Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο Καπαμαρου πίπες;Ο άνθρωπος που ποτε δεν μιλα άσχημα για άντρες και γυναίκες;Ο ανθρωπος που δέχεται και γνώμες άλλων;Ο άνθρωπος που ποτε δεν προσβάλει και ποτέ δεν το παίζει ξερόλας;Ο influencer της καρδιας μας;
Τς τς τς

Πάντως εγώ που τον έχω διαβάσει, καλά τα λέει. Έχει ισορροπία.
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι μια ροπή ότι φταίμε πάντα εμείς και ποτέ οι γυναίκες.
Δηλαδή δέχομαι ότι θέλουν κάτι να τις ενδιαφέρει κτλ αλλά θέλω κι ένα ποστ να λέει
ότι φταίνε κι εκείνες. Ποτέ δεν φταίνε;;;
Πέραν τούτου δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που τα πάει καλά με τις γκόμενες
έχει μια ροπή να λέει στους υπόλοιπους ότι αν δεν τα καταφέρνετε τραβάτε στις πουτάνες.

Εγώ ας πούμε που είμαι μετριάτζα μπροστά του όσον αφορά αποτελέσματα σε γκόμενες
κάνω προσπάθεια να γαμήσουν οι άλλοι γκόμενες και σατυρίζω το πουτανιλίκι.

Αυτός έχει γνώμη για το πουτανιλίκι και ποια;

Αν έχει καταθέσει απόψεις ζητώ συγνώμη αλλά έχει πολλά ποστ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Που ειδες τον θυμο φιλε; Σε εχω ενοχλησει ποτε προσωπικα εσενα ή κανενα αλλο μελος; Εγω κανει επιθεση ποτε σε κανεναν; Εχω προσβαλει κανεναν;

Μη βιωνεις πραγματα που δεν εγιναν ποτε φιλε, βρισκεσαι σε επικινδυνο μονοπατι.

Μιλας για πραγματα που δεν συνεβησαν ποτε. Να το κοιταξεις αυτο. Μη τα αφηνεις ετσι αυτα. Αυριο μεθαυριο μπορει να νιωσεις απειλη απο καποιον δυστυχη ανθρωπο που θα ειναι διπλα σου και να του κανεις επιθεση.

Αν ξεκινας απο εδω μεσα τις ανευ λογου επιθεσεις σε ατομα που δεν ξερεις και δεν σε εχουν ενοχλησει, ευκολα θα περασεις στο επομενο σταδιο.

Πρώτον,από εσένα δεν δέχομαι συμβουλές.
Δεύτερον,δες λίγο παλιά σου μηνύματα,για να μην πω όλα και παρατηρησε πως γράφεις.
Και κατεβα λίγο από το καλάμι...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πάντως το απόσταγμα αυτού του θρεντ με τις ελλεεινιδες τελικά είναι ότι στα μέλη του bou τους αρέσει το μουνί αλλά δε τους αρέσουν οι γυναίκες :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.194
Πόντοι
5.506
Πάντως το απόσταγμα αυτού του θρεντ με τις ελλεεινιδες τελικά είναι ότι στα μέλη του bou τους αρέσει το μουνί αλλά δε τους αρέσουν οι γυναίκες :grin:
να κλειδωσει το νημα παρακαλω  :hi: :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Με αφορμή το avatar σου:
Βυζγιά ή κώλος?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Πάντως εγώ που τον έχω διαβάσει, καλά τα λέει. Έχει ισορροπία.
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι μια ροπή ότι φταίμε πάντα εμείς και ποτέ οι γυναίκες.
Δηλαδή δέχομαι ότι θέλουν κάτι να τις ενδιαφέρει κτλ αλλά θέλω κι ένα ποστ να λέει
ότι φταίνε κι εκείνες. Ποτέ δεν φταίνε;;;
Πέραν τούτου δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που τα πάει καλά με τις γκόμενες
έχει μια ροπή να λέει στους υπόλοιπους ότι αν δεν τα καταφέρνετε τραβάτε στις πουτάνες.

Εγώ ας πούμε που είμαι μετριάτζα μπροστά του όσον αφορά αποτελέσματα σε γκόμενες
κάνω προσπάθεια να γαμήσουν οι άλλοι γκόμενες και σατυρίζω το πουτανιλίκι.

Αυτός έχει γνώμη για το πουτανιλίκι και ποια;

Αν έχει καταθέσει απόψεις ζητώ συγνώμη αλλά έχει πολλά ποστ.

Με αφορμη αυτα που εγραψες φιλε, γραφω με τη σειρα μου τα εξης.

Οι γυναικες δεν εχουν καμια ευθυνη για τη κατασταση που επικρατει οσο αφορα το παιχνιδι-γκομενιλικι. Η καταντια των αντρων σε ολα τα επιπεδα ευθυνεται αποκλειστικα και μονο για την ολη κατασταση.

Τεμπεληδες, ακυροι, ανωμαλοι, αμπαλοι, περιεργοι, βρωμιαρηδες-απλυτοι, προσκυνητες, δηθεν, φυγουρατζηδες, πυρφοροι και καθε ειδους αλλο μαλακα τρωει στα μουτρα η καθε κοπελα καθημερινα μεσα απο ολους του πιθανους τροπους. Στη δουλεια, στο δρομο, στα μμμ, στα σοσιαλ, στο γυμναστηριο, στα μαγαζια, παντου.

Ολοι αυτοι ευθυνονται για τη σταση των γυναικων που βλεπεις εκει εξω. Αν ειχες τη δυνατοτητα να δεις τα κινητα απο 5-10 καλα δυνατα μουνια το τι μηνυματα δεχονται καθημερινα, το τι περιστατικα τους συμβαινουν καθημερινα παντου, θα καταλαβεις πληρως το τι θελω να σου πω.

Αυτο που τους λεω σχετικα με τον αγοραιο ερωτα ειναι το εξης απλο. Οποιος δεν το εχει με τις γυναικες, απο το να βγαζει κακια και μισος επειδη τρωει απορριψεις συνεχεια, ειναι καλυτερα να πηγαινει στα εργαζομενα κοριτσια να γαμαει, να εχει ψυχικη υγεια και σιγα σιγα να προσπαθει για τη βελτιωση του ως αντρας ταυτοχρονα σε ολα τα επιπεδα, κυριως τα οικονομικα του. Να ανεβει επιπεδο, να δουλεψει πανω στον εαυτο του απο το να κλαψομουνιαζει και να βγαζει μισος για τις κοπελες που του ριχνουν τα ακυρα αλλα και για τους παιχτες που καταφεραν αυτα που δεν εχει καταφερει αυτος.

Το σεξ ειναι ψυχικη υγεια. Αν δεν το εχεις με τις γυναικες, σταματα να κραζεις και να βγαζεις μισος και πηγαινε στα εργαζομενα κοριτσια να γαμας και να ταυτοχρονα προσπαθησε να γινεις αντρας, στα παντα. Δουλεψε πανω στον εαυτο σου. Σταματα να εισαι τραγικομαλακας, πυρφορος, τρολ.

Εν συντομια, αυτο.

Ελπιζω να καταλαβες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.194
Πόντοι
5.506
εγω βαζω στοιχημα οτι κινητα απο 5-10 δυνατα μουνια δεν εχεις δει ουτε οταν ηταν στην βτρινα στα παμπλικ πριν πουληθουν

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Πρώτον,από εσένα δεν δέχομαι συμβουλές.
Δεύτερον,δες λίγο παλιά σου μηνύματα,για να μην πω όλα και παρατηρησε πως γράφεις.
Και κατεβα λίγο από το καλάμι...

Βαλε στη τσεπη 50.000 ευρω, ελα για αρχη στο Galaxy στο Hilton να ξεκινησουμε απο εκει, και για καθε 50.000 που θα χαλας για παρτη μας αποψε και για τις επομενες 3 μερες θα χαλαω τα διπλα. Σε οτι μαλακια θες.

Μολις ερθεις και τα δεις απο κοντα, μετα ελα να μου πεις για καλαμια που εχω καβαλησει.

Εως τοτε, ασε τα περι καλαμιων, δεν με ξερεις φιλε. Δεν αρμοζει να μιλας ετσι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βαλε στη τσεπη 50.000 ευρω, ελα για αρχη στο Galaxy στο Hilton να ξεκινησουμε απο εκει, και για καθε 50.000 που θα χαλας για παρτη μας αποψε και για τις επομενες 3 μερες θα χαλαω τα διπλα. Σε οτι μαλακια θες.

Μολις ερθεις και τα δεις απο κοντα, μετα ελα να μου πεις για καλαμια που εχω καβαλησει.

Εως τοτε, ασε τα περι καλαμιων, δεν με ξερεις φιλε. Δεν αρμοζει να μιλας ετσι.

έχεις κομπλεξ ανωτερότητας...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.194
Πόντοι
5.506
βαζω στοιχημα οτι 50000 ευρω εχεις δει μια φορα στην ζωη σου που τα κληρωνε ο αυτιας στην πρωινη εκπομπη του...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
εγω βαζω στοιχημα οτι κινητα απο 5-10 δυνατα μουνια δεν εχεις δει ουτε οταν ηταν στην βτρινα στα παμπλικ πριν πουληθουν

Ελα φιλε, βαζω 100.000 ζεστα τωρα σε επιταγη που θα πληρωθεις αυριο πρωι αν χασω. Αν ειναι μουφα η επιταγη, ανεβασε φωτο και κανε με ρεζιλι σε ολο το σαιτ.

Εσυ τα εχεις για να παιξεις το στοιχημα μαζι μου; Παμε αυριο πρωι σε τραπεζα να δωσουμε μεσα εκει ραντεβου να στα φερω τα 5 μουνια; Να στο δειξουν απο κοντα; Τα εχεις; Παιζεις ή εισαι μονο μπλαμπλας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom