Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (1 μέλη και 166 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Καλά,πλέον 16-20 όποιος δεν έχει γκόμενα,είναι να τον κρεμάνε στο Σύνταγμα.

Βέβαια,αυτό δε σημαίνει ότι γαμιούνται όλες κι ότι δεν έχει παρθένες σ'αυτές τις ηλικίες,απλά γαμιούνται πολύ περισσότερες απ'ότι παλιά.Παλιά δηλαδή γαμούσαν μόνο οι πιο δημοφιλείς,τώρα γαμάνε και οι διαβαστεροί,τα μαμόθρευτα κλπ

Δασκαλε εδω εχεις λαθος

η αγαμια στο συνολο της Δυσης γιγαντωνεται με ραγδαιους ρυθμους και στις ηλικιες που αναφερεσαι

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Την προηγούμενη 10ετία - 20ετία αν κυκλοφορούσε γυμνή φωτό μαθήτριας/φοιτήτριας η κοπέλα μπορεί και να αυτοκτονούσε ή να περνούσε μαρτυρικές στιγμές στον κύκλο της.
Τώρα τα βγάζουν μόνες τους, χαίρονται που το κάνουν και απαιτούν και σεβασμό, αν δεν τις σέβεσαι σε γράφουν και στο μουνί τους κιόλας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

λαθος

ο ελληνιαρης νοικοκυραιος το επετρεψε που διελυσε την χωρα του σε ολα τα επιπεδα και αργοπεθαινει σημερα,αυτο το βγελυγμα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δασκαλε εδω εχεις λαθος

η αγαμια στο συνολο της Δυσης γιγαντωνεται με ραγδαιους ρυθμους και στις ηλικιες που αναφερεσαι

Εγώ για Ελλάδα μιλάω.

Ότι συμβαίνει στη Δύση,έρχεται στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια.Τώρα είμαστε στη φάση που έλεγε κι ο Ροδίτης επάνω,ότι καναν οι Σουηδέζες πιτσιρίκες πριν 20 χρόνια,οι δικές μας τα κάνουν τώρα.

Πιθανολογώ ότι σε 20 χρόνια,θα 'απελευθερωθεί' πλήρως και το θέμα μικτών ζευγαριών,μικτών γάμων κλπ όπως έχει συμβεί σε όλη τη Δύση.Θα βλέπουμε δηλαδή πάκη με ελληνίδα,έλληνα με αφγανή,έλληνα με μαύρη,μαύρο με ελληνίδα,χωρίς να μας προκαλεί εντύπωση  :S

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Εγώ για Ελλάδα μιλάω.

Ότι συμβαίνει στη Δύση,έρχεται στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια.Τώρα είμαστε στη φάση που έλεγε κι ο Ροδίτης επάνω,ότι καναν οι Σουηδέζες πιτσιρίκες πριν 20 χρόνια,οι δικές μας τα κάνουν τώρα.

Πιθανολογώ ότι σε 20 χρόνια,θα 'απελευθερωθεί' πλήρως και το θέμα μικτών ζευγαριών,μικτών γάμων κλπ όπως έχει συμβεί σε όλη τη Δύση.Θα βλέπουμε δηλαδή πάκη με ελληνίδα,έλληνα με αφγανή,έλληνα με μαύρη,μαύρο με ελληνίδα,χωρίς να μας προκαλεί εντύπωση  :S
Ηδη συμβαίνει με μετανάστες της δεκαετίας του 90

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Παλιά δηλαδή γαμούσαν μόνο οι πιο δημοφιλείς,τώρα γαμάνε και οι διαβαστεροί,τα μαμόθρευτα κλπ

Φαντάσου... γαμάνε όλα τα ναυάγια της ζωής πλέον αλλά εσύ πάλι στην απέξω  :2funny:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Φαντάσου... γαμάνε όλα τα ναυάγια της ζωής πλέον αλλά εσύ πάλι στην απέξω  :2funny:

Τα <<μαμμόθρεφτα>> αν εξασκηθούν και βγουν στην κοινωνία,θα μπορούν να είναι ελκυστικοί.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτα συμβαινουν σε ενα αλλο, διαφορετικο δικο σου συμπαν τυπε.

Στο εδω συμπαν, δεν θα συμβει ποτε αυτο που λες.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Αυτα συμβαινουν σε ενα αλλο, διαφορετικο δικο σου συμπαν τυπε.

Στο εδω συμπαν, δεν θα συμβει ποτε αυτο που λες.

Πολύ πεσιμιστικό αυτό που λες.
Παλιά έτσι ήμουν,αλλά ξεκίνησα γυμναστήριο και άρχισα να εξασκούμαι στο φλερτ.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Πολύ πεσιμιστικό αυτό που λες.
Παλιά έτσι ήμουν,αλλά ξεκίνησα γυμναστήριο και άρχισα να εξασκούμαι στο φλερτ.

To γυμναστήριο δεν θα σε σώσει...
Βασικά εγώ που έχω 3500 άτομα στο Instagram όποτε ποστάρω φώτο από παραλία με 6pack κτλ παίρνω 10-15 μηνύματα από άνδρες και 1-2 από (μέτριες) γυναίκες.
Κυρίως οι άνδρες ενδιαφέρονται για το γυμνασμένο σώμα...αν το κάνεις για τις γκόμενες θα απογοητευτείς στο τέλος...
Δεν ζητάνε πολλά..απλά να μην είσαι παχουλός...τα καλύτερα σοβαρά μουνιά(όμορφες ΟΧΙ instathots) που ξέρω τα έχουν με άτομα νορμάλ.

Άσε που για κάποιες θα γυρίσει και μπούμερανγκ..σε φάση "α αυτός είναι γυμνασμένος άρα μαλάκας ή player" οπότε τρως άκυρο πριν καν αρχίσεις.

Αν μπορείς ελλάδα να βρεις αρκετά γκομενάκια για One night stand τότε βοηθά...οι περισσότερες όμως θέλουν σχέση οπότε δεν τις νοιάζει τόσο...αντίθετα οι τουρίστριες θα σε χαλβαδιάζουν.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
λαθος

ο ελληνιαρης νοικοκυραιος το επετρεψε που διελυσε την χωρα του σε ολα τα επιπεδα και αργοπεθαινει σημερα,αυτο το βγελυγμα

Το ίδιο λέμε τύπε, ακριβώς όμως

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Λες μαλακίες. Κάτι όχι ... σπάνιο.
Στο δυτικό κόσμο , η πλειοψηφία, δεν έχει πρόβλήμα να γαμήσει.
Ειδικά οι πιτσιρικάδες, πριν τα 18 , είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν να ... μεθύσουν,
παρά να γαμήσουν . Το γαμήσι το έχουν χεσμένο.

Στην ελλάδα .... για τον πέουλα.
Οι τωρινοί ξεφτίλες, δεν γαμάνε και πουτάνες.
Επειδή δεν το εγκρίνουν οι καριόλες !

Οι οποίες πειραματίζονται με κάθε σκουπίδι που έχει ψωλή ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.

Γι'αυτό οι άνδρες, έπρεπε να είναι υπό επιτήρηση.
Να βγαίνουν αναφορά σε παλιούς έμπειρους για το τι κάνουν με τις γκόμενες.
Όποιος δεν γαμάει , τον παίζει , κλαίει για γκόμενες, τις κυνηγάει πολύ κτλ ...

να κάνει το σάκο του μποξ  ή τη μπάλα .... ή το στόχο για ροχάλες !

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά ότι ο λόγος για τον οποίο δεν γαμάμε περισσότεροι δεν είναι οι ελλεινίδες αλλά οι αγαπητοί Έλληνες.
Όταν υπάρχουν μουνοδουλοι συναγωνιστές όλοι οποίοι θα χρύσωναν την κάθε κακομοίρα για να τις ανοίξει τα πόδια.
Σταματήστε να προσφέρετε τα πάντα στο μουνί

Εσκασε μυτη τις τελευταιες μερες στη δουλεια,
μια ομορφη κοπελιτσα.
7αρακι-8αρακι. 30 ετων, αλλα φαινονταν για 25!

Χωρις να ειναι και επιβεβαιωμενη πληροφορια,
αν αληθευει ή οχι (και ποιος το ξερει τωρα, μονο η ιδια!),
εχει αρχισει και λεει, οταν την γυροφερνουν,
οτι ειναι αρραβωνιασμενη!!!!
Με τοσα λιγουρια και αχρηστους πεφτουλες,
μαλλον ειναι φυσικος τροπος αυτοαμυνας....

Μεχρι και γυναικες την ρωταγαν, 'αν μενει με τους γονεις της',
για να βγαλουν πληροφορια...

Σκατοκοινωνια ειμαστε...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Λες μαλακίες. Κάτι όχι ... σπάνιο.
Στο δυτικό κόσμο , η πλειοψηφία, δεν έχει πρόβλήμα να γαμήσει.
Ειδικά οι πιτσιρικάδες, πριν τα 18 , είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν να ... μεθύσουν,
παρά να γαμήσουν . Το γαμήσι το έχουν χεσμένο.

Στην ελλάδα .... για τον πέουλα.
Οι τωρινοί ξεφτίλες, δεν γαμάνε και πουτάνες.
Επειδή δεν το εγκρίνουν οι καριόλες !

Οι οποίες πειραματίζονται με κάθε σκουπίδι που έχει ψωλή ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.

Γι'αυτό οι άνδρες, έπρεπε να είναι υπό επιτήρηση.
Να βγαίνουν αναφορά σε παλιούς έμπειρους για το τι κάνουν με τις γκόμενες.
Όποιος δεν γαμάει , τον παίζει , κλαίει για γκόμενες, τις κυνηγάει πολύ κτλ ...

να κάνει το σάκο του μποξ  ή τη μπάλα .... ή το στόχο για ροχάλες !

Τεραστιε Λακη.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
www.protothema.gr/greece/article/1012557/teras-tou-kavou-viase-tesseris-gunaikes-alla-ego-ton-agapo-leei-i-22hroni-sudrofos-tou-aspioti/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Comments]https://www.protothema.gr/greece/article/1012557/teras-tou-kavou-viase-tesseris-gunaikes-alla-ego-ton-agapo-leei-i-22hroni-sudrofos-tou-aspioti/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Comments[/url]  

Παρότι είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, εκείνος ήταν 46 κι εγώ 21, δεν βαρέθηκα στιγμή μαζί του. Παίζαμε παιχνίδια, βλέπαμε κόσμο, πίναμε τα ποτά μας, κοιμόμασταν στη θάλασσα, ο Δημήτρης είχε την τρέλα, το κέφι και την όρεξη ενός 15άρη. Δεν υπήρξε στιγμή που να ήταν βίαιος ή επιθετικός μαζί μου, ούτε τον είδα ποτέ να ενοχλεί κάποια γυναίκα.

Αντιθέτως, ήταν ένας γλυκός και τρυφερός άντρας που όταν ξύπναγα μου έφερνε τον καφέ και τα τσιγάρα μου, λέγοντάς μου την πιο ζεστή “καλημέρα”.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Ακούστε τί λέει η ξεφτιλισμένη γι'αυτό το απόβρασμα.Με τί ανώμαλες ασχολούμαστε ρε;Φαντάζομαι χαρά ο μαλάκας που θα την παντρευτεί αργότερα

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
www.protothema.gr/greece/article/1012557/teras-tou-kavou-viase-tesseris-gunaikes-alla-ego-ton-agapo-leei-i-22hroni-sudrofos-tou-aspioti/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Comments]https://www.protothema.gr/greece/article/1012557/teras-tou-kavou-viase-tesseris-gunaikes-alla-ego-ton-agapo-leei-i-22hroni-sudrofos-tou-aspioti/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Comments [/URL]

Παρότι είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, εκείνος ήταν 46 κι εγώ 21, δεν βαρέθηκα στιγμή μαζί του. Παίζαμε παιχνίδια, βλέπαμε κόσμο, πίναμε τα ποτά μας, κοιμόμασταν στη θάλασσα, ο Δημήτρης είχε την τρέλα, το κέφι και την όρεξη ενός 15άρη. Δεν υπήρξε στιγμή που να ήταν βίαιος ή επιθετικός μαζί μου, ούτε τον είδα ποτέ να ενοχλεί κάποια γυναίκα.

Αντιθέτως, ήταν ένας γλυκός και τρυφερός άντρας που όταν ξύπναγα μου έφερνε τον καφέ και τα τσιγάρα μου, λέγοντάς μου την πιο ζεστή “καλημέρα”.

Ακούστε τί λέει η ξεφτιλισμένη γι'αυτό το απόβρασμα.Με τί ανώμαλες ασχολούμαστε ρε;Φαντάζομαι χαρά ο μαλάκας που θα την παντρευτεί αργότερα
φιλε το λενε υβριστοφιλια και ειναι κοινη στις περισσοτερες γυναικες.απλα μερικες το παρακανουν και περνουν το παρασημο. για αυτο λεμε οτι στις περισσοτερες αρεσουν τα κακα  παιδια κτλ.
αυτο δεν ριναι ψεμμα. σε ολες αρεσουν αλλα οσες το ξεφτυλιζουν με εγκληματιες λεμε οτι εχουν υβριστοφιλια.
ειναι ας πουμε οπως με τους αντρες. σε ολους μας αρεσουν οι μικρες. ε, αυτοι που τους αρσουν τα παιδακια ειναι οι αρρωστοι που λεμε παιδεραστες κτλ. ψαξε λιγο στο γκουγκ΄για να καταλαβεις τι λεμε
υβριστοφιλία.
το βασικο για εμας ειναι να ξερουμε οτι σε ολες αρεσουν οι κακοι οπως και σε ολους αρεσουν οι μικρες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
www.protothema.gr/greece/article/1012557/teras-tou-kavou-viase-tesseris-gunaikes-alla-ego-ton-agapo-leei-i-22hroni-sudrofos-tou-aspioti/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Comments]https://www.protothema.gr/greece/article/1012557/teras-tou-kavou-viase-tesseris-gunaikes-alla-ego-ton-agapo-leei-i-22hroni-sudrofos-tou-aspioti/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Comments [/URL]

Έπεσες από τα σύννεφα; Μα για τέτοιους μουσκεύουν τα βρακάκια τους οι γυναίκες 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom