kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Μπορει να παιζει ρολο οτι ειμαι γαυρος και βρισκω Μπαοκτζουδες
Αχ ρε Sad man!!!Εννοείς προφανώς ότι οι Αθηναίες είναι πιο εύκολες.Γενικά,όποιος έχει πάει Αθήνα είτε για σπουδές,είτε για να μείνει,έχει βρει γκόμενα.Θεσσαλονίκη μόνο τίποτα ξεκωλοφοιτήτριες από γύρω νομούς μπορείς να γνωρίσεις
Άρα τι θα κάνουμε; Πες μου εσυ μια ιδέα. Είσαι εσυ, ή πες πχ εγώ ή ο καθένας. Είμαι μόνος, φίλους με το κυάλι, το 70% ούτε να με δει και το υπόλοιπο 30% άγνωστο. Τι κάνω;
Απο αθηνα ειμαι, οτι ξεπετα εχω κανει την εχω κανει Θεσσαλονικη,(πλην μιας πατρα)
Ισως για σχεση να ειναι πιο δυσκολες δε ξερω, αλλα οσες φορες εχω παει παντα καποια βρισκω (και ναι εννοω τελειως αγνωστες)
Μπορει να ειμαι το στατιστικο λαθος.
1 Αν ειναι να γαμας χοντρες,μπαζα καλυτερα να βαρας μαλακια ειναι προτιμοτερο1.Ρίχνεις απαιτήσεις και την πέφτεις σε χοντρές,μπάζα,άπλυτες κλπ
2.Ψάχνεσαι μέρα νύχτα στα σοσιαλ μπας και
3.Γαμάς καμιά πουτάνα για να μην ξεχάσεις πώς είναι να γαμάς
Στην Αθηνα οι γκομενες ειναι πιο απελευθερωμενες ειναι μια πολη πολυ πιο μεγαλη ενω η Θεσ/νικη ειναι ενα μεγαλο χωριο υπαρχει επαρχιωτικη νοοτροπια και οι κοπελες ειναι πιο συντηρητικες στην πολυψηφια τους αλλα οταν φευγουν απο την Θεσ/νικη και πηγαινουν Αθηνα ή εξωτερικο γινονται μεγαλες ξεκωλιαρες απελευθερωνονται γιατι δεν τις ξερει κανεις και τα κανουν ολα χωρις ντροπες.Και Θεσσαλονίκη και ξεπέτες και άγνωστες;Να βάλουμε το φιδάκι τώρα;
Αυτό δεν λέω κι εγώ συνέχεια;Μόνο ένα 30% ασχολείται με άντρες,κάνει σχέσεις,πηδιέται κλπ.Οι υπόλοιπες είναι αυτές οι 2αδες-3αδες-4αδες που βγαίνουν μόνες τους και δεν κάνουν τίποτα.
Βέβαια,αυτό το 30% τυχαίνει να είναι και όλες οι γαμήσιμες,6αρια και πάνω,που τις θέλουν όλοι.Δηλαδή θα βγεις βράδυ και αυτές θα είναι όλες με γκόμενο.Για να μην λένε κάποιοι και τη γνωστή μαλακία ότι οι καλές είναι μόνες,6αρια και πάνω σπάνια βρίσκεις ελεύθερη.Μπορεί να βρεις μέχρι 23,αλλά απο'κει και πάνω δεν έχει.
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα !
Στην Ελλάδα , μόνο το 30 % των γυναικών έχει
σχέση με άντρες, το 70 % ούτε καν βγαίνει για καφέ
για απλή παρέα με άντρες !
Το βλέπουμε τα Π-Σ-Κ παντού !
70 % ΜΟΝΕΣ !
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα !
Στην Ελλάδα , μόνο το 30 % των γυναικών έχει
σχέση με άντρες, το 70 % ούτε καν βγαίνει για καφέ
για απλή παρέα με άντρες !
Το βλέπουμε τα Π-Σ-Κ παντού !
70 % ΜΟΝΕΣ !
τα μπάζα πρέπει να είναι από ταινία τρόμου;
Άρα είσαι και συ μπαζο, αυτό μου λες; Γιατί αν μου πεις ότι είσαι ο μοναχικός παίδαρος που γίνεται στόχος από κακές Ελληνίδες μπάζα γιατί είσαι συνεσταλμένος χωρίς αξιόλογους φίλους να σταθούν πλάι σου, θα αρχίσω να κοπανάω το κεφάλι του Σαβιδη σε ένα τοίχο.
Και Θεσσαλονίκη και ξεπέτες και άγνωστες;Να βάλουμε το φιδάκι τώρα;
1.Ρίχνεις απαιτήσεις και την πέφτεις σε χοντρές,μπάζα,άπλυτες κλπ
2.Ψάχνεσαι μέρα νύχτα στα σοσιαλ μπας και
3.Γαμάς καμιά πουτάνα για να μην ξεχάσεις πώς είναι να γαμάς
1. Δεν υπάρχουν πολλοί γαμιάδες, χύνουν γρήγορα.Οι Ελλε-ι-νιδες γιατί κάθονται σε κακάσχημους και λεφτάδες αντί να ψάχνουν ένα σκληρό γαμιά να τις κάνει να χύσουν;
Και Θεσσαλονίκη και ξεπέτες και άγνωστες;Να βάλουμε το φιδάκι τώρα;