Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ενώ άμα την πλησιάσουν τύποι σαν εσένα,δεν θα φωνάξουν βοήθεια

depositphotos_13371407-stock-photo-poor-man-drunk.jpg
---
ΟΣΟ τρελο και να σου φανει ο τυπος με το μπουκαλι και χωρις παπουτσια εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να γαμησει απο εναν νορμαλ τυπο.
ο λογος εκπεμπει συμπαθεια,συμπονοια "τον καημενουλη" νασαι σιγουρος στις 50 που θα τον δουν τυχαια στο δρομο ενα 15% θα του κατσει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.897
Πόντοι
5.506
ηταν απο τις στιγμες,που το νιωθεις ειναι στην ατμοσφαιρα!
εχω δωσει πονο και σε παραλια π.χ απαξιωση σε βλεμμα, η αντιδραση ολα τα λεφτα,(το τι καταρες θα εφαγα ειμαι σιγουρος).

Βέβαια μάλλον πάλι δε γάμησες, μόνο πόνο κέρασες.  :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
---
ΟΣΟ τρελο και να σου φανει ο τυπος με το μπουκαλι και χωρις παπουτσια εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να γαμησει απο εναν νορμαλ τυπο.
ο λογος εκπεμπει συμπαθεια,συμπονοια "τον καημενουλη" νασαι σιγουρος στις 50 που θα τον δουν τυχαια στο δρομο ενα 15% θα του κατσει.

Οι άστεγες πρεζούδες σίγουρα μ'αυτόν θα γαμηθούν

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Οι άστεγες πρεζούδες σίγουρα μ'αυτόν θα γαμηθούν
--
τρελο ν.2
ακομη και για τις αστεγες πρεζουδες υπαρχουν θυματα,πελατεια.
προσφατα μια απερριψε φιλο μου για να γυρισει στον πρεζακια που ειχε γκομενο,
ηταν πιο ομορφος?-οχι- ηταν πιο νορμαλ-οχι και ομως επελεξε το ναυαγιο αντε βγαλε ακρη.
Να εισαι σιγουρος οτι πολλες εχουν κατσει να γαμηθουν με ΑΛΙ-ΜΠΑ-ΜΠΑ γιατι και αυτοι κριμα ειναι πρεπει να γαμησουν, πιστεψε το δεν ειναι μαλακιες-

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.683
Πόντοι
3.556
--
τρελο ν.2
ηταν πιο ομορφος?-οχι- ηταν πιο νορμαλ-οχι και ομως επελεξε το ναυαγιο αντε βγαλε ακρη.
Να εισαι σιγουρος οτι πολλες εχουν κατσει να γαμηθουν με ΑΛΙ-ΜΠΑ-ΜΠΑ γιατι και αυτοι κριμα ειναι πρεπει να γαμησουν, πιστεψε το δεν ειναι μαλακιες-
Δεν είναι παράξενο, επέλεξε τον πρεζακια πρώην γιατί με αυτόν έχει τη πρέζα και γουστάρει.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
386
Πόντοι
21
Διαβασα καποια σχολια πιο πριν που εν μερη συμφωνω οσον αφορα την οικονομικη κατασταση του καθενος,αν ειναι στο δημσιο η αν ξοδευει πολλα με τις γκομενες η αν ο τροπος που την πεφτει ειναι ο πλεον καταλληλος και αλλα πολλα,,,
Για μενα,η αποψη μου,ειναι οτι πλεον,31/5/2020 και οχι πριν 5-10 χρονια ολα αυτα εχουν ακυρωθει διοτι το προβλημα εντοπιζεται σε πολυ αρχικο και πρωιμο σταδιο.........πως θα δειξεις οτι εχεις καλη δουλεια αρκετα λεφτα κ.ο.κ αν πρωτα δεν γνωριστεις???Το θεμα ειναι οτι δεν θελουν καν να υπαρξει το πρωτο touch.....Πλεον το -τον γνωρισα αλλα δεν μου εκανε/ξενερωσα-εχει περασει σε δευτερη μοιρα...Ωραια παληκαρια με καλες δουλειες,φραγκατους μπαμπαδες και σου λενε οτι βγαζουμε καρκινο να γαμησουμε το χρονο 1 μουνι...διοτι αν γινει μια σοβαρη ερευνα αυτα ειναι τα ποσοστα με τις ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ.....0 εως 1 μουνι το χρονο να γαμαει ο μεσος Ελληνας....οκ,σιγουρα υπαρχει και η μειοψηφια που θα πει το αντιθετο αλλα ειναι μειοψηφια......Μαγκες οπου κ αν το πιασουμε το ζητημα βρωμαει.......πλεον δεν υπαρχει καποιος καθορισμενος τροπος να γαμησεις Ελληνιδα....αυτες επιλεγουν,οταν θελησουν να επιλεξουν και εμεις περιμενουμε λες και εχουμε παιξει ΚΙΝΟ και κοιταμε να μας κατσει το 5/5 στην οθονη....

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Με τη μια μορφη η την αλλη παντα την πληρωνεις γι υτο αν ποτε ηθελα να κανω το εγκλημα εναντξα στο εαυτο μοτ και παντρευομουνα στο λογο μου πιο ευκολα θα επαιρνα μια συνειδητη πουτανα που επαιρνε στη φυλης ενα 20 παρα μια ελληνιδα που εκανε κατι one night stand με  κατι μπαρμεν και ειχε σχεση με ενα ανεργο μουσικο.και μετα τη πηδηξε ο.αργυρος κι ειχε αλλη μια σχεση με ενα ηθοποιο και εκανε κααι πιπα σε ενα ντι τζει και και και .η πουτανα στη  φυλης καταλαβαινει απο τι βουρκο τη βγαζω και εχω κατι ελαχιστες πιθανοτητες να εχω ενα βραχο πανω στο οποιο μπορω να χτισω την οικογενεια μου με τη πουτανα .η δευτερη πουτανα πολυτελειας και ανταγωνιστρια των φιλων της με βλεπει απλα σα πορτοφολι οπως λενε δε σε αγαπησε απλα ηρθε η σειρα σου....τελος εχω ενα φιλο αεεργο αδουλευτο 31 μουσικο ο οποιος γαμαειπου ζει απο γονεις που απο  το σχολειο εχει γαμησει πανω απο 7 γκομενες σε μακροχρονια σχεση και απειρες απειρες βραχυχρονιες σχεσεις.εγω εχω δουλεψει σε βρετανικο μαρκετ ως φοιτητης εκει μετα επιασα δουλεια σε τραπεζα εχω επενδυσεις  εχω φαει τη κολαση του καιρου
Η της βρετανιας με το κουταλι μου χουν λειψει οι γονεις μου εχω περασει τη κολαση της μοναξιας με βροχερο καιρο και αν δε ειχα παει βρετανια ακομα παρθενος θα μουνα ας ειναι καλα η συμφοιτητρια λουσι που με ξεπαρθενεψε στα 24  και κατι αλλα κοριτσια εκει  στη χωρα των ευακιριων .εν τω μεταξυ με ελληνιδα ακομα να παω....εχω αποταμιευσεις επενδυσεις σπιτι το να τ αλλο. Ομως τωρα τα σιχαματα πολιορκουν τους γονεις μου μεσω θειων και ξαδερφων να γνωριστουμε. Ε ρε μαγκες δε σφαξανε να παω με μια που ταν πρωην του ανεργου μουσικου .πρωτα θα με φανε τα σκουληκια .με πολιορκκυν γιατι ανοιξα μια μικρη επιχειρηση και παω καλα .επισης να πω ορι στη βρετανια ηταν πολυ καλα για οποιον ενδιαφερεται ενω υπαρχουν απειρες ευκαιριες .απλα εμενανμου λειψαν οι γονεια και ο καιρος μας αλλα αν εχετε αξια σα ατομα θα χαντακωθειτε δω εκει επιβραβευεται ο αξιος οχι ο δημ υπαλληλος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για μενα,η αποψη μου,ειναι οτι πλεον,31/5/2020 και οχι πριν 5-10 χρονια ολα αυτα εχουν ακυρωθει διοτι το προβλημα εντοπιζεται σε πολυ αρχικο και πρωιμο σταδιο.........πως θα δειξεις οτι εχεις καλη δουλεια αρκετα λεφτα κ.ο.κ αν πρωτα δεν γνωριστεις???Το θεμα ειναι οτι δεν θελουν καν να υπαρξει το πρωτο touch.....Πλεον το -τον γνωρισα αλλα δεν μου εκανε/ξενερωσα-εχει περασει σε δευτερη μοιρα...Ωραια παληκαρια με καλες δουλειες,φραγκατους μπαμπαδες και σου λενε οτι βγαζουμε καρκινο να γαμησουμε το χρονο 1 μουνι...διοτι αν γινει μια σοβαρη ερευνα αυτα ειναι τα ποσοστα με τις ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ.....0 εως 1 μουνι το χρονο να γαμαει ο μεσος Ελληνας....οκ,σιγουρα υπαρχει και η μειοψηφια που θα πει το αντιθετο αλλα ειναι μειοψηφια......Μαγκες οπου κ αν το πιασουμε το ζητημα βρωμαει.......πλεον δεν υπαρχει καποιος καθορισμενος τροπος να γαμησεις Ελληνιδα....αυτες επιλεγουν,οταν θελησουν να επιλεξουν και εμεις περιμενουμε λες και εχουμε παιξει ΚΙΝΟ και κοιταμε να μας κατσει το 5/5 στην οθονη....

Αυτό ακριβώς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και το'χω πει κι εγώ πολλές φορές.Δεν μπορείς να γνωρίσεις εύκολα εδώ πέρα.Γιατί όλες έχουν τον στόκο στον εγκέφαλο να μην ασχολούνται με άντρες εκτός του κύκλου τους.Που σημαίνει ότι όποιος παίζει στα κουτουρού μην έχοντας κύκλο,πρέπει να φτύσει αίμα για να γνωρίσει κάποια.

Και κάπως έτσι,βρίσκει μια με τα χίλια ζόρια και τελικά την κρατάει μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Γιατί φυσικά αν πριν τον έχει φάει η μαλακία κι η ψωλαρία,λέει καλύτερα είμαι τώρα

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Sad man και υτο που λες αλλα οχι μονο αν ησουν ντι τζει μπαρμαν ανεργος μουσικος θα βλεπες αλλη αντιμετωπιση.απλα μολις τις εχουν ξεφτιλισει το γαμησι ολοι οι προαναφερομενοξ και η σαπια μανα της σαπιας ελλεειδας της πει παντρεψου εισαι 30 35 ΤΟΤΕ θα δει ενα σοβαρο για να του παιρνει διατροφη φυσικα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.874
Πόντοι
1.446
τυπε κι εσύ τους έδωσες πόνο  :S

Συναγωνιστη που ειρωνευεσαι ...

Δεν γαμησαμε κανενως την ψυχολογια ... ουτε δινουμαι πονο για κανενα ...

... τις πουτανες γαμησαμε ...

Τωρα αν ξινιζεις και εσυ σαν Ελ-ε-ινιδα προβλημα σου...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
νοικοκυραιοι ερχεται η ωρα της βορειοκορεατοποιησης για να βαλει σε ταξη το καταπτωτικο χαλι που ονομαζετε κοινωνια :rockon:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
νοικοκυραιοι ερχεται η ωρα της βορειοκορεατοποιησης για να βαλει σε ταξη το καταπτωτικο χαλι που ονομαζετε κοινωνια :rockon:

Πότε περίπου; Να πάω να βάλω τα καλά μου?

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
---
δηλαδη 7,5 γυναικες??? οποτε 7 κανονικες και ενα τσιμπουκακι???????

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
--
τρελο ν.2

Ρε μεγάλε, μου αρέσει πως απορείς κι όλας. ΦΥΣΙΚΑ και θα γύρναγε στον πρεζάκια που είχε γκόμενο. Γιατί μια νορμάλ ζωή δεν καλύπτει τέτοιο άτομο.  Όμοιος ομοίω αεί πελάζει, είπαν οι πρόγονοι. Το πρόβλημα δεν το έχει η πρεζού, ο φίλος σου το έχει που νόμιζε ότι θα την σώσει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.897
Πόντοι
5.506
Sad man και υτο που λες αλλα οχι μονο αν ησουν ντι τζει μπαρμαν ανεργος μουσικος θα βλεπες αλλη αντιμετωπιση.απλα μολις τις εχουν ξεφτιλισει το γαμησι ολοι οι προαναφερομενοξ και η σαπια μανα της σαπιας ελλεειδας της πει παντρεψου εισαι 30 35 ΤΟΤΕ θα δει ενα σοβαρο για να του παιρνει διατροφη φυσικα

Ο σαντ μαν δεν έχει ούτε 1 (ΕΝΑ) φίλο, γνωστό, κάτι, να πάει να πιεί ένα κρασάκι, πως να γνωρίσει γυναίκα;

Επιβεβαιώνω για ντι τζει, όποτε "δουλεύω" σε μαγαζί δεν πέφτει κάτω ούτε καρφίτσα θηλυκή.  :hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Επιβεβαιώνω για ντι τζει, όποτε "δουλεύω" σε μαγαζί δεν πέφτει κάτω ούτε καρφίτσα θηλυκή.  :hi:
Που να δεις όταν παίζεις και μπάλα πόσο στάζουν τα μουνάκια τους στις κερκίδες :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο σαντ μαν δεν έχει ούτε 1 (ΕΝΑ) φίλο, γνωστό, κάτι, να πάει να πιεί ένα κρασάκι, πως να γνωρίσει γυναίκα;

Επιβεβαιώνω για ντι τζει, όποτε "δουλεύω" σε μαγαζί δεν πέφτει κάτω ούτε καρφίτσα θηλυκή.  :hi:

Στις τουαλέτες 'δουλεύεις' είπαμε;  :pipa1: :2on1: :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom