Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Αυτό που μου είχε πει ο πατέρας μου πριν κάποια χρόνια απαντάει σε όλα.[size=10pt][/size]

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν οι Ελληνίδες είχαν μυαλό, ψυχή και καλό γούστο, τότε θα είχαμε και καλύτερες κυβερνήσεις! Η τεμπελιά τους και η σπατάλη τους μας οδήγησε στα μνημόνια!

Ειδες πολλες γυναικες να ειναι σε νευραλγικες θεσεις και σε πρωθυπουργικη καρεκλα? Κατσε να γινει αυτο κ το ξανασυζηταμε!

max1199

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Like
81
Πόντοι
0
Οι  Πολωνεζες  κανουν  τα  καλυτερα  γαμησια

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ειδες πολλες γυναικες να ειναι σε νευραλγικες θεσεις και σε πρωθυπουργικη καρεκλα? Κατσε να γινει αυτο κ το ξανασυζηταμε!

δεν χρειαζεται να βαλω και λιστα με υπουργους γυναικες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τύποι θέλω τα φώτα σας, είναι μια κοπελίτσα στην δουλεία που είμαι, σχετικά καινούργια με την οποία το τελεύταιο διάστημα μιλάμε αρκετά συχνά εντός δουλειάς πάντα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή κάτι το διάστημα αυτό, αλλά μαρέσει και θα ήθελα να κόψω κίνηση, αλλά με προσοχή χωρίς να φάω τα μούτρα μου, γιατί δεν γουστάρω αν παιχτεί άκυρο τα σχόλια μέσα στην δουλειά. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το πως να το χειριστώ έξυπνα..

Αν σε γουσταρει, θα στο δειξει απο μονη της. Μην εισαι κοντα της κτλπ ωστε να πιασεις κουβεντα. Θα θεωρηθεις μαλακας και θα μπεις αυτοματα στους φιλους και στους ντεκαυλε.

Μπαμ και εξω, στη ψυχρα. Τη πλησιαζεις οταν θα ειναι μονη της και της προτεινεις να βγειτε εξω για ποτα. Αν πει οχι τη γραφεις στα αρχιδια σου. Ολα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες για μαλακες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
1eb9f136e4574b0a4d2347a1dfbceb9d.png

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Για να μπορεις να πεις σε καποιον οτι χανει κατι, θα πρεπει να γνωριζεις το τι εχει ηδη.

Αυτος που εγραψε αυτη τη μαλακια, του εκαναν πιπα-σεξ ολες οι μουναρες του κοσμου και μετα κατεληξε σε αυτα που γραφει για τις χοντρες-κοντες;

Και στη τελικη, μας απασχολει τι μπορει να γουσταρει ενας αλλος ανθρωπος; Μαγκια του να γουσταρει χοντρες και κοντες. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι αυτες κανουν καλυτερες πιπες και σεξ.

Βρειτε αλλο τροπο να ανεβασετε το ηθικο σας οσες ειστε χοντρες και κοντες και οσοι τις γουσταρετε βρειτε και εσεις αλλο τροπο να κοροιδεψετε τη παρτυ σας για το οτι εχετε καταντησει να εχετε ταυτιστει με μαλακιες που σας εσπρωξε η αποτυχια σας.

Ωρα ειναι να μας καποιος που λεει οτι γουσταρει χοντρες και κοντες οτι αν του στηθει μουναρα στα 4 πεντακαθαρη και του ζητησει να τη γαμησει ακαποτα και λυσσαει πανω στο κρεβατι σαν v10 απο m6 αυτος θα τη παρατησει και την επομενη φορα θα παει με τη χοντρη και κοντη να φανε παρεα σουβλακια-πιτσες.

Απλα...μαλακιες για να καλυψει ο καθενας τη καταντια του και εχει πεισει τον εαυτο του οτι ναι αυτο ειναι αληθεια και αυτο γουσταρει...

Η αποτυχια ριχνει τον ανθρωπο στη διαστροφη της αληθειας και η νεα "αληθεια" που θα προκυψει μεσα του ειναι ψευδεπιγραφη και σκοτεινη.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Για να μπορεις να πεις σε καποιον οτι χανει κατι, θα πρεπει να γνωριζεις το τι εχει ηδη.

Αυτος που εγραψε αυτη τη μαλακια, του εκαναν πιπα-σεξ ολες οι μουναρες του κοσμου και μετα κατεληξε σε αυτα που γραφει για τις χοντρες-κοντες;

Και στη τελικη, μας απασχολει τι μπορει να γουσταρει ενας αλλος ανθρωπος; Μαγκια του να γουσταρει χοντρες και κοντες. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι αυτες κανουν καλυτερες πιπες και σεξ.

Βρειτε αλλο τροπο να ανεβασετε το ηθικο σας οσες ειστε χοντρες και κοντες και οσοι τις γουσταρετε βρειτε και εσεις αλλο τροπο να κοροιδεψετε τη παρτυ σας για το οτι εχετε καταντησει να εχετε ταυτιστει με μαλακιες που σας εσπρωξε η αποτυχια σας.

Ωρα ειναι να μας καποιος που λεει οτι γουσταρει χοντρες και κοντες οτι αν του στηθει μουναρα στα 4 πεντακαθαρη και του ζητησει να τη γαμησει ακαποτα και λυσσαει πανω στο κρεβατι σαν v10 απο m6 αυτος θα τη παρατησει και την επομενη φορα θα παει με τη χοντρη και κοντη να φανε παρεα σουβλακια-πιτσες.

Απλα...μαλακιες για να καλυψει ο καθενας τη καταντια του και εχει πεισει τον εαυτο του οτι ναι αυτο ειναι αληθεια και αυτο γουσταρει...

Η αποτυχια ριχνει τον ανθρωπο στη διαστροφη της αληθειας και η νεα "αληθεια" που θα προκυψει μεσα του ειναι ψευδεπιγραφη και σκοτεινη.

κατι ακουσα για διδακτορικο..με τετοιες αντιληψειςς τυπε καλυτερα σχιστα τα πτυχια σ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
κατι ακουσα για διδακτορικο..με τετοιες αντιληψειςς τυπε καλυτερα σχιστα τα πτυχια σ

Ειδες, υπαρχουν και αυτοι που δεν τρωνε τις μαλακιες που λες για τις χοντρες και τις κοντες, τι να κανουμε.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ειδες, υπαρχουν και αυτοι που δεν τρωνε τις μαλακιες που λες για τις χοντρες και τις κοντες, τι να κανουμε.

τυπε δεν εχεις καθολου χιουμορ

αστο πηγαινε να γαμησεις την υπερτελεια μουναρα σου και ασε εμας π ξερουμε απο χιουμορ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καμια χοντρη δεν θα ελεγε οχι να πατησει ενα μαγικο κουμπι και να γινει μουναρα.

Κανενας μαλακας δεν ελεγε οχι στο να γαμησει μια μουναρα.

Απλα.

Ολα τα αλλα...ειναι μαλακιες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καμια χοντρη δεν θα ελεγε οχι να πατησει ενα μαγικο κουμπι και να γινει μουναρα.

Κανενας μαλακας δεν ελεγε οχι στο να γαμησει μια μουναρα.

Απλα.

Ολα τα αλλα...ειναι μαλακιες.

τυπε δε ξερω τι λες εγω τυγχανει να ειμαι κ χοντρη κ μουναρα!
η φωτο ηταν χιουμοριστικου ενδιαφεροντος!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
τυπε δεν εχεις καθολου χιουμορ

αστο πηγαινε να γαμησεις την υπερτελεια μουναρα σου και ασε εμας π ξερουμε απο χιουμορ

Οταν δεν συμφωνει καποιος με τις μαλακιες που λες δεν εχει χιουμορ;

Ποσα κιλα εισαι; Πες μας, εσυ που εχεις χιουμορ.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οταν δεν συμφωνει καποιος με τις μαλακιες που λες δεν εχει χιουμορ;

Ποσα κιλα εισαι; Πες μας, εσυ που εχεις χιουμορ.

χιουμορ εχω, ηλιθια δεν ειμαι να εμπλακω σε ανουσιους εμπαιγμους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom