Ελληνιδα που εβγαινα περυσι, και η οποια οκ, δεν μπορω να την πω καριολα γιατι ειχε καλα στοιχεια (θελω να ειμαι δικαιος, -εστω κι αν μιλαμε για εξαιρεση), εκανε το εξης, το οποιο με προβληματισε ως κινηση...
Βγαιναμε περιπου ενα διμηνο.
Αυτη ηθελε πολυ να προχωρησουμε, αλλα εγω τελικα αποφασισα οτι δεν μπορω να συνεχισω μαζι της,
γιατι δεν μου εβγαζε τιποτε το ερωτικο....
Σεξ, δεν εγινε.
Παντως, οφειλω να πω γιατι ισως βοηθησει να καταλαβετε την φαση, αυτη ηταν τρελα καψουρεμενη μαζι μου, σε σημειο να λεω οτι παιζει και να με βιασει σε καμια γωνια....
Εν τελει, αφου της ειπα οτι αυτη ειναι μια κανονικη κοπελα αλλα εγω δεν μπορω να νιωσω κατι,
σταματησαμε λοιπον να τα λεμε, ωραια και καλα.
Τυχαινει, να δουλευει σε μια εταιρια, που δουλευε και μια ανιψια μου.
Οταν βγαιναμε, της ειχα πει οτι η εν λογω κοπελα ειναι παιδι απο πρωτο μου ξαδερφο.
Βρισκω λοιπον σημερα τη μανα της ανιψιας μου (γυναικα του ξαδερφου μου δηλαδη),
και το φερε η κουβεντα να πιασουμε λιγο τα περι σχεσεων,
και πανω που λεω 'περυσι εβγαινα με μια καλη κοπελα αλλα δεν κατεληξε πουθενα...',
πεταγεται και μου λεει 'ναι, ξερω'!!!!!!!!!!!
Πριν προλαβω να ρωτησω πως, καταλαβα, μου ειπε.
Η εν λογω ελληνιδα/ελλεεινιδα(?), ειπε, αφοτου δεν ξαναβρεθηκαμε,
οτι εβγαινε μαζι μου, στην ανιψια μου !!!!!!!!!
Στην αρχη συγχυστηκα, μετα παραξενευτηκα, μετα λεω δε βαριεσαι - μην ασχολεισαι (δεν εχω κολληματα, τι θα πει ο κοσμος και μαλακιες),
αλλα ρε παιδια,
γι'αυτο και αναφερω εδω το περιστατικο,
μου εξηγειτε εσεις που ερμηνευετε αυτη την συμπεριφορα;
Γιατι εγω δεν μπορω να την καταλαβω.
Τι στην ευχη ηθελε να κανει/να πετυχει, λεγοντας κατοπιν εορτης, στην ανιψια μου, οτι ξερεις εβγαινα με τον θειο σου;;;;
Ειναι ηλιθια, ή προσδοκά κάτι;
Πραγματικα προσπαθω να καταλαβω...αλλα μπορω να πω, οσο κι αν θελω να ειμαι καλοπροαιρετος, οτι η κινηση της αυτη, μου φανηκε πολυ ηλιθια...αλλα πειτε κι εσεις, γιατι μπορει να εχω πιασει το θεμα λαθος...