Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι έλληνες δεν αλλοιώθηκαν γενετικά , επί τουρκοκρατίας, για τον εξής απλό λόγο.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΡΠΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ.
Φυσικά έκαναν παιδιά μαζί τους, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ , ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.
Αλλά γενετικά, ήταν κατά 50% έλληνες.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΙΩΝΟΝΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι έλληνες απλώς μειώνονταν , γιατί έχαναν μόνιμα μεγάλο αριθμό ελληνίδων.

Γι'αυτό βλέπουμε σε σκίτσα των τούρκων του 15ου αιώνα,  να απεικονίζουν τους εαυτούς τους , σαν μογγόλους.ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ.
Τώρα κατά 99% είναι απόγονοι ελλήνων .

Εννοείται ότι οι έλληνες ως υπόδουλοι , ουδέποτε άρπαζαν τουρκάλες για να κάνουν παιδιά μαζί τους.
Είναι ακόμη γνωστό , ότι ελληνίδα, αν σπανίως έμενε εντός ελληνικής κοινότητας έγκυος από τούρκο .... σφαζόταν .
ετσι ακριβως.
τωρα υπαρχει αντιρατσισμος.
τοτε αμα η αδερφη σου πηγαινε με τον εχθρο την σφαζανε.
ο μεγαλεξανδρος παντρεψε χιλιαδες στρατιωτες του με κατακτημενες ως κορυφαιος αντιρατσιτης, ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΛΛΑΔΑ???
ΣΤΟΥΣ 5.000.000 ΕΛΛΗΝΕς ΑΝΤΕ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ 5.000 απο την ανατολη (ολοι κι ολοι οι μακεδονες του που πηραν μερος στην εκστρατεια ηταν 20.000)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι Τούρκοι εισβολείς δεν ήταν ούτε 20% του πληθυσμού της Μικράς Ασίας.Οι παλαιοί κάτοικοι έμειναν που φυσικά δεν ήταν ούτε αυτοί Ελληνες δηλαδή απόγονοι αρχαίων Ελλήνων αλλά απόγονοι Χετταίων,Λυδών κτλ.
Οι Ελληνες έμεναν μόνο σε παραλιακές πόλεις γιατί είχαν 5 φορές καλύτερο βιοτικό επίπεδο από τους λαούς που έμεναν ενδοχώρα αφού οι θαλάσσιες μεταφορές ήταν 3-5 φορές φτηνότερες από τις χερσαίες.
ετσι ακριβως φιλε,
η τεως γυναικα μου που ηταν απο την αργυρουπολη του ποντου της το ελεγα, κανενας ελληνας απο τα πλουσια παραλια τραπεζουντας,κερασουντας,σαμψουντας δεν ειχε λογο να μεταναστευσει στα βουνα.
ασιατισα, μικρασιατισσα της ενδοχωρας, περισσοτερο ελληνικο αιμα ειχε απο την εξαπλωση των φρυγων απο την σημερινη δυτικη μακεδονια, παρα απο τους ιωνες αποικους των παραλιων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι είναι.Ολα τα παράλια Ελλάδας,Πόντου,σημερινής Τουρκίας ακόμα και Ιταλίας,Γαλλίας,Αιγύπτου,Λιβύης,Συρίας,Ουκρανίας,Ρωσίας κατοικούνταν από Ελληνες.Γιατί ήταν οι πλέον προνομιακές πλούσιες περιοχές.Σιγά μην έτρεχε ο Ελληνας στα όρη και τα κατσάβραχα.
Κωνσταντινούπολη μέχρι το 1204 και την άλωση από τους κλεφταράδες Σταυροφόρους,φυλασσόταν το 80% του παγκόσμιου χρυσού.Είχαμε διαφθείρει όλη την Ευρώπη με τα λαδώματα,το Λονδίνο την ίδια εποχή είχε 20000 κατοίκους και το παλάτι διέθετε σταύλους με γουρούνια.
Οι Σουηδοί και Βίκινγκς πολεμιστές έρχονταν τότε να προσκυνήσουν Ελληνα βασιλέα και να κονομήσουν,το θεωρούσαν υπέρτατη τιμή και τους έγραφε η σκανδιναυική μυθολογία.Μιλάμε για βαριά παράδοση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να παραθέσεις ΠΗΓΕΣ για τις
εισβολές και μετακινήσεις πληθυσμών.

Ο Φαλμεράϋερ είχε την ακραία άποψη
ότι ...δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους έλληνες
και μάλιστα ήταν η διατριβή του αυτό.
Καταρρίφτηκε σαν εσφαλμένη,
αλλά από την άλλη μεριά το 5% επιμειξιών
φαίνεται να είναι πολύ λίγο.
για χιλιοστη φορα.
οι πηγες ειναι οι φωτογραφιες που παραθεσες μονος σου και τα τεστ dna σαν του τριανταφυλλιδη και αλλων.

μια χαρα το 5%.

δεν μπερδευω τους ελληνες με τουρκους, βουλγαρους, αλβανους, σταυροφορους, αραβες, ουτε τα αρχαια αγαλματα μοιαζουν με αυτες τις φαρες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΩΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ειναι στρογγυλοπροσωποι οπως ειμαστε εμεις και οι ιταλοι.

στην ισπανια με περασαν για ντοπιο, στην ελβετια για ιταλο, δεν με εκανε κανεις για αλβανο ή τουρκο ή σλαβο ή βουλγαρο.

και το ξαναλεω μακαρι να ηταν 70% σλαβες οι θεσσαλονικιες θα ειχε χορτασει το ματι μας, σαν τις αθηναιες και τις κυπριες ειναι (που στην κυπρο δεν εγινε ουδεποτε προσμιξη με αλβανους ή σλαβους ή βουλγαρους)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια  φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms  μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να  μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ..... :thefinge:

Πόσος καιρός μεσολάβησε από το sms ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ , μέχρι που βρήκατε ; Αν ήταν πάνω από 24 ώρες, δικαιολογείται απόλυτα.
Στην ελλάδα ζούμε, το μουνί είναι overpriced.

Μαλάκα 40ρη , ελεύθερο , που μπλέκει με ναυάγιο 45άρα ζωντοχήρα με κόρη γυμνασίου , άφραγκη, χωρίς σπίτι , ισοβίως άνεργη και άεργη , αυτόν πως τον κόβετε ;;;;;;;;;;;;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Εχεις γαμησεισπαμαρει ολα τα νηματα!
υγ.
καλητερα μεινε αορατη!
Τυπε από εσένα τέτοιο ορθογραφικό δεν το περίμενα. Για τιμωρία θα γράψεις την λέξη με την σωστή ορθογραφία, 10 φορές.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Πόσος καιρός μεσολάβησε από το sms ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ , μέχρι που βρήκατε ; Αν ήταν πάνω από 24 ώρες, δικαιολογείται απόλυτα.
Στην ελλάδα ζούμε, το μουνί είναι overpriced.

Μαλάκα 40ρη , ελεύθερο , που μπλέκει με ναυάγιο 45άρα ζωντοχήρα με κόρη γυμνασίου , άφραγκη, χωρίς σπίτι , ισοβίως άνεργη και άεργη , αυτόν πως τον κόβετε ;;;;;;;;;;;;
Τυπε έγραψες ιστορία και πέτυχες απίστευτο ρεκόρ στο μπου !
Έκανες παράθεση σε μήνυμα 11 ετών και σε μέλος που συνδέθηκε τελευταία φορά 10 χρόνια πριν!

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Τύποι θέλω τα φώτα σας, είναι μια κοπελίτσα στην δουλεία που είμαι, σχετικά καινούργια με την οποία το τελεύταιο διάστημα μιλάμε αρκετά συχνά εντός δουλειάς πάντα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή κάτι το διάστημα αυτό, αλλά μαρέσει και θα ήθελα να κόψω κίνηση, αλλά με προσοχή χωρίς να φάω τα μούτρα μου, γιατί δεν γουστάρω αν παιχτεί άκυρο τα σχόλια μέσα στην δουλειά. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το πως να το χειριστώ έξυπνα..

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Τύποι θέλω τα φώτα σας, είναι μια κοπελίτσα στην δουλεία που είμαι, σχετικά καινούργια με την οποία το τελεύταιο διάστημα μιλάμε αρκετά συχνά εντός δουλειάς πάντα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή κάτι το διάστημα αυτό, αλλά μαρέσει και θα ήθελα να κόψω κίνηση, αλλά με προσοχή χωρίς να φάω τα μούτρα μου, γιατί δεν γουστάρω αν παιχτεί άκυρο τα σχόλια μέσα στην δουλειά. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το πως να το χειριστώ έξυπνα..
Κέρνα την κανένα καφέ ρε τυπε, και πιάσε ψιλή κουβεντούλα, στο φιλικό και καλά. Αν παίζει, θα σου δώσει σημάδια, αν είναι καβατζωμένη, πάλι θα το μυριστείς. Α, μην ξεχάσεις να ζητήσεις τα λεφτά του καφέ πίσω αν δεν πηδήξεις, βλέπω οτι αρκετοί το επικρότησαν αυτό το στόρυ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
προτεινε της κρεβατι κατευθειαν τυπε για τελειωτικο κρεμπιε απο κωλο :woldman: :S :S :S

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96

Χέστην

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Στις 7766 σελίδες αυτό κατάλαβες για τις Ελληνίδες, 5γιω ;

e46418ffd753f74768f43c772243c376.png

μια τετοια βρες κ να δεις π δε θα ναι ελλεινιδα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.083
Πόντοι
1.686
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΩΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ειναι στρογγυλοπροσωποι οπως ειμαστε εμεις και οι ιταλοι.

Πολλοί,  πιο βόρειοι  από εμάς , δεν έχουν πάντα γωνίες
στο πρόσωπο Νικ1410

German woman from 1930-1940

973c154a7704469dd9f7d1e1bd0b1f08.jpg

Χωρίς γωνίες στο πρόσωπο θα δεις και Ολλανδούς, και Ρουμάνους
και Γερμανούς κτλ
Ένα ποσοστό έχει γωνίες, ένα άλλο σημαντικό ποσοστό δεν έχει

ολλανδέζα

56-3625820-1424734389690913ee91a1464db965abc2f86af6c5.jpg

Ρουμάνες

romania-bitcoin.png

romanian-girl123.jpg

Πολωνή

Ma%C5%82gorzata%20Tracz_photo2.png

Επιπλέον , κυρίαρχο χαρακτηριστικό των αρχαίων ελληνίδων
ήταν ο ευθειασμός μύτης (ρινικών οστών) - μετώπου
και επειδή αυτό αφορά οστά , δεν επηρεάζεται από το κλίμα

f79431e878b56077563d9b1be170038d.jpg

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Πολλοί,  πιο βόρειοι  από εμάς , δεν έχουν πάντα γωνίες
στο πρόσωπο Νικ1410

German woman from 1930-1940

973c154a7704469dd9f7d1e1bd0b1f08.jpg

Χωρίς γωνίες στο πρόσωπο θα δεις και Ολλανδούς, και Ρουμάνους
και Γερμανούς κτλ
Ένα ποσοστό έχει γωνίες, ένα άλλο σημαντικό ποσοστό δεν έχει

ολλανδέζα

56-3625820-1424734389690913ee91a1464db965abc2f86af6c5.jpg

Ρουμάνες

romania-bitcoin.png

romanian-girl123.jpg

Πολωνή

Ma%C5%82gorzata%20Tracz_photo2.png

Επιπλέον , κυρίαρχο χαρακτηριστικό των αρχαίων ελληνίδων
ήταν ο ευθειασμός μύτης (ρινικών οστών) - μετώπου
και επειδή αυτό αφορά οστά , δεν επηρεάζεται από το κλίμα

f79431e878b56077563d9b1be170038d.jpg
και πως ξερεις ρε μαγκα οτι ολες αυτες που ποσταρεις δεν εχουν παππου ή πατερα ελληνα;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.083
Πόντοι
1.686
και πως ξερεις ρε μαγκα οτι ολες αυτες που ποσταρεις δεν εχουν παππου ή πατερα ελληνα;

Αυτό που λες , λέγεται επιμειξία.

Ο Νικ1410 υποστηρίζει, ότι από την αρχαιότητα
μέχρι σήμερα , μόνο 5% υπάρχει επιμειξία
και τόσο λίγο διαφέρουν οι νεο-έλληνες από
τους αρχαίους.

Τόσοι λίγοι εισβολείς , πρόσφυγες κτλ ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.083
Πόντοι
1.686
Οι Αρχαίοι Έλληνες πολίτες, όπως και οι Ευρωπαίοι αριστοκράτες αργότερα, είχαν πρόσωπο με γωνίες ή ωοειδές (οβάλ) ενώ οι δούλοι (αρχαίοι και σημερινοί!) στρογγυλό ή τετράγωνο(πονηρή ή λαϊκή φάτσα).

Αυτός έχει γωνίες ;

STATHAKIS.jpg

Υπουργός Σταθάκης

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.083
Πόντοι
1.686

http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/2015/09/kyvernisi.jpg[/img[/URL]]

Από αυτούς , κάποιοι έχουν ή όχι γωνίες ;

Μοιάζουν με το άγαλμα ;

[img]https://[URL unfurl="true"]www.icoolkid.com/sites/default/files/styles/full_width/public/04049-stunning-marble-bust-of-greek-god-apollo-4.jpg?itok=SLGDNWOc[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom