funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.179
- Πόντοι
- 456
Εξαιρετικο το δευτερο αρθρο
Εξαιρετικο το δευτερο αρθρο
Τον πετσοκόψες τον κατατα αλλα Κολοσσό Christos SavvidisΡε Σαβ υποτίθεται ότι το διαστημικό γαμήσι γίνεται και για τους δύο και περνάνε μαζί καλά.
Αγοραπωλησία είναι; Δηλαδή μου παρέχεις καλή ζωή άρα με γαμάς; Και αν υπάρχουν άντρες οι οποίοι το δέχονται τότε χαλάνε την πιάτσα και τραβάμε τις μαλακίες τους οι υπόλοιποι.
Αν προσφέρει ο ένας 10 και ο άλλος 100 για το ίδιο μουνί τότε δεν φταίει μόνο το μουνί αλλά και ο μαλάκας που θα δώσει τα 100 γιατί τα γαμάει όλα.
Η ίδια γκόμενα μετά θα ψάχνει για τον τύπο που έχει να δώσει 110 και αυτό το πράγμα θα διαιωνίζεται και η επίδοξη γκόμενα θα έχει γίνει πουτάνα πολυτελείας επειδή της το επιτρέπει ο χορηγός της.
α ρε μαυρε...Πρίν ακριβώς 20 χρόνια και το διάστημα 2000-2005 που δούλευα στα Σκανδιναβικά στέκια έβλεπα Σουηδεζούλες να αρπάνε κάτι παιδάκια τελείως αβγαλτα μεθυσμένα , μπούφους όρθιους και σχεδόν να τους βιάζουν!
Ωραία μουνάκια κόλαγαν σε φλωράκια με κάλτσα και παντόφλα και τους πήγαιναν όπου έβρισκαν για να γαμηθούν! Κάποιες γύριζαν για να φάνε και δεύτερο και τρίτο πούτσο και από άλλους!
Η μέση σουηδεζα δεν περίμενε στην ουρά τις υπόλοιπες για τον DJ ή τον PR(ένας τέτοιος μας είπε πως γάμησε 8 γκόμενες σε 5 μέρες όλα αγγελάκια) ή τον Μπάρμαν που ξεσκίζονταν ή κάποιον να τους τη πέσει ! Άρπαζαν όποιον μιλούσε Σουηδικά και ας καθόταν σκυφτός σε μια γωνία! Και ας ξερνούσε! Ακόμα και αυτός θα γαμούσε! Οι αντίστοιχες Ελληνίδες της τότε περιόδου ήταν "κυρίες" και επιλεκτικές στην αναμονή για αυτόν που ήθελαν όλες που ήταν ο πιο αλητάκος και τσογλάνι! Και πολύ λίγες τον έτρωγαν!
Νομίζω πως οι ηλικίες 16-20 τώρα έχουν Σουηδοποιηθεί ! Όλες τον τρώνε από όλους , ακόμα και τα αβγαλτα παιδάκια τα τραβάνε με το ζόρι τα κοριτσάκια!
Τα πράγματα περιπλέκονται σε πιο μεγάλες ηλικίες!
αφου αυτος ο τυπος
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ
παρακαλω να κλεισει το νημα
Αν θες βαλτο. εχω παει διακοπες σε Κρητη, Ιο, Χιο, Ζακυνθο ελληνιδα δεν εβγαλα ποτε. Θεσσαλονικη εβγαλα.
Επιπεδο γκομενας παρομοιο με οτι μου εβγαζε ψυχη για ενα ραντεβου Αθηνα.
Ιο καλοκαίρι δεν έβγαλες γκόμενα? παράξενο
Ρε μην ακούτε τον σαντμαν....
Επιμένω ότι αν δεν πηδήξεις Θεσσαλονίκη, δεν πηδάς πουθενά.
Στατιστικά αν το δεις είναι η περιοχή στην Ελλάδα με την καλύτερη αναλογία ανδρών γυναικών. Φίλες μου, μου λένε να ανέβω πάνω να μου γνωρίσουν γκόμενες που εδώ δεν θα έμεναν μόνες τους ούτε για 1 βδομάδα.
Ναι μπορεί κάποιες να είναι πιο κλειστές από τις Αθηναίες άλλα είναι περισσότερες και επίσης αυτές οι βόρειες έχουν δυνατή μίξη με σλάβες και βλέπεις πραγματικά όμορφες γυναίκες.
Αν πήγαινε ο σαντμαν σε κάνα νησί χειμώνα ή νότια Ελλαδα θα είχε αυτοκτονήσει.
ντοπα εσυ?Ναι και ομως, και εγω περιμενα οτι θα ηταν περιπατος αλλα τζιφος.
Θεσσαλονικη ανετα ριχνεις γκομενες, ειναι η ολη ατμοσφαιρα πιο χαλαρη κλπ. Οποτε παω σε μπαρακι Αθηνα μυριζει δηθεν, μηδεν παιχνιδι.
ντοπα εσυ?
ντοπα εσυ?
τυπε εισαι αμπαλος και φαινεται αφου εντυπωσιαστηκες και δεν πιστευεις μια νορμαλ περιγραφη που αφορα σκανδιναβες ενω εισαι προθυμος να πιστεψεις τα θαυματα του οσιου ησυχιου του λαθρολάγνου,μεγάλη η χάρη τουα ρε μαυρε...
δε φτανει που επλενες στοιβες πιατα και ποτηρια, σε ειχαν ταραξει και οι συναδελφοι στις πορνοιστοριες με τα κατορθωματα τους...
εκει πρεπει να την επαθες τη ζημια
Επειδή λέμε για τις ελλεεινίδες και το ποσό δούλες του χρήματος είναι.
Εσείς τους προσφέρεται το πορτοφόλι σας για να σας κάτσουν;
την πιστευω την νορμαλ περιγραφη ρε φιογκοτυπε εισαι αμπαλος και φαινεται αφου εντυπωσιαστηκες και δεν πιστευεις μια νορμαλ περιγραφη που αφορα σκανδιναβες ενω εισαι προθυμος να πιστεψεις τα θαυματα του οσιου ησυχιου του λαθρολάγνου,μεγάλη η χάρη του
To νήμα θέλει σεντόνι Σαββίδη για να πάρει τα πάνω του. :S
την πιστευω την νορμαλ περιγραφη ρε φιογκο
Ο Κερκυραίος Δράκος , σίγουρα είναι πιο ωραίος από εσένα !α ρε μαυρε...
δε φτανει που επλενες στοιβες πιατα και ποτηρια, σε ειχαν ταραξει και οι συναδελφοι στις πορνοιστοριες με τα κατορθωματα τους...
εκει πρεπει να την επαθες τη ζημια
αφου αυτος ο τυπος
παιδι προβληματικης οικογενειας αλκοολικων, αγραμματος, αξεστος, ανεργος, αστεγος, παμφτωχος, καταδικασμενος βιαστης, αποβλητος απο την κοινωνια, κοντος, ασχημος, αγυμναστος
βρηκε 22χρονη ελλεεινιδα γκομενα ξανθια με γαλανα ματια
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ
παρακαλω να κλεισει το νημα