Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καλα οι σαλονικιες ειναι αλλη φαση τελειως απο Αθηναιες απο αποψη ευκολιας κλπ.

Αλλα και παλι πιο σπαστικες/βαρετες γκομενες απο τις ελληνιδες δεν παιζουν. Μιλωντας για το μεσο ορο, ο μεσος ορος ειναι για γελια και απο αποψη προσωπικοτητας και γενικα με το ποσο καλα θα περασεις. Οι ξενες ειναι κατα πολυ καλυτερες.

Οσο για τους πολεμους, κουλουρες κλπ που σχολιασες, ολη η ευρωπη εχει περασει πολεμους. Το να μεγαλωνεις παιδια με σκοπο να γινουν (η να παντρευτουν) δημοσιους υπαλληλους μονο στο γιουνανισταν.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Πέτρο Μπετόν Αρμέ,
εγω είμαι τρανς, μη βάζεις σημασία στον κύριο Χρηστίδη.
Να έρθω εγω για καφέ;

ΥΓ Ο Σάββας δεν είναι ρσενικό, θηλυκιά συντάκτρια στο κοσμοπόλιταν είναι και σπάει πλάκα. Δεν έχει καν κρεατόβεργα...
ΥΓ2 Σάββα τώρα πρέπει να αναρτήσω φωτογραφία μετά από αυτή τη δήλωση με λεμόνι; Στο δεξί χέρι ή το αριστερό;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εχω πληκτρολόγιον ελαττωματικό, ψωνίζω από το ίδιο κατάστημα με τον γειά σου.

ΥΓ Ο κύριος Χρηστίδης και ο Αλεξ2000 ο δικαστικός, αυτός με τις χοντρές, με έχουν σταμπαρισμένο για ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις και τέτοια και τέτοια, για αυτό πρέπει να προσέχω τις εκφράσεις μου μπετόβλαξ Πέτρο.

:s&m_1:

ΥΓ69 και εγω κλώνος είμαι εδω που τα λέμε, αλλά δε φταίω εγω. Με μπανιαρίζουν όποτε έχουν καύλες οι συντονισταί.

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Τα τρωω ολα στις πουτανες και στον ιπποδρομο.
Δεν μου μενουν για κερασμα και σινεμα.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Θα κολλήσεις καμιά αρρώστεια με τις πουτάνες. Πήγαινε και με καμία ξεμπούρδελη που και που. Αν είσαι καλός στα αλόγατα, να γίνουμε φίλοι, πάνε τα σταγιερ μου :( καλοκαίριασε.

ΥΓ666 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΕΤΡΟ; Και όσο σε σκέφτομαι σαν πελάτη μου ,αλλά ποιός να είσαι ρε μπαγάσα; ποιός; Εχω και 37 Πέτρους. Μοιάζεις του Γαϊτάνου; Σκαλίζεις αρχίδια είπες; Ποιός να είσαι;

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ο Τόνυ είμαι, ο τραβελοκατακτητής. Ρώτα και θα σου πουν. Πάνε στα σιτιτουρ να βρεις μια σελίδα που κλαίνε μαζί ο αζαζελ, ο μαλλιάς, ο τρίβε και ο Αντισθένης όταν τους έκανα χάζι σχετικά με τις κριτικές και τις επιδόσεις τους και με λεει κλαιγοντας «δε μας χέζεις Τόνυ Νταλάρα». :2funny: Ποιος; Το ερείπιο με τα αντί-ισταμινικά. Είμαι το απόλυτο τρολ αλλά και  το πιο σοβαρό μέλος του σάιτ όταν αυτό χρειάζεται. Οι κριτικές μου δροσερές, και συνάμα πικάντικες αν και γράφω όποτε θυμάμαι. Δουλεύω ασταμάτητα όλα τα ερείπια του σάιτ που σφυροκοπούν στις κριτικές τους, τραμπουκίζω τον Σαβίδη τόσο πολύ που με βλέπει στον ύπνο του, γειώνω κάθε λογής άπλυτο που υψώνει ανάστημα, δίνω εύσημα στα μέλη που το αξίζουν και είμαι πάντα δίκαιος. Έρχομαι, φεύγω. Σαν τον Άι Βασίλη ένα πράγμα, το βράδυ όταν κοιμούνται όλοι. Ειδικά οι ευπαθείς ομάδες του σάιτ. Θυμάμαι και τον Αλέξη, τον δικηγόρο της καρδιάς μας, ψηλός, αδύναμος, σα σκιάχτρο που του έχεις κρεμάσει ένα τσαμπί κρεμμύδια. Όλοι μια μεγάλη παρέα είμαστε.

Θέε μου μὲ κάβλωσες...

Τί νὰ κλάσουν οἱ ἐλλεεινίδες μπροστά σου ἀντράκλα μου;
Τί;

ΥΓ Καλὰ τοὺς εἶπες καὶ ἐγὼ ἔτσι θὰ τοὺς ἀποκαλῶ ἀντί-ἰσταμινικούς.

ΥΓ2 Ἐμένα ἀπὸ μικρὸ δὲ μὲ κάνουν παρέα οἱ ἄλλοι, αἰτοῦμαι νὰ μπῶ στὴ μεγάλη παρέα πάραυτα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Λες μαλακίες. Κάτι όχι ... σπάνιο.
Στο δυτικό κόσμο , η πλειοψηφία, δεν έχει πρόβλήμα να γαμήσει.
Ειδικά οι πιτσιρικάδες, πριν τα 18 , είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν να ... μεθύσουν,
παρά να γαμήσουν . Το γαμήσι το έχουν χεσμένο.

Στην ελλάδα .... για τον πέουλα.
Οι τωρινοί ξεφτίλες, δεν γαμάνε και πουτάνες.
Επειδή δεν το εγκρίνουν οι καριόλες !

Οι οποίες πειραματίζονται με κάθε σκουπίδι που έχει ψωλή ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.

Γι'αυτό οι άνδρες, έπρεπε να είναι υπό επιτήρηση.
Να βγαίνουν αναφορά σε παλιούς έμπειρους για το τι κάνουν με τις γκόμενες.
Όποιος δεν γαμάει , τον παίζει , κλαίει για γκόμενες, τις κυνηγάει πολύ κτλ ...

να κάνει το σάκο του μποξ  ή τη μπάλα .... ή το στόχο για ροχάλες !

figure1newlymanincel-w640.png

δεν σε κατηγορω που δεν εχεις γνωση της σημερινης πραγματικοτητας και αριθμων και εχεις μεινει με τα δεδομενα προ 30ετιας αλλα ετσι εχουν τα πραγματα σημερα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
λίγη ντροπή.. Ελληνίδες είναι και οι μάνες μας.. μάνες μεγαλώνουν παιδί μόνες.. γίνονται θυσία..

Δεν σου περνάει απο το μυαλό ότι οι παλιές φερόντουσαν διαφορετικά, επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ; Και υπάρχει ένας κοινός παράγοντας πίσω από το γεγονός ότι πριν τη δεκαετία του 1970 στη Δύση υπήρχαν καταθέσεις (ενώ σήμερα υπάρχει κρίση χρέους). Αμέτρητοι μπερδεμένοι έφηβοι, που μεγαλώσαν με τη μάνα τους χωρίς θετικό αντρικό πρότυπο,  παίρνουν τα όπλα και κάνουν μακελειά στα σχολεία τους. Αυτό άρχισε τη δεκαετία του 1980, ενώ όπλα υπήρχαν στην Αμερική Ανέκαθεν. Η ίδια αιτία υπάρχει πίσω από την πρωτοφανή έκρηξη της Εγκληματικότητας στις γειτονιές των μαύρων στην Αμερική, όπου οι μαύροι άντρες αποτελούν το 6,5% του πληθυσμού και είναι υπεύθυνοι για περισσότερο από τη μισή διάπραξη βίαιων εγκλημάτων. Ονομάζεται μοναχική μητέρα και διώχνει τον μαύρο πατέρα από το σπίτι, αφού τα επιδόματα είναι περισσότερα. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι βάσει νόμων δεν διστάζουν να χωρίσουν, αφού αυτές οικονομικά θα είναι καλύτερα, ενώ για τον άντρα της μεσαίας τάξης ένα διαζύγιο μπορεί να τον αναγκάσει να ξαναγυρίσει στους γονείς του ή να μένει στο αμάξι του, από Δήμαρχος Κλητήρας 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
Τι γελάς ρε ασχημε; 7200 ποστ μετράς, τουλάχιστον γράφε και καμία μούφα κριτική έτσι γι’ αλλαγή. Σε δουλεύει όλο το φόρουμ, ο Τόνυ σε γάβγισε μια φορά και κρύφτηκες ένα μήνα απ’ το Ίντερνετ. Ρωσομπλιάτ καζανοκέφαλε.

τώρα ρε άνθρωπε, διάβασε προσεκτικά ότι έγραψες, κοιτάξουν στον καθρέφτη και ρώτησε τον εαυτό σου. Όσα έγραψα, δείχνουν άνθρωπο που κάνει μια λογική συζήτηση, με επιχειρήματα, ή δείχνουν ένα φανατικό ο οποίος επιτίθεται επί προσωπικού, αντί να απαντήσει ευθέως και με επιχειρήματα σε όποιον διαφωνεί μαζί του; Και σε πληροφορώ ότι και το Ad Hominem, αλλά και το επιχείρημα της Δημοφιλίας, που κάνεις εναντίον του Σαββίδη, θεωρούνται λογικά σφάλματα

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ναι ειμαι πο επαρχια και μενωαθηνα και βλεπω οτι ναυπλιο οπου ειμαι τωρα παντου υπαρχιτν ζευγαρια ολοι ειναι ζευγαρωμενοι.γενικα συη επαρχια παιζει υτο .επισης σπανιο θεαμα η γυναικοπαρεα.η ζευγαρι η μιξη υπαρχει .αντιθετα θηνα ειναι παντου μονες .επισης πετρο αυτο με ο καρκινο ου σαβιδη ελεος απλα ....τι ιναι αυτα που λες ντροπη σου.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Πραγματικα τετοιο σκατο που να  βριζει ενα καρκινοπαθη και να  αμφιβαλλει για ην αληθεια της αρρωστιας δε φανταζομουνα οτι υπαρχει τοσο χαμηλο IQ. Τοσο  μικρος ανθρωπος να το κανεις .εθεσες νεα στανταρ οσο  αφορα το πατωμα με ο ποστ περι γνησιοτητας του καρκινου.ελεος εισαι σιχαμενος απλα.ζητα συγγνωμη και ευχησου στο παιδι περαστικα αρρωστο πραμα

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Σαβιδη οι λογοι του πετρου δειχνουν το ποιος ειναι .πραγματικα οποιος εχει ματια βλεπει ενα αρρωστο πραμα που μιλα  για καρκινους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
Σκαλίζεις αρχίδια είπες; Ποιός να είσαι;

Αφού σου δήλωσε καθαρά ο άνθρωπος τις προτιμήσεις του, γιατί το συνεχίζεις; Όλα είναι αποδεκτά μεταξύ συναινούτων ενηλίκων. Άλλοι θα συχαίνονταν να πηδάνε αντρικό κώλο, είτε με τρίχες, είτε με αποτρίχωση, πόσο μάλλον να κουτουλάνε τα αρχίδια τους με τα αρχίδια του άλλου και να του τα χαιδεύουν. Ο εν ελόγω δεν έχει πρόβλημα, κι ύστερα μιλάει για το πόσο καλές είναι οι μοναχικές μητέρες. Δένει απόλυτα

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Ο Τόνυ είμαι, ο τραβελοκατακτητής. Ρώτα και θα σου πουν. Πάνε στα σιτιτουρ να βρεις μια σελίδα που κλαίνε μαζί ο αζαζελ, ο μαλλιάς, ο τρίβε και ο Αντισθένης όταν τους έκανα χάζι σχετικά με τις κριτικές και τις επιδόσεις τους και με λεει κλαιγοντας «δε μας χέζεις Τόνυ Νταλάρα». :2funny: Ποιος; Το ερείπιο με τα αντί-ισταμινικά. Είμαι το απόλυτο τρολ αλλά και  το πιο σοβαρό μέλος του σάιτ όταν αυτό χρειάζεται. Οι κριτικές μου δροσερές, και συνάμα πικάντικες αν και γράφω όποτε θυμάμαι. Δουλεύω ασταμάτητα όλα τα ερείπια του σάιτ που σφυροκοπούν στις κριτικές τους, τραμπουκίζω τον Σαβίδη τόσο πολύ που με βλέπει στον ύπνο του, γειώνω κάθε λογής άπλυτο που υψώνει ανάστημα, δίνω εύσημα στα μέλη που το αξίζουν και είμαι πάντα δίκαιος. Έρχομαι, φεύγω. Σαν τον Άι Βασίλη ένα πράγμα, το βράδυ όταν κοιμούνται όλοι. Ειδικά οι ευπαθείς ομάδες του σάιτ. Θυμάμαι και τον Αλέξη, τον δικηγόρο της καρδιάς μας, ψηλός, αδύναμος, σα σκιάχτρο που του έχεις κρεμάσει ένα τσαμπί κρεμμύδια. Όλοι μια μεγάλη παρέα είμαστε.
Χαίρε Τόνυ!

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ναι ειμαι πο επαρχια και μενωαθηνα και βλεπω οτι ναυπλιο οπου ειμαι τωρα παντου υπαρχιτν ζευγαρια ολοι ειναι ζευγαρωμενοι.γενικα συη επαρχια παιζει υτο .επισης σπανιο θεαμα η γυναικοπαρεα.η ζευγαρι η μιξη υπαρχει .αντιθετα θηνα ειναι παντου μονες .επισης πετρο αυτο με ο καρκινο ου σαβιδη ελεος απλα ....τι ιναι αυτα που λες ντροπη σου.
Από Ελληνικά και λογική έκφραση πάσχουμε σοβαρά

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε φίλε Πέτρο πετρά,
πήγαινε μια βόλτα το Π-Σ-Κ στο κέντρο
αλλά και στη Γλυφάδα κλπ και θα δεις
ότι το 70 % των ΝΕΩΝ γυναικών είναι ΜΟΝΕΣ τους
σε 2άδες, ή 3άδες, ή 4δες και ΔΕΝ έχουν άντρα
και ούτε γνωρίζουν το Π-Σ-Κ .

Μιλάμε για το 70 % .
Υπάρχει και το 30%

Αν πας όμως σε μία πόλη της Ευρώπης ΔΕΝ
συμβαίνει αυτό.
Εδώ , το 70 % , ούτε καν μπορεί να συνυπάρξει
σε ΑΠΛΗ ΠΑΡΕΑ με άντρες.

Το βλέπουν όλοι αυτό, όπου πάνε.

Αυτό δεν λέω κι εγώ συνέχεια;Μόνο ένα 30% ασχολείται με άντρες,κάνει σχέσεις,πηδιέται κλπ.Οι υπόλοιπες είναι αυτές οι 2αδες-3αδες-4αδες που βγαίνουν μόνες τους και δεν κάνουν τίποτα.

Βέβαια,αυτό το 30% τυχαίνει να είναι και όλες οι γαμήσιμες,6αρια και πάνω,που τις θέλουν όλοι.Δηλαδή θα βγεις βράδυ και αυτές θα είναι όλες με γκόμενο.Για να μην λένε κάποιοι και τη γνωστή μαλακία ότι οι καλές είναι μόνες,6αρια και πάνω σπάνια βρίσκεις ελεύθερη.Μπορεί να βρεις μέχρι 23,αλλά απο'κει και πάνω δεν έχει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καλα οι σαλονικιες ειναι αλλη φαση τελειως απο Αθηναιες απο αποψη ευκολιας κλπ.

Εννοείς προφανώς ότι οι Αθηναίες είναι πιο εύκολες.Γενικά,όποιος έχει πάει Αθήνα είτε για σπουδές,είτε για να μείνει,έχει βρει γκόμενα.Θεσσαλονίκη μόνο τίποτα ξεκωλοφοιτήτριες από γύρω νομούς μπορείς να γνωρίσεις

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εννοείς προφανώς ότι οι Αθηναίες είναι πιο εύκολες.Γενικά,όποιος έχει πάει Αθήνα είτε για σπουδές,είτε για να μείνει,έχει βρει γκόμενα.Θεσσαλονίκη μόνο τίποτα ξεκωλοφοιτήτριες από γύρω νομούς μπορείς να γνωρίσεις

Απο αθηνα ειμαι, οτι ξεπετα εχω κανει την εχω κανει Θεσσαλονικη,(πλην μιας πατρα)

Ισως για σχεση να ειναι πιο δυσκολες δε ξερω, αλλα οσες φορες εχω παει παντα καποια βρισκω (και ναι εννοω τελειως αγνωστες)

Μπορει να ειμαι το στατιστικο λαθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom