barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
τυπε το κινητο σε εσωσε απο μια θερμοπυρηνικη χυλοπιτα
Έτσι, μπόρει να γλίτωσε και από τσαντιές στην κεφάλα.
τυπε το κινητο σε εσωσε απο μια θερμοπυρηνικη χυλοπιτα
Σήμερα ήμουν έτοιμος να την πέσω σε μία.Ήταν μια μελαχρινή κοντούλα σε μια στάση,φορούσε ένα μίνι φορεματάκι κι είχε κάτι μπουτάκια να τα πιεις στο ποτήρι.Δεν μ'αρέσουν οι κοντές αλλά ήταν απ'αυτές τις καυλιάρες κοντές,και το μίνι που φόραγε την κολάκευε.Περνούσα από τη στάση και το μάτι μου έπεσε αμέσως στα μπούτια της.Είναι από τις στιγμές που σε καθοδηγεί μόνο το κάτω κεφάλι.Σταμάτησα λοιπόν και άρχισα να σκέφτομαι τί να κάνω.Δεν περνάει μισό λεπτό και η τύπισσα αρχίζει να μιλάει στο κινητό.Όχι ρε πούστη λέω.Περίμενα 2-3 λεπτά,μετά ξενέρωσα κι έφυγα.Τα γαμωκινητά μου μέσα
φίλε μου δεν υπάρχουν τέτοια σενάρια, δεν υπήρχαν ούτε στην επαρχία πριν 40 χρόνια.
Τα βγάζεις απ τη φαντασία σου αλλά γίνεται παραπληροφόρηση..
Λοιπόν επειδή μας διαβάζουν και πιτσιρικάδες,
Πρώτη επαφή παίρνουμε τηλέφωνο (ποτέ μόνο ΦΒ)
δεύτερη συνάντηση μετά από μερικές μέρες μόνοι χωρίς φίλους/ες
τρίτη συνάντηση οπωσδήποτε φιλί και χάδια
τέταρτη ή το πολύ πέμπτη κανονίζουμε κατάλληλες συνθήκες και.. γαμήσι
Πριν πέσει το γαμήσι δεν την παρουσιάζουμε σε κανένα φίλο μας ούτε τη συνοδεύουμε σε δικές της παρέες.
Αν κάτι δεν πάει καλά στα παραπάνω, μπάι και πάμε γι άλλα..
ανοιξε θεμα ρε ντιγκερ και πες οι σωστοι τροποι να την πεφτετε στις γκομενες.
εδώ που κολλαει αυτό που ειπες με το ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα
μετά από αντιπαράθεση με τον ΖανΚλοντ αλλού, το αφήνω εδώ που είναι πιό σχετικό.
Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα αυτό που λέω στο μπόλτ, είναι πολύ σημαντικό αλλά οι περισσότεροι δεν το προσέχουν
Αυτες ειστε...........
φίλε έπρεπε κι εσύ να αρχίσεις δήθεν ότι μιλάς στο κινητό με τη σχέση σου.
Θα λεγες διάφορα, θα την πλησίαζες, τι τραβάμε μας βρίσκουν παντού και έτσι
Και εννοείται μπαίνεις μαζί στο λεωφορείο
Πάντα υπάρχει τρόπος
Το θέμα είναι να μιλούσαμε έξω,άμα μπαίναμε στο λεωφορείο μέσα στον κόσμο,χέσε μέσα
Άσε που μπορεί να ήμουν και ο πρώτος που θα της την έπεφτε ποτέ live και δεν ξέρεις πώς θ'αντιδρούσε.Αυτές έχουν συνηθίσει μόνο τα πεσίματα στα σοσιαλ και τους άντρες του κύκλου τους.
Έτσι, μπόρει να γλίτωσε και από τσαντιές στην κεφάλα.
Λοιπον περιστατικο που μου εχει μεινει ανεξητηλα
Το περσυνο καλοκαιρι εβγαινα απο ενα studio στην καλιθεα μετα απο ενα super γαμισι και ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια ...
Στην εξοδο με πετυχαινει μια Ελλε -ι- νιδα κοντο πουτανο η οποια καταλαβαινει οτι μολις εχω γαμισει αλογο του block...
Δεν μπορω να ξεχασω το βλεμα στα ματια της ...
Το δεος που ενιωσε οταν ειδε εναν ψυχρο μπουρδελιαρη εκτελεστη λιγο μετα απο αυτη την αποτροπεα πραξη να το εχει ευχαριστηθει τοσο πολυ ... !
Σήμερα ήμουν έτοιμος να την πέσω σε μία.Ήταν μια μελαχρινή κοντούλα σε μια στάση,φορούσε ένα μίνι φορεματάκι κι είχε κάτι μπουτάκια να τα πιεις στο ποτήρι.Δεν μ'αρέσουν οι κοντές αλλά ήταν απ'αυτές τις καυλιάρες κοντές,και το μίνι που φόραγε την κολάκευε.Περνούσα από τη στάση και το μάτι μου έπεσε αμέσως στα μπούτια της.Είναι από τις στιγμές που σε καθοδηγεί μόνο το κάτω κεφάλι.Σταμάτησα λοιπόν και άρχισα να σκέφτομαι τί να κάνω.Δεν περνάει μισό λεπτό και η τύπισσα αρχίζει να μιλάει στο κινητό.Όχι ρε πούστη λέω.Περίμενα 2-3 λεπτά,μετά ξενέρωσα κι έφυγα.Τα γαμωκινητά μου μέσα
Εαν τον γουσταρε δεν θα το εκανε αυτο τυπε, θα του εδινε με καποιο τροπο να καταλαβει το green light στο να προχωρησει στο επομενο βημα.
Προφανως δεν το εχει ουτε σε εμφανιση, ουτε σε σταση σωματος ουτε σε αυτοπεποιθηση και μυριζει μιζερια-αγαμια-αμπαλιαση και κακομοιρια απο χιλιομετρα.
Παντου σε οποιο κρατος και να πας, καμια γυναικα δεν θελει τη μιζερια ενος αντρα.
Δεν ειναι οτι κοιταζουν μονο τα λεφτα τυπε.
Ειναι οτι θελουν να περνανε καλα, γιατι να μη θελουν αλλωστε;
Εσυ δηλαδη, δεν θες να περνας καλα παρεα μαζι με μια ομορφη γυναικα που κανει διαστημικες πιπες και καυλα στησιματα στα 4 οταν τη γαμας;
Ετσι και αυτη θελει πολυ απλα εναν αντρα που τα εχει καταφερει και που μπορει να της προσφερει μια καλη ζωη.
Τι δεν εχεις καταλαβει;
Σε όλες της δουλειές πάντα υπάρχει προσφορά και ζήτηση!!Ρε Σαβ υποτίθεται ότι το διαστημικό γαμήσι γίνεται και για τους δύο και περνάνε μαζί καλά.
Αγοραπωλησία είναι; Δηλαδή μου παρέχεις καλή ζωή άρα με γαμάς; Και αν υπάρχουν άντρες οι οποίοι το δέχονται τότε χαλάνε την πιάτσα και τραβάμε τις μαλακίες τους οι υπόλοιποι.
Αν προσφέρει ο ένας 10 και ο άλλος 100 για το ίδιο μουνί τότε δεν φταίει μόνο το μουνί αλλά και ο μαλάκας που θα δώσει τα 100 γιατί τα γαμάει όλα.
Η ίδια γκόμενα μετά θα ψάχνει για τον τύπο που έχει να δώσει 110 και αυτό το πράγμα θα διαιωνίζεται και η επίδοξη γκόμενα θα έχει γίνει πουτάνα πολυτελείας επειδή της το επιτρέπει ο χορηγός της.