Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 2.606
εγω βαζω 2000000 χιλιδες εκατομμυρια γιαγκο δρακο και θα φερω και την βιρνα στην τραπεζα αυριο μαζι
εγω βαζω 2000000 χιλιδες εκατομμυρια γιαγκο δρακο και θα φερω και την βιρνα στην τραπεζα αυριο μαζι
εσύ βγάλε την ποδίτσα που σου έβαλε η πεθερουλα και βγες από την κουζίνα πρώτα που έπλενες τα πιάτα και μετά μιλα. Αν κ τέτοια ώρα πέφτει η παντόφλα της μέρας οπότε..αντε βουλωστο μωρη κλωσα!!!παλι περιοδο εχεις???? :S
αει σιχτιρι
Με αφορμη αυτα που εγραψες φιλε, γραφω με τη σειρα μου τα εξης.
Οι γυναικες δεν εχουν καμια ευθυνη για τη κατασταση που επικρατει οσο αφορα το παιχνιδι-γκομενιλικι. Η καταντια των αντρων σε ολα τα επιπεδα ευθυνεται αποκλειστικα και μονο για την ολη κατασταση.
Τεμπεληδες, ακυροι, ανωμαλοι, αμπαλοι, περιεργοι, βρωμιαρηδες-απλυτοι, προσκυνητες, δηθεν, φυγουρατζηδες, πυρφοροι και καθε ειδους αλλο μαλακα τρωει στα μουτρα η καθε κοπελα καθημερινα μεσα απο ολους του πιθανους τροπους. Στη δουλεια, στο δρομο, στα μμμ, στα σοσιαλ, στο γυμναστηριο, στα μαγαζια, παντου.
Ολοι αυτοι ευθυνονται για τη σταση των γυναικων που βλεπεις εκει εξω. Αν ειχες τη δυνατοτητα να δεις τα κινητα απο 5-10 καλα δυνατα μουνια το τι μηνυματα δεχονται καθημερινα, το τι περιστατικα τους συμβαινουν καθημερινα παντου, θα καταλαβεις πληρως το τι θελω να σου πω.
Αυτο που τους λεω σχετικα με τον αγοραιο ερωτα ειναι το εξης απλο. Οποιος δεν το εχει με τις γυναικες, απο το να βγαζει κακια και μισος επειδη τρωει απορριψεις συνεχεια, ειναι καλυτερα να πηγαινει στα εργαζομενα κοριτσια να γαμαει, να εχει ψυχικη υγεια και σιγα σιγα να προσπαθει για τη βελτιωση του ως αντρας ταυτοχρονα σε ολα τα επιπεδα, κυριως τα οικονομικα του. Να ανεβει επιπεδο, να δουλεψει πανω στον εαυτο του απο το να κλαψομουνιαζει και να βγαζει μισος για τις κοπελες που του ριχνουν τα ακυρα αλλα και για τους παιχτες που καταφεραν αυτα που δεν εχει καταφερει αυτος.
Το σεξ ειναι ψυχικη υγεια. Αν δεν το εχεις με τις γυναικες, σταματα να κραζεις και να βγαζεις μισος και πηγαινε στα εργαζομενα κοριτσια να γαμας και να ταυτοχρονα προσπαθησε να γινεις αντρας, στα παντα. Δουλεψε πανω στον εαυτο σου. Σταματα να εισαι τραγικομαλακας, πυρφορος, τρολ.
Εν συντομια, αυτο.
Ελπιζω να καταλαβες.
εσύ βγάλε την ποδίτσα που σου έβαλε η πεθερουλα και βγες από την κουζίνα πρώτα που έπλενες τα πιάτα και μετά μιλα. Αν κ τέτοια ώρα πέφτει η παντόφλα της μέρας οπότε..
ενώ πριν με έπαιρνες σοβαρά; χαχαχα χαχαχα μόλις είδες ότι έχω γάτο ψιλο λυπηθηκες; ρε μπας κ είσαι ανήλικο;Γατος...καταλαβα. Τωρα εξηγειται γιατι πονας τοσο.
Να υποθεσω οτι εισαι ανω των 50 και εχεις δει να περνανε πολλα τρενα απο μπροστα σου τα οποια και τα εχασες ολα.
Αραξε με το γατο σου, ολα καλα. Δεν σε λαμβανω πλεον στα σοβαρα, πονεμενος ανθρωπος εισαι, στιμμενος απο τη ζωη και τις περιστασεις που απετυχες με αριστοτεχνικα δραματικο τροπο. Σου επιτρεπω, ξεσπασε μαζι με τα υπολοιπα τα καψουλια, κανε και εσυ το μπαμ σου μεσα εδω να νιωσεις καλυτερα.
Αλλωστε, που αλλου θα μπορουσες να βρεις ανταποκριση σε αυτα που λες με το τροπο που τα λες. Καημενο, συνεχισε και προσεχε μη ταραζεσαι και πολυ. Δεν κανει.
ωπα έχει ίντερνετ η τουαλέτα; κοιμήθηκε η πεθερά;ΟΥΣΤ!!!
τυπε εσύ είσαι μεγάλο μυαλό πιστεύω αδικεισαι. Και στο λέω ως κλειστού τύπου αυτά να ξεςσυμφωνα με την κλειστου κυκλου επι πληρωμη γυνη (βλεπε εριναλ) θα πρεπει να βγαινεις μεχρι η κοπελα να καταλαβει οτι εισαι αρκετα μουνοδουλος που θα κανεις τα παντα και θα μπορει να σου τα τρωει αβερτα
ωπα έχει ίντερνετ η τουαλέτα; κοιμήθηκε η πεθερά;
χαχαχα χαχαχα Κλαίω μσλακα εσύ είσαι μεγάλο νούμεροΒαλε στη τσεπη 50.000 ευρω, ελα για αρχη στο Galaxy στο Hilton να ξεκινησουμε απο εκει, και για καθε 50.000 που θα χαλας για παρτη μας αποψε και για τις επομενες 3 μερες θα χαλαω τα διπλα. Σε οτι μαλακια θες.
Μολις ερθεις και τα δεις απο κοντα, μετα ελα να μου πεις για καλαμια που εχω καβαλησει.
Εως τοτε, ασε τα περι καλαμιων, δεν με ξερεις φιλε. Δεν αρμοζει να μιλας ετσι.
τυπε εσύ είσαι μεγάλο μυαλό πιστεύω αδικεισαι. Και στο λέω ως κλειστού τύπου αυτά να ξες
χαχαχα χαχαχα Κλαίω μσλακα εσύ είσαι μεγάλο νούμερο
τυπε τώρα που σου μιλάω περιμένω τον γατο να γυρίσει από κάτι ποτά που βγήκε με φίλους. Με έχει στο φτύσιμο ο ο πουστρικ.. Γιαυτό γαμαει γιατί είναι ξεκάθαρος και σκληρόςκυρ μανωλη θα εξηγησω στο γατο μου καλυτερα . πιο πιθανο να καταλάβει.. ;
Τον γάτο τον έχεις για παιδί ή για άντρα;
πω πω ρε άνθρωπε άσχετος..Τι είναι το κλειστού τύπου; Έκλεισε το μαγαζί κετς;
σε αυτό το ποστ πας φιρι φιρι το τσιμεντωμα. Στον Πειραιά αυτά δεν τα σηκωνουν σε κάνουν ασήκωτοΕλα φιλε, βαζω 100.000 ζεστα τωρα σε επιταγη που θα πληρωθεις αυριο πρωι αν χασω. Αν ειναι μουφα η επιταγη, ανεβασε φωτο και κανε με ρεζιλι σε ολο το σαιτ.
Εσυ τα εχεις για να παιξεις το στοιχημα μαζι μου; Παμε αυριο πρωι σε τραπεζα να δωσουμε μεσα εκει ραντεβου να στα φερω τα 5 μουνια; Να στο δειξουν απο κοντα; Τα εχεις; Παιζεις ή εισαι μονο μπλαμπλας;
σε αυτό το ποστ πας φιρι φιρι το τσιμεντωμα. Στον Πειραιά αυτά δεν τα σηκωνουν σε κάνουν ασήκωτο
χαδοδικη πρέπει να αρχίσεις να προωθείς μασαζοκαλσονΠολλοι επισκεπτες μπαινουν για να διαβαζουν Alex71 τύπε
Εχω γινει Influencer
χαδοδικη πρέπει να αρχίσεις να προωθείς μασαζοκαλσον
χαδοδικη πρέπει να αρχίσεις να προωθείς μασαζοκαλσονΠολλοι επισκεπτες μπαινουν για να διαβαζουν Alex71 τύπε
Εχω γινει Influencer
τυπε δεν είναι όλοι σαν του λόγου μουΔεν ικανοποιηθηκα
Περιμενα κατι πιο επικο