Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.228
Πόντοι
2.606
;)
αυτη την εντυπωση εχω
νομιζω πως κανει σποραδικα ραντεβου επι πληρωμη
ισως να κανω λαθος,αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη
Κάνει σποραδικά ραντεβού απλά δεν καταλήγουν ποτέ σε γαμησι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936
χαχαχα χαχαχα Κλαίω μσλακα εσύ είσαι μεγάλο νούμερο
τύπε έχω δει τον Σαββίδη προς τα τέλη καλοκαιριού στο Μoorings παρέα με δύο μελαγχρινές μ@υνάρες που μου κόπηκε η μιλιά. Χώρια το αυτοκίνητο που έσκασε μύτη..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006
αυτη την εντυπωση εχω
νομιζω πως κανει σποραδικα ραντεβου επι πληρωμη
ισως να κανω λαθος,αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη

Τυπε η ερι έχει να γαμηθει τόσο καιρό, που πιο εύκολα θα ανοίξει η γραμμή 4 του μετρό πάρα η τρύπα της..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τυπε η ερι έχει να γαμηθει τόσο καιρό, που πιο εύκολα θα ανοίξει η γραμμή 4 του μετρό πάρα η τρύπα της..
η δήλωση σου έχει βαρυνουσα σημασία. Αυτά από τον πουστογερο που σε έχωνε για να μπεις στη σόου μπιζ τα έμαθες;  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τύπε έχω δει τον Σαββίδη προς τα τέλη καλοκαιριού στο Μoorings παρέα με δύο μελαγχρινές μ@υνάρες που μου κόπηκε η μιλιά. Χώρια το αυτοκίνητο που έσκασε μύτη..
τυπε στα μεγάλα τριχωτά αρχιδια του θείου του γάτου μου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.228
Πόντοι
2.606
:grin:
Γατος...καταλαβα. Τωρα εξηγειται γιατι πονας τοσο.

Να υποθεσω οτι εισαι ανω των 50 και εχεις δει να περνανε πολλα τρενα απο μπροστα σου τα οποια και τα εχασες ολα.

Αραξε με το γατο σου, ολα καλα. Δεν σε λαμβανω πλεον στα σοβαρα, πονεμενος ανθρωπος εισαι, στιμμενος απο τη ζωη και τις περιστασεις που απετυχες με αριστοτεχνικα δραματικο τροπο. Σου επιτρεπω, ξεσπασε μαζι με τα υπολοιπα τα καψουλια, κανε και εσυ το μπαμ σου μεσα εδω να νιωσεις καλυτερα.

Αλλωστε, που αλλου θα μπορουσες να βρεις ανταποκριση σε αυτα που λες με το τροπο που τα λες. Καημενο, συνεχισε και προσεχε μη ταραζεσαι και πολυ. Δεν κανει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.228
Πόντοι
2.606
:2funny:
Ελα φιλε, βαζω 100.000 ζεστα τωρα σε επιταγη που θα πληρωθεις αυριο πρωι αν χασω. Αν ειναι μουφα η επιταγη, ανεβασε φωτο και κανε με ρεζιλι σε ολο το σαιτ.

Εσυ τα εχεις για να παιξεις το στοιχημα μαζι μου; Παμε αυριο πρωι σε τραπεζα να δωσουμε μεσα εκει ραντεβου να στα φερω τα 5 μουνια; Να στο δειξουν απο κοντα; Τα εχεις; Παιζεις ή εισαι μονο μπλαμπλας;
το πρώτο ραντεβού θανάτου σε γκισέ τράπεζας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.228
Πόντοι
2.606
:grin:
έλα πες μας για τις εποχές που ήσουν μπρουκλης και εσύ όπως ο Σαββίδης. Να γελάσουμε αφού έφυγαν τα άλλα νούμερα
Μπορω να καταλάβω στο δευτερόλεπτο ποιος σου παιζει την χορδή που σε πονάει και ξέρεις ποια είναι αυτή

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Για να φανταστειτε μετα απο μια ακομα κουραστικη μερα ( βεβαια ειχα μπει και για λιγο το μεσημερακι ενα τσακ ομως , δεν μου εφτασε η δοση ευθυμιας ) ειχα αφησει τον επικο ρου του διαβασματος κοντα στην σελιδα 8 χιλιαρικα 21 και μπαινω σημερα και βλεπω πηγαμε 30 φευγα...... ΩΩΩΩΩΧ λεω ..... ωωωωωχχχχ..... μπαινω με ανυπομονησια να δω ποιο απο τα θρυλικα μου παλικαρια εχει αναλαβει δραση ..... φυσικα σκρολαροντας, μολις αντικρισα το Christos Sav.... ε λεω νταξει ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ..... δεν ΜΠΟΡΕΙ να λειπει ο ΕΝΑΣ  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ , Ο INFLUENCER .... Μετα ειδα οτι ,ειδικα σημερα, πολλλοι μεγαλοι και σπουδαιοι μπηκαν στην συζητηση .....Ο τρελακιας !!!  της καρδιας μας φυσικα σταθερη αξια , νταξει για τον ανθρωπο της καρδιας μας  Λυπηρο ΘΡΥΛΟ ( πλεον και  απλα κοινο θνητο ανδρα ) μη σας πω οτι πλεον εγω προσωπικα θα τον λεω ΛΥΠΗΡΗ ΙΔΕΑ γιατι ειναι ΙΔΕΑ πχια, φυσικα ο μεγασ σκιστης δικαστικων αιθουσων  και αλλοι οπως μητσος12τρεις και παρτα τα τετοια μου, εδωσαν το παρον ( βεβαια εδω ειχαμε και παρεμβαση απο μια απο τις υποτιθεμενες γυναικες του σαιτ εν ονοματι Εριναλ που επιτεθηκε στον Ινφλουενσερ της καρδιας μας ( μεγα λαθος ) .....ακομα διαβαζω ...... Ποσο ευχαριστοι για την ψυχικη τονωση ενος ανθρωπου ειστε ρε μπαγασηδες .......

Παρεμπιπτοντως μεγαλε ΙνΦΛΟΥΕΝσερ της καρδιας μας.....  ειδα σε ενα απο τα λιβαδια σου ( εγω ΛΙΒΑΔΙΑ θα τα λεω πχια οχι απλα σεντονια , ετσι για να μαθετε σαταναδες )..... σε ενα, λοιπον, απο τα αχανη λιβαδια σου ειδα να γραφεις το στιμμενο με Ι ....ντροπη γιατι εσυ εισαι και ινφλουενσερ και τετοια ορθογραφικα δεν επιτρεπονται απο ενα σκιστη της γατας.... εναν εκτροπεα της αληθειας..... GO GET THEM TIGER ....... they will always envy you , cause they will not know what the taste of good pussy is ...... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom