barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.430
- Πόντοι
- 5.506
χαδοδικη πρέπει να αρχίσεις να προωθείς μασαζοκαλσον
Και νανογιλέκα μήπως;
χαδοδικη πρέπει να αρχίσεις να προωθείς μασαζοκαλσον
κλειστού τύπου ;χαδοδικη πρέπει να αρχίσεις να προωθείς μασαζοκαλσον
Κάνει σποραδικά ραντεβού απλά δεν καταλήγουν ποτέ σε γαμησιαυτη την εντυπωση εχω
νομιζω πως κανει σποραδικα ραντεβου επι πληρωμη
ισως να κανω λαθος,αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη
τύπε έχω δει τον Σαββίδη προς τα τέλη καλοκαιριού στο Μoorings παρέα με δύο μελαγχρινές μ@υνάρες που μου κόπηκε η μιλιά. Χώρια το αυτοκίνητο που έσκασε μύτη..χαχαχα χαχαχα Κλαίω μσλακα εσύ είσαι μεγάλο νούμερο
αυτη την εντυπωση εχω
νομιζω πως κανει σποραδικα ραντεβου επι πληρωμη
ισως να κανω λαθος,αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη
μου ζητάνε φιλιά στο πρώτο ραντεβού και εμείς του κλειστού τύπου με γάτο αυτά δεν τα ανεχόμαστε;)Κάνει σποραδικά ραντεβού απλά δεν καταλήγουν ποτέ σε γαμησι
η δήλωση σου έχει βαρυνουσα σημασία. Αυτά από τον πουστογερο που σε έχωνε για να μπεις στη σόου μπιζ τα έμαθες;Τυπε η ερι έχει να γαμηθει τόσο καιρό, που πιο εύκολα θα ανοίξει η γραμμή 4 του μετρό πάρα η τρύπα της..
μου ζητάνε φιλιά στο πρώτο ραντεβού και εμείς του κλειστού τύπου με γάτο αυτά δεν τα ανεχόμαστε
Φιλί ακάπωτο ζητάνε;
τυπε στα μεγάλα τριχωτά αρχιδια του θείου του γάτου μουτύπε έχω δει τον Σαββίδη προς τα τέλη καλοκαιριού στο Μoorings παρέα με δύο μελαγχρινές μ@υνάρες που μου κόπηκε η μιλιά. Χώρια το αυτοκίνητο που έσκασε μύτη..
who caresτου θείου του γάτου μου
Γατος...καταλαβα. Τωρα εξηγειται γιατι πονας τοσο.
Να υποθεσω οτι εισαι ανω των 50 και εχεις δει να περνανε πολλα τρενα απο μπροστα σου τα οποια και τα εχασες ολα.
Αραξε με το γατο σου, ολα καλα. Δεν σε λαμβανω πλεον στα σοβαρα, πονεμενος ανθρωπος εισαι, στιμμενος απο τη ζωη και τις περιστασεις που απετυχες με αριστοτεχνικα δραματικο τροπο. Σου επιτρεπω, ξεσπασε μαζι με τα υπολοιπα τα καψουλια, κανε και εσυ το μπαμ σου μεσα εδω να νιωσεις καλυτερα.
Αλλωστε, που αλλου θα μπορουσες να βρεις ανταποκριση σε αυτα που λες με το τροπο που τα λες. Καημενο, συνεχισε και προσεχε μη ταραζεσαι και πολυ. Δεν κανει.
όλοι οι αλκοολικοί έχουν τις ίδιες απόψεις βλέπω
Στο χω πει ποσο σε λατρευω εσενα ρε online ΛυκουρεζαρεΑναμενουμε με αγωνια τοποθετηση Σαββιδη για το απαξιωτικο σχολιο της Ερης
Το εχουμε πελωρια αναγκη
το πρώτο ραντεβού θανάτου σε γκισέ τράπεζαςΕλα φιλε, βαζω 100.000 ζεστα τωρα σε επιταγη που θα πληρωθεις αυριο πρωι αν χασω. Αν ειναι μουφα η επιταγη, ανεβασε φωτο και κανε με ρεζιλι σε ολο το σαιτ.
Εσυ τα εχεις για να παιξεις το στοιχημα μαζι μου; Παμε αυριο πρωι σε τραπεζα να δωσουμε μεσα εκει ραντεβου να στα φερω τα 5 μουνια; Να στο δειξουν απο κοντα; Τα εχεις; Παιζεις ή εισαι μονο μπλαμπλας;
Εσύ θα πληρωθείς με επιταγή εμού του αιδοίουκλειστού τύπου ;
έλα πες μας για τις εποχές που ήσουν μπρουκλης και εσύ όπως ο Σαββίδης. Να γελάσουμε αφού έφυγαν τα άλλα νούμεραΕσύ θα πληρωθείς με επιταγή εμού του αιδοίου
Μαλακα νόμιζα ότι τα έγραψα εγώ και έψαχνα να δω το άβαταρ μουόλοι οι αλκοολικοί έχουν τις ίδιες απόψεις βλέπω
Μπορω να καταλάβω στο δευτερόλεπτο ποιος σου παιζει την χορδή που σε πονάει και ξέρεις ποια είναι αυτήέλα πες μας για τις εποχές που ήσουν μπρουκλης και εσύ όπως ο Σαββίδης. Να γελάσουμε αφού έφυγαν τα άλλα νούμερα