Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αφου αυτος ο τυπος

wpx3x4Fr1VOqRGVShJvi7FTDyAVza0_wgH9nNQwsICpcO0QoAtBZvkdlO85JGQ43WU0977nvAYr64x5KSMtXq-L76nFOsOp9hwp9specNbvFgl42EwAZbpZQS97VNDim

παιδι προβληματικης οικογενειας αλκοολικων, αγραμματος, αξεστος, ανεργος, αστεγος, παμφτωχος, καταδικασμενος βιαστης, αποβλητος απο την κοινωνια, κοντος, ασχημος, αγυμναστος

βρηκε 22χρονη ελλεεινιδα γκομενα ξανθια με γαλανα ματια

f1.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ
παρακαλω να κλεισει το νημα

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ρε Σαβ υποτίθεται ότι το διαστημικό γαμήσι γίνεται και για τους δύο και περνάνε μαζί καλά.
Αγοραπωλησία είναι;  Δηλαδή μου παρέχεις καλή ζωή άρα με γαμάς; Και αν υπάρχουν άντρες οι οποίοι το δέχονται τότε χαλάνε την πιάτσα και τραβάμε τις μαλακίες τους οι υπόλοιποι.

Αν προσφέρει ο ένας 10 και ο άλλος 100 για το ίδιο μουνί τότε δεν φταίει μόνο το μουνί αλλά και ο μαλάκας που θα δώσει τα 100 γιατί τα γαμάει όλα.

Η ίδια γκόμενα μετά θα ψάχνει για τον τύπο που έχει να δώσει 110 και αυτό το πράγμα θα διαιωνίζεται και η επίδοξη γκόμενα θα έχει γίνει πουτάνα πολυτελείας επειδή της το επιτρέπει ο χορηγός της.
Τον πετσοκόψες τον κατατα αλλα Κολοσσό Christos Savvidis

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πρίν ακριβώς 20 χρόνια και το διάστημα 2000-2005 που δούλευα στα Σκανδιναβικά στέκια έβλεπα Σουηδεζούλες να αρπάνε κάτι παιδάκια τελείως αβγαλτα μεθυσμένα , μπούφους όρθιους και σχεδόν να τους βιάζουν!
Ωραία μουνάκια κόλαγαν σε φλωράκια με κάλτσα και παντόφλα και τους πήγαιναν όπου έβρισκαν για να γαμηθούν! Κάποιες γύριζαν για να φάνε και δεύτερο και τρίτο πούτσο και από άλλους!
Η μέση σουηδεζα δεν περίμενε στην ουρά τις υπόλοιπες για  τον DJ ή τον PR(ένας τέτοιος μας είπε πως γάμησε 8 γκόμενες σε 5 μέρες όλα αγγελάκια) ή τον Μπάρμαν που ξεσκίζονταν  ή κάποιον να τους τη πέσει ! Άρπαζαν όποιον μιλούσε Σουηδικά και ας καθόταν σκυφτός σε μια γωνία! Και ας ξερνούσε!  Ακόμα και αυτός θα γαμούσε! Οι αντίστοιχες Ελληνίδες της τότε περιόδου ήταν "κυρίες" και επιλεκτικές στην αναμονή για αυτόν που ήθελαν όλες που ήταν ο πιο αλητάκος και τσογλάνι! Και πολύ λίγες τον έτρωγαν!
Νομίζω πως οι  ηλικίες 16-20 τώρα έχουν Σουηδοποιηθεί ! Όλες τον τρώνε από όλους , ακόμα και τα αβγαλτα παιδάκια τα τραβάνε με το ζόρι τα κοριτσάκια!
Τα πράγματα περιπλέκονται σε πιο μεγάλες ηλικίες!
α ρε μαυρε...
δε φτανει που επλενες στοιβες πιατα και ποτηρια, σε ειχαν ταραξει και οι συναδελφοι στις πορνοιστοριες με τα κατορθωματα τους...
εκει πρεπει να την επαθες τη ζημια  :uglystupid:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
αφου αυτος ο τυπος

wpx3x4Fr1VOqRGVShJvi7FTDyAVza0_wgH9nNQwsICpcO0QoAtBZvkdlO85JGQ43WU0977nvAYr64x5KSMtXq-L76nFOsOp9hwp9specNbvFgl42EwAZbpZQS97VNDim

ΠΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙ........είμαι αδικαιολόγητος....δένω πέτρα στον λαιμό μου και πάω να φουντάρω στον νησί του Ντούνι μετά την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί. Εκεί θα βρεθεί το κουφάρι μου φαγωμένο απο τους σπάρους και τις σαρδέλες της περιοχής.

Αντί για στεφάνι τα χρήματα να πάνε για CG που θα κληρώσετε μεταξύ των 42 τελευταίων μελών που έγραψαν σε αυτό το νήμα.

Χάρηκα για την διαδικτυακή γνωριμία μαζί σας και σας εύχομαι να γαμάτε ωραία μουνάκια. (μεταξύ μας μόνο με πουτάνες σας βλέπω)

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Αν θες βαλτο. εχω παει διακοπες σε Κρητη, Ιο, Χιο, Ζακυνθο ελληνιδα δεν εβγαλα ποτε. Θεσσαλονικη εβγαλα.

Επιπεδο γκομενας παρομοιο με οτι μου εβγαζε ψυχη για ενα ραντεβου Αθηνα.

Ιο καλοκαίρι δεν έβγαλες γκόμενα? παράξενο
Ρε μην ακούτε τον σαντμαν....
Επιμένω ότι αν δεν πηδήξεις Θεσσαλονίκη, δεν πηδάς πουθενά.
Στατιστικά αν το δεις είναι η περιοχή στην Ελλάδα με την καλύτερη αναλογία ανδρών γυναικών. Φίλες μου, μου λένε να ανέβω πάνω να μου γνωρίσουν γκόμενες που εδώ δεν θα έμεναν μόνες τους ούτε για 1 βδομάδα.
rUK4pcv.png

w3tzt3y.png

Ναι μπορεί κάποιες να είναι πιο κλειστές από τις Αθηναίες άλλα είναι περισσότερες και επίσης αυτές οι βόρειες έχουν δυνατή μίξη με σλάβες και βλέπεις πραγματικά όμορφες γυναίκες.
Αν πήγαινε ο σαντμαν σε κάνα νησί χειμώνα ή νότια Ελλαδα θα είχε αυτοκτονήσει.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ιο καλοκαίρι δεν έβγαλες γκόμενα? παράξενο
Ρε μην ακούτε τον σαντμαν....
Επιμένω ότι αν δεν πηδήξεις Θεσσαλονίκη, δεν πηδάς πουθενά.
Στατιστικά αν το δεις είναι η περιοχή στην Ελλάδα με την καλύτερη αναλογία ανδρών γυναικών. Φίλες μου, μου λένε να ανέβω πάνω να μου γνωρίσουν γκόμενες που εδώ δεν θα έμεναν μόνες τους ούτε για 1 βδομάδα.
rUK4pcv.png

w3tzt3y.png

Ναι μπορεί κάποιες να είναι πιο κλειστές από τις Αθηναίες άλλα είναι περισσότερες και επίσης αυτές οι βόρειες έχουν δυνατή μίξη με σλάβες και βλέπεις πραγματικά όμορφες γυναίκες.
Αν πήγαινε ο σαντμαν σε κάνα νησί χειμώνα ή νότια Ελλαδα θα είχε αυτοκτονήσει.

Ναι και ομως, και εγω περιμενα οτι θα ηταν περιπατος αλλα τζιφος.

Θεσσαλονικη ανετα ριχνεις γκομενες, ειναι η ολη ατμοσφαιρα πιο χαλαρη κλπ. Οποτε παω σε μπαρακι Αθηνα μυριζει δηθεν, μηδεν παιχνιδι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
Ναι και ομως, και εγω περιμενα οτι θα ηταν περιπατος αλλα τζιφος.

Θεσσαλονικη ανετα ριχνεις γκομενες, ειναι η ολη ατμοσφαιρα πιο χαλαρη κλπ. Οποτε παω σε μπαρακι Αθηνα μυριζει δηθεν, μηδεν παιχνιδι.
ντοπα εσυ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
α ρε μαυρε...
δε φτανει που επλενες στοιβες πιατα και ποτηρια, σε ειχαν ταραξει και οι συναδελφοι στις πορνοιστοριες με τα κατορθωματα τους...
εκει πρεπει να την επαθες τη ζημια  :uglystupid:
τυπε εισαι αμπαλος και φαινεται αφου εντυπωσιαστηκες και δεν πιστευεις μια νορμαλ περιγραφη που αφορα σκανδιναβες ενω εισαι προθυμος να πιστεψεις τα θαυματα του οσιου ησυχιου του λαθρολάγνου,μεγάλη η χάρη του :priest: :gay:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Επειδή λέμε για τις ελλεεινίδες και το ποσό δούλες του χρήματος είναι.
Εσείς τους προσφέρεται το πορτοφόλι σας για να σας κάτσουν;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Επειδή λέμε για τις ελλεεινίδες και το ποσό δούλες του χρήματος είναι.
Εσείς τους προσφέρεται το πορτοφόλι σας για να σας κάτσουν;

Υπαρχουν τυποι που τα δινουν ολα ακομα και αξιοπρεπεια, στο πορτοφολι θα κολλησουν?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καλά αυτοί γαμάνε την πιάτσα είναι δεδομένο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε εισαι αμπαλος και φαινεται αφου εντυπωσιαστηκες και δεν πιστευεις μια νορμαλ περιγραφη που αφορα σκανδιναβες ενω εισαι προθυμος να πιστεψεις τα θαυματα του οσιου ησυχιου του λαθρολάγνου,μεγάλη η χάρη του :priest: :gay:
την πιστευω την νορμαλ περιγραφη ρε φιογκο
γι αυτο λεω οτι επαθε το κουφιο απο τοτε ο βλαξ αρχαγγελιτης
επειδη οι συναδελφοι του γαμουσαν σουηδεζες κι αυτος μονο ακουγε τις ιστοριες τους κανοντας λαντζα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
α ρε μαυρε...
εκει πρεπει να την επαθες τη ζημια  :uglystupid:
Ο Κερκυραίος Δράκος , σίγουρα είναι πιο ωραίος από εσένα !
Ούτε στο τραπεζάκι της Δ.Α.Π κατάφερες να βρεις γκόμενα , ούτε ένα χρόνο στη Ρόδο..
Μόνο μια λαθρομετανάστρια έχεις να επιδείξεις που στη χώρα της  μπορεί να τη πήδαγε κανένας ψωριάρης κατσικομπήχτης γιαχαμπίμπης! Μόνο σε αυτές είναι η κουλτούρα τέτοια που να δέχονται τον άντρα με ΕΛΕΦΑΝΤΙΑΣΗ στη μύτη και τα κάτω άκρα!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αφου αυτος ο τυπος

παιδι προβληματικης οικογενειας αλκοολικων, αγραμματος, αξεστος, ανεργος, αστεγος, παμφτωχος, καταδικασμενος βιαστης, αποβλητος απο την κοινωνια, κοντος, ασχημος, αγυμναστος

βρηκε 22χρονη ελλεεινιδα γκομενα ξανθια με γαλανα ματια

Τύπους σαν αυτόν,τους κυνηγούσαν όλα τα πουτανάκια της περιοχής τους που ψάχνονταν να γαμηθούν από τα 11-12.Πόσες έχουν βαρέσει εκτρώσεις από ακάποτα γαμήσια με τέτοιους σε πάρκα και χωράφια.Αυτοί γαμούσαν όταν εμεις ακόμα δεν είχαμε αρχίσει τη μαλακία.Απο αυτό φαίνεται και πόσο προβληματικές ξεκινάνε από μικρές κάποιες γυναίκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom