμαι..

αντε ρε κλωνε απο εδω

το ξερεις οτι να χρησιμοποιεις το ονομα ενος γιατρου ειναι ποινικα κολασιμο???

τοσο στοκος εισαι κλωνε

αιντε ο καθε πικραμενος ντοπας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
αντε ρε κλωνε απο εδω

το ξερεις οτι [size=30pt]να χρησιμοποιεις το ονομα ενος γιατρου ειναι ποινικα κολασιμο[/size]???

τοσο στοκος εισαι κλωνε

αιντε ο καθε πικραμενος ντοπας

Ο μουνοβαγόνης δεν πήρε τα χάπια του, ΠΑΛΙ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γιατι την πιστευεις?

γιατι ειμαι εμπειρος ρε τυπε και τα καταλαβαινω αυτα

και γιατι ξερω αν καποια θα μου πουλησει παπατζα και αν οχι

δεν ειμαστε χθεσινοι

μηπως μιλας με κανενα σαντ μαν τωρα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γιατι υπονοει οτι γραφει το ιδιο το υπαρκτο φυσικο προσωπο με ονομα θανος ασκητης και δινει και συμβουλες

ειναι σαν να παω να παριστανω τον ασκητη και να δινω συμβουλες σε ζευγαρια

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ θίγεις κάτι πολύ σωστό, την αποξένωση και την αποσύνδεση που μας έχουν φέρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα στερεότυπα της Αμερικής. Αυτό είναι όντως κάτι που συμβαίνει, όχι βέβαια παντού και πάντα αλλά συμβαίνει.

Παράδειγμα το οτι ένας νέος χωρίς Ίνσταγκραμ και Φέισμπουκ θεωρείται περίεργος απο τις μάζες. Βέβαια, η αλήθειά είναι κάπου στην μέση. Αυτός που αναζητά μια κοπέλα ενος επιπεδου Α, δεν θα τη βρεί στα καθιστικά μαγαζιά όσο ευκολα θα την βρει σε άλλα, πιο καλαίσθητα μέρη. Ακόμα κ έτσι όμως, αν έχεις τα ματια σου δεκατέσσερα και δεν διακατέχεσαι απο φόβο και κόμπλεξ, μπορείς να δεις πολλές διαθεσιμες κοπέλες και να τις προσεγγίσεις ακομα και στα καφέ.

Τον δε ψυχαναγκασμό που βγάζουν άλλα μέλη με το πόσες γαμάνε και πού, το θεωρώ άρρωστο.
Κλασική συζήτηση Ελλήνων και Ελλεινίδων  μεταξί τους
-Βγήκες χτες?
- Ναι
- Που πήγες
-Στο Χ, Ψ ,Ω μέρος και έκατσα στο X, Y, Z μαγαζί
- Είχε Κόσμο?

Αυτό σας ενδιαφέρει και παραδεχτείτε το! Αν είχε κόσμο! Να βλέπετε ο ένας τον άλλο από μακριά! Όλοι πάνε και κολλάνε εκεί που βλέπουν άλλους! Δεν έχει σημασία τι μαγαζί είναι τι σερβίρει τι μουσική έχει... Αρκεί να έχει κόσμο!
Και τι κάνετε όταν είστε  εκεί? Κοιτάτε τους άλλους και σας κοιτάνε ! Μετά λέτε , καλά ήταν, είχε πολύ κόσμο!
Και εσύ τι έκανες ρε Μαλάκα? ...θα ρωτούσα εγώ ...
Ή τι έκανες μωρή Μαλακισμένη ... περίμενες στην ουρά τον μπάρμαν?
Αυτά ισχύουν για το 95% του πλυθησμού...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
-Βγήκες χτες?
- Ναι
- Που πήγες
- Είχε Κόσμο?

Αυτό σας ενδιαφέρει και παραδεχτείτε το! Αν είχε κόσμο! Να βλέπετε ο ένας τον άλλο από μακριά! Όλοι πάνε και κολλάνε εκεί που βλέπουν άλλους! Δεν έχει σημασία τι μαγαζί είναι τι σερβίρει τι μουσική έχει... Αρκεί να έχει κόσμο!
Και τι κάνετε όταν είστε  εκεί? Κοιτάτε τους άλλους και σας κοιτάνε ! Μετά λέτε , καλά ήταν, είχε πολύ κόσμο!

κατσε και θα κατεβω στο νησι σου να σου γαμησω τη ροδιτισσα συμπατριωτισσα φασιστακι

σε ερωτηση το μωρο αν κανει γυμνισμο απαντησε ναι αλλα οχι στο νησι

τις παρθενοπιπιτσες ροδιτισσες θα σου γαμησω κερατα ακροδεξιε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
κατσε και θα κατεβω στο νησι σου να σου γαμησω τη ροδιτισσα συμπατριωτισσα φασιστακι

σε ερωτηση το μωρο αν κανει γυμνισμο απαντησε ναι αλλα οχι στο νησι

τις παρθενοπιπιτσες ροδιτισσες θα σου γαμησω κερατα ακροδεξιε
Στις Αρχιδάρες μου οι Ροδιτισσες! Πατριώτης είμαι και όχι τοπικιστής!
Αν και για  καμιά σαβούρα χοντρή αγάμητη θα μιλάς..

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
-Βγήκες χτες?
- Ναι
- Που πήγες
- Είχε Κόσμο?

Γνωρίζω ορισμένες Αθηναίες που σκέφτονται έτσι, τα σόσιαλ, τα πάρτυ της μυκόνου και την χλιδάτη ζωη. Οι δυο τα είχαν με κολλητό μου φίλο ο οποιος φυσικά μου τα λέει ολα. Αηδίασα με αυτά που άκουσα αλλα ήταν γεγονός πως και οι δυο κοπέλες μεγάλωσαν στα πούπουλα και τώρα προσπαθουν μάταια σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας να βγάλουν ένα αντικείμενο, πηδώντας απο σχολη σε σχολή.

Δεν είναι δηλαδη... πρότυπο γυναίκας. Σίγουρα, πολλές πέφτουν σε τέτοιες συμπεριφορές. Η γενίκευση θεωρώ ειναι λάθος. Ενα παιδί σε άλλο νήμα που διάβαζα έθιξε τα σαιτ για ραντεβού και το οτι όλες οι καλές έχουν θέματα. Πάνω σε αυτο λέω οτι ποτέ δεν μπορούμε εξ αρχής να ξέρουμε τι εστί η άλλη που κάθεται απέναντι μας. Ας σιγουρευτούμε οτι ΕΜΕΙΣ είμαστε ψυχικά ισορροπημένοι και τα υπόλοιπα είναι trial and error. Πρέπει κάθε μέρα να μαθαίνουμε, να προσπαθούμε και να ξανασηκωνόμαστε αν πέσουμε. Σίγουρα καλύτερο απο το να είμαστε στάσιμοι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο χαζοροδιτης ποδοσφαιριστης και dj τις ροδιτισες τις βλεπει γυμνες μονο σε βαφτισια

γι αυτο του εχει δημιουργηθει προβλημα και περιμενει να ερθει το καλοκαιρι μπας και γαμησει καμια ημιλιποθυμη φινλανδη 100 κιλων πεσμενη σε πεζοδρομιο αναμεσα σε αδεια μπουκαλια και εμετους

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Είναι αστείο το [size=30pt]οτι με συγκρίνετε με μέλη που ποτέ δεν έχω ακούσει και είμαι σίγουρος οτι δεν γράφουν σαν εμένα[/size]. Το οτι καποιος εκφέρει αντίθετη άποψη με εσας δε σημαίνει οτι κρύβει μυστική ατζέντα. Είμαι ξεκάθαρος σε οτι γράφω, δεν έχω ανάγκη κανένα tip για cg, καλό είναι να σταματήσετε μερικοί να χρησιμοποιείτε το σαιτ ως την προσωπική σας παιδική χαρά και να αφήσετε και άλλα στόματα να ακουστούν. Συζήτηση κάνουμε. Αν δεν αντέχετε, αποχωρήστε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάλι γαμήθηκε το νήμα απ'τους γνωστούς μαλάκες

Stories

Νέο!