Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν ξέρω ρε τύπε, εγώ μόνο Bee Gees και Dire Straits ξέρω, από μπάλα είμαι μυρωδιάς.  :S :S
Η ελλεινίς θέλει όλο το πακέτο DJ -ποδοσφαιριστής , ενδυση Χειμωνέτου , Beverly μηχανάκι , μαύρισμα κτλ
Ένα καλό σας έχει γράψει ο Μπούφος και δεν τον ακούτε  :s&m_2:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Η ελλεινίς θέλει όλο το πακέτο DJ -ποδοσφαιριστής , εμφάνιση Χειμωνέτου , Beverly μηχανάκι , μαύρισμα κτλ
Ένα καλό σας έχει γράψει ο Μπούφος και δεν τον ακούτε  :s&m_2:

Εγώ έχω μόνο το ντι τζει-Beverly-μαύρισμα. Α και ο χειμωνέτος είναι μπάζο  μπροστά μου.  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η ελλεινίς θέλει όλο το πακέτο DJ -ποδοσφαιριστής , ενδυση Χειμωνέτου , Beverly μηχανάκι , μαύρισμα κτλ
Ένα καλό σας έχει γράψει ο Μπούφος και δεν τον ακούτε  :s&m_2:

Η ελλεεινίς θέλει κυρίως να'σαι στην παρέα της.Και άνεργος/άφραγκος να'σαι,αν της αρέσεις θα σου κάτσει

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγώ έχω μόνο το ντι τζει-Beverly-μαύρισμα. Α και ο χειμωνέτος είναι μπάζο  μπροστά μου.  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν σε κόβω καλό στη παπάτζα! Μόνο για ξένες κάνεις!Αμερικάνες, Εβραίες, Νορβηγίδες και Γερμανοιδείς! Και Ολλανδέζες καθώς και κάποιες Ανατολικές , όχι όλες!
Ο γνήσιος Έλληνας παπατζής τώρα θα έλεγε πως έχει οργώσει τα γήπεδα της Ευρώπης και πως έχει τη μπλούζα του Ροναλντίνιο στο σπίτι του , από τότε που άλλαξαν φανέλες!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Δεν σε κόβω καλό στη παπάτζα! Μόνο για ξένες κάνεις!Αμερικάνες, Εβραίες, Νορβηγίδες και Γερμανοιδείς! Και Ολλανδέζες καθώς και κάποιες Ανατολικές , όχι όλες!
Ο γνήσιος Έλληνας παπατζής τώρα θα έλεγε πως έχει οργώσει τα γήπεδα της Ευρώπης και πως έχει τη μπλούζα του Ροναλντίνιο στο σπίτι του , από τότε που άλλαξαν φανέλες!

Γιατί ρε, είδες καμία Ελλεηνίδα εδώ μέσα και πρέπει να τα γράψω όλα αυτά;;  :think: :think:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Η ελλεεινίς θέλει κυρίως να'σαι στην παρέα της.Και άνεργος/άφραγκος να'σαι,αν της αρέσεις θα σου κάτσει
Αυτόν που λες τον θέλει για κορόιδο να του κάτσει στο σβέρκο να της τα πληρώνει όλα!Με αυτόν που λέω εγώ θα κάνει αρπαχτές που θα τις συζητάει πίσω από τη πλάτη του κορόιδου!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506

Λέγε ρε κεφάλα, σκαμπάζεις καθόλου από μουσική να σε κάνω μάγκα, μπας και σε πλησιάσει κανένα μουνί, έστω να σου ζητήσει να βάλεις τραγούδι;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε Σαβ υποτίθεται ότι το διαστημικό γαμήσι γίνεται και για τους δύο και περνάνε μαζί καλά.
Αγοραπωλησία είναι;  Δηλαδή μου παρέχεις καλή ζωή άρα με γαμάς; Και αν υπάρχουν άντρες οι οποίοι το δέχονται τότε χαλάνε την πιάτσα και τραβάμε τις μαλακίες τους οι υπόλοιποι.

Αν προσφέρει ο ένας 10 και ο άλλος 100 για το ίδιο μουνί τότε δεν φταίει μόνο το μουνί αλλά και ο μαλάκας που θα δώσει τα 100 γιατί τα γαμάει όλα.

Η ίδια γκόμενα μετά θα ψάχνει για τον τύπο που έχει να δώσει 110 και αυτό το πράγμα θα διαιωνίζεται και η επίδοξη γκόμενα θα έχει γίνει πουτάνα πολυτελείας επειδή της το επιτρέπει ο χορηγός της.

Τυπε εδω δεχονται χειροτερα πραγματα και καταστασεις διαφοροι τυποι που ειτε δεν γαμανε καλα ειτε δεν γαμανε καθολου και ειναι απλα δορυφοροι μιας γυναικας.

Τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει απο αυτα που συμβαινουν γυρω σου;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Λέγε ρε κεφάλα, σκαμπάζεις καθόλου από μουσική να σε κάνω μάγκα, μπας και σε πλησιάσει κανένα μουνί, έστω να σου ζητήσει να βάλεις τραγούδι;
Βάζεις και τον ύμνο των Αγγλίδων, τύπε; :jerking: :2funny:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ειναι οι ατιμες οι ελεεινιδες ειναι χαχα πιο ξεφτυλισμενες δεν εχω ξαναδει.τους αρεσουν οι κουασιμοδοι πως ν το κανουμε.εαν η γυναικα δεν τρωει ξυλυ απο μικρη γ ν μαθει τ ειν σωστο κ τι λαθος ετσι βγενει

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
20 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. :S :grin:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Χα χα χα σε όλα τα clubs του κόσμου, γίνεται της πουτάνας όταν μπαίνει αυτό. :think: :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε βλέπεις 12χρονα και 14χρονα σχεδόν γυμνά στο δρόμο, ρε πούστη μου μάνα πάτερα δεν έχουν;; :headbang:

Εαν υπαρχει ακομα πατερας στο σπιτι και δεν εχει φαει ακομα σουτ, δεν τολμαει να μιλησει τυπε.

Στανταρ ειναι 20+ κιλα πανω απο το κανονικο του βαρος, στανταρ δεν εχει καλη σεξουαλικη ζωη, εννοειται οτι εχει διαφορα ψυχοσωματικα προβληματα και παλευει μηπως και βρει καμια χαραμαδα χαρας στη ζωη του και κρυφογαμησει.

Μοναδικες χαρες της ζωης του πλεον, οι μαλακες "φιλοι" του (εχουν παρει iso απο τον δεσμοφυλακα, ειναι το ιδιο αμπαλοι μαλακες με αυτον οποτε δεν εχει θεμα ο δεσμοφυλακας να τον αφηνει να ειναι μαζι τους για ποδοσφαιρα-μπυρες-πιτσες-σουβλακια) και οτιδηποτε αλλη μαλακια που θα εχει εγκρινει η αφεντρα του. Εαν τον ακουσει να τηλεφωνει σε ατομο που δεν γνωριζει η τυπισσα τα παντα για αυτον (ας ειναι και αντρας, πεφτει ανακριση και παντοφλα-πατημα στο λαιμο) υπαρχει ακομα και εκει θεμα.

:S :S :S

Ειναι ματαιο να πουμε τα διαφορα αλλα στανταρακια "κλειδωματα", τα γνωριζουν καλυτερα οσοι τα βιωνουν. Κιχ δεν μπορουν να κανουν. Δεν εχουν γνωμη και βουληση για τιποτα.

Κατι που συνεβη σημερα, ο σκυλος του σπιτιου, εχει μεγαλυτερη αξια απο τον πατερα στο σπιτι. Οπως ακριβως το ακουτε, ετσι ακριβως εγινε. Μεχρι και αυτο ειδα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Συναγωνιστη που ειρωνευεσαι ...

Δεν γαμησαμε κανενως την ψυχολογια ... ουτε δινουμαι πονο για κανενα ...

... τις πουτανες γαμησαμε ...

Τωρα αν ξινιζεις και εσυ σαν Ελ-ε-ινιδα προβλημα σου...

Τυπε, γιατι τον λες συναγωνιστη;

Σε τι συναγωνιζεστε;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο σαντ μαν δεν έχει ούτε 1 (ΕΝΑ) φίλο, γνωστό, κάτι, να πάει να πιεί ένα κρασάκι, πως να γνωρίσει γυναίκα;

Επιβεβαιώνω για ντι τζει, όποτε "δουλεύω" σε μαγαζί δεν πέφτει κάτω ούτε καρφίτσα θηλυκή.  :hi:

Τυπε βαρας playlists;

Αν δεχτει και ο Λακης να ερθει, θα ερθουμε να σε ακουσουμε απο κοντα.

:rockon: :rockon: :rockon:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν ξέρω ρε τύπε, εγώ μόνο Bee Gees και Dire Straits ξέρω, από μπάλα είμαι μυρωδιάς.  :S :S

Μολις θα χωσεις το You Should be Dancing, ξερεις ποιος θα κανει εισαγωγη στη πιστα τσιτα τα γκαζια κοστουμαρισμενος και θα γαμει σκληρα και ακουστα ολο το βραδυ ετσι;

Ο παρακατω, δεν προκειται να ξαναδει μουνι οσο θα ειναι στο μαγαζι ενας γνησιος σκληρος ακουραστος και κοστουμαρισμενος χυστης πανω στη πιστα.

Μονο αυτην εδω θα αφησει στον καημενο τον Τραβολτα...ολες τις υπολοιπες θα τις χυνει απαξιωτικα μεσα στη μαπα με τα λιτρα.

Το τσιροτο το απεκτησε ο Τραβολτα οταν πηγε να κοιταξει δευτερο μουνετο περα απο αυτο που του αφησε να εχει...

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom