Αυτή η ερώτηση θα μπορούσε να απευθύνεται αποκλειστικά σε εμένα διότι είμαι ο τύπος που περιγράφεις! Δηλαδή δεν θα γυρίσω ούτε καν να κοιτάξω την άλλη που περπατάει στο δρόμο αν ακούσω να μιλάει Ελληνικά!
Ο λόγος που δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί τους ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ είναι πως
- μου είναι αποκρουστικό να πουλάω παραμύθια για τον εαυτό μου και να παρουσιάζομαι ως κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι, δηλαδή να γίνω παπάτζας
- μου είναι ψυχοφθόρο να οργανώσω Facebook με όλους τους πρώην συμφοιτητές και συμμαθητές και φίλους και γενικά όλο το κύκλο μου και να μπω στη διαδικασία των like , κάνε μου για να σου κάνω! Δεν έχω Facebook και δεν με ενδιαφέρει!
-σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να μπλέξω με τη κλασική χαζοπαρέα της γλυκιάς χοντρής με φίλες "μουνάρες"(καμουφλαρισμένα μπαζάκια) και το πουστάκο φίλο της και να τους ανέχομαι για εβδομάδες και μήνες και να τους ακολουθώ στις μαλακίες δραστηριότητες της μόδας για να είμαι in...
- δεν μπορώ να συζητήσω πάνω από 5 λεπτά σχεδόν με καμιά Ελληνίδα , διότι συνήθως αρχίζουν τις αριστερές και φεμινιστικές παρλαπίπες και δεν μπορώ να τα ακούω για πολύ!
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την έλλειψη χρόνου λόγω δουλειάς και διαφορετικών ενδιαφερόντων δεν με φέρνει στο διάβα τους ούτε αυτές στο δικό μου! Εξάλλου όπως σωστά είπε και ο Πόπ για να σε επιλέξουν ως υποψήφιο γαμέα τους , από κάπου θέλουν να σου έχουν πιασμένα και τα αρχίδια σου!
Παραδέχομαι μόνο τους θεατρίνους που προσποιούνται για να κάνουν την δουλειά τους και να φύγουν! Αυτό είναι και λίγο ταλέντο που πρέπει να το έχει κάποιος!
Με τις ξένες είναι πιο εύκολη η κατάσταση! Ή ξένη όταν συναντάει κάποιον κρίνει σύμφωνα με το τι βλέπει μπροστά της και τι θα ακούσει! Είσαι μόνος με το τέρας! Δεν βοηθάει κανένας!
Τις κράζω γιατί αν ήταν άνθρωποι δεν θα χρειαζόταν να υποστούμε τις παραπάνω διαδικασίες που μας πάνε πίσω για ένα πούτσο ή μια σχέση! Και αν δεν ζεις σε μέρος που έχει ξένες βυθίζεσαι στον βούρκο τους!
----------
ΟΤΙ καλυτερο εχω διαβασει,γενικα το μπλα-μπλα και το fake image μαζι με λιγο παραμυθι παντα θα πουλαει,οι γυναικες "βλεπουν" με τα αυτια και ακουνε με τα ματια.
το χρημα παιζει ρολο, οχι για ΑΥΤΕΣ αλλα για τον αντρα του δινει αυτοπεποιθηση,γενικα ειναι αλλο να εχεις μια 200αρα στην τσεπη οταν βγαινεις και εισαι καπου που δεν περνας καλα, σηκωνεσαι και φευγεις και πας ΑΛΛΟΥ..αν ομως εισαι με ενα 50ρικο καθεσαι στα αυγα σου-
το νοημα και η ΧΡΥΣΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ- ΕΠΙΛΟΓΕΣ οταν εχεις επιλογες δεν σε νοιαζει τιποτα,παιζεις μπαλα οπως θες εξαιρεση μονο οταν εισαι ΦΟΥΛ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με καποια εκει η λογικη σου εχει παει περιπατο.
Το οτι καπιοι γαμανε χωρις πολλα φραγκα και χωρις να ειναι brad pitt δειχνει οτι εχουν καποια ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ πειθω ,παραμυθαδες κτλ, παντα ετσι ΗΤΑΝ και στα 80ς και στα 90ς και στα 00+....
Η γυναικα "μυριζει" απο μακρια την επιτυχια στο μουνι του αντρα,εκτος τις ηλιθιες αυτες αλλο κεφαλαιο.
Τωρα ισως καπιοι τσαντιστουν ειναι ανωριμο καπιοιος που δεν μπορει να ταισει ενα σκυλο να ψαχνει μουναρα για σχεση μονιμη οταν δεν μπορει να παει ενα σαββατοκυριακο μεχρι την Αιγινα δεν λεω Σαντορινη.
Το ιδιο και για γαμο πως θα ζησεις ρε μαλακα την γυναικα ασχετα αν δουλευει? Γαμα και την γυναικα τα παιδια πως?
Στα 70ς και πιο πριν ισως ηταν εφικτο γιατι με 4-5 σκευη ςφτιαχνες νοικοκυριο και η αναπτυξη ηταν στον οριζοντα συνεχεια υπηρχε αυτη η γαμημενη λεξη ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ απο εκει ξεκινανε ολα.
τα social media φεραν και καλα και κακα...
τα καλα, γαμας στα γρηγορα χωρις χασιμο χρονου,εκτος κοινωνικου κυκλου-
τα κακα ακομη και μια μετρια εχει ΕΠΙΛΟΓΕΣ κατι σαν το skroutz του sex...
για τις ξενες ειδικα εδω το καλοκαιρι,οι ΙΔΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στις χωρες τους εχουν αλλη συμπεριφορα,
εδω ειναι διακοπες χωρις αγχος, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ηλιος,κρασι&καμια πουτσα...
στα 90ς και στα 00 ειχα φαει μουνια που σε σχεση με τις ελληνιδες ηταν ferrari vs yogo..
αμφιβαλλω αν τις ετρωγα ολες ΕΚΤΟς ΕΔΡΑΣ.
σε μερικες χωρες ΝΑΙ γιατι βασιλευει η μοναξια και υπαρχει ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΜΟΥΝΙ που ειναι για λιγα χρονια σε καποιο μερος 3τια-αντε 5ετια...εκει χτυπας οτι level θες.
Βασικα αν το δεις σαν χομπι εισαι in the game, η υπερ αναλυση δεν εχει νοημα...
το ασχημο σημερα ειναι οτι στον 20αρη 25αρη δεν περισευουν χρηματα πλεον να παιξει μπαλα ,δηλαδη δεν εχει τις ευκαιριες που ειχε.
Μην βαζουμε συγκριση ξενες-ελληνιδες μια βολτα για ενν Αθηναιο στην θεσσαλονικη αρκει...θα δει απο το μ.ο του 1,63 σε υψος θα παει στο 1,70+...και απο εμφανιση πολυ παραπανω.
Σε ολα παιζει ρολο το timing οταν ειναι σωστο χτυπας οτι θες,κατι σαν το φαναρι στο δρομο-
---
στα του τοπικ θεωρω μεγαλη αγγαρεια οπως γραφει κ ο φιλος πιο πανω να στησω ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ γαμησω ενα μουνι...
οταν το εχω κανει εχει πετυχει, αλλα δεν τα εχω καλα με τον εαυτο μου, ο σκοπος δεν αγιαζει παντα τα μεσα...