Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.085
Πόντοι
1.686
Αυτός μοιάζει για Σέρβος πιο πολύ

ο Γιώργος Σταθάκης είναι χανιώτης.

Μεγάλωσε σε μία αυτοδημιούργητη, αστική οικογένεια που είχε στην κατοχή της τράτες και αλιευτικά. Η καταγωγή του πατέρα του ήταν από τη Νεάπολη της Λακωνίας. Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση έχει έδρα στην Αττική, στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά με την επωνυμία ΛΙΝΔΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.085
Πόντοι
1.686

tsakalotos.jpg

Νικ1410 , τις βλέπεις τις γωνίες του προσώπου ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Τύποι θέλω τα φώτα σας, είναι μια κοπελίτσα στην δουλεία που είμαι, σχετικά καινούργια με την οποία το τελεύταιο διάστημα μιλάμε αρκετά συχνά εντός δουλειάς πάντα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή κάτι το διάστημα αυτό, αλλά μαρέσει και θα ήθελα να κόψω κίνηση, αλλά με προσοχή χωρίς να φάω τα μούτρα μου, γιατί δεν γουστάρω αν παιχτεί άκυρο τα σχόλια μέσα στην δουλειά. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το πως να το χειριστώ έξυπνα..

Με δεδομένη την ιστορία του metoo, η συμβουλή μου είναι να μην την πλησιάσεις ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ να πιείτε καφέ, ή οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει περίπτωση να μπλέξεις τόσο άσχημα που να το φυσάς και να μην κρυώνει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
e46418ffd753f74768f43c772243c376.png

μια τετοια βρες κ να δεις π δε θα ναι ελλεινιδα

Φυσικά και υπάρχουν τέτοιες γυναίκες, που κυκλοφοράνε άβαφες, σεμνές, χωρίς τακούνια και χαμογελαστές. Στην Κοινότητα των Amish. Καλό ταξίδι 

Συνημμένα

• young-amish-women-friends-walking-down-country-lane-road-in-lancaster-BFEPW4.jpg
    young-amish-women-friends-walking-down-country-lane-road-in-lancaster-BFEPW4.jpg
    204,8 KB · Εμφανίσεις: 16

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν μοιάζουν με το άγαλμα διότι απλούστατα όλοι αυτοί δεν έχουν 100% Ελληνική καταγωγή!

Το 1850 μόνο το 40% των κατοίκων της Κρήτης ήσαν Έλληνες! Το 30% ήταν Τούρκοι και το υπόλοιπο 30% ήσαν Εβραίοι! Με τις ανταλλαγές των πληθυσμών όλοι σχεδόν οι Τούρκοι πήγαν στην Τουρκία, όμως οι Εβραίοι παρέμειναν και για να αποφεύγουν τις διακρίσεις υιοθέτησαν Ελληνικά ονόματα (οικογένεια Βενιζέλου, Μητσοτάκη κ.α).

Όλες σχεδόν οι σημερινές πλούσιες οικογένειες της Κρήτης έχουν Εβραϊκή καταγωγή!

Σχεδόν όλοι της παραπάνω φωτογραφίας έχουν Εβραϊκή καταγωγή! Κάποιοι προέρχονται από την Ηπειρωτική Ελλάδα με Γερμανοεβραϊκή καταγωγή λόγω του ότι οι πρόγονοί τους ήσαν Βαβαροί αυλικοί του βασιλέα Όθωνα, όπως ο Γερμανοεβραίος Άγγελος Έβερτ, από τους κύριους υπεύθυνους του Ελληνικού εμφυλίου πολέμου την περίοδο 1944-1949.
πες τα φιλε
ας βγει καποιος να μιλησει καποτε γιατι οι μεγαλοι μας τα κρυβουν
ο κοσμος διοικειται απο 2 οικογενειες τους εβραιους ροτσιλντ και ροκφελερ

αυτοι εχουν φτιαξει τη λεσχη μπιλντεμπεργκ που καλουνε καθε χρονο 2-3 πολιτικους και προωθουν την εβραικη ατζεντα τους στον κοσμο

ολοι οι μεγαλοι πολιτικοι στην ελλαδα ειναι εβραιοι, ο παπαντρεου λεγοταν παπαντραι, ο μητσοτακης λεγοταν μητσοτακαι, ο βενιζελος μπεν ζελον, ο σημιτης λεγοταν σημιτης (αυτος δεν αλλαξε ονομα), ο παπαληγουρας λεγοταν παπα ληγουρ, ο καποδιστριας λεγοταν βενιαμην καποδιστραι

εβραιοι ειναι επισης ο παιτερης, ο μπιθικωτσης και ο λουκιανος κηλαιδονης

ολους αυτους τους πολεμησε ο αρχηγος των ελ καθηγητης λιαντινης που εξαφανιστηκε πριν χρονια. ομως καποια στιγμη θα επιστρεψει με τους ελ καθως εχει εφευρεθει διαστημικη τεχνολογια (οι ελληνες εχουμε ανακαλυψει το αεικινητο, το κανονι λειζερ και την ηλιακη μηχανη) που οι εβραιοι μας την κρατουν μυστικη και τοτε θα νικησουμε τον προαιωνιο εχθρο και θα ερθει η τριτη βασιλεια των ελληνων στον κοσμο (μετα τον μεγαλεξανδρο και τον Ιουστινιανο)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Το κατάλαβες τυπάκο ;
Ναι και φυσικά το καταλάβαμε τυπάκο. Επειδή δεν αισθάνεσαι Έλληνας για προσωπικούς λόγους και έχεις τα θεματάκια σου..ίσως απο κόμπλεξ κατωτερότητας; προσπαθείς να βάλεις όλους σε ένα τσουβάλι βγάζοντας φάουλ έγκυρες επιστημονικές έρευνες.
Δεν ξέρω αν στο τέλος της χρονιάς δώσει το Βou.com  phD Μ@λ@κίας.  :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Κάντης πρόταση για αύριο το βράδυ για ποτάκι στο Μικρολίμανο. ;)

Το χα σκεφτεί να παίξω πρόταση αλλά δεν θέλω να καταλάβει πως της την πέφτω γιατί είναι και η δουλειά στην μέση και τα σχόλια θα δώσουν και θα πάρουν. Από την άλλη με μια κίνηση τέτοια καταλαβαίνεις αν γουστάρει ή όχι..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Το χα σκεφτεί να παίξω πρόταση αλλά δεν θέλω να καταλάβει πως της την πέφτω γιατί είναι και η δουλειά στην μέση και τα σχόλια θα δώσουν και θα πάρουν. Από την άλλη με μια κίνηση τέτοια καταλαβαίνεις αν γουστάρει ή όχι..

Ρε μεγάλε, ακόμα να συνειδητοποιήσεις ότι τα σχόλια στη δουλειά θα είναι το μικρότερό πρόβλημα, κάτι σαν παρανυχίδα; Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να σε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση και να βρεθείς βαθιά μέσα σε σκατά;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

ρωτα την αμα πειναει προς το τελος της δουλειας και πες της να πατε καπου για φαγητο
φυσικος τροπος και θα πει ναι αν γουσταρει και εσυ παραμενεις καλυμενος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.939
Πόντοι
2.606
Τυπισα εσυ ησουν που ειχες βαλει φωτος σου παλια και σε ειχε περιλαβει ο Λακης και σε ειχε φτασει στα ορια νευρικου κλονισμου? :think:
το πετυχα  λαιβ, μπιρι μπιρι με πενταγιω λακης εγω και καμποσοι αλλοι που ψωλοβρονταγανε πισω απο την οθονη νομιζοντας οτι μιλανε με γκομενετο εκπαγλου καλλονης  και ξαφνου της ηρθε η φαεινη ιδεα να μοστραρει τη κορμαρα της σε κοινη θεα με κολαν νομιζω οτι επαθα ρηξη σπληνας απο το γελιο εκεινη τη μερα αν δεν ηταν και η σκηνη της πισινας του λακη που του φαγε ο μπαρμανς το γκομενετο και φωναξε ο λακης το αφεντικο να κανει παραπονα θα μιλαγαμε για την κορυφαια στιγμη γελιου στο μπου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.085
Πόντοι
1.686
Ναι και φυσικά το καταλάβαμε τυπάκο. Επειδή δεν αισθάνεσαι Έλληνας για προσωπικούς λόγους και έχεις τα θεματάκια σου..ίσως απο κόμπλεξ κατωτερότητας; προσπαθείς να βάλεις όλους σε ένα τσουβάλι βγάζοντας φάουλ έγκυρες επιστημονικές έρευνες.
Δεν ξέρω αν στο τέλος της χρονιάς δώσει το Βou.com  phD Μ@λ@κίας.  :S

Δεν ξέρεις ούτε 1+1 = 2 από
επιστημονική έρευνα !
Εδώ δεν μπορείς να βρεις, ούτε σε ποιο ρδελάκι
έχει καλή ιερόδουλη, και κλαίγεσαι στα ποστ σου,
και θα έχεις και γνώμη για έρευνα ;
Από μόνο τριάντα (30 )περίπου κρανία αρχαίων   έχουν πάρει dna
ενώ ο πληυθυσμός των αρχαίων ήταν 5.000.000.
Επίσης , από σύγχρονους νεο-έλληνες, επίσης δεν υπάρχει
μελέτη dna για κάθε μέρος της Ελλάδας , και με αρκετό
αριθμό δειγμάτων.
Άρα ΔΕΝ είναι στατιστικά σημαντικές οι μελέτες.
Απλά πράγματα.
Αν δεν το καταλαβαίνεις, διάβασε να μάθεις
αμόρφωτε.

Μάθε τώρα να βρίσκεις καλές ιερόδουλες, και
να μην κλαίγεσαι στα ποστ σου, και μετά θα μιλάς
για επιστημονική έρευνα.
Διάβασε και λίγο για τα αρχαία ελληνικά,
διότι ούτε με τα αρχαία ελληνικά έχεις ασχοληθεί
ούτε αρκετά με τα νέα ελληνικά, και
με το φραπέ και το καφενείο που ασχολείσαι δεν
αποκτάς γνώση του ελληνισμού, ούτε με τους πάκηδες
που ανακατεύεσαι συνέχεια στο Μετάξι.
Όποιος σε έχει δει, σε έχει περάσει για βορειοηπειρώτη
και εσύ παριστάνεις τον απόγονο αρχαίων ελλήνων !
Ας είναι καλά το Πασοκ που σας έκανε έλληνες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.085
Πόντοι
1.686
Δεν μοιάζουν με το άγαλμα διότι απλούστατα όλοι αυτοί δεν έχουν 100% Ελληνική καταγωγή!

Το 1850 μόνο το 40% των κατοίκων της Κρήτης ήσαν Έλληνες! Το 30% ήταν Τούρκοι και το υπόλοιπο 30% ήσαν Εβραίοι! Με τις ανταλλαγές των πληθυσμών όλοι σχεδόν οι Τούρκοι πήγαν στην Τουρκία, όμως οι Εβραίοι παρέμειναν και για να αποφεύγουν τις διακρίσεις υιοθέτησαν Ελληνικά ονόματα (οικογένεια Βενιζέλου, Μητσοτάκη κ.α).

Όλες σχεδόν οι σημερινές πλούσιες οικογένειες της Κρήτης έχουν Εβραϊκή καταγωγή!

Σχεδόν όλοι της παραπάνω φωτογραφίας έχουν Εβραϊκή καταγωγή! Κάποιοι προέρχονται από την Ηπειρωτική Ελλάδα με Γερμανοεβραϊκή καταγωγή λόγω του ότι οι πρόγονοί τους ήσαν Βαβαροί αυλικοί του βασιλέα Όθωνα, όπως ο Γερμανοεβραίος Άγγελος Έβερτ, από τους κύριους υπεύθυνους του Ελληνικού εμφυλίου πολέμου την περίοδο 1944-1949.

Ο Νιο αποκλείεται να είναι εβραϊκής καταγωγής,
ο Νιο δεν έχει νιονιό , δεν βρίσκει
που είναι καλές ιερόδουλες.

Επισκέπτης
Ελληνιδα που εβγαινα περυσι, και η οποια οκ, δεν μπορω να την πω καριολα γιατι ειχε καλα στοιχεια (θελω να ειμαι δικαιος, -εστω κι αν μιλαμε για εξαιρεση), εκανε το εξης, το οποιο με προβληματισε ως κινηση...

Βγαιναμε περιπου ενα διμηνο.
Αυτη ηθελε πολυ να προχωρησουμε, αλλα εγω τελικα αποφασισα οτι δεν μπορω να συνεχισω μαζι της,
γιατι δεν μου εβγαζε τιποτε το ερωτικο....
Σεξ, δεν εγινε.
Παντως, οφειλω να πω γιατι ισως βοηθησει να καταλαβετε την φαση, αυτη ηταν τρελα καψουρεμενη μαζι μου, σε σημειο να λεω οτι παιζει και να με βιασει σε καμια γωνια....
Εν τελει, αφου της ειπα οτι αυτη ειναι μια κανονικη κοπελα αλλα εγω δεν μπορω να νιωσω κατι,
σταματησαμε λοιπον να τα λεμε, ωραια και καλα.

Τυχαινει, να δουλευει σε μια εταιρια, που δουλευε και μια ανιψια μου.
Οταν βγαιναμε, της ειχα πει οτι η εν λογω κοπελα ειναι παιδι απο πρωτο μου ξαδερφο.

Βρισκω λοιπον σημερα τη μανα της ανιψιας μου (γυναικα του ξαδερφου μου δηλαδη),
και το φερε η κουβεντα να πιασουμε λιγο τα περι σχεσεων,
και πανω που λεω 'περυσι εβγαινα με μια καλη κοπελα αλλα δεν κατεληξε πουθενα...',
πεταγεται και μου λεει 'ναι, ξερω'!!!!!!!!!!!

Πριν προλαβω να ρωτησω πως, καταλαβα, μου ειπε.
Η εν λογω ελληνιδα/ελλεεινιδα(?), ειπε, αφοτου δεν ξαναβρεθηκαμε,
οτι εβγαινε μαζι μου, στην ανιψια μου !!!!!!!!!

Στην αρχη συγχυστηκα, μετα παραξενευτηκα, μετα λεω δε βαριεσαι - μην ασχολεισαι (δεν εχω κολληματα, τι θα πει ο κοσμος και μαλακιες),
αλλα ρε παιδια,
γι'αυτο και αναφερω εδω το περιστατικο,
μου εξηγειτε εσεις που ερμηνευετε αυτη την συμπεριφορα;
Γιατι εγω δεν μπορω να την καταλαβω.
Τι στην ευχη ηθελε να κανει/να πετυχει, λεγοντας κατοπιν εορτης, στην ανιψια μου, οτι ξερεις εβγαινα με τον θειο σου;;;;
Ειναι ηλιθια, ή προσδοκά κάτι;
Πραγματικα προσπαθω να καταλαβω...αλλα μπορω να πω, οσο κι αν θελω να ειμαι καλοπροαιρετος, οτι η κινηση της αυτη, μου φανηκε πολυ ηλιθια...αλλα πειτε κι εσεις, γιατι μπορει να εχω πιασει το θεμα λαθος...
το παιδι του εξαδελφου σου ειναι ξαδελφη σου once removed.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ασε να λέει.. για χιλιαδες χρόνια οι έλληνες είχαν καταγ@μήσει το κόσμο..
αυτο του λεω του τραχανα
παιρνει ενα αρχαιοελληνικο αγαλμα και βαζε ιδιπλα του μια γερμανιδα εναν ισπανο μια ρουμανα κλπ κλπ και λεει "οριστε αυτοι οι αλλοδαποι μοιαζουν με το ελληνικο αγαλμα αρα οι σημερινοι ελληνες ειναι μπασταρδεμενοι"
αλλα κανει μερικα λαθη

1)δεν ξερει αν τα ατομα που βαζει ειναι γνησιοι γερμανοι ισπανοι κλπ κλπ (το πιθασνοτερο ειναι να εχουν ελληνα προγονο γιατι ολη η ευρωπη ασια και βορεια αφρικη ειχε ελληνικες αποικιες)
2)δεν καταλαβαινει οτι τα αγαλαματα τα εφτιαχναν με βαση το τι θεωρουσαν ωραιο
οπως τωρα σε μια φωτο πεφτει φιλτραρισμα και φτιαξιμο πριν βγει στο περιοδικο (ακομη και στο ινσταγκραμ απο τον απλο θνητο)
ετσι και τοτε ωραιοποιουσαν την οποια μορφη

3)συμφωνα με την λογικη του αν δεχτουμε οτι η μονικα μπελουτσι ειναι η σημερινη εικονα της ιταλιδας οποια δεν μοιαζει στην μονικα δεν ειναι ιταλιδα
αλλα πανω στην ιδια λογικη η σοφια λορεν που ηταν το συμβολο της ιταλικης γοητειας μολις μερικες δεκαετιες πριν απο την μονικα εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα αρα ουτε η μονικα ειναι ιταλιδα
και αν δουμε την λιζα γκεραρντινι η ιταλιδα μοντελο για τον γνωστο πινακα τζοκοντα (μονα λιζα)του 1500(1503-1519) τοτε βλεπουμε οτι ουτε η σοφια ειναι ιταλιδα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Ρε μεγάλε, ακόμα να συνειδητοποιήσεις ότι τα σχόλια στη δουλειά θα είναι το μικρότερό πρόβλημα, κάτι σαν παρανυχίδα; Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να σε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση και να βρεθείς βαθιά μέσα σε σκατά;
Σιγά ρε τυπε ! Από πότε η πρόταση για καφέ θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση ;
Μήπως είσαι επηρεασμένος από την φεμινιστική τάση της εποχής και λες τέτοιες υπερβολές που μεταδιδουν και φόβο χωρίς λόγο ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Σιγά ρε τυπε ! Από πότε η πρόταση για καφέ θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση ;
Μήπως είσαι επηρεασμένος από την φεμινιστική τάση της εποχής και λες τέτοιες υπερβολές που μεταδιδουν και φόβο χωρίς λόγο ;

Χαίρομαι που βλέπω ένα άνθρωπο που έχει τόση μεγάλη εμπιστοσύνη στις γυναίκες. Μάλλον ξέχασες ότι η συκοφαντία σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε. Στην Ελλάδα γυναίκες της διπλανής πόρτας, δηλώνουν ότι τις βίασαν, για να δικαιολογηθούν επειδή άργησαν στη δουλειά.  Άλλη που δούλευε στο οδοντιατρείο του ΤΥΠΕΤ δήλωσε ότι της επιτέθηκε ένας άντρας πάνω από 1,80, την χαράκωσε με μαχαίρι, αλλά αυτή τον έσπρωξε κι αυτός έπεσε κάτω, τρόμαξε κι έφυγε. ήθελε να καθυστερήσει το γάμο της, κι έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματιστεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις σε τι σημείο είναι ικανές να φτάσουν, πόσο πειστικά ψέμματα να πουν, πασπαλισμένα με μπόλικα κροκοδείλια δάκρυα. ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. Αλλά ξέχασα, αυτές που γνωρίζεις εσύ δεν θα κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Καλά ρε κάθεστε και πιστεύετε αυτές τις πατσαβούρες?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Χαίρομαι που βλέπω ένα άνθρωπο που έχει τόση μεγάλη εμπιστοσύνη στις γυναίκες. Μάλλον ξέχασες ότι η συκοφαντία σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε. Στην Ελλάδα γυναίκες της διπλανής πόρτας, δηλώνουν ότι τις βίασαν, για να δικαιολογηθούν επειδή άργησαν στη δουλειά.  Άλλη που δούλευε στο οδοντιατρείο του ΤΥΠΕΤ δήλωσε ότι της επιτέθηκε ένας άντρας πάνω από 1,80, την χαράκωσε με μαχαίρι, αλλά αυτή τον έσπρωξε κι αυτός έπεσε κάτω, τρόμαξε κι έφυγε. ήθελε να καθυστερήσει το γάμο της, κι έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματιστεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις σε τι σημείο είναι ικανές να φτάσουν, πόσο πειστικά ψέμματα να πουν, πασπαλισμένα με μπόλικα κροκοδείλια δάκρυα. ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. Αλλά ξέχασα, αυτές που γνωρίζεις εσύ δεν θα κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Αν οι Ελληνίδες είχαν μυαλό, ψυχή και καλό γούστο, τότε θα είχαμε και καλύτερες κυβερνήσεις! Η τεμπελιά τους και η σπατάλη τους μας οδήγησε στα μνημόνια!

Μα δεν είναι πρόβλημα της Ελληνίδας. Αυτή είναι η γυναικεία φύση. Απλά όταν υπήρχε η Πατριαρχία, δεν ήταν ικανές να την φανερώσουν. Σήμερα, που γνωρίζουν ότι βάσει νόμων μπορούν   να δείξουν τα πραγματικά τους χρώματα, το κάνουν. Από την εποχή του Φεμινισμού σιγά - σιγά φτάσαμε σε κρίση χρέους. Καταναλώνουν το 80% των προιόντων, και πάλι δεν είναι ικανοποιημένες. Γόβες σχεδιαστών των 700€ και τσάντες των 1.000€, που κάποτε μόνο το ανώτατο κομμάτι της ελίτ κατείχε. Όταν δεν δούλευαν, έπρεπε να δικαιολογήσουν στον άντρα τους κάθε δραχμή που θα ξόδευαν. Δεν υπάρχουν πια αποταμιεύσεις, μόνο χρέη σε κάρτες και στεγαστικά για την πλειονότητα του πληθυσμού. Πόσα κομμωτήρια και νυχάδικα υπάρχουν σε κάθε γειτονιά; κι είμαστε ακόμα στην αρχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom