Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εσύ είσαι το ίδιο με τους άλλους του υπολοίπου ;;;;;;
Δεν πας καλά.

Ποτέ δεν θα μας πεις σε πόσες την έπεσες τα τελευταία 10χρόνια.
Και πόσες χυλόπιτες έφαγες ....

0 & 0 .

Πάντως αν πάμε στην Πράγα εσύ κι εγώ,γκόμενα θα βγάλω εγώ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
μόλις περιέγραψες τους εξυπνότερους, ομορφοτερους, δυνατότερους.

Αλίμονο στα είδη που έχουν ηλίθια θηλυκά ώστε να πηγαίνουν με χαζούς αδύναμους και η επόμενη γενιά να είναι χειρότερη αντί καλύτερη

Όχι,περιέγραψα τους πλουσιότερους και δημοφιλέστερους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πάντως αν πάμε στην Πράγα εσύ κι εγώ,γκόμενα θα βγάλω εγώ.
οι δρόμοι είναι ανοικτοί και τα σκυλιά δεμένα. Μόλις δικαιώνεις γιατί σε απορρίπτουν ως ανάξιο. Ούτε η αγαμία δεν σε κάνει να μεταναστεύσεις. Ποια θα καθόταν σε τόσο χαζό,άτολμο;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
μόλις περιέγραψες τους εξυπνότερους, ομορφοτερους, δυνατότερους.

Αλίμονο στα είδη που έχουν ηλίθια θηλυκά ώστε να πηγαίνουν με χαζούς αδύναμους και η επόμενη γενιά να είναι χειρότερη αντί καλύτερη

Καλά οι ξαπλωστράδες .... δάσκαλοι τέννις και σκι ... δεν είναι εξυπνότεροι , δυνατότεροι , ομορφότεροι ......

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Είναι για το 5%.Λεφτάδες,γνωστούς,ηθοποιούς,ποδοσφαιριστές και όσους έχουν σχέση με μαγαζιά.Αυτοί όντως ζουν τον παράδεισο επι γης.

Οι υπόλοιποι βράζουν στο ίδιο καζάνι.

Αν δεν είσαι κοντός ή χοντρός τότε για να βγείς από το καζάνι πρέπει να κάνεις τα παρακάτω 3:

1) Να γραφτείς σε ένα μεγάλο γυμναστήριο.

2) Να γραφτείς σε μια γνωστή σχολή χορού.

3) Να πηγαίνεις κάθε Κυριακή πρωΐ σε μια μεγάλη Εκκλησία ντυμένος γαμπρός!

Αν κάνεις συγχρόνως και τα 3 παραπάνω σε 3 μήνες θα έχεις βγεί από το καζάνι για πάντα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όχι,περιέγραψα τους πλουσιότερους και δημοφιλέστερους
βγάζει κάνεις λεφτά αν δεν είναι έξυπνος;
Γίνεται κανείς δημοφιλής αν δεν είναι όμορφος;
Καλά κάνουν και θέλουν οι γυναίκες τον αθλητή και τον λεφτά και τον όμορφο ή έξυπνο ηθοποιό . Πολύ σωστά παίζουν τον ρόλο τους  . Εσύ δεν παίζεις σωστά τον ρόλο σου, να χωθείς και να δείξεις την εξυπναδα και τα άλλα σου προσόντα ώστε να σου κάτσει καποια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι σε κρατάει και δεν πας ;
Πουθενά δεν γαμάς στο τσάμπα.

Ερώτηση:είσαι καθαρός,ξυρισμένος,με τις πουκαμισιές,τα αρώματα κλπ και βγαίνεις με φίλο

Την άλλη μέρα είσαι με βερμούδα,σαγιονάρα,φτηνό t-shirt,αξύριστος και βγαίνεις χέρι χέρι με γκόμενα

Ποια απ'τις δυό φορές πιστεύεις ότι θα σε κοιτάνε έξω οι γκόμενες;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στη Ρόδο γενικά έχουν το know how είναι καλοι με τους τουριστες.
Θυμάμαι με κατι Αυστριακες στην Ορφανιδου μας λεει ενας τύπος αμα βρω απο που ειστε θα μπείτε στο μπαρ.Ναι λένε αυτες.Αυστρια λεει αυτός,το βρηκε αμέσως.
Και με την Τσεχα οταν ημουνα αμέσως μαντευαν την εθνικότητά της.
Οταν εισαι εκει το κάνεις αυτοματα,θυμαμαι Αγία Ναπα ποσο ευκολο ηταν να ξεχωρισω Τσεχες,Ρωσιδες απο Σκανδιναυες και Αγγλιδες,ηταν φως φανάρι.
Ενας Αθηναίος πολυ δυσκολα θα ξεχωρίσει Σουηδεζα απο Νορβηγιδα ή Τσεχα απο Σλοβακα ή Ρωσίδα απο Ουκρανεζα ενω αυτοι το κάνουν αμέσως.
Εγώ έχω πρόβλημα μόνο στο να ξεχωρίσω  Ιρλανδέζες ή Σκωτσεζες απο Αγγλίδες  και Λευκορωσίδες από Ρωσίδες!
Καμιά φορά μπορεί να πω την Ελβετίδα από Ζυρίχη ...Αυστριακιά αλλά ποτέ Γερμανίδα!
Είναι σημαντικότατο στο καμάκι να ξέρεις με τι χώρα έχεις να κάνεις!
Μια φορά μάλιστα το είχα κάνει σε έναν τουρίστα για πλάκα! Έβλεπα κόσμο από μακριά να έρχετε,  του έλεγα από που είναι και μετά τους σταματούσα και τους ρωτούσα ευγενικά!  Ο τύπος τα είχε παίξει!Κατά 90% έχω επιτυχία σε αυτό!
Στις Ρωσίδες πλέον μπορώ με μεγάλη επιτυχία να βρώ και τη πόλη της! Ξέρω με ένα σκανάρισμα με τα μάτια  ποιά είναι από Αγ Πετρούπολη , ποια από Μόσχα , ποιά από ουράλια και ποιά από Σβερντλοβσκαγια Ομπλαστ(Εκατερίνεμπουργκ,Νοβοσιμπιρσκ,Πενζα)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.701
Πόντοι
1.446
Ειχα βγει για φαγητο και το μονο που εβλεπα γυρω μου ειναι Ελεηνιδες με τσιγαρηλικια ...

Και μαλιστα στριφτο ...!

Δεν εχουν αισθηση ουτε αισθητηκη οι περισοτερες
... ενα μουνι εχουνε και αυτο ξυνο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ερώτηση:είσαι καθαρός,ξυρισμένος,με τις πουκαμισιές,τα αρώματα κλπ και βγαίνεις με φίλο

Την άλλη μέρα είσαι με βερμούδα,σαγιονάρα,φτηνό t-shirt,αξύριστος και βγαίνεις χέρι χέρι με γκόμενα

Ποια απ'τις δυό φορές πιστεύεις ότι θα σε κοιτάνε έξω οι γκόμενες;

Αναφέρεσαι σε ναυάγια έτσι κι αλλιώς.
Τύπος που βγαίνει κουστουμαρισμένος με ... ΑΝΔΡΑ ΦΙΛΟ ;;; Σε ποιά ηλικία ;;; Καμμένο χαρτί.  

Χάρι χέρι με τη γκόμενα ;;; Πάνε που ; Στο πάρκο ;;;;;; Γυφτέ ναυάγια .... πάει να την πηδήξει στο παγκάκι ;;;

Τι μου βάζεις να συγκρίνω ;;;
Τον τιτανικό στη μέση του ατλαντικού με το βρετανικό έξω από το σούνιο και το εξπρές σάμινα ...

σύγκριση ναυαγίων .......... άνευ σημασίας ........

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν δεν είσαι κοντός ή χοντρός τότε για να βγείς από το καζάνι πρέπει να κάνεις τα παρακάτω 3:

1) Να γραφτείς σε ένα μεγάλο γυμναστήριο.

2) Να γραφτείς σε μια γνωστή σχολή χορού.

3) Να πηγαίνεις κάθε Κυριακή πρωΐ σε μια μεγάλη Εκκλησία ντυμένος γαμπρός!

Αν κάνεις συγχρόνως και τα 3 παραπάνω σε 3 μήνες θα έχεις βγεί από το καζάνι για πάντα!

Καλύτερα να λαδώνει τις καφετζούδες να λένε οτι βλέπουν στο φλυτζάνι πούτσα Σαντμαν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλά οι ξαπλωστράδες .... δάσκαλοι τέννις και σκι ... δεν είναι εξυπνότεροι , δυνατότεροι , ομορφότεροι ......
δάσκαλοι τέννις και σκι είναι γυμνασμενοι και ωραίοι,

Ξαπλώστραδες κλπ σε τουριστικά επαγγέλματα έχουν περισσότερες ευκαιριες γιατί γνωρίζουν λόγω δουλειάς, αλλά υπάρχουν και εκεί χαζοί που δεν γαμανε. Εγώ όταν δούλευα σε τουριστικά λεωφορεία ναι έβγαλα 5 γκόμενες αντί 1 σε εκείνο το καλοκαίρι , οι πιο έξυπνοι και πιο ωραίοι πιο πολλές. Υπήρχαν και βλάκες πολλοί στην δουλειά που δεν σταύρωσαν γκόμενα κι ας ήταν και πιο ωραίοι από μένα. Το ότι μιλούσαν με 100 γυναίκες την ημέρα και δεν επιαναν κουβέντα στις 10 ώστε να ανταλλάξουν 3 τηλέφωνα δείχνει πόσο χαζοί ήταν. Σωστά η φυσική επιλογή=καπιταλισμός κατά εμπερορ, τους έχει στην αποξω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εγώ έχω πρόβλημα μόνο στο να ξεχωρίσω Ιρλανδέζες ή Σκωτσεζες απο Αγγλίδες  και Λευκορωσίδες από Ρωσίδες!
Καμιά φορά μπορεί να πω την Ελβετίδα από Ζυρίχη ...Αυστριακιά αλλά ποτέ Γερμανίδα!
Είναι σημαντικότατο στο καμάκι να ξέρεις με τι χώρα έχεις να κάνεις!
Μια φορά μάλιστα το είχα κάνει σε έναν τουρίστα για πλάκα! Έβλεπα κόσμο από μακριά να έρχετε,  του έλεγα από που είναι και μετά τους σταματούσα και τους ρωτούσα ευγενικά!  Ο τύπος τα είχε παίξει!Κατά 90% έχω επιτυχία σε αυτό!
Στις Ρωσίδες πλέον μπορώ με μεγάλη επιτυχία να βρώ και τη πόλη της! Ξέρω με ένα σκανάρισμα με τα μάτια  ποιά είναι από Αγ Πετρούπολη , ποια από Μόσχα , ποιά από ουράλια και ποιά από Σβερντλοβσκαγια Ομπλαστ(Εκατερίνεμπουργκ,Νοβοσιμπιρσκ,Πενζα)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εν μερει, εχεις δικιο, ομως η διαφορα βρισκεται στο οτι το πεντακοσαευρο εχει μια συγκεκριμενη, σταθερη αξια, που ισως σε καποιους φανει ακριβη. Ειναι ακριβως 500 ευρω. Ποτε παραπανω, ποτε λιγοτερο. Το ιδιο ισχυει και για τις Μερσεντες, που και αυτες ειναι πολλες, τις βιλες των 300 τμ. σε οικοπεδα μεγαλυτερα των 4 στρεμματων που και αυτες ειναι πολλες, κ.ο.κ.

Αντιθετα το μουνι εχει απειρη διαβαθμιση σε αξια, ακριβως οπως το νερο. Για καποιους μπορει να εχει μηδαμινη οικονομικη αξια και απεριοριστη ποσοτητα, οπως καποιος που μενει διπλα σε λιμνη με ποσιμο νερο η σε ενα ποταμι, για καποιους μπορει να εχει τρομερα μεγαλη αξια, σε σημειο ζωης η θανατου, οπως καποιος χαμενος στην ερημο για 5 ημερες με αδειο το παγουρι του

Για παραδειγμα, αν λαβουμε υποψη της Σοφια (υποθετικο προσωπο), φοιτητρια Φιλοσοφικης Αθηνων, 21 ετων, γεματουλα, 1.63 απο μεσοαστικη οικογενεια της Λαμιας, για καποιους μπορει η Σοφια να εχει μεγαλη αξια, να ειναι ονειρο ζωης, κλπ
Για καποιους μπορει να εχει μηδαμινη αξια και αν ποτε τους μιλησει, να την ριξουν τετοιο κλανιδι, που να ακουστει στην Ανταρκτικη.
Το σημαντικο ειναι οτι εκει εξω εχει απειρες Σοφιες, ατελειωτες πραγματικα και καθε χρονο βγαινουν κανουργιες συν οτι καθε χρονο ερχονται αλλες τοσες ως τουριστριες, συν τον αγοραιο ερωτα, κ.ο.κ.

Κατ εμε, αν υπαρχει αντρας σε δυτικη χωρα, με την τοση ελευθερια, τοσο μουνι απελευθερωμενο, μηδεν περιορισμους που κλαιγεται για το γαμησι γενικα, ειναι πραγματικα αξιολυπητος.

Θα το καταλαβαινα αν ζουσε σε στεπα της Μογγολιας με πληθυσμο γυναικων στο 3% και αυστηρους κανονες, που αν πηδηξεις καποια να σε πυροβολει ο αδερφος της, ναι εκει θα ελεγα οτι ο ανθρωπος εχει προβλημα. Το ιδιο αν ζουσε στον αυστηρο Μεσαιωνα με τους τοσους περιορισμους και αρρωστιες.

Να ακουμε ομως κλαψα απο Αθηναιους-Θεσσαλονικεις το 2020 με τα μπουρδελα των 10-20 ευρω αν μη τι αλλο, ειναι πραγματικα για γελια και για κλαματα.
Αν βάζεις και τις εκδιδόμενες μέσα τότε δεν το συζητάμε πως το μουνί είναι σαν το νερό. Τότε το ερώτημα είναι ποιός δεν έχει ένα δεκαρικο.. που ακόμα και οι άστεγοι το έχουν ..
Κάποτε είχα πει πως το να γαμήσεις ένα μουνί είναι ότι πιο τσάμπα διαδικασία υπάρχει! Είναι ελεύθερο αγαθό! Ακόμα και να πάρεις μια πίτα ή μια τσίχλα κάτι δίνεις! Το να το βάλεις σε ένα μουνί έχει κόστος 0! Το ότι αυτή η πράξη με ανθρώπινες συμβάσεις αποκτάει αξία είτε ανταλλακτική είτε συναισθηματική είτε επιβολής και εξουσίας είναι αυτό που μελετάμε εδώ! Και στη περίπτωση των Ελλεινίδων υπάρχει και ο ψυχαναγκασμός σε συγκεκριμένες συμπεριφορές στο ζευγάρωμα που είναι παρα φύσην και δυσκολεύουν την κατάσταση!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οχι και όχι. Μην λες χαζομάρες αν είναι κάποιος βλάκας και το Λόττο να τύχει ή με πλούσιο μπαμπά να γεννηθεί μένει στον άσσο. Αυτόν λέμε βλάκα και όχι έξυπνο. Αντίστοιχα για να είσαι δημοφιλής πρέπει να είσαι εξυπνος πχ κωμικός ηθοποιός ατακαδορος ή όμορφος πχ ηθοποιός πρωταγωνιστής ή τραγουδιστής , ελάχιστοι ήταν χοντροί και άσχημοι με φωναρα, μετρούνται στα δάκτυλα, Τερζής,Καρράς, Στράτος, παβαροτι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο argean εννοει οτι μπορεί να προσδιορισει την αλλη απο τις πολεις που εχουν πτηση για Ροδο.Οχι οτι μπορεί να ξεχωρισει αν η αλλη είναι από το Τομσκ και οχι απο το Νοβοσιμπιρσκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom