Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
που διαφωνεις ρε κυρα ευτερπω στο οτι δεν χρειαζεται να βγω δευτερο ραντεβου με καποια που στο πρωτο τραβηχτικε οταν εκανα κινηση να την φιλησω;

Είσαι η εξαίρεση.
Αν ήσουν ο κανόνας, δεν θα είχαν γίνει τόσο μαλακισμένες οι γυναίκες και δεν θα το έπαιζαν γκομενάρες τα μπάζα.

Αλλά όταν μία σκρόφα ,  λέει σε έναν μαλάκα, αρχίδι :
ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΡΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

και αυτός την κουβαλάει με το αμάξι του, την βγάζει έξω ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ,
φταίει η σκρόφα ή ο μαλάκας ;;;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αλλιως θα σε ειχα παρει ηδη στο ψιλο οπως κανω με τον λακη συνηθως ..

Μπάζο , μη με πιάνεις στο πακοχυμένο στόμα σου.
Με ευχαριστεί που με μισείς, όλα τα μπάζα με μισούν , έτσι είναι η ζωή (δυστυχώς για σένα, ευτυχώς για το ... είδος).

Το ξέρεις ότι τύποι σαν κι εμένα στον αληθινό κόσμο , όταν πας να περάσεις από δίπλα τους, περνάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο ,
πριν τους πλησιάσεις στα 30 μέτρα.

Ακόμη και σε δρόμους όπως η ... συγγρού ή η κηφισίας !!!!!

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ;;;

ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ !!!!!

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Με εσενα μιλαω, οχι με την Ερη. Διακρινεις απο τα γραφομενα μου οτι εχω νευριασει;

Μαλλον αυτοι που ανευ λογου και αφορμης βριζουν και ειρωνευονται εχουν χασει τον ελεγχο Αλεξ, οχι εγω.

Ασε τα δικηγοριστικα κολπα, μην οδηγεις αλλου τη κουβεντα με πραγματα που δεν ισχυουν. Γνωστη τακτικη αλλα δεν μας χρειαζεται πιστευω.

Αν διαφωνεις σε κατι, σε θελω να διαφωνεις με επιχειρηματα, τουλαχιστον απο εσενα που εισαι σοβαρος ανθρωπος το περιμενω κατι τετοιο.

Απο τους αλλους...βλεπεις και μονος σου το τι παθαινουν οταν γραφω...πανικος που τους οδηγει στη κακια και το μισος. Τοσο πολυ εχω δικιο, τοσο τσουζει η αληθεια που γραφω.

Οταν σου κανουν επιθεσεις απο το πουθενα τυποι που δεν εχεις ενοχλησει ποτε, τοτε καταλαβαινεις το ποσο δικιο εχεις.

Πανικος που οδηγει στη κακια και το ανοθευτο μισος.
:happy: :happy: :happy: :happy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρε μαλακα Χρισταρα... φτανει ρε μαλακα ... ημαρτον ρε μαλακα .....  :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: αληθεια guys ειχα κανει και κοιλιακους προ ολιγου και παλι με πονεσαν ........

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:grin:Μπορω να καταλάβω στο δευτερόλεπτο ποιος σου παιζει την χορδή που σε πονάει και ξέρεις ποια είναι αυτή
εσύ και όλα τα αξιότιμα μέλη του σαη. Και τα κουμπιά μου και τα γαμησια μου και την κατάσταση μου και τις γάτες.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπάζο , μη με πιάνεις στο πακοχυμένο στόμα σου.
Με ευχαριστεί που με μισείς, όλα τα μπάζα με μισούν , έτσι είναι η ζωή (δυστυχώς για σένα, ευτυχώς για το ... είδος).

Το ξέρεις ότι τύποι σαν κι εμένα στον αληθινό κόσμο , όταν πας να περάσεις από δίπλα τους, περνάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο ,
πριν τους πλησιάσεις στα 30 μέτρα.

Ακόμη και σε δρόμους όπως η ... συγγρού ή η κηφισίας !!!!!

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ;;;

ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ !!!!!
ωπα. Τώρα μπήκε ο μοναδικός μου έρωτας και σας έσβησε όλους.  :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.242
Πόντοι
2.606
εσύ και όλα τα αξιότιμα μέλη του σαη. Και τα κουμπιά μου και τα γαμησια μου και την κατάσταση μου και τις γάτες.  :grin:
Το βιβλίο που διαβάζεις το χω γράψει εγώ έχει γυρισμένα χιλιόμετρα το κοντέρ

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ο Καπαμαρου πίπες;Ο άνθρωπος που ποτε δεν μιλα άσχημα για άντρες και γυναίκες;Ο ανθρωπος που δέχεται και γνώμες άλλων;Ο άνθρωπος που ποτε δεν προσβάλει και ποτέ δεν το παίζει ξερόλας;Ο influencer της καρδιας μας;
Τς τς τς
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :happy: :happy: :happy: και σενα σε λατρευω ρε τρελακια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το βιβλίο που διαβάζεις το χω γράψει εγώ έχει γυρισμένα χιλιόμετρα το κοντέρ
παρτο αλλιώς γιατί έχεις βρει  :grin:
Και αν θες να τις μετρήσουμε φέρε αύριο τις επιταγές σου να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μιας και εβαλες τα ασματα, ακουγοντας το παρακατω ασμα, καταλαβε το εξης: Δεν ειναι αναγκαιο να κανεις απατεωνιες, να μην εχεις μπεσα και να πατησεις πανω σε αλλους για να βγαλεις λεφτα. Επειδη δεν τα καταφερες εσυ δεν σημαινει οτι οποιος αλλος τα καταφερε ειναι αλητης-απατεωνας-γαμιολης και εγκληματιας. Πιες και κανα ποτηρακι στην υγεια του τραγουδιστη και παμε παρακατω, μην βγαζεις κακια για ανθρωπους που δεν γνωριζεις.

Aυτό το πόστ το κατάλαβε κανείς; Απορία το ΄χω από τότε που το πρωτοδιάβασα.....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ωπα. Τώρα μπήκε ο μοναδικός μου έρωτας και σας έσβησε όλους.  :tooth:

Ίσα μωρή χαμούρα.

Κάνεις την καμπόση στα φόρουμ , έξω όταν πλησιάζεις μόρτες, κλείνουν τη μύτη τους,
γιατί τους πιάνει η ψαρίλα από τα 10 μέτρα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.242
Πόντοι
2.606
παρτο αλλιώς γιατί έχεις βρει  :grin:
Και αν θες να τις μετρήσουμε φέρε αύριο τις επιταγές σου να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη
Ελπίζω να μην είναι η δική σου "ακάλυπτη" γιατί δεν επιθυμώ να την δω  :grin:

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ελα καημενο μου, κανε και εσυ το δικο σου μπαμ, ελα καλο μου καψουλακι. Ξεσπαθωσε και εσυ μεσα εδω, ξεσπα το θυμο που μαζευεις καθημερινα απο τη μιζερη ζωη που κανεις και που σε γεμιζει απωθημενα.

Παμε δυνατα, μη κανεις κενα.

Χρησταρα σβηνωωωωωωωωωωωωωωω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .... Χρησταρα εχεις γραψει ιστορια μεγαλυτερη και απο του Σαντ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,.,.......... Χρηστο .!!!! γιατι ρε συ Χρηστο >???!!?!?!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ίσα μωρή χαμούρα.

Κάνεις την καμπόση στα φόρουμ , έξω όταν πλησιάζεις μόρτες, κλείνουν τη μύτη τους,
γιατί τους πιάνει η ψαρίλα από τα 10 μέτρα.

τι θα γίνει με τα ρεμπέτικα σήμερα ρε Λάκη μας γαμησατε.δεν είμαι ψαράς Λάκη κλειστού τύπου είμαι. Να τα λέμε με το όνομα τους και μην μου μιλάς εμένα μαγκικα γιατί μου χαλάς το όνειρο και σε είχα για αλήτη της αριστοκρατίας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τι θα γίνει με τα ρεμπέτικα σήμερα ρε Λάκη μας γαμησατε.δεν είμαι ψαράς Λάκη κλειστού τύπου είμαι. Να τα λέμε με το όνομα τους και μην μου μιλάς εμένα μαγκικα γιατί μου χαλάς το όνειρο και σε είχα για αλήτη της αριστοκρατίας

Ψαρίλα, μυρίζουν τα βρωμόμουνα ....

Το που είδες το ρεμπέτικο τώρα ... έχει να κάνει με τις αλλιώσεις που έχει υποστεί ο εγκέφαλός σου από την THC ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom