Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686
επιμενεις τρομπα.

δεν ειπα οτι δεν γαμαγαν.

ειπα οτι ηταν τοσοι λιγοι που δεν εκαναν οικογενειες εδω σε ποσοστα 70% που λες εσυ αλλα σε ποσοστα 5% ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

οσο και να επιμενεις τα στοιχεια σε διαψευδουν, η θεσσαλονικια δεν μοιαζει με σλαβα (δυστυχως για εμας) αλλα με κυπρια (που δεν ειχε καμμια επιμειξια με σλαβους και αλβανους).

μακαρι να ηταν οπως τα ελεγες και να ειχαμε 70% ψηλες ξανθιες , εχουμε μονο 5% τετοιες, οι υπολοιπες ειναι χοντροκωλες χαμηλοκωλες και στην φατσα χωρις γωνιες γερμανικες-σλαβικες-αλβανικες, αλλα οπως οι νοτιο-ιταλιδες και τα αγαλματα των αρχαιων

Μπουμπουνοκέφαλε,

που το βρήκες, ότι ήταν...ΛΙΓΟΙ
οι εισβολείς στην Ελλάδα από
την αρχαιότητα μέχρι σήμερα ;

Το 5% δεν το λέει η επιστήμη, το λέει η φαντασία.
Όσον αφορά το ΨΗΛΕΣ -ΞΑΝΘΕΣ, ποιος σου είπε
ότι οι ΑΝΤΡΕΣ εισβολείς ήταν κυρίως ψηλοί -ξανθοί ;

Οι εισβολείς , μπουμπούνα, από την αρχαιότητα
μέχρι σήμερα, έγιναν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ τμήμα του πληθυσμού
που διαμορφώθηκε, και επιπλέον πολλοί αρχαίοι έλληνες
αποβίωσαν από έλλειψη τροφής τους πρώτους αιώνες μ.χ.

Σιγά μην ήταν το 5% οι ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
Επίσης οι τύποι ζευγάρωναν,μπουμπούνα, κατακτητές ήταν
δεν ήταν τουρίστες !  :2funny:  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686
δεν υπαρχουν ελλεινες ελληνιδεςς

Στο Λονδίνο αναφέρεσαι ;

Ούτε το κάνεις από το πρώτο ραντεβού,
κωλώνεις, και το γυρίζεις στο δήθεν
φιλικό στυλ.

Ντρέπεσαι να ζητήσεις να σου κάνουν μασάζ και σπάτουλα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Στο Λονδίνο αναφέρεσαι ;

Ούτε το κάνεις από το πρώτο ραντεβού,
κωλώνεις, και το γυρίζεις στο δήθεν
φιλικό στυλ.

Ντρέπεσαι να ζητήσεις να σου κάνουν μασάζ και σπάτουλα.

σε μενα αναφερεσαι?
Δε με ξερεις καθολου! Εχω κανει σεξ απτο πρωτο ραντεβου το εχω γραψει στα κειμενα μ και επισης δε ντρεπομαι σε οτι αφορα το σεξ!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εχεις γαμησεισπαμαρει ολα τα νηματα!
υγ.
καλητερα μεινε αορατη!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.870
Πόντοι
216
Αν ελλεηνιδα ειναι αυτη που κανει σεξ απτο πρωτο ραντεβου τοτε ναι ειμαι!

Εσύ δεν είσαι απλά ελλεηνίδα αλλά παρτόλα της τελευταίας υποστάθμης.
Αν είχες και λίγο μυαλό βέβαια θα είχες κάνει το χόμπι σου επάγγελμα αντί να κωλοτρίβεσαι εδώ μέσα μπας και σε φορτωθεί κανένας κακομοίρης.
Πήγαινε στο νήμα της eva6969 να σου κάνει κονέ με άτομα της λίγκας σου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686

Και, που είσαι νικ1410

πάρε φάτσα Αλβανού , δεξιά στη φωτό

https://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/2678044.jpg[/img[/URL]]

Θα μπορούσες ή όχι να τον νομίσεις για νεο-έλληνα
από τη φωτό ;

Κατά τα λοιπά, μόνο 5% έχουν αλλάξει οι νεο-έλληνες
σε σχέση με τους  αρχαίους  Έλληνες ;

Όλοι αυτοί που ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ στην Ελλάδα από
την αρχαιότητα μέχρι σήμερα ,
έχουν μεταβάλει τον πληθυσμό μόνο 5 %;

ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ήταν, ΟΧΙ τουρίστες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ελληνιδα που εβγαινα περυσι, και η οποια οκ, δεν μπορω να την πω καριολα γιατι ειχε καλα στοιχεια (θελω να ειμαι δικαιος, -εστω κι αν μιλαμε για εξαιρεση), εκανε το εξης, το οποιο με προβληματισε ως κινηση...

Βγαιναμε περιπου ενα διμηνο.
Αυτη ηθελε πολυ να προχωρησουμε, αλλα εγω τελικα αποφασισα οτι δεν μπορω να συνεχισω μαζι της,
γιατι δεν μου εβγαζε τιποτε το ερωτικο....
Σεξ, δεν εγινε.
Παντως, οφειλω να πω γιατι ισως βοηθησει να καταλαβετε την φαση, αυτη ηταν τρελα καψουρεμενη μαζι μου, σε σημειο να λεω οτι παιζει και να με βιασει σε καμια γωνια....
Εν τελει, αφου της ειπα οτι αυτη ειναι μια κανονικη κοπελα αλλα εγω δεν μπορω να νιωσω κατι,
σταματησαμε λοιπον να τα λεμε, ωραια και καλα.

Τυχαινει, να δουλευει σε μια εταιρια, που δουλευε και μια ανιψια μου.
Οταν βγαιναμε, της ειχα πει οτι η εν λογω κοπελα ειναι παιδι απο πρωτο μου ξαδερφο.

Βρισκω λοιπον σημερα τη μανα της ανιψιας μου (γυναικα του ξαδερφου μου δηλαδη),
και το φερε η κουβεντα να πιασουμε λιγο τα περι σχεσεων,
και πανω που λεω 'περυσι εβγαινα με μια καλη κοπελα αλλα δεν κατεληξε πουθενα...',
πεταγεται και μου λεει 'ναι, ξερω'!!!!!!!!!!!

Πριν προλαβω να ρωτησω πως, καταλαβα, μου ειπε.
Η εν λογω ελληνιδα/ελλεεινιδα(?), ειπε, αφοτου δεν ξαναβρεθηκαμε,
οτι εβγαινε μαζι μου, στην ανιψια μου !!!!!!!!!

Στην αρχη συγχυστηκα, μετα παραξενευτηκα, μετα λεω δε βαριεσαι - μην ασχολεισαι (δεν εχω κολληματα, τι θα πει ο κοσμος και μαλακιες),
αλλα ρε παιδια,
γι'αυτο και αναφερω εδω το περιστατικο,
μου εξηγειτε εσεις που ερμηνευετε αυτη την συμπεριφορα;
Γιατι εγω δεν μπορω να την καταλαβω.
Τι στην ευχη ηθελε να κανει/να πετυχει, λεγοντας κατοπιν εορτης, στην ανιψια μου, οτι ξερεις εβγαινα με τον θειο σου;;;;
Ειναι ηλιθια, ή προσδοκά κάτι;
Πραγματικα προσπαθω να καταλαβω...αλλα μπορω να πω, οσο κι αν θελω να ειμαι καλοπροαιρετος, οτι η κινηση της αυτη, μου φανηκε πολυ ηλιθια...αλλα πειτε κι εσεις, γιατι μπορει να εχω πιασει το θεμα λαθος...
Πω πω ...τόσα χρόνια γραπτών  εδώ μέσα, τόσες απαντήσεις που δόθηκαν για θέματα ανατολικής Ευρώπης και με Ελλεινίδα ρουφιάνα κατέληξε...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
σε σχέση με τους  αρχαίους  Έλληνες
Πάλι τα ίδια εσύ. Αν αισθάνεσαι και αν μοιάζεις με αλβανός δικαίωμα σου.
Τώρα επιστήμονες γενετιστές πράγμα που Δεν είσαι, μετά απο έρευνες άλλα μας λένε..  :cool2:

Τεράστια έρευνα 8 πανεπιστημίων: Καθαρό το DNA των Ελλήνων και ίδιο με των Αρχαίων

Συνημμένα

• ancient_modern.jpg
    ancient_modern.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 13

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Φιλαράκι cool11 ,να βγεις μια δυο άντε τρεις φορές με την άλλη. Εάν στην τρίτη δεν σου κάνει το κλικ τότε γιατί το συνεχίζεις για 2 μήνες; Χωριό που φαίνεται,κολαουζο δεν θέλει.  Εφόσον κιόλας αυτή το πήγε στο ερωτικό, αφού εσένα δεν σ έκανε κλικ τότε έπρεπε να ξεκοψεις εντελώς. Στην ανιψιά σου μήπως ανοίχτηκε ώστε να την ψαρέψει για εσένα; Εάν δλδ είσαι παντρεμένος, έχεις άλλη σχέση, είσαι γκέι κ.α.;;;

Σωστος.

Δεν υπαρχει λογος να βγεις με μια κοπελα η οποια δεν σου αρεσει ερωτικα. Δυο μηνες...; Το θεμα ειναι πιο σοβαρο απο οτι φαινεται. Υπαρχουν αρκετοι λογοι που οδηγουν εναν αντρα σε τετοιες συμπεριφορες. Ειναι το πως εχει μεγαλωσει καποιος, τι βιωματα ειχε στη ζωη του και πως τα διαχειριζεται ολα αυτα στην εκαστοτε περισταση.

Με το να τον κραζουμε τον ανθρωπο, ουτε εμας τιμα ουτε αυτον βοηθα σε κατι. Ειτε ειναι αληθεια τα οσα εγραψε, ειτε οχι, δικαιωμα του να κανει αυτο που θελει να κανει και να γραψει αυτα που θελει να γραψει.

Αυτη η συμπεριφορα ομως απεναντι σε μια γυναικα, δεν ειναι σωστη ουτε για τον αντρα ουτε φυσικα και για τη γυναικα. Δεν εχει να δωσει κατι περα απο ανουσιο και ασκοπο χασιμο χρονου και ενεργειας.

Καποιος αλλος εκραξε τις Ελληνιδες αν κανουν σεξ απο το πρωτο ραντεβου.

Για ποιο λογο αν μια κοπελα της βγει ο ερωτισμος και καυλωσει με εναν αντρα στο πρωτο ραντεβου, υπαρξει αυτος ο ερωτισμος, η σπιθα, η επιθυμια και προχωρησει στο σεξ και ευχαριστηθει το σωμα της, τη περισταση, τη ζωη γενικοτερα θα πρεπει να χαρακτηριστει πουτανα κτλπ;  

Δηλαδη, στο δευτερο ή στο τριτο...τι αλλαζει; Προσωπικα εγω οταν βγαινω πρωτη φορα με μια κοπελα και δεν υπαρχει ερωτισμος-ελξη και απο τους δυο, απλα φευγω. Δεν υπαρχει λογος να ειμαι εκει και να μιλαμε σαν ξαδερφακια. Ουτε φυσικα θα χαρακτηρισω τη χ κοπελα πουτανα επειδη πηγε μαζι μου απο το πρωτο μας ραντεβου. Αλλου δειχνει μια κοπελα τη πουτανια της, οχι απο το αν γαμηθει ή οχι απο το πρωτο ραντεβου.

Εχουμε καταληξει να ζουμε μια ζωη μεσα στη καταπιεση μεσα σε ολα αυτα τα καλουπια και αρκετα συχνα πολλες κοπελες ενω θελουν, φοβουνται να προχωρησουν για να μη χαρακτηριστουν απο το χ μαλακα ή τις φιλες τους ως πουτανες.

Η ζωη ειναι ενα αρκετα συντομο αστειο, δεν χρειαζεται να το μετατρεψουμε σε δραμα.

Καθε ημερα εξω απο το μνημα, φυλακη, νοσοκομειο ειναι ημερα χαρας και γλεντιου. Ειναι ακομα μια ημερα ζωης, οχι υπαρξης.

Καποιοι ζουν, καποιοι αλλοι απλα υπαρχουν. Δικαιωμα του καθενα να επιλεξει αυτο που θελει για τον εαυτο του. Ειναι λαθος ομως να βγαζει κακια για τους αλλους που εχουν το θαρρος να ζουν οπως θελουν. Αφηστε το κοσμο να ζησει οπως γουσταρει ο καθενας και σταματηστε τις κακιες, ουτε σας βοηθουν σε κατι ουτε προσφερουν γενικα κατι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σε μενα αναφερεσαι?
Δε με ξερεις καθολου! Εχω κανει σεξ απτο πρωτο ραντεβου το εχω γραψει στα κειμενα μ και επισης δε ντρεπομαι σε οτι αφορα το σεξ!

Ολες οι Ελληνίδες τα ίδια λένε,πόσο καυλιάρες είναι πόσο τους αρέσει το σεξ κτλ.Δε λέει καμία έχει πιάσει αράχνες το μουνί μου περιμένοντας τον ιππότη στο άσπρο άλογο ή τη βγάζω με τις γάτες,όλες σεξουλιάρες και καυλιάρες δηλώνουνε.
Παράξενο βέβαια αφού στην πράξη άλλα δείχνουνε.
Αντίθετα οι Πολωνές που διατυμπανίζουνε τις παραδοσιακές τους αξίες και το συντηρητισμό γαμιούνται αβέρτα κουβέρτα.Αλλά αυτό βέβαια δεν είναι στόχος για τις Ελληνίδες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εχω κλεισει ηδη με βορειες ολες τις μερες που θα ειμαι ελλαδα το καλοκαιρι
η απαντηση στις ελλεεινιδες :sunglasses:

πριν λιγο αγορασα εισητηρια σε ενα ρωσιδακι
της εστειλα ολες τις επιλογες για εισητηρια την μερα που θα ταξιδεψει και διαλεξε την πιο φτηνη.
της εκλεισα την απευθειας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και, που είσαι νικ1410

https://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/2678044.jpg[/img[/URL]]

Θα μπορούσες ή όχι να τον νομίσεις για νεο-έλληνα
από τη φωτό ;

Κατά τα λοιπά, μόνο 5% έχουν αλλάξει οι νεο-έλληνες
σε σχέση με τους  αρχαίους  Έλληνες ;

Όλοι αυτοί που ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ στην Ελλάδα από
την αρχαιότητα μέχρι σήμερα ,
έχουν μεταβάλει τον πληθυσμό μόνο 5 %;

ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ήταν, ΟΧΙ τουρίστες.

[/quote]
ναι 5%
και τους αλβανους τους ξεχωριζω απο τα κεφαλια τους απο τα 20 μετρα
αν δεν σου αρεσουν τα αποτελεσματα dna ξυδακι.

επαναλαμβανω εχω περασει πολλες κυπριες για θεσσαλονικιες,
σλαβες καθολου, τουρκαλες-αλβανιδες ελαχιστες.
εξωτερικο με περνανε για ιταλο, οχι για αλβανο ή τουρκο ή βουλγαρο ή σλαβο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Ελλεεινίδες θεωρούν όσους τραβιούνται με Ανατολικές απόλυτους losers που δε θα γαμούσαν ούτε σκύλα,πατσόλα χοντρή Ελλάδα.
Βέβαια ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα των χοντρών γυναικών οπότε τους κράζουν.Σου λέει γιατί αυτός ο άχρηστος μπυροκοιλιάς καράφλας να γαμάει Ρωσίδα νεαρά μοντελάκι που του τα τρώει αντί να τα σκάει στη Φρόσω που είναι 80 κιλά αλλά μια χαρά κοπέλα?Γυναιακεία αλληλεγγύη που λένε.
Οι υπερπέουλες είμαστε φυσικά ανώτεροι.Τώρα απλά καρφώνουνε με τα μάτια όταν κυκλοφορείς τα ανατολικά μοντέλα,παλιά δηλαδή προ δεκαετίας ερχόταν η Ελλεηνίς και έλεγε εν ψυχρώ στην Τσέχα είσαι πουτάνα,τι κυκλοφορείς με αυτόν ή γελούσε στη μάπα σου όταν φιλούσες Πολωνέζα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να προσεχαν,
σημερα εκει που εκανα μπανιο υπηρχαν 5 παρεες ασυνοδευτων ελληνιδων , δεν μου εκανε καρδια να προσεγκισω καμμία,
αν ηταν ξενες θα μιλουσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι 5%

Τους Αλβανούς τους ξεχωρίζεις λόγω κεφάλας.Που κατά σύμπτωση είναι ακριβώς το ίδιο με το ηπειρώτικο κεφάλι.Τους Τούρκους πώς τους ξεχωρίζεις?Ο μέσος Τούρκος Κωνσταντινούπολη δε διαφέρει σε τίποτα εμφανισιακά από το μέσο Ελληνα,απλώς είναι λιγότερο συχνά γενειοφόρος,είναι πιο λεπτός,ξυρισμένος και χρησιμοποιεί πιο συχνά αρώματα.Αντε να έχουν οι Ελληνες 20% περισσότερους πουστέ με θηλυπρεπείς φωνές σαν κατάλοιπο της αρχαίας εποχής.Η βασική διαφορά των Ελλήνων με τους λοιπούς Βαλκάνιους είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των πουστέ.Αντε και το λίγο μικρότερο ποσοστό γυφταριού.
Βασικά οι πιο γνήσιοι απόγονοι της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας είναι η Ελλάδα και η Τουρκία απλά οι Ελληνες αρνούνται να διεκδικήσουν την κληρονομιά του οθωμανικού μεγαλείου,προτιμούν να αναφέρονται στο Βυζάντιο κτλ και έχουν αφήσει την Οθωμανία στους Τούρκους να το παίζουν καμπόσοι ενώ ο bad guy,ο επικίνδυνος και ο ζόρικος στην οθωμανική αυτοκρατορία ήταν ο Ελληνας.Χωρίς τον Ελληνα η Οθωμανική αυτοκρατορία κατέστη απλή περιφερειακή δύναμη,ασήμαντη στους διεθνείς συσχετισμούς.Με τον Ελληνα μέσα ήταν παγκόσμια δύναμις υπολογίσιμη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τους Αλβανούς τους ξεχωρίζεις λόγω κεφάλας.Που κατά σύμπτωση είναι ακριβώς το ίδιο με το ηπειρώτικο κεφάλι.Τους Τούρκους πώς τους ξεχωρίζεις?Ο μέσος Τούρκος Κωνσταντινούπολη δε διαφέρει σε τίποτα εμφανισιακά από το μέσο Ελληνα,απλώς είναι λιγότερο συχνά γενειοφόρος,είναι πιο λεπτός και χρησιμοποιεί πιο συχνά αρώματα.
σορρυ αλλα σκουρους σαν τον τουρκουτ οζαλ και την τσιλερ δεν εχουμε στο χωριο μου.
και οι δυο παππουδες μου ηταν γαλανοματες, αλλα δεν τους περναγες για σλαβους με τιποτα, καμμια σχεση με πολωνους τουριστες ή γερμανους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης οσους ηπειρωτες ξερω δεν μοιαζουν με τα τετραγωνα αλβανικα κεφαλια

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686
Πάλι τα ίδια εσύ. Αν αισθάνεσαι και αν μοιάζεις με αλβανός δικαίωμα σου.
Τώρα επιστήμονες γενετιστές πράγμα που Δεν είσαι, μετά απο έρευνες άλλα μας λένε..  :cool2:

Τεράστια έρευνα 8 πανεπιστημίων: Καθαρό το DNA των Ελλήνων και ίδιο με των Αρχαίων

Αυτές οι έρευνες ΔΕΝ είναι αποδεκτές από
την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Το κατάλαβες τυπάκο ;
ΔΕΝ έχει χαρτογραφηθεί ακόμα όλο το DNA, και
οι έρευνες του Τριανταφυλλίδη είναι σε ΛΙΓΑ
περιστατικά και ΔΕΝ είναι στατιστικά σημαντικές.

Οι εισβολείς από την Ελλάδα από την αρχαιότητα
έως σήμερα ήταν ΠΟΛΛΟΙ και ΔΕΝ ήταν τουρίστες.
Ήταν κατακτητές, ΑΝΤΡΕΣ πλεμιστές. Ζευγάρωναν με τις ελληνίδες.

Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό,
το μυαλό σου είναι τελείως κολλημένο.

ΔΕΝ είναι μόνο 5% η επιμειξία αρχαίων ελλήνων
με ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Τώρα που έρχονται τουρίστες,
μπορείς να συγκρίνεις τα αρχαία αγάλματα
και να δεις ότι οι βορειοευρωπαίοι
δεν διαφέρουν περισσότερο από τα αγάλματα
απ' ότι οι νεο-έλληνες.

IMG_3575-683x1024.jpg

tumblr_ok85dprV1D1w23ksko2_250.jpg

( ρουμάνος ηθοποιός σεμπάστιαν σταν)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.305
Πόντοι
1.686
ναι 5%

Οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ πολεμιστές από τη αρχαιότητα
μέχρι σήμερα , που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα
ΔΕΝ τεκνοποίησαν ;
ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ήταν, ΑΝΤΡΕΣ στην πλειοψηφία τους.
Μόνο 5% ήταν ;
ΔΕΝ ταιριάζει η Ιστορία, με το 5 % .

Και επιπλέον φόνευσαν άντρες έλληνες
αλλά και αποβίωσαν από λιμούς
αρχαίοι έλληνες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σορρυ αλλα σκουρους σαν τον τουρκουτ οζαλ και την τσιλερ δεν εχουμε στο χωριο μου.
και οι δυο παππουδες μου ηταν γαλανοματες, αλλα δεν τους περναγες για σλαβους με τιποτα, καμμια σχεση με πολωνους τουριστες ή γερμανους.

Ελα τώρα που δεν υπάρχουν μαυριδεροί Ελληνες.Γεμάτη είναι η Ελλάδα.Πολλοί είναι και τουρκόγυφτοι ήρθαν από τα βάθη της Ανατολίας,βαφτίσηκαν Ελληνες και καλά επειδή ήταν ορθόδοξοι ενώ άλλοι κάτασπροι από Ελλάδα κατέληξαν Τουρκία με την ανταλλαγή πληθυσμών επειδή έγιναν μουσουλμάνοι.
Πιο πολλούς μαυριδερούς βλέπεις Αθήνα παρά Κωνσταντινούπολη χωρίς πλάκα.Δεν ξέρω τι γίνεται Σμύρνη κτλ πιστεύω είναι περίπου το ίδιο.Αλλο οι Κούρδοι,Ιρακινοί κτλ.Αν και πιο εξευρωπαισμένοι φαίνονται οι Τούρκοι Κωνσταντινούπολη παρά οι Ελληνες Αθήνα που μοιάζουν με Μεσανατολίτες της Βαγδάτης και της Τεχεράνης.Αλλά είναι megamix τι να ψάχνεις τώρα.Υπάρχουν απόγονοι αρχαίων Ελλήνων κτλ αλλά οι περισσότεροι σύγχρονοι Ελληνες είναι απλά μικτοί.Οπως και οι περισσότεροι Τούρκοι,Βαλκάνιοι κτλ.
Εγώ τους Τούρκους,Αλβανούς τους σιχαίνομαι αλλά δεν μπορώ να μην ομολογήσω το προφανές.Δηλαδή και τους Ελληνες τουρκόφιλους,αλβανόφιλους κτλ που ουσιαστικά τυγχάνουν Τούρκοι,Αλβανοί κτλ τους απεχθάνομαι.Καταλαβαίνω γιατί οι άμεσοι πρόγονοί μου κατέσφαξαν τους Τούρκους στην Πελοπόνησσο,γιατί πολέμησαν στη Μικρασία ως το Αφιόν Καραχισάρ αυτό το καταλαβαίνω απολύτως.Ξέρω τι πήγαιναν να κάνουν και συμφωνώ.Η ατυχία ήταν που χάσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom