Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.724
Πόντοι
1.446
Λοιπον περιστατικο που μου εχει μεινει ανεξητηλα

Το περσυνο καλοκαιρι εβγαινα απο ενα studio στην καλιθεα μετα απο ενα super γαμισι και ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια ...

Στην εξοδο με πετυχαινει μια Ελλε -ι- νιδα κοντο πουτανο η οποια καταλαβαινει οτι μολις εχω γαμισει αλογο του block...

Δεν μπορω να ξεχασω το βλεμα στα ματια της ...

Το δεος που ενιωσε οταν ειδε εναν ψυχρο μπουρδελιαρη εκτελεστη λιγο μετα απο αυτη την αποτροπεα πραξη να το εχει ευχαριστηθει τοσο πολυ ... !

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
Σήμερα ήμουν έτοιμος να την πέσω σε μία.Ήταν μια μελαχρινή κοντούλα σε μια στάση,φορούσε ένα μίνι φορεματάκι κι είχε κάτι μπουτάκια να τα πιεις στο ποτήρι.Δεν μ'αρέσουν οι κοντές αλλά ήταν απ'αυτές τις καυλιάρες κοντές,και το μίνι που φόραγε την κολάκευε.Περνούσα από τη στάση και το μάτι μου έπεσε αμέσως στα μπούτια της.Είναι από τις στιγμές που σε καθοδηγεί μόνο το κάτω κεφάλι.Σταμάτησα λοιπόν και άρχισα να σκέφτομαι τί να κάνω.Δεν περνάει μισό λεπτό και η τύπισσα αρχίζει να μιλάει στο κινητό.Όχι ρε πούστη λέω.Περίμενα 2-3 λεπτά,μετά ξενέρωσα κι έφυγα.Τα γαμωκινητά μου μέσα

φίλε έπρεπε κι εσύ να αρχίσεις δήθεν ότι μιλάς στο κινητό με τη σχέση σου.
Θα λεγες διάφορα, θα την πλησίαζες, τι τραβάμε μας βρίσκουν παντού και έτσι
Και εννοείται μπαίνεις μαζί στο λεωφορείο
Πάντα υπάρχει τρόπος

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
φίλε μου δεν υπάρχουν τέτοια σενάρια, δεν υπήρχαν ούτε στην επαρχία πριν 40 χρόνια.
Τα βγάζεις απ τη φαντασία σου αλλά γίνεται παραπληροφόρηση..
Λοιπόν επειδή μας διαβάζουν και πιτσιρικάδες,
Πρώτη επαφή παίρνουμε τηλέφωνο (ποτέ μόνο ΦΒ)
δεύτερη συνάντηση μετά από μερικές μέρες μόνοι χωρίς φίλους/ες
τρίτη συνάντηση οπωσδήποτε φιλί και χάδια
τέταρτη ή το πολύ πέμπτη κανονίζουμε κατάλληλες συνθήκες και.. γαμήσι
Πριν πέσει το γαμήσι δεν την παρουσιάζουμε σε κανένα φίλο μας ούτε τη συνοδεύουμε σε δικές της παρέες.
Αν κάτι δεν πάει καλά στα παραπάνω, μπάι και πάμε γι άλλα..       
ανοιξε θεμα ρε ντιγκερ και πες οι σωστοι τροποι να την πεφτετε στις γκομενες.
εδώ που κολλαει αυτό που ειπες με το ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα

μετά από αντιπαράθεση με τον ΖανΚλοντ αλλού, το αφήνω εδώ που είναι πιό σχετικό.
Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα αυτό που λέω στο μπόλτ, είναι πολύ σημαντικό αλλά οι περισσότεροι δεν το προσέχουν

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
μετά από αντιπαράθεση με τον ΖανΚλοντ αλλού, το αφήνω εδώ που είναι πιό σχετικό.
Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα αυτό που λέω στο μπόλτ, είναι πολύ σημαντικό αλλά οι περισσότεροι δεν το προσέχουν

Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω απόλυτα με κάποιον εδώ μέσα.
Ποτέ μα ποτέ δεν δείχνεις νέα γκόμενα(<μήνα) σε παρέα.
Αν γουστάρει πολύ στο 2ο ραντεβού ρίχνεις άνετα φιλιά,μπαλαμούτιασμα ή ακόμα και γαμησάκι.
Αν και οι περισσότερες ελληνίδες είναι "σοβαρές" οπότε το πάνε στο 4ο-5ο ραντεβού.

Έχω δει φίλους να βγαίνουν παρέα με γκόμενες ραντεβού και να τρώνε μπλοκ μετά γιατί στράβωσε η παρέα της άλλης κτλ
ή επειδή πήγανε σαν παρέα ραντεβού να μπει σε friendzone... μην κάνετε μαλακίες...πάντα solo τα ραντεβού.
Επίσης, πάντα τηλ και κάτι άλλο (πχ fb/insta)...τα fb/insta τα ανταλλάζεις περισσότερο για να δει και αυτή και εσύ περισσότερα, να ξέρει ότι δεν έχει να κάνει με κάποιον creepy τύπο σαν τον sadman.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αυτες ειστε...........

Κοίτα φίλε μου, αν κάποιος άνθρωπος δει ότι μια γυναίκα 43 χρονών ξεκαθαρίζει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ότι δεν θέλει γκόμενο, αλλά κάποιον να τον χρησιμοποιεί σαν συναισθηματικό ταμπόν και να του τα πρήζει συζητώντας ότι παπαριά της έρθει στο κεφάλι και την προσεγγίσει, είναι άξιος της μοίρας του

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
φίλε έπρεπε κι εσύ να αρχίσεις δήθεν ότι μιλάς στο κινητό με τη σχέση σου.
Θα λεγες διάφορα, θα την πλησίαζες, τι τραβάμε μας βρίσκουν παντού και έτσι
Και εννοείται μπαίνεις μαζί στο λεωφορείο
Πάντα υπάρχει τρόπος

Το θέμα είναι να μιλούσαμε έξω,άμα μπαίναμε στο λεωφορείο μέσα στον κόσμο,χέσε μέσα

Άσε που μπορεί να ήμουν και ο πρώτος που θα της την έπεφτε ποτέ live και δεν ξέρεις πώς θ'αντιδρούσε.Αυτές έχουν συνηθίσει μόνο τα πεσίματα στα σοσιαλ και τους άντρες του κύκλου τους.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Το θέμα είναι να μιλούσαμε έξω,άμα μπαίναμε στο λεωφορείο μέσα στον κόσμο,χέσε μέσα

Άσε που μπορεί να ήμουν και ο πρώτος που θα της την έπεφτε ποτέ live και δεν ξέρεις πώς θ'αντιδρούσε.Αυτές έχουν συνηθίσει μόνο τα πεσίματα στα σοσιαλ και τους άντρες του κύκλου τους.

Όντως το πιο πιθανό είναι να έμενε ξύλο από την απαράμιλη γοητεία σου και το σεξαπίλ...

moutza1.jpg

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Δηλαδή για κάτι που δεν έγινε και παίζει αποκλειστικά στο μυαλό σου, πρέπει να ασχολείται το φόρουμ?
Δηλαδή που και να έκανες και καμάκι.....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Έτσι, μπόρει να γλίτωσε και από τσαντιές στην κεφάλα.  :thumbsup:

Δεν προκειται να φαει τσαντιες τυπε.

Τα μουνετα δεν ασχολουνται με τετοιους τυπους, τους κοβουν απο χιλιομετρα τι τρολ ειναι και τους αποφευγουν, τους εχουν σε αποσταση.

Σε περιπτωση που τη πλησιασει τη χ κοπελα ενας τετοιος τυπος, καλουν σε βοηθεια.

:S :S :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Λοιπον περιστατικο που μου εχει μεινει ανεξητηλα

Το περσυνο καλοκαιρι εβγαινα απο ενα studio στην καλιθεα μετα απο ενα super γαμισι και ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια ...

Στην εξοδο με πετυχαινει μια Ελλε -ι- νιδα κοντο πουτανο η οποια καταλαβαινει οτι μολις εχω γαμισει αλογο του block...

Δεν μπορω να ξεχασω το βλεμα στα ματια της ...

Το δεος που ενιωσε οταν ειδε εναν ψυχρο μπουρδελιαρη εκτελεστη λιγο μετα απο αυτη την αποτροπεα πραξη να το εχει ευχαριστηθει τοσο πολυ ... !

Της γαμησες τη ψυχη τυπε. Δεν εφαγε για τις επομενες 24 ημερες.

:S :S :S

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Σήμερα ήμουν έτοιμος να την πέσω σε μία.Ήταν μια μελαχρινή κοντούλα σε μια στάση,φορούσε ένα μίνι φορεματάκι κι είχε κάτι μπουτάκια να τα πιεις στο ποτήρι.Δεν μ'αρέσουν οι κοντές αλλά ήταν απ'αυτές τις καυλιάρες κοντές,και το μίνι που φόραγε την κολάκευε.Περνούσα από τη στάση και το μάτι μου έπεσε αμέσως στα μπούτια της.Είναι από τις στιγμές που σε καθοδηγεί μόνο το κάτω κεφάλι.Σταμάτησα λοιπόν και άρχισα να σκέφτομαι τί να κάνω.Δεν περνάει μισό λεπτό και η τύπισσα αρχίζει να μιλάει στο κινητό.Όχι ρε πούστη λέω.Περίμενα 2-3 λεπτά,μετά ξενέρωσα κι έφυγα.Τα γαμωκινητά μου μέσα

Μπορεί να σε έκοψε ότι είσαι  πεφτουλας και έκανε πως μιλάει στο κινητό για να μην της την πέσεις χαχαχα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Εαν τον γουσταρε δεν θα το εκανε αυτο τυπε, θα του εδινε με καποιο τροπο να καταλαβει το green light στο να προχωρησει στο επομενο βημα.

Προφανως δεν το εχει ουτε σε εμφανιση, ουτε σε σταση σωματος ουτε σε αυτοπεποιθηση και μυριζει μιζερια-αγαμια-αμπαλιαση και κακομοιρια απο χιλιομετρα.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Εαν τον γουσταρε δεν θα το εκανε αυτο τυπε, θα του εδινε με καποιο τροπο να καταλαβει το green light στο να προχωρησει στο επομενο βημα.

Προφανως δεν το εχει ουτε σε εμφανιση, ουτε σε σταση σωματος ουτε σε αυτοπεποιθηση και μυριζει μιζερια-αγαμια-αμπαλιαση και κακομοιρια απο χιλιομετρα.

Ακριβώς αυτό !!!!!

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Οι ελληνίδες είναι στην κυριολεξία κάτι πουτάνες. Τίποτα περισσότερο τίποτε λιγότερο. Μαθημένες στoν mainstream τρόπο ζωής που μας έχουν φορέσει. Το σύστημα θέλει ανθρώπους που ξοδεύουν τα λεφτά τους, πρέπει να επιβραβευτεί αυτός που ξοδεύει ενώ αντίθετα αυτός που δεν ξοδεύει να περιθωριοποιηθεί. Αρεστοί γίνονται οι πρώτοι, αυτός ο τρόπος θα διαφημιστεί ,αυτός θα κυριαρχήσει. Στην ελλάδα το θέμα είναι ακόμα πιο σύνθετο, γιατί εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες. Λεφτά εξασφαλίζουν μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στο σύστημα εξουσίας της χώρας, όσοι έχουν πάρε δώσε με το κατεστημένο, όσοι τους έχουν διορίσει ,όσοι έχουν εξασφαλίσει μια θέση στον δήμο, στην δέκο, σέ ένα γραφείο. Οι περισσότεροι απο αυτούς κάνουν ότι δουλεύουν πάρα ταύτα μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο καλός μισθός πέφτει. Και αυτός που βγάζει εύκολα λεφτά εύκολα τα ξοδεύει. Θα αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο θα πάει διακοπές στην αντίπαρο θα έχει παρέες σπίτι κτλπ θα έχει πρόσβαση στις πουτάνες αυτές. Και αυτό το βλέπουν όλες οι πουτάνες και θέλουν όλες έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, που γίνεται πιο έντονο καθώς περνάν τα χρόνια της γυναίκας και καταλαβαίνει τι γίνεται. Όσοι είναι σοφοί και δεν θέλουν συμμετάσχουν σε όλο αυτό έχουν φύγει απο αυτό το μπουρδέλο για άλλες χώρες, οι υπόλοιποι είναι καταδικασμένοι να βιώνουν αυτόν το εφιάλτη μέρα με την μέρα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Παντου σε οποιο κρατος και να πας, καμια γυναικα δεν θελει τη μιζερια ενος αντρα.

Δεν ειναι οτι κοιταζουν μονο τα λεφτα τυπε.

Ειναι οτι θελουν να περνανε καλα, γιατι να μη θελουν αλλωστε;

Εσυ δηλαδη, δεν θες να περνας καλα παρεα μαζι με μια ομορφη γυναικα που κανει διαστημικες πιπες και καυλα στησιματα στα 4 οταν τη γαμας;

Ετσι και αυτη θελει πολυ απλα εναν αντρα που τα εχει καταφερει και που μπορει να της προσφερει μια καλη ζωη.

Τι δεν εχεις καταλαβει;

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Παντου σε οποιο κρατος και να πας, καμια γυναικα δεν θελει τη μιζερια ενος αντρα.

Δεν ειναι οτι κοιταζουν μονο τα λεφτα τυπε.

Ειναι οτι θελουν να περνανε καλα, γιατι να μη θελουν αλλωστε;

Εσυ δηλαδη, δεν θες να περνας καλα παρεα μαζι με μια ομορφη γυναικα που κανει διαστημικες πιπες και καυλα στησιματα στα 4 οταν τη γαμας;

Ετσι και αυτη θελει πολυ απλα εναν αντρα που τα εχει καταφερει και που μπορει να της προσφερει μια καλη ζωη.

Τι δεν εχεις καταλαβει;

Και εδώ θα συμφωνήσω... είπαμε δεν γίνεται να δίνετε 0 και να παίρνετε 10...αυτά γινόντουσαν παλιά που δεν υπήρχαν επιλογές και οι γυναίκες είχαν πιο σοβαρό θέμα βιοπορισμού,δεν υπήρχαν τόσοι πυρφόροι κτλ.

Σαββίδη λέγε πότε θα πας να μας κεράσεις στο Χίλτον, να μας δώσεις τα μαθήματα ζωής και να μας πεις ιστορίες σεξοτουρισμού σαν ένας άλλος Γκιούλιβερ.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε Σαβ υποτίθεται ότι το διαστημικό γαμήσι γίνεται και για τους δύο και περνάνε μαζί καλά.
Αγοραπωλησία είναι;  Δηλαδή μου παρέχεις καλή ζωή άρα με γαμάς; Και αν υπάρχουν άντρες οι οποίοι το δέχονται τότε χαλάνε την πιάτσα και τραβάμε τις μαλακίες τους οι υπόλοιποι.

Αν προσφέρει ο ένας 10 και ο άλλος 100 για το ίδιο μουνί τότε δεν φταίει μόνο το μουνί αλλά και ο μαλάκας που θα δώσει τα 100 γιατί τα γαμάει όλα.

Η ίδια γκόμενα μετά θα ψάχνει για τον τύπο που έχει να δώσει 110 και αυτό το πράγμα θα διαιωνίζεται και η επίδοξη γκόμενα θα έχει γίνει πουτάνα πολυτελείας επειδή της το επιτρέπει ο χορηγός της.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.534
Πόντοι
3.556
Ρε Σαβ υποτίθεται ότι το διαστημικό γαμήσι γίνεται και για τους δύο και περνάνε μαζί καλά.
Αγοραπωλησία είναι;  Δηλαδή μου παρέχεις καλή ζωή άρα με γαμάς; Και αν υπάρχουν άντρες οι οποίοι το δέχονται τότε χαλάνε την πιάτσα και τραβάμε τις μαλακίες τους οι υπόλοιποι.

Αν προσφέρει ο ένας 10 και ο άλλος 100 για το ίδιο μουνί τότε δεν φταίει μόνο το μουνί αλλά και ο μαλάκας που θα δώσει τα 100 γιατί τα γαμάει όλα.

Η ίδια γκόμενα μετά θα ψάχνει για τον τύπο που έχει να δώσει 110 και αυτό το πράγμα θα διαιωνίζεται και η επίδοξη γκόμενα θα έχει γίνει πουτάνα πολυτελείας επειδή της το επιτρέπει ο χορηγός της.
Σε όλες της δουλειές πάντα υπάρχει προσφορά και ζήτηση!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Οταν ενας ανδρας εχει την δυνατότητα να προσφέρει 100, προσφέρει 100 αν προσφέρει λιγότερα αυτοματος μειώνει κατα πολυ την πιθανότητα να τραβήξει ενα κορυφαίο μουνί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom