Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.194
Πόντοι
5.506
Ελα φιλε, βαζω 100.000 ζεστα τωρα σε επιταγη που θα πληρωθεις αυριο πρωι αν χασω. Αν ειναι μουφα η επιταγη, ανεβασε φωτο και κανε με ρεζιλι σε ολο το σαιτ.

Εσυ τα εχεις για να παιξεις το στοιχημα μαζι μου; Παμε αυριο πρωι σε τραπεζα να δωσουμε μεσα εκει ραντεβου να στα φερω τα 5 μουνια; Να στο δειξουν απο κοντα; Τα εχεις; Παιζεις ή εισαι μονο μπλαμπλας;
εγω βαζω 2000000 χιλιδες εκατομμυρια γιαγκο δρακο και θα φερω και την βιρνα στην τραπεζα αυριο μαζι 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
βαζω στοιχημα οτι 50000 ευρω εχεις δει μια φορα στην ζωη σου που τα κληρωνε ο αυτιας στην πρωινη εκπομπη του...

Εσυ τα εχεις ή ετσι πετας τη μαλακια σου και εσυ για να το παιξεις μαγκας;

Εχεις; Ερχεσαι αυριο πρωι σε τραπεζα να παιξουμε;

Για καθε 50 που θα εμφανιζεις σε λογαριασμο σου, θα εμφανιζω τα διπλα. Παμε; Ποια τραπεζα σε βολευει;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Νταξει, καταλαβα. Μιλαω με ανθρωπους που μονο ειρωνιες ειστε και μπλα μπλα και προσβολες και μαγκιες.

Παμε παρακατω, δεν εχει νοημα. Δεν εχει ουσια. Δεν ειστε παιχτες. Μαγκια και εργα μηδεν.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.194
Πόντοι
5.506
Εσυ τα εχεις ή ετσι πετας τη μαλακια σου και εσυ για να το παιξεις μαγκας;

Εχεις; Ερχεσαι αυριο πρωι σε τραπεζα να παιξουμε;

Για καθε 50 που θα εμφανιζεις σε λογαριασμο σου, θα εμφανιζω τα διπλα. Παμε; Ποια τραπεζα σε βολευει;
μην μιλας ετσι καλε μου ανθρωπε...εχεις παρει τον κακο τον δρομο και δεν θα σου βγει σε καλο....
ηρεμησε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγώ λυπάμαι τον teller που θα αναλάβει να σας βγάλει το statement  :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.413
Πόντοι
4.746
Οι γυναικες δεν εχουν καμια ευθυνη για τη κατασταση που επικρατει οσο αφορα το παιχνιδι-γκομενιλικι. Η καταντια των αντρων σε ολα τα επιπεδα ευθυνεται αποκλειστικα και μονο για την ολη κατασταση.
Τεμπεληδες, ακυροι, ανωμαλοι, αμπαλοι, περιεργοι, βρωμιαρηδες-απλυτοι, προσκυνητες, δηθεν, φυγουρατζηδες, πυρφοροι και καθε ειδους αλλο μαλακα τρωει στα μουτρα η καθε κοπελα καθημερινα μεσα απο ολους του πιθανους τροπους. Στη δουλεια, στο δρομο, στα μμμ, στα σοσιαλ, στο γυμναστηριο, στα μαγαζια, παντου.
Ολοι αυτοι ευθυνονται για τη σταση των γυναικων που βλεπεις εκει εξω. Αν ειχες τη δυνατοτητα να δεις τα κινητα απο 5-10 καλα δυνατα μουνια το τι μηνυματα δεχονται καθημερινα, το τι περιστατικα τους συμβαινουν καθημερινα παντου, θα καταλαβεις πληρως το τι θελω να σου πω.
Αυτο που τους λεω σχετικα με τον αγοραιο ερωτα ειναι το εξης απλο. Οποιος δεν το εχει με τις γυναικες, απο το να βγαζει κακια και μισος επειδη τρωει απορριψεις συνεχεια, ειναι καλυτερα να πηγαινει στα εργαζομενα κοριτσια να γαμαει, να εχει ψυχικη υγεια και σιγα σιγα να προσπαθει για τη βελτιωση του ως αντρας ταυτοχρονα σε ολα τα επιπεδα, κυριως τα οικονομικα του. Να ανεβει επιπεδο, να δουλεψει πανω στον εαυτο του απο το να κλαψομουνιαζει και να βγαζει μισος για τις κοπελες που του ριχνουν τα ακυρα αλλα και για τους παιχτες που καταφεραν αυτα που δεν εχει καταφερει αυτος.
:thumbsup:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
μην μιλας ετσι καλε μου ανθρωπε...εχεις παρει τον κακο τον δρομο και δεν θα σου βγει σε καλο....
ηρεμησε

Παμε παρακατω, τελος δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου μην ασχολεισαι μαζι μου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ηρεμησε

Ρε εσύ,έκανε το πρωτο βημα να παραδεχτεί ότι έχει κόμπλεξ ανωτερότητας.
Μην τον αποπαίρνεις.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Βαλε στη τσεπη 50.000 ευρω, ελα για αρχη στο Galaxy στο Hilton να ξεκινησουμε απο εκει, και για καθε 50.000 που θα χαλας για παρτη μας αποψε και για τις επομενες 3 μερες θα χαλαω τα διπλα. Σε οτι μαλακια θες.

Μολις ερθεις και τα δεις απο κοντα, μετα ελα να μου πεις για καλαμια που εχω καβαλησει.

Εως τοτε, ασε τα περι καλαμιων, δεν με ξερεις φιλε. Δεν αρμοζει να μιλας ετσι.
εδω ειναι το 30% που διαφωνω
δεν χρειαζεται πολλα λεφτα για να κανεις παιχνιδι με τις γυναικες δεν υπαρχει λογος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.194
Πόντοι
5.506
Νταξει, καταλαβα. Μιλαω με ανθρωπους που μονο ειρωνιες ειστε και μπλα μπλα και προσβολες και μαγκιες.

Παμε παρακατω, δεν εχει νοημα. Δεν εχει ουσια. Δεν ειστε παιχτες. Μαγκια και εργα μηδεν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμα ερθω και τα μετρησουμε πως θα με κερδισεις ?
τα δικα σου θα ειναι πιο πολλα απο τα δικα μου?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ανθρωπε δεν εισαι παιχτης (μαλλον εισαι δλδ) και εχασες την ψυχραιμια σου.
η μαγκια κερδισε τα λεφτα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τυποι εγω αν εχω χρεη που κανουν τα ψιλα του σαββιδη να φαινονται κουμπαρας δε κερδιζω τιποτα???

τι επειδη ειμαι κυμπαρης και τα εφαγα???  :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.194
Πόντοι
5.506
τυποι εγω αν εχω χρεη που κανουν τα ψιλα του σαββιδη να φαινονται κουμπαρας δε κερδιζω τιποτα???

τι επειδη ειμαι κυμπαρης και τα εφαγα???  :grin:
σε γαμησαν τα γουφερ...στο ειχα πει

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
σε γαμησαν τα γουφερ...στο ειχα πει
το ξερω αλλα και εγω δυο αγαπες εχω σε αυτη τη ζωη

τα βυζια και τα γουγερ

και αν δε τα γλεντισουμε τι θα καταλαβουμε τι θα καταντήσουμε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.194
Πόντοι
5.506
το ξερω αλλα και εγω δυο αγαπες εχω σε αυτη τη ζωη

τα βυζια και τα γουγερ

και αν δε τα γλεντισουμε τι θα καταλαβουμε τι θα καταντήσουμε
θα σε στηριξω γιατι εισαι τυπος....μπουμπουνατα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
θα σε στηριξω γιατι εισαι τυπος....μπουμπουνατα
μια ωραία πρωία θα τα μπουμπουνίσω τα γούφερ τόσο δυνατά που θα ξέρουν όλοι ότι θα τους κάνω skypecall από άλλη ήπειρο :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Αυτο που τους λεω σχετικα με τον αγοραιο ερωτα ειναι το εξης απλο. Οποιος δεν το εχει με τις γυναικες, απο το να βγαζει κακια και μισος επειδη τρωει απορριψεις συνεχεια, ειναι καλυτερα να πηγαινει στα εργαζομενα κοριτσια να γαμαει, να εχει ψυχικη υγεια και σιγα σιγα να προσπαθει για τη βελτιωση του ως αντρας ταυτοχρονα σε ολα τα επιπεδα, κυριως τα οικονομικα του. Να ανεβει επιπεδο, να δουλεψει πανω στον εαυτο του απο το να κλαψομουνιαζει και να βγαζει μισος για τις κοπελες που του ριχνουν τα ακυρα αλλα και για τους παιχτες που καταφεραν αυτα που δεν εχει καταφερει αυτος.

Το σεξ ειναι ψυχικη υγεια. Αν δεν το εχεις με τις γυναικες, σταματα να κραζεις και να βγαζεις μισος και πηγαινε στα εργαζομενα κοριτσια να γαμας και να ταυτοχρονα προσπαθησε να γινεις αντρας, στα παντα. Δουλεψε πανω στον εαυτο σου. Σταματα να εισαι τραγικομαλακας, πυρφορος, τρολ.

Το σεξ απο μονο του, σε γενικες γραμμες, δε μπορει να παρεχει ψυχικη υγεια αν δε συνοδευεται απο τα καταλληλα συναισθηματα. Τα συναισθηματα ειναι αυτα που επηρεαζουν τη ψυχικη υγεια, οχι το μεσα-εξω-εχυσες. Αυτο ειναι πιο πολυ ανακουφιση.

Το σκελος του σεξ που δεν επηρεαζεται απ'τα συναισθηματα ειναι αυτο της δερματικης επαφης η οποια απο μονη της εχει ευεργετικα αποτελεσματα για τη ψυχικη και σωματικη υγεια (και μπορει πχ να αναπαραχθει ασχετως σεξ - πχ με ενα μασαζ του 10ευρου): .

Το σεξ με εργαζομενες ομως ειναι ρισκο γιατι μπορει να κανει backfire αφου εχουν και αυτες 1002 ψυχολογικα συν οτι δεν εχουν ολες την ιδια δυνατοτητα/ορεξη/διαθεση να υποκρινονται ολη μερα. Οχι μονο δεν αποτελει εγγυηση οτι θα παρεις τα καταλληλα συναισθηματα αλλα ειναι αρκετα πιθανο να παρεις και αρνητικα συναισθηματα που -αν καποιος εχει προβλημα- θα του επιβαρυνουν τη ψυχικη του υγεια ενω αν καποιος δεν εχει προβλημα απλα θα του χαλασουν πολυ τη διαθεση και τη μερα. Η απορριψη ειναι υπουλο συναισθημα και αυτη πολλαπλασιαζει τα αλλα αρνητικα συναισθηματα και σκεψεις του ατομου.

Η ψυχικη υγεια ειναι ενα πολυπλευρο πραγμα το οποιο στη ριζα του εχει να κανει αφενος με αυτογνωσια και αφετερου με ουσιαστικες σχεσεις μεταξυ ανθρωπων, ειτε μιλαμε για οικογενεια, ειτε για φιλους, ειτε για συντροφους οπου η αγαπη κυλαει αμφιδρομα (και δινεις και παιρνεις - και η χαρα ειναι και στα δυο σκελη). Και πανω σ'αυτα εχεις τα bonus boosters, οπως το να κανεις πραγματα που αγαπας, να μη ρουτινιαζεις, ενα αγγιγμα, μια σωστη σεξουαλικη επαφη με την αντιστοιχη ανθρωπινη διασταση που δεν παρεχεται ευκολα στον πληρωμενο ερωτα, κτλ.

Γενικα στη δυση το θεμα της ψυχικης υγειας ειναι αρκετα προβληματικο εξ'αιτιας του γεγονοτος οτι η δυση εχει εξαλειψει σε μεγαλο βαθμο τα βιοποριστικα προβληματα. Κατα συνεπεια οι ανθρωποι προσπαθουν να βρουν το κατι παραπερα, το νοημα της ζωης, την ευτυχια, κτλ. Αυτοι που ειναι σε χωρες που φυτοζωουν δεν εχουν τετοια "προβληματα" γιατι ειναι επικεντρωμενοι στον αγωνα της επιβιωσης. Δεν εχουν χρονο να σκεφτουν για πιο υψηλα πραγματα αφου αν δε κανουν αυτο που πρεπει σε λιγο θα γουργουριζει το στομαχι τους.

Οι sadman ειναι απλα εκφανσεις του παραπανω φαινομενου της δυσης. Ανθρωποι που δεν απειλουνται με αμεση εξαφανιση απο πεινα και που προσπαθουν να καλυτερεψουν τη ζωη τους σε αυτα που δεν αφορουν την αμεση επιβιωση. Κοιτανε αλλους και λενε αχ να χα και γω αυτο που εχει καποιος αλλος, πχ τη ταδε γκομενα, μια σχεση σαν αυτη, κτλ κτλ.

Ομως οσο πιο πολλα εχεις, τοσο πιο πολυ αντιλαμβανεσαι οτι η ψυχικη υγεια πρεπει να ερθει εν μερει μεσα απ'την αυταρκεια γιατι δεν ειναι αποκλειστικα αυτα που εχεις που θα σε κανουν ευτυχισμενο αλλα η δικη σου αντιμετωπιση προς τη ζωη. Ενας που εχει λεφτα, εχει προσβαση σε απειρα μουνια, κτλ κτλ, αν δεν ειναι καλα φιλοσοφημενος οδευει προς αυτοκτονια. Το συστημα του πουλησε την ιδεα οτι η ευτυχια ειναι στα λεφτα, στα μουνια, κτλ κτλ, αλλα αυτος που τα εχει ξερει οτι δεν ειναι τιποτα αυτα. Οι αλλοι δε το ξερουν που δεν εχουν ουτε τα λεφτα ουτα τα μουνια και ΕΛΠΙΖΟΥΝ οτι μια μερα που θα τα χουν θα γινουν ευτυχισμενοι. Ομως δε μπορουν απο μονα τους να σου παρεχουν κατι. Η συνεχεια ειναι γνωστη... καταχρησεις, αυτοκτονιες, κτλ σε πολλους που θα λεγαμε οτι "τα ειχαν ολα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom