Πάντως εγώ που τον έχω διαβάσει, καλά τα λέει. Έχει ισορροπία.
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι μια ροπή ότι φταίμε πάντα εμείς και ποτέ οι γυναίκες.
Δηλαδή δέχομαι ότι θέλουν κάτι να τις ενδιαφέρει κτλ αλλά θέλω κι ένα ποστ να λέει
ότι φταίνε κι εκείνες. Ποτέ δεν φταίνε;;;
Πέραν τούτου δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που τα πάει καλά με τις γκόμενες
έχει μια ροπή να λέει στους υπόλοιπους ότι αν δεν τα καταφέρνετε τραβάτε στις πουτάνες.
Εγώ ας πούμε που είμαι μετριάτζα μπροστά του όσον αφορά αποτελέσματα σε γκόμενες
κάνω προσπάθεια να γαμήσουν οι άλλοι γκόμενες και σατυρίζω το πουτανιλίκι.
Αυτός έχει γνώμη για το πουτανιλίκι και ποια;
Αν έχει καταθέσει απόψεις ζητώ συγνώμη αλλά έχει πολλά ποστ.
Με αφορμη αυτα που εγραψες φιλε, γραφω με τη σειρα μου τα εξης.
Οι γυναικες δεν εχουν καμια ευθυνη για τη κατασταση που επικρατει οσο αφορα το παιχνιδι-γκομενιλικι. Η καταντια των αντρων σε ολα τα επιπεδα ευθυνεται αποκλειστικα και μονο για την ολη κατασταση.
Τεμπεληδες, ακυροι, ανωμαλοι, αμπαλοι, περιεργοι, βρωμιαρηδες-απλυτοι, προσκυνητες, δηθεν, φυγουρατζηδες, πυρφοροι και καθε ειδους αλλο μαλακα τρωει στα μουτρα η καθε κοπελα καθημερινα μεσα απο ολους του πιθανους τροπους. Στη δουλεια, στο δρομο, στα μμμ, στα σοσιαλ, στο γυμναστηριο, στα μαγαζια, παντου.
Ολοι αυτοι ευθυνονται για τη σταση των γυναικων που βλεπεις εκει εξω. Αν ειχες τη δυνατοτητα να δεις τα κινητα απο 5-10 καλα δυνατα μουνια το τι μηνυματα δεχονται καθημερινα, το τι περιστατικα τους συμβαινουν καθημερινα παντου, θα καταλαβεις πληρως το τι θελω να σου πω.
Αυτο που τους λεω σχετικα με τον αγοραιο ερωτα ειναι το εξης απλο. Οποιος δεν το εχει με τις γυναικες, απο το να βγαζει κακια και μισος επειδη τρωει απορριψεις συνεχεια, ειναι καλυτερα να πηγαινει στα εργαζομενα κοριτσια να γαμαει, να εχει ψυχικη υγεια και σιγα σιγα να προσπαθει για τη βελτιωση του ως αντρας ταυτοχρονα σε ολα τα επιπεδα, κυριως τα οικονομικα του. Να ανεβει επιπεδο, να δουλεψει πανω στον εαυτο του απο το να κλαψομουνιαζει και να βγαζει μισος για τις κοπελες που του ριχνουν τα ακυρα αλλα και για τους παιχτες που καταφεραν αυτα που δεν εχει καταφερει αυτος.
Το σεξ ειναι ψυχικη υγεια. Αν δεν το εχεις με τις γυναικες, σταματα να κραζεις και να βγαζεις μισος και πηγαινε στα εργαζομενα κοριτσια να γαμας και να ταυτοχρονα προσπαθησε να γινεις αντρας, στα παντα. Δουλεψε πανω στον εαυτο σου. Σταματα να εισαι τραγικομαλακας, πυρφορος, τρολ.
Εν συντομια, αυτο.
Ελπιζω να καταλαβες.