erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κοίτα ο Σαββίδης βέβαια παίζει να κουμπώνει και κόκα.Μαλακα νόμιζα ότι τα έγραψα εγώ και έψαχνα να δω το άβαταρ μου
κοίτα ο Σαββίδης βέβαια παίζει να κουμπώνει και κόκα.Μαλακα νόμιζα ότι τα έγραψα εγώ και έψαχνα να δω το άβαταρ μου
που διαφωνεις ρε κυρα ευτερπω στο οτι δεν χρειαζεται να βγω δευτερο ραντεβου με καποια που στο πρωτο τραβηχτικε οταν εκανα κινηση να την φιλησω;
Και σε τι βοηθάει αυτό στη συζήτηση;κοίτα ο Σαββίδης βέβαια παίζει να κουμπώνει και κόκα.
That is my boy
αλλιως θα σε ειχα παρει ηδη στο ψιλο οπως κανω με τον λακη συνηθως ..
Ρε μαλακα Χρισταρα... φτανει ρε μαλακα ... ημαρτον ρε μαλακα ..... αληθεια guys ειχα κανει και κοιλιακους προ ολιγου και παλι με πονεσαν ........Με εσενα μιλαω, οχι με την Ερη. Διακρινεις απο τα γραφομενα μου οτι εχω νευριασει;
Μαλλον αυτοι που ανευ λογου και αφορμης βριζουν και ειρωνευονται εχουν χασει τον ελεγχο Αλεξ, οχι εγω.
Ασε τα δικηγοριστικα κολπα, μην οδηγεις αλλου τη κουβεντα με πραγματα που δεν ισχυουν. Γνωστη τακτικη αλλα δεν μας χρειαζεται πιστευω.
Αν διαφωνεις σε κατι, σε θελω να διαφωνεις με επιχειρηματα, τουλαχιστον απο εσενα που εισαι σοβαρος ανθρωπος το περιμενω κατι τετοιο.
Απο τους αλλους...βλεπεις και μονος σου το τι παθαινουν οταν γραφω...πανικος που τους οδηγει στη κακια και το μισος. Τοσο πολυ εχω δικιο, τοσο τσουζει η αληθεια που γραφω.
Οταν σου κανουν επιθεσεις απο το πουθενα τυποι που δεν εχεις ενοχλησει ποτε, τοτε καταλαβαινεις το ποσο δικιο εχεις.
Πανικος που οδηγει στη κακια και το ανοθευτο μισος.
εσύ και όλα τα αξιότιμα μέλη του σαη. Και τα κουμπιά μου και τα γαμησια μου και την κατάσταση μου και τις γάτες.Μπορω να καταλάβω στο δευτερόλεπτο ποιος σου παιζει την χορδή που σε πονάει και ξέρεις ποια είναι αυτή
ωπα. Τώρα μπήκε ο μοναδικός μου έρωτας και σας έσβησε όλους.Μπάζο , μη με πιάνεις στο πακοχυμένο στόμα σου.
Με ευχαριστεί που με μισείς, όλα τα μπάζα με μισούν , έτσι είναι η ζωή (δυστυχώς για σένα, ευτυχώς για το ... είδος).
Το ξέρεις ότι τύποι σαν κι εμένα στον αληθινό κόσμο , όταν πας να περάσεις από δίπλα τους, περνάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο ,
πριν τους πλησιάσεις στα 30 μέτρα.
Ακόμη και σε δρόμους όπως η ... συγγρού ή η κηφισίας !!!!!
ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ;;;
ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ !!!!!
Το βιβλίο που διαβάζεις το χω γράψει εγώ έχει γυρισμένα χιλιόμετρα το κοντέρεσύ και όλα τα αξιότιμα μέλη του σαη. Και τα κουμπιά μου και τα γαμησια μου και την κατάσταση μου και τις γάτες.
και σενα σε λατρευω ρε τρελακιαΟ Καπαμαρου πίπες;Ο άνθρωπος που ποτε δεν μιλα άσχημα για άντρες και γυναίκες;Ο ανθρωπος που δέχεται και γνώμες άλλων;Ο άνθρωπος που ποτε δεν προσβάλει και ποτέ δεν το παίζει ξερόλας;Ο influencer της καρδιας μας;
Τς τς τς
παρτο αλλιώς γιατί έχεις βρειΤο βιβλίο που διαβάζεις το χω γράψει εγώ έχει γυρισμένα χιλιόμετρα το κοντέρ
Aυτό το πόστ το κατάλαβε κανείς; Απορία το ΄χω από τότε που το πρωτοδιάβασα.....Μιας και εβαλες τα ασματα, ακουγοντας το παρακατω ασμα, καταλαβε το εξης: Δεν ειναι αναγκαιο να κανεις απατεωνιες, να μην εχεις μπεσα και να πατησεις πανω σε αλλους για να βγαλεις λεφτα. Επειδη δεν τα καταφερες εσυ δεν σημαινει οτι οποιος αλλος τα καταφερε ειναι αλητης-απατεωνας-γαμιολης και εγκληματιας. Πιες και κανα ποτηρακι στην υγεια του τραγουδιστη και παμε παρακατω, μην βγαζεις κακια για ανθρωπους που δεν γνωριζεις.
ωπα. Τώρα μπήκε ο μοναδικός μου έρωτας και σας έσβησε όλους.
είναι απόσταγμα βαθιάς γνώσης που να το καταλάβεις ρε φίλεAυτό το πόστ το κατάλαβε κανείς; Απορία το ΄χω από τότε που το πρωτοδιάβασα.....
Ελπίζω να μην είναι η δική σου "ακάλυπτη" γιατί δεν επιθυμώ να την δωπαρτο αλλιώς γιατί έχεις βρει
Και αν θες να τις μετρήσουμε φέρε αύριο τις επιταγές σου να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη
Ελα καημενο μου, κανε και εσυ το δικο σου μπαμ, ελα καλο μου καψουλακι. Ξεσπαθωσε και εσυ μεσα εδω, ξεσπα το θυμο που μαζευεις καθημερινα απο τη μιζερη ζωη που κανεις και που σε γεμιζει απωθημενα.
Παμε δυνατα, μη κανεις κενα.
Aυτό το πόστ το κατάλαβε κανείς; Απορία το ΄χω από τότε που το πρωτοδιάβασα.....
τι θα γίνει με τα ρεμπέτικα σήμερα ρε Λάκη μας γαμησατε.δεν είμαι ψαράς Λάκη κλειστού τύπου είμαι. Να τα λέμε με το όνομα τους και μην μου μιλάς εμένα μαγκικα γιατί μου χαλάς το όνειρο και σε είχα για αλήτη της αριστοκρατίαςΊσα μωρή χαμούρα.
Κάνεις την καμπόση στα φόρουμ , έξω όταν πλησιάζεις μόρτες, κλείνουν τη μύτη τους,
γιατί τους πιάνει η ψαρίλα από τα 10 μέτρα.
σε παίζω στη ρουλέτα και με χάνειςΕλπίζω να μην είναι η δική σου "ακάλυπτη" γιατί δεν επιθυμώ να την δω
τι θα γίνει με τα ρεμπέτικα σήμερα ρε Λάκη μας γαμησατε.δεν είμαι ψαράς Λάκη κλειστού τύπου είμαι. Να τα λέμε με το όνομα τους και μην μου μιλάς εμένα μαγκικα γιατί μου χαλάς το όνειρο και σε είχα για αλήτη της αριστοκρατίας