Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.591
Πόντοι
6.056
Ρε παιδες, τι να κανουμε,
εμενα αμα η αλλη δεν μου αρεσει,
δεν μπορω να πηδηξω.
Σωνει ντε και καλα, ολα τα βλεπετε σαν τρυπες;
anyway...

Εγω προσπαθω να καταλαβω πως το σκεφτηκε και πηγε και το ξεφουρνισε, κατοπιν εορτης,
κι εσεις ασχολειστε γιατι δεν την πηδηξα...
μαλλον κακιωσε και ηθελε να μοιραστει τον πονο της

δεν το περιμενες?

νταξει μικρο το κακο

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μα το οτι ΔΕΝ την πήδηξες, ενώ βγαίνατε για δύο μήνες είναι το θέμα. Αν δε σου έβγαινε, το έσπαγες ΠΟΛΥ νωρίτερα, δεν περίμενες να της γνωρίσεις και το σοϊ σου ρε τύπε.

Πραγματικα το περιεργο ειναι αυτο  :think:
Για ποιο λογο να βγαινει καποιος με γκομενα 2 μηνες,να τον γουσταρει+να μην την πηδηξει  :headbang:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
μαλλον κακιωσε και ηθελε να μοιραστει τον πονο της

δεν το περιμενες?

νταξει μικρο το κακο

Αυτο που εκανε, κατοπιν εορτης, το θεωρω κατι σαν κατινιά!
Σαν να βγω εγω τωρα, που μου ειπε για καποιους γνωστους της, να τους προσεγγισω και να αρχισω να λεω εβγαινα με την φιλη σας κλπ.
Δηλαδη, what's the point?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Πραγματικα το περιεργο ειναι αυτο  :think:
Για ποιο λογο να βγαινει καποιος με γκομενα 2 μηνες,να τον γουσταρει+να μην την πηδηξει  :headbang:

Ναι αρχηγε,
εδω ειχε κολησει σαν βδελλα, που δεν την πηδηξα,
φαντασου να την ειχα πηδηξει κιολας,
θα κολαγε αφισες με την 'σχεση' μας στο πανελληνιο...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.174
Πόντοι
456
Σαν να βγω εγω τωρα, που μου ειπε για καποιους γνωστους της, να τους προσεγγισω και να αρχισω να λεω εβγαινα με την φιλη σας κλπ.
Ε, και λοιπόν; Όταν παραγνωρίζεσαι με γκόμενα, και ΒΛΕΠΕΙΣ οτι σε γουστάρει, είτε ορμάς στον πατσά, ειτε αν δε σου κάνει κλίκ, το σπας νωρίς. Αν αργήσεις, αυτά συμβαίνουν. Ειδικά αν κάνεις τη μαλακία να της γνωρίσεις γυναίκα συγγενή σου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

διαβασα την ιστορια σου

καμια φορα τα πιο απλα πραματα συμβαινουν και εμενα το μυαλο που πλαθει σεναρια

εγω πιστευω οτι μπορει οι γυναικες να γνωριζονταν σαν συναδελφισσες και ισως καποια φορα που θα ειχαν βγει η σε μια κοινωνικη συναναστροφη πανω στην κουβεντα να εγινε αυτο

οπως και εσυ ισως αν μιλαγες να εκανες κατι αντοιστιχο

δε σημαινει οτι ντε και καλα επιασε την αλλη στο ασχετο και της μιλησε

οχι σε μια φιλικη κουβνετα εγινε για να πει οτι απλα τον ξερω τον ανθρωπο και μπορει να ειπε ειχαμε βγει δυο τρεις φορες

δε σημαινει οτι σε κουτσομπολεψε

παιδια ολα ειναι απλα μη τρελενεστε

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.174
Πόντοι
456
Ναι αρχηγε,
εδω ειχε κολησει σαν βδελλα, που δεν την πηδηξα,
φαντασου να την ειχα πηδηξει κιολας,
θα κολαγε αφισες με την 'σχεση' μας στο πανελληνιο...
Μα, αν της το έκανες το χατήρι, είτε που θα ένοιωθε οτι την πηδάς αγαρεία και θα έσπαγε μόνη της, είτε που θα τράβαγε κανένα δίμηνο ακόμα και θα ξεθύμαινε χαλαρά. Και, μη μου πείς οτι δεν έχεις ξανακάτσει σε γαμησοσχεσάκι εποχιακό, που τελειώνει μόνο του μετά απο λίγο καιρό

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Βασικα, δεν προκειται σε καμια να πω για κανενα/καμια συγγενη, απο δω και περα, αν ποτε κατσει παρομοια φαση (λεμε τωρα, ετυχε)
Κι αυτη, δεν της την γνωρισα δια ζωσης, απλα επειδη δουλευαν στην ιδια εταιρια το ειχα πει καποια στιγμη.(α ναι, εκει δουλευεις, εκει δουλευει και μια ανιψια μου! καπως το ειχα πει, τι πιο φυσικο???)
Αλλα ποτε ξανα.

Τωρα περι του ποτε πρεπει να ειναι η ωρα του σεξ, ΑΝ ειναι,
καταλαβαινω οτι στο φορουμ που λεγεται μπουρδελα,
'το γοργον και χαριν εχει'....

Ενταξει, δυο μηνες ειπα βγαιναμε, δεν ειπα δυο χρονια...μου την πεσατε γιατι δεν την πηδηξα...

Γιατι εβγαινα δυο μηνες;
Ελπιζα μπας και την δω εστω και λιγο ερωτικα.
Μηπως αλλαξει κανενα χτενισμα, κανενα στυλ, μηπως ανακαλυψω κατι τραβηχτικο πανω της....αλλα δεν...
ειχε καλο χαρακτηρα και τα λεγαμε ομορφα, αλλα δεν μπορουσα να φανταστω πηδημα....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επρεπε να της πεις να φτιάξει κάπως τα μάτια σαν Κινέζα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.174
Πόντοι
456
Βασικα, δεν προκειται σε καμια να πω για κανενα/καμια συγγενη, απο δω και περα, αν ποτε κατσει παρομοια φαση (λεμε τωρα, ετυχε)
Κι αυτη, δεν της την γνωρισα δια ζωσης, απλα επειδη δουλευαν στην ιδια εταιρια το ειχα πει καποια στιγμη.(α ναι, εκει δουλευεις, εκει δουλευει και μια ανιψια μου! καπως το ειχα πει, τι πιο φυσικο???)
Αλλα ποτε ξανα.

Τωρα περι του ποτε πρεπει να ειναι η ωρα του σεξ, ΑΝ ειναι,
καταλαβαινω οτι στο φορουμ που λεγεται μπουρδελα,
'το γοργον και χαριν εχει'....

Ενταξει, δυο μηνες ειπα βγαιναμε, δεν ειπα δυο χρονια...μου την πεσατε γιατι δεν την πηδηξα...

Γιατι εβγαινα δυο μηνες;
Μηπως αλλαξει κανενα χτενισμα, κανενα στυλ, μηπως ανακαλυψω κατι τραβηχτικο πανω της....αλλα δεν...
ειχε καλο χαρακτηρα και τα λεγαμε ομορφα, αλλα δεν μπορουσα να φανταστω πηδημα....
Κάνεις λάθος. Δεν στην πέσαμε γιατί δεν την πήδηξες...
Στην πέσαμε για όλα τα υπόλοιπα, απλά έτυχε το κομμάτι "πήδημα" να ήταν σημείο κλειδί στην υπόθεση. Το αν πήδηξες ή οχι, είναι δεύτερο, πάνω στο γεγονός οτι έκανες τρία ατοπήματα μαζεμένα. Πρώτον, δεν το ξέκοψες νωρίς, απο τη στιγμή που δε σου έβγαινε. Δεύτερον, ενώ ήξερες οτι σε γουστάρει, της άφησες το απωθημένο της απόρριψης. Αν για εμάς τους άντρες είναι άσχημο να τρώμε χυλόπιτα, για μια γυναίκα, που είναι συνηθισμένες να τις σερβίρουν αυτές, είναι δέκα φορές χειρότερο. Τρίτον, της είπες ποιά είναι η ανηψιά σου. Ε, απο εκεί, ειτε τυχαία, είτε με κατινιά πήρε την εκδίκησή της.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γιατι εβγαινα δυο μηνες;

Ισως γι'αυτο κολλησε η γκομενα επειδη δεν της την επεσες κατευθειαν οπως θα εκαναν οι πιο πολλοι.
Ενταξει ειναι και θεμα ανθρωπου,αλλα ηταν νομιζω λαθος να συνεχισεις να βγαινεις ενω δεν σου αρεσε.
Εγω παντως στα πρωτα 2-3 λεπτα καταλαβαινω αν γουσταρω καποια η οχι.

Lanmola

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
7
Πόντοι
0
Εγώ έβαλα να δω δέκατη εντολή Παπασπηλιόπουλο - Μπαλτά μετά από την ιστορία αυτή.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Κάνεις λάθος. Δεν στην πέσαμε γιατί δεν την πήδηξες...
Στην πέσαμε για όλα τα υπόλοιπα, απλά έτυχε το κομμάτι "πήδημα" να ήταν σημείο κλειδί στην υπόθεση. Το αν πήδηξες ή οχι, είναι δεύτερο, πάνω στο γεγονός οτι έκανες τρία ατοπήματα μαζεμένα. Πρώτον, δεν το ξέκοψες νωρίς, απο τη στιγμή που δε σου έβγαινε. Δεύτερον, ενώ ήξερες οτι σε γουστάρει, της άφησες το απωθημένο της απόρριψης. Αν για εμάς τους άντρες είναι άσχημο να τρώμε χυλόπιτα, για μια γυναίκα, που είναι συνηθισμένες να τις σερβίρουν αυτές, είναι δέκα φορές χειρότερο. Τρίτον, της είπες ποιά είναι η ανηψιά σου. Ε, απο εκεί, ειτε τυχαία, είτε με κατινιά πήρε την εκδίκησή της.

νταξει ρε μάγκες, χαλαρώστε λίγο τον άνθρωπο....
Ανθρώπινο είναι .... Δεν ειμαστε ζώα να πηδάμε όποια βγάινουμε ραντεβού αμέσως είτε μάς το βγάλει είτε όχι...

Ο άνθρωπος είναι σαφής, και σκιαγραφεί κάτι που έχει συμβεί και σε εμένα.
Να βγαίνω  δηλ με τύπισσα διερευνητικά , που ενώ στο πρώτο ραντεβού μού είχε βγάλει κάτι ερωτικό, μετά σαν να χαθηκε η ερωτική μαγεία ή αν θέλετε να μήν υπήρξε η δέουσα ερωτική χημεία να προχωρήσω ερωτικά μαζί της. .. Βέβαια εγώ το είχα κόψει στο 2ο ή 3ο αν θυμάμαι καλά ραντεβού, αλλά οκ, ο καθένας θέλει το χρόνο του.....

Πέσατε να τον φάτε, λές και έκανε κανένα έγκλημα...

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
Φιλαράκι cool11 ,να βγεις μια δυο άντε τρεις φορές με την άλλη. Εάν στην τρίτη δεν σου κάνει το κλικ τότε γιατί το συνεχίζεις για 2 μήνες; Χωριό που φαίνεται,κολαουζο δεν θέλει.  Εφόσον κιόλας αυτή το πήγε στο ερωτικό, αφού εσένα δεν σ έκανε κλικ τότε έπρεπε να ξεκοψεις εντελώς. Στην ανιψιά σου μήπως ανοίχτηκε ώστε να την ψαρέψει για εσένα; Εάν δλδ είσαι παντρεμένος, έχεις άλλη σχέση, είσαι γκέι κ.α.;;;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν ελλεηνιδα ειναι αυτη που κανει σεξ απτο πρωτο ραντεβου τοτε ναι ειμαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom