Και τί να κάνεις αν δεν έχεις ξένες,αναγκαστικά μ'αυτές θ'ασχολείσαι
υπομονη Δασκαλε στην επομενη 5ετια θα εχει επελθει η βορεοκορεατοποιηση
μεχρι τοτε μονο εσκορτακια
Και τί να κάνεις αν δεν έχεις ξένες,αναγκαστικά μ'αυτές θ'ασχολείσαι
Πριν 2 χρόνια σε περίπατο μισή ώρα στη Θεσσαλονίκη με μέλος από εδώ έκανα 2 πεσίματα στο δρόμο στη παραλιακή σε ξένες το καταχείμωνο και καταλήξαμε να τρώμε τρίγωνα πίσω από τη Ροτόντα στα παγκάκια [(γάμησε τα με τους λάθρο.. μπροστά στα μάτια μας γινόταν το νταλαβέρι με ντρόγκια)]Και τί να κάνεις αν δεν έχεις ξένες,αναγκαστικά μ'αυτές θ'ασχολείσαι
Αν είναι δυνατόν το Τίντερ να καλύπτει στην άλλη την ανάγκη για νορμάλ ανθρώπους για νορμάλ συζήτηση... διότι μάλλον εκεί έξω που βρίσκει γκόμενους δεν υπάρχουν αυτές οι νορμάλ καταστάσεις ....Αυτες ειστε...........
Σαν να το εγραψα εγω. Ακριβως τα ιδιαΑυτή η ερώτηση θα μπορούσε να απευθύνεται αποκλειστικά σε εμένα διότι είμαι ο τύπος που περιγράφεις! Δηλαδή δεν θα γυρίσω ούτε καν να κοιτάξω την άλλη που περπατάει στο δρόμο αν ακούσω να μιλάει Ελληνικά!
Ο λόγος που δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί τους ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ είναι πως
- μου είναι αποκρουστικό να πουλάω παραμύθια για τον εαυτό μου και να παρουσιάζομαι ως κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι, δηλαδή να γίνω παπάτζας
- μου είναι ψυχοφθόρο να οργανώσω Facebook με όλους τους πρώην συμφοιτητές και συμμαθητές και φίλους και γενικά όλο το κύκλο μου και να μπω στη διαδικασία των like , κάνε μου για να σου κάνω! Δεν έχω Facebook και δεν με ενδιαφέρει!
-σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να μπλέξω με τη κλασική χαζοπαρέα της γλυκιάς χοντρής με φίλες "μουνάρες"(καμουφλαρισμένα μπαζάκια) και το πουστάκο φίλο της και να τους ανέχομαι για εβδομάδες και μήνες και να τους ακολουθώ στις μαλακίες δραστηριότητες της μόδας για να είμαι in...
- δεν μπορώ να συζητήσω πάνω από 5 λεπτά σχεδόν με καμιά Ελληνίδα , διότι συνήθως αρχίζουν τις αριστερές και φεμινιστικές παρλαπίπες και δεν μπορώ να τα ακούω για πολύ!
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την έλλειψη χρόνου λόγω δουλειάς και διαφορετικών ενδιαφερόντων δεν με φέρνει στο διάβα τους ούτε αυτές στο δικό μου! Εξάλλου όπως σωστά είπε και ο Πόπ για να σε επιλέξουν ως υποψήφιο γαμέα τους , από κάπου θέλουν να σου έχουν πιασμένα και τα αρχίδια σου!
Παραδέχομαι μόνο τους θεατρίνους που προσποιούνται για να κάνουν την δουλειά τους και να φύγουν! Αυτό είναι και λίγο ταλέντο που πρέπει να το έχει κάποιος!
Με τις ξένες είναι πιο εύκολη η κατάσταση! Ή ξένη όταν συναντάει κάποιον κρίνει σύμφωνα με το τι βλέπει μπροστά της και τι θα ακούσει! Είσαι μόνος με το τέρας! Δεν βοηθάει κανένας!
Τις κράζω γιατί αν ήταν άνθρωποι δεν θα χρειαζόταν να υποστούμε τις παραπάνω διαδικασίες που μας πάνε πίσω για ένα πούτσο ή μια σχέση! Και αν δεν ζεις σε μέρος που έχει ξένες βυθίζεσαι στον βούρκο τους!
Αν είναι δυνατόν το Τίντερ να καλύπτει στην άλλη την ανάγκη για νορμάλ ανθρώπους για νορμάλ συζήτηση... διότι μάλλον εκεί έξω που βρίσκει γκόμενους δεν υπάρχουν αυτές οι νορμάλ καταστάσεις ....
Τρελέ μου να μην κράξουμε? Όλα καλά?
VNIMANIE, VNIMANIE
ελλεεινιδα πιτσιρικα βαζει το κινητο στην κωλοτσεπη και τριγυρναει σε σουπερμαρκετ βγαζοντας φωτογραφια οσους ανδρες κοιτανε τον κωλο της
στη συνεχεια φτιαχνει βιντεο με τις φατσες τους και το ανεβαζει στο τικ τοκ φατσα καρτα
προσοχη οσοι ψωνιζετε απο τον σκλαβενιτη κερατσινιου για να μην σας δουν 230.000 ανθρωποι οπως τους παρακατω μυστες
η νεαρα λεγεται gwgw_p_
Εκεί έπρεπε να βρεθεί ένας Κερατσινιώτης μύστης να της αρπάξει το κιν μέσα απ' το παντελόνι και να της το σπάσει κάτω.επισης πρεπει να εχει πολυ χαλια κωλο για να κοιτανε τοσο λιγοι, εκ των οποιων οι μισοι κοιτανε αλλου. Οι αλλοι μισοι πιθανοτατα κοιτανε το κινητο που εξεχει τοσο πολυ απο την κωλοτσεπη ΑΝ οντως το εβαλε εκει.
Πρεπει να φαει σκατο να στρωσει η βρωμα αντιγραφεας. Δεν το σκεφτηκε αυτη πρωτη προφανως, μια μαλακισμενη ψωναρα ισπανιδα νομιζω το ειχε κανει πρωτη για να δειξει τι γουρουνια ειναι οι αντρες που κοιτανε αυτα που με τοσο κοπο οι πουταναρες εφτιαξαν και βγαζουν στη φορα για να τα δουν οι αντρες!
Εκεί έπρεπε να βρεθεί ένας Κερατσινιώτης μύστης να της αρπάξει το κιν μέσα απ' το παντελόνι και να της το σπάσει κάτω.
Μετά να την σύρει στο χωράφι, να την παρατήσει εκεί κανένα 5ωρο στο φυσικό της περιβάλλον να συνηθίσει και θα δεις αν το ξανακάνει
Eγω προσωπικα,μετα απο πολλα χρονια ερευνας και σκεψης για την αντιμετωπιση αυτης της παρακμης που ζουμε σαν ανδρες σε αυτην την χωρα που ελαχε να ειμαστε,κατεληξα οτι μονο ενας τροπος υπαρχει για να αντιμετωπιστει αυτη η μη αναστρεψιμη κατασταση.....ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ......αυτο θελουν....οχι βρισιες,οχι ξυλο,οχι προσβλητικα σχολια και ολα τα συναφη......ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ unfollow απο ολα τα κοινωνικα δικτυα!!Να ξυπνησουν ενα πρωι με 3 likes και 15 φιλους η καθε μια να δω μετα με τι ορεξη θα ξαναμοστραρουν τον κωλο τους στην οθονη..Να στε σιγουροι οτι θα πεσουν τοσο ψυχολογικα που δεν θα το πιστευουν..και μετα αν θελουν επιβεβαιωση να την βρουν εξω,οπως παλια,στα μπαρ στα καφε στα κλαμπ κτλ...ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝ.ΔΚΤΥΩΣΗΣ!!!!!Χερι που θα αφηνει like θα κοβεται!!!Και θα σ πω εγω αν το καθε τσουλι το παιζει influencer......Το ερωτημα ειναι...γινετε?μπορουμε????
Eγω προσωπικα,μετα απο πολλα χρονια ερευνας και σκεψης για την αντιμετωπιση αυτης της παρακμης που ζουμε σαν ανδρες σε αυτην την χωρα που ελαχε να ειμαστε,κατεληξα οτι μονο ενας τροπος υπαρχει για να αντιμετωπιστει αυτη η μη αναστρεψιμη κατασταση.....ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ......αυτο θελουν....οχι βρισιες,οχι ξυλο,οχι προσβλητικα σχολια και ολα τα συναφη......ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ unfollow απο ολα τα κοινωνικα δικτυα!!Να ξυπνησουν ενα πρωι με 3 likes και 15 φιλους η καθε μια να δω μετα με τι ορεξη θα ξαναμοστραρουν τον κωλο τους στην οθονη..Να στε σιγουροι οτι θα πεσουν τοσο ψυχολογικα που δεν θα το πιστευουν..και μετα αν θελουν επιβεβαιωση να την βρουν εξω,οπως παλια,στα μπαρ στα καφε στα κλαμπ κτλ...ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝ.ΔΚΤΥΩΣΗΣ!!!!!Χερι που θα αφηνει like θα κοβεται!!!Και θα σ πω εγω αν το καθε τσουλι το παιζει influencer......Το ερωτημα ειναι...γινετε?μπορουμε????
Σήμερα ήμουν έτοιμος να την πέσω σε μία.Ήταν μια μελαχρινή κοντούλα σε μια στάση,φορούσε ένα μίνι φορεματάκι κι είχε κάτι μπουτάκια να τα πιεις στο ποτήρι.Δεν μ'αρέσουν οι κοντές αλλά ήταν απ'αυτές τις καυλιάρες κοντές,και το μίνι που φόραγε την κολάκευε.Περνούσα από τη στάση και το μάτι μου έπεσε αμέσως στα μπούτια της.Είναι από τις στιγμές που σε καθοδηγεί μόνο το κάτω κεφάλι.Σταμάτησα λοιπόν και άρχισα να σκέφτομαι τί να κάνω.Δεν περνάει μισό λεπτό και η τύπισσα αρχίζει να μιλάει στο κινητό.Όχι ρε πούστη λέω.Περίμενα 2-3 λεπτά,μετά ξενέρωσα κι έφυγα.Τα γαμωκινητά μου μέσα
τυπε το κινητο σε εσωσε απο μια θερμοπυρηνικη χυλοπιταΣήμερα ήμουν έτοιμος να την πέσω σε μία.Ήταν μια μελαχρινή κοντούλα σε μια στάση,φορούσε ένα μίνι φορεματάκι κι είχε κάτι μπουτάκια να τα πιεις στο ποτήρι.Δεν μ'αρέσουν οι κοντές αλλά ήταν απ'αυτές τις καυλιάρες κοντές,και το μίνι που φόραγε την κολάκευε.Περνούσα από τη στάση και το μάτι μου έπεσε αμέσως στα μπούτια της.Είναι από τις στιγμές που σε καθοδηγεί μόνο το κάτω κεφάλι.Σταμάτησα λοιπόν και άρχισα να σκέφτομαι τί να κάνω.Δεν περνάει μισό λεπτό και η τύπισσα αρχίζει να μιλάει στο κινητό.Όχι ρε πούστη λέω.Περίμενα 2-3 λεπτά,μετά ξενέρωσα κι έφυγα.Τα γαμωκινητά μου μέσα
Φίλε μου είσαι κι ανυπόμονος! Περίμενε λίγο κι εσύ! Εξάλλου καλύτερα που χτύπησε πριν της μιλήσεις. Φαντάζεσαι να είχες αρχίσει το ψηστήρι και να σε έκοβε το τηλεφώνημα?
Σήμερα ήμουν έτοιμος να την πέσω σε μία.Ήταν μια μελαχρινή κοντούλα σε μια στάση,φορούσε ένα μίνι φορεματάκι κι είχε κάτι μπουτάκια να τα πιεις στο ποτήρι.Δεν μ'αρέσουν οι κοντές αλλά ήταν απ'αυτές τις καυλιάρες κοντές,και το μίνι που φόραγε την κολάκευε.Περνούσα από τη στάση και το μάτι μου έπεσε αμέσως στα μπούτια της.Είναι από τις στιγμές που σε καθοδηγεί μόνο το κάτω κεφάλι.Σταμάτησα λοιπόν και άρχισα να σκέφτομαι τί να κάνω.Δεν περνάει μισό λεπτό και η τύπισσα αρχίζει να μιλάει στο κινητό.Όχι ρε πούστη λέω.Περίμενα 2-3 λεπτά,μετά ξενέρωσα κι έφυγα.Τα γαμωκινητά μου μέσα