Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το διαθεσιμο μουνι σε ολες τις δυτικες χωρες ειναι σαν το ποσιμο νερο. Απεριοριστο. Οποιος καθεται και κλαιγεται ακομα πως θα πιει ενα ποτηρι απο αυτο, ειναι πραγματικα αξιολυπητος.
Διαθέσιμα είναι και τα πεντακοσαρικα! Όλοι ξέρουμε πως υπάρχει το χαρτονόμισμα και κυκλοφορεί! Αυτοί που το έχουν αγγίξει είναι πολύ λίγοι! Οι περισσότεροι μπορεί να είχαν κάποτε ένα και αυτό να το φυλάνε για να λένε πως έχουν ένα!
Αυτοί που έχουν πολλά εναλασόμενα  , άντε να είναι το 5% του πληθυσμού!
Ας κρίνει ο καθένας από τις εμπειρίες του αν πιο σωστό παράδειγμα για το τι συμβαίνει με τις Ελλεινίδες , είναι το νερό ή το πεντακοσαευρω ...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι χαρακτήρα έχει το ζώον που νοικιάζει τις ξαπλώστρες στην παραλία ;;;
Πρόκειται για ένα κτήνος δεν ξέρει να μιλάει.
Απλά οι μαλακισμένες έχουν διδαχθεί ότι είναι μαγκιά το καλοκαίρι να του το δώσουν στο πιάτο.
Και ως καλές μαθήτριες , υπακούουν 100% αυτά που τις δίδαξαν.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΕΡΑ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ;;;
Πόσες πουτάνες γάμησες ;;;;

Γιατί εγώ το έχω δοκιμάσει .

Και είμαι σίγουρος ότι αν δεν γάμαγα πουτάνες, μία τρύπα στο νερό θα είχα κάνει.
Τις θεωρείες που λες, τις ανέπτυξαν κάτι αγάμητοι που παντρεύτηκαν μια συμφοιτήτρια που γνώρισαν. Μπάζο.

Επειδή δεν τους κάλυπτε, πιθανότατα το γύρισαν στην όπισθεν .
Φίλε δεν ξέρω τι παίζει στις Κυκλάδες αλλά στη Ρόδο έχει πολύ ψαγμένους ομπρελάδες!  Έχω 1-2 φίλους που κάθε καλοκαίρι εκτός από φέτος που είναι όλα κλειστά,  πάω και αράζω στο πόστο τους με τις ώρες για κουβέντα και παλιότερα τους βοηθούσα!
Πολύ πιο επιπέδου η συζήτηση μαζί τους από κάτι υπερμορφωμένους φλώρους, φιγουρατζίδες-αεριτζήδες των "ευγενών" επαγγελμάτων!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φίλε δεν ξέρω τι παίζει στις Κυκλάδες αλλά στη Ρόδο έχει πολύ ψαγμένους ομπρελάδες!  Έχω 1-2 φίλους που κάθε καλοκαίρι εκτός από φέτος που είναι όλα κλειστά,  πάω και αράζω στο πόστο τους με τις ώρες για κουβέντα και παλιότερα τους βοηθούσα!
Πολύ πιο επιπέδου η συζήτηση μαζί τους από κάτι υπερμορφωμένους φλώρους, φιγουρατζίδες-αεριτζήδες των "ευγενών" επαγγελμάτων!

Τι θες να πεις ;
Έχεις κάτι να πεις με τα παραπάνω ;;;
Κάντο λιανά !

Ότι είναι διανοούμενοι τύποι , οπότε δικαίως οι γκόμενες μόνο σε αυτούς και 2-3 άλλους επαγγελματίες ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ;;;

Αν θες να πεις αυτό , δεν έχει νόημα καμία κουβέντα.
Η άποψη αυτή είναι πιο γελοία από τη γελοιότητα.

Αν θες να μου την πεις απλά και να διαφωνήσεις, βρες κανέναν άλλο.
Βαριέμαι.

Και δεν θα μου αλλάξεις γνώμη, ούτε θα με πείσεις ότι οι τσαμπικο-ομπρελάδες, είναι ... διανοούμενοι ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Διαθέσιμα είναι και τα πεντακοσαρικα! Όλοι ξέρουμε πως υπάρχει το χαρτονόμισμα και κυκλοφορεί! Αυτοί που το έχουν αγγίξει είναι πολύ λίγοι! Οι περισσότεροι μπορεί να είχαν κάποτε ένα και αυτό να το φυλάνε για να λένε πως έχουν ένα!
Αυτοί που έχουν πολλά εναλασόμενα  , άντε να είναι το 5% του πληθυσμού!
Ας κρίνει ο καθένας από τις εμπειρίες του αν πιο σωστό παράδειγμα για το τι συμβαίνει με τις Ελλεινίδες , είναι το νερό ή το πεντακοσαευρω ...
Εν μερει, εχεις δικιο, ομως η διαφορα βρισκεται στο οτι το πεντακοσαευρο εχει μια συγκεκριμενη, σταθερη αξια, που ισως σε καποιους φανει ακριβη. Ειναι ακριβως 500 ευρω. Ποτε παραπανω, ποτε λιγοτερο. Το ιδιο ισχυει και για τις Μερσεντες, που και αυτες ειναι πολλες, τις βιλες των 300 τμ. σε οικοπεδα μεγαλυτερα των 4 στρεμματων που και αυτες ειναι πολλες, κ.ο.κ.

Αντιθετα το μουνι εχει απειρη διαβαθμιση σε αξια, ακριβως οπως το νερο. Για καποιους μπορει να εχει μηδαμινη οικονομικη αξια και απεριοριστη ποσοτητα, οπως καποιος που μενει διπλα σε λιμνη με ποσιμο νερο η σε ενα ποταμι, για καποιους μπορει να εχει τρομερα μεγαλη αξια, σε σημειο ζωης η θανατου, οπως καποιος χαμενος στην ερημο για 5 ημερες με αδειο το παγουρι του

Για παραδειγμα, αν λαβουμε υποψη της Σοφια (υποθετικο προσωπο), φοιτητρια Φιλοσοφικης Αθηνων, 21 ετων, γεματουλα, 1.63 απο μεσοαστικη οικογενεια της Λαμιας, για καποιους μπορει η Σοφια να εχει μεγαλη αξια, να ειναι ονειρο ζωης, κλπ
Για καποιους μπορει να εχει μηδαμινη αξια και αν ποτε τους μιλησει, να την ριξουν τετοιο κλανιδι, που να ακουστει στην Ανταρκτικη.
Το σημαντικο ειναι οτι εκει εξω εχει απειρες Σοφιες, ατελειωτες πραγματικα και καθε χρονο βγαινουν κανουργιες συν οτι καθε χρονο ερχονται αλλες τοσες ως τουριστριες, συν τον αγοραιο ερωτα, κ.ο.κ.

Κατ εμε, αν υπαρχει αντρας σε δυτικη χωρα, με την τοση ελευθερια, τοσο μουνι απελευθερωμενο, μηδεν περιορισμους που κλαιγεται για το γαμησι γενικα, ειναι πραγματικα αξιολυπητος.

Θα το καταλαβαινα αν ζουσε σε στεπα της Μογγολιας με πληθυσμο γυναικων στο 3% και αυστηρους κανονες, που αν πηδηξεις καποια να σε πυροβολει ο αδερφος της, ναι εκει θα ελεγα οτι ο ανθρωπος εχει προβλημα. Το ιδιο αν ζουσε στον αυστηρο Μεσαιωνα με τους τοσους περιορισμους και αρρωστιες.

Να ακουμε ομως κλαψα απο Αθηναιους-Θεσσαλονικεις το 2020 με τα μπουρδελα των 10-20 ευρω αν μη τι αλλο, ειναι πραγματικα για γελια και για κλαματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στη Ρόδο γενικά έχουν το know how είναι καλοι με τους τουριστες.
Θυμάμαι με κατι Αυστριακες στην Ορφανιδου μας λεει ενας τύπος αμα βρω απο που ειστε θα μπείτε στο μπαρ.Ναι λένε αυτες.Αυστρια λεει αυτός,το βρηκε αμέσως.
Και με την Τσεχα οταν ημουνα αμέσως μαντευαν την εθνικότητά της.
Οταν εισαι εκει το κάνεις αυτοματα,θυμαμαι Αγία Ναπα ποσο ευκολο ηταν να ξεχωρισω Τσεχες,Ρωσιδες απο Σκανδιναυες και Αγγλιδες,ηταν φως φανάρι.
Ενας Αθηναίος πολυ δυσκολα θα ξεχωρίσει Σουηδεζα απο Νορβηγιδα ή Τσεχα απο Σλοβακα ή Ρωσίδα απο Ουκρανεζα ενω αυτοι το κάνουν αμέσως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εν μερει, εχεις δικιο, ομως η διαφορα βρισκεται στο οτι το πεντακοσαευρο εχει μια συγκεκριμενη, σταθερη αξια, που ισως σε καποιους φανει ακριβη. Ειναι ακριβως 500 ευρω. Ποτε παραπανω, ποτε λιγοτερο. Το ιδιο ισχυει και για τις Μερσεντες, που και αυτες ειναι πολλες, τις βιλες των 300 τμ. σε οικοπεδα μεγαλυτερα των 4 στρεμματων που και αυτες ειναι πολλες, κ.ο.κ.

Αντιθετα το μουνι εχει απειρη διαβαθμιση σε αξια, ακριβως οπως το νερο. Για καποιους μπορει να εχει μηδαμινη οικονομικη αξια και απεριοριστη ποσοτητα, οπως καποιος που μενει διπλα σε λιμνη με ποσιμο νερο η σε ενα ποταμι, για καποιους μπορει να εχει τρομερα μεγαλη αξια, σε σημειο ζωης η θανατου, οπως καποιος χαμενος στην ερημο για 5 ημερες με αδειο το παγουρι του

Για παραδειγμα, αν λαβουμε υποψη της Σοφια (υποθετικο προσωπο), φοιτητρια Φιλοσοφικης Αθηνων, 21 ετων, γεματουλα, 1.63 απο μεσοαστικη οικογενεια της Λαμιας, για καποιους μπορει η Σοφια να εχει μεγαλη αξια, να ειναι ονειρο ζωης, κλπ
Για καποιους μπορει να εχει μηδαμινη αξια και αν ποτε τους μιλησει, να την ριξουν τετοιο κλανιδι, που να ακουστει στην Ανταρκτικη.
Το σημαντικο ειναι οτι εκει εξω εχει απειρες Σοφιες, ατελειωτες πραγματικα και καθε χρονο βγαινουν κανουργιες συν οτι καθε χρονο ερχονται αλλες τοσες ως τουριστριες, συν τον αγοραιο ερωτα, κ.ο.κ.

Κατ εμε, αν υπαρχει αντρας σε δυτικη χωρα, με την τοση ελευθερια, τοσο μουνι απελευθερωμενο, μηδεν περιορισμους που κλαιγεται για το γαμησι γενικα, ειναι πραγματικα αξιολυπητος.

Θα το καταλαβαινα αν ζουσε σε στεπα της Μογγολιας με πληθυσμο γυναικων στο 3% και αυστηρους κανονες, που αν πηδηξεις καποια να σε πυροβολει ο αδερφος της, ναι εκει θα ελεγα οτι ο ανθρωπος εχει προβλημα. Το ιδιο αν ζουσε στον αυστηρο Μεσαιωνα με τους τοσους περιορισμους και αρρωστιες.

Να ακουμε ομως κλαψα απο Αθηναιους-Θεσσαλονικεις το 2020 με τα μπουρδελα των 10-20 ευρω αν μη τι αλλο, ειναι πραγματικα για γελια και για κλαματα.
:respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα Δυση είναι οτι ο μέσος αντρας δεν έχει πρόσβαση στη μεση γυναίκα.Ο μέσος ορος αντρα δηλαδή δεν περναει τη βαση για τις γκόμενες και αυτο αφήνει 80% των αντρών αγαμητους ή σαβουρογαμηδες ενω το τοπ 10% των αντρών καθαρίζει ολο το μουνι.
Αν εισαι στο τοπ 5% των αντρών είναι η καλύτερη περίοδος της ιστορίας,βαριεσαι να γαμας.
Παλιά ηταν πιο ισορροπημένα τα πράγματα δεν ειχε παρει το μουνι αερα,ηταν πιο γειωμενες και λιγότερο απαιτητικές.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Έλα ρε ...
Με φώναξες !
Τι θες ;
Πες το !

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το πρόβλημα Δυση είναι οτι ο μέσος αντρας δεν έχει πρόσβαση στη μεση γυναίκα.

Γιατί δεν έχει ;
Ζαβός είναι ;

Ποιά Δύση έπειτα ;;;;

Αν πάμε τώρα, στο κέντρο της πράγας π.χ. να πίνουμε μπύρες χάμω στο πεζοδρόμιο , με κοντοβράκια και ιδρωμένη φανέλα και παντόφλες, θα σου βρω γκόμενα μέχρι να ξημερώσει .

Ελλάδα θέλει πιο πολύ αγώνα.

Δεν υπάρχει μία εννιαία δύση .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί δεν έχει ;
Ζαβός είναι ;

Ποιά Δύση έπειτα ;;;;

Αν πάμε τώρα, στο κέντρο της πράγας π.χ. να πίνουμε μπύρες χάμω στο πεζοδρόμιο , με κοντοβράκια και ιδρωμένη φανέλα και παντόφλες, θα σου βρω γκόμενα μέχρι να ξημερώσει .

Ελλάδα θέλει πιο πολύ αγώνα.

Δεν υπάρχει μία εννιαία δύση .

Πώς το λες αυτό?Έχεις παει Πράγα πρόσφατα?
Εγω πηγα το Μάρτιο και μου φανηκε χάλια για να βγάλεις γκόμενα.Καμια σχέση με τις παλιές ενδοξες εποχές.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το πρόβλημα Δυση είναι οτι ο μέσος αντρας δεν έχει πρόσβαση στη μεση γυναίκα.Ο μέσος ορος αντρα δηλαδή δεν περναει τη βαση για τις γκόμενες και αυτο αφήνει 80% των αντρών αγαμητους ή σαβουρογαμηδες ενω το τοπ 10% των αντρών καθαρίζει ολο το μουνι.
Αν εισαι στο τοπ 5% των αντρών είναι η καλύτερη περίοδος της ιστορίας,βαριεσαι να γαμας.
Παλιά ηταν πιο ισορροπημένα τα πράγματα δεν ειχε παρει το μουνι αερα,ηταν πιο γειωμενες και λιγότερο απαιτητικές.

Τι εννοεις δεν εχει προσβαση;
Οταν μιλαμε για αγαμια, εννοουμε την καθολικη αγαμια. Δεν υπαρχει αλλης μορφης αγαμια. Μονο η καθολικη, Δηλαδη να μην εχεις παει με γυναικα εδω και καμποσες εβδομαδες, μηνες, χρονια. Με ορους Φυσικης, να μην εχουν εισχωρησει τουλαχιστον 5 εκατοστα απο το παλαμαρι που σου δωσε ο Θεος αναμεσα στα ποδια, εντος οποιουδηποτε γυναικειου αιδοιου ανα τον πλανητη, γαλαξια, συμπαν, εστω και μια φορα, στο υπο εξεταση χρονικο διαστημα. Αυτο σημαινει αγαμια.

Μπορει καλλιστα να παρομοιαστει με την αστεγια. Αστεγος εισαι οταν τον τελευταιο μηνα, δεν εχεις κοιμηθει κατω απο στεγη με μπετο (εστω με ξυλο) παρα το οτι το ηθελες, λογω οικονομικης αδυναμιας.
Καποιος που μπορει να κοιμηθει σε ενα δωματιο 2 επι 3 αλλα δεν το κανει επειδη θελει κατι μεγαλυτερο-πολυτελεστερο, κλπ δεν ομοναζεται αστεγος. Και Ας κοιμαται 31/31 ημερες το μηνα κατω απο τη γεφυρα.

Το ιδιο ισχυει και με την αγαμια. Καποιος που εχει 10 ευρω να παει στο Μεταξι και να γαμησει, δεν ονομαζεται αγαμητος, αλλα κατ επιλογην αγαμητος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πώς το λες αυτό?Έχεις παει Πράγα πρόσφατα?
Εγω πηγα το Μάρτιο και μου φανηκε χάλια για να βγάλεις γκόμενα.Καμια σχέση με τις παλιές ενδοξες εποχές.

Παντού σε όλη τη δύση σου λέω.
Να πούμε σε γερμανικό πανηγύρι , που θα τρώμε τηγανητά μανιτάρια και στρούντελ στην πλατεία με μπύρα συνοδεία ;;;;;;;

Για πλάκα αρχίζεις να λες μαλακίες σε χαζοπαρέα ή τίποτε σιτεμένες !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παντού σε όλη τη δύση σου λέω.
Να πούμε σε γερμανικό πανηγύρι , που θα τρώμε τηγανητά μανιτάρια και στρούντελ στην πλατεία με μπύρα συνοδεία ;;;;;;;

Για πλάκα αρχίζεις να λες μαλακίες σε χαζοπαρέα ή τίποτε σιτεμένες !

Δεν είναι τόσο απλά.Πρεπει να μετράς.Εγω πρώτη φορά που πήγα Γερμανία στα 30 κατάλαβα αμέσως ότι δε με έπαιρνε με τις ντόπιες που γουσταρα.Ημουνα ήδη μεγάλος στα 30.
Ήμουνα όμως πολύ ανταγωνιστικός Τσεχία,Πολωνία όποτε απλά πέρναγα τα σύνορα και η αξία μου ανέβαινε 10 φορές.
Οι Γερμανίδες παίζουν λίστες με προυποθεσεις στο μυαλό τους και πρέπει να τα τικαρεις όλα τα κουτάκια σωστά ηλικία,εμφάνιση,εθνικότητα,λεφτά,περιουσία,αμάξι,κύκλο κτλ.
Με τις Σλαβες αρκεί να έχεις ένα δυο σωστά και τα άλλα ας είναι για το βρόντο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν είναι τόσο απλά.Πρεπει να μετράς.Εγω πρώτη φορά που πήγα Γερμανία στα 30 κατάλαβα αμέσως ότι δε με έπαιρνε με τις ντόπιες που γουσταρα.Ημουνα ήδη μεγάλος στα 30.

Τύπε και στα 19 το ίδιο μέτραγες.
Είσαι κοντός για ευρώπη.
Και το ντύσιμο που κάνεις, δεν σε βοηθά. Είναι για ελλεηνίδες. Οι δυτικές θέλουν τον άνδρα μετά τα ... 22 σοβαρό.
Καλά ντυμένο και ξυρισμένο κτλ.
Όχι λέτσο.

Και αν μιλάς για γκόμενες που είναι 1.85 και τσοντάρες .... χαιρετίσματα ........

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ποια διαίσθηση τώρα;Ναι,όταν σε βλέπουν με γκόμενα,σε θέλουν κι άλλες.Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.

Αλλά άμα δεν την κοιτάς σαν λιγούρι,πώς θα καταλάβει αν είσαι αγάμητος;Και ποιος είναι τόσο μαλάκας να κοιτάει σαν λιγούρι;Εγώ μόνο κάτι γέρους και λάθρο βλέπω που κοιτάνε σαν λιγούρια τα κοριτσάκια.Οι νέοι ίσα ίσα που περνάνε τα ξέκωλα μπροστά τους κι αυτοί κοιτάνε τα κινητά τους.

Εγώ ας πούμε για να καρφωθώ,θα πρέπει να δώ ή καμια σούπερ κωλάρα ή καμιά ψηλή μοντελέ.Αν και σ'αυτές καρφώνονται πολλοί.

Δεν ειναι απ'το οτι κοιτας σα λιγουρι, αλλά απ'τη γλωσσα του σωματος σου. Αλλαζει ο τροπος που κινεισαι οταν εχεις γαμησει. Παρατηρω τον εαυτο μου πχ στο πως κινουμαι ή πως στηνομαι και ορισμενα πραγματα ειναι διαφορετικα. Πχ, εποχες που εχω παραπανω κιλα στη κοιλια και εξεχει λιγο περισσοτερο, με το που εχω γαμησει εχω παρατηρησει οτι δε μ'ενδιαφερει να τη ρουφηξω και περπαταω κανονικα/αρουφηχτος. Επισης το περπατημα απο πιο προσεκτικο ειναι και αυτο πιο "στ'αρχιδια μου". Δλδ επηρεαζει κινησιολογικα οπου το σωμα μπαινει σε mood "στ'αρχιδια μου". Ειναι σα να μη σε νοιαζουν καποια πραγματα και φαινεται στη κινηση. Ακομα και η φωνη μπορει να κατεβει 1 τονο. Επισης πραγματα που δε θα εκανες μετα μπορει να τα κανεις. Πχ εχεις γαμησει και βλεπεις μια αραχνουλα στα μαλλια μιας που στεκεται διπλα σου. Αν δεν εχεις γαμησει μπορει να αρχισεις να σκεφτεσαι τι θα κανεις, πως θα το πεις, δλδ να εισαι πιο προσεκτικος κτλ κτλ. Αν εχεις γαμησει απλα θα πιασεις την αραχνη και θα την απομακρυνεις και θα της πεις κατοπιν εορτης "μια αραχνουλα ηταν" και θα σου πει και ευχαριστω που την εσωσες με πυγμη και αποφασιστηκοτητα :P Αυτο γιατι δεν εκανες την κινηση προκειμενου να γαμησεις ή να φανεις καλος, δεν σ'ενδιαφερει γιατι μολις γαμησες, απλα το εκανες γιατι αυτο θεωρησες σωστο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

καπιταλισμος ονομαζεται

νομος του παρετο και στο επιπεδο των ανθρωπινων σχεσεων

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το διαθεσιμο μουνι σε ολες τις δυτικες χωρες ειναι σαν το ποσιμο νερο. Απεριοριστο.

Είναι για το 5%.Λεφτάδες,γνωστούς,ηθοποιούς,ποδοσφαιριστές και όσους έχουν σχέση με μαγαζιά.Αυτοί όντως ζουν τον παράδεισο επι γης.

Οι υπόλοιποι βράζουν στο ίδιο καζάνι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καπιταλισμος ονομαζεται

νομος του παρετο και στο επιπεδο των ανθρωπινων σχεσεων
φυσική επιλογή ονομάζεται, και είναι νόμος της φύσης ώστε να βελτιώνονται τα είδη. Άμα αναπαράγονταν και χαζοί κουτσοί στραβοί θα κυριαρχούσαν οι χειρότεροι στις επόμενες γενιές γιατί οι μεταλλάξεις που γίνονται τυχαία στο γενετικό υλικό, στο 99% των περιπτώσεων είναι επιβλαβείς.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Είναι για το 5%.Λεφτάδες,γνωστούς,ηθοποιούς,ποδοσφαιριστές και όσους έχουν σχέση με μαγαζιά.Αυτοί όντως ζουν τον παράδεισο επι γης.

Εσύ είσαι το ίδιο με τους άλλους του υπολοίπου ;;;;;;
Δεν πας καλά.

Ποτέ δεν θα μας πεις σε πόσες την έπεσες τα τελευταία 10χρόνια.
Και πόσες χυλόπιτες έφαγες ....

0 & 0 .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

μόλις περιέγραψες τους εξυπνότερους, ομορφοτερους, δυνατότερους.

Αλίμονο στα είδη που έχουν ηλίθια θηλυκά ώστε να πηγαίνουν με χαζούς αδύναμους και η επόμενη γενιά να είναι χειρότερη αντί καλύτερη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom