Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.032
Πόντοι
216
Ούτε η τελευταία φεμινίστρια δεν βγάζει τόση χολή για τους άντρες όπως εσύ.

Καλα στα λεει ο τυπος. Ολοι ιδιοι ειστε οι αγαμητοι .... ατολμοι,φορτωμενοι με ψυχολογικα και ολο κατηγορειτε τις γκομενες και αλλους αντρες λες και φταινε που εσεις ειστε  :jerking:

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
694
Πόντοι
86
Καλα στα λεει ο τυπος. Ολοι ιδιοι ειστε οι αγαμητοι .... ατολμοι,φορτωμενοι με ψυχολογικα και ολο κατηγορειτε τις γκομενες και αλλους αντρες λες και φταινε που εσεις ειστε  :jerking:
Ο τύπος με λίγα λόγια λέει αν δεν είσαι ο Christian Grey (δεν εννοώ στο οικονομικό κομμάτι) δεν πηδάς... Το θέμα είναι κατά πόσο οι γυναίκες είναι ανοιχτες ( στην επικοινωνία εννοώ) και πρόθυμες να γνωριστούν με κάποιον άγνωστο και κατά πόσο εμείς ως άντρες έχουμε τα κοτσια και το λέγειν να ανοίξουμε κουβέντα... Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα κατά εμέ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Καλα στα λεει ο τυπος. Ολοι ιδιοι ειστε οι αγαμητοι .... ατολμοι,φορτωμενοι με ψυχολογικα και ολο κατηγορειτε τις γκομενες και αλλους αντρες λες και φταινε που εσεις ειστε  :jerking:

Ευτυχως, υπαρχουν και 2-3 ανθρωποι που καταλαβαινουν το τι συμβαινει και το τι προσπαθω να πω.

Τοσο μικρο ειναι και το ποσοστο αυτων που γαμανε χωρις να πληρωνουν μουναρες. Ελαχιστοι. Διοτι πολυ απλα αυτοι εχουν καταλαβει τι παιζει και παιζουν μπαλα ανενοχλητοι ενω ολοι οι αλλοι μαλακιζονται και αναλωνονται ασκοπα σε παπαριες και οι γκομενες μενουν αγαμητες και χαζευουν.

Εγω ειτε καταλαβετε, ειτε δεν καταλαβετε και συνεχισετε ορισμενοι να ειστε και προκλητικοι-προσβλητικοι...στα αρχιδια μου. Τωρα αυτη τη στιγμη που σας γραφω επεστρεψα απο εκει που επεστρεψα και μπηκα να δω τι παιζει εδω στη παρεα.

Ενας αλλος μαλακας ειχε θεωρησει οτι επειδη καποιος ανθρωπος μπαινει και γραφει εδω μεσα, παει να πει οτι ειναι το ιδιο αγαμητος-αμπαλος-τρολ με αυτον και πως το γεγονος που ειμαι εδω μεσα αυτο αυτοματα με κανει ιδιο με τα μουτρα του.

Το εδω φορουμ, κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα. Οχι μονο πανω στο θεμα σεξ, γενικα. Εχει βεβαια αρκετα καψουλια μεσα αλλα οκ. Γιατι λοιπον καποιος ανθρωπος που μπαινει μεσα εδω να περασει την ωρα του θα πρεπει αυτος ο ανθρωπος να ειναι πελατης στα σπιτια ή ενας μαλακας τρολ πισω απο μια οθονη; Ναι, εχει και τετοιους οκ. Δεν ειναι ομως ολα τα μελη ιδιοι ανθρωποι.

Εχω γνωρισει αξιολογους ανθρωπους μεσα απο εδω, καμια σχεση σε οτι θα μπορουσε να φανταστει καποιος.

Αφηστε λοιπον τις μαλακιες ορισμενοι και ειτε προσπεραστε αν δεν συμφωνειτε ειτε ακουστε και μια αλλη γνωμη απο τη δικη σας και βελτιωθειτε.

Συντομη ειναι η ζωη ετσι και αλλιως. Απλα ειναι τα πραγματα. Δεν ειναι ουτε πυρηνικη φυσικη ουτε φιλοσοφια.

Καμια κοπελα δεν το εκανε δυσκολο σε καποιον αντρα. Σε ολους τους υπολοιπους "αντρες" ναι τους πινουν το αιμα και καλα κανουν τα κοριτσακια. Δικαιοσυνη της φυσης.

Ειτε εισαι αντρας και περνας καλα τη ζωη σου ειτε εισαι "αντρας" και απλα εισαι μερος αυτης τη θλιβερης και σιχαμερης μαζας που διαρκως αυξανεται με γοργους ρυθμους.

Ο αλλος με χαρακτηρισε οτι μισω τους αντρες πιο πολυ και απο τις φεμινιστριες. Αντι να κατσει να σκεφτει τι φταιει που δεν γαμαει, καθεται και μου βγαζει κακια επειδη του εχω πει να αλλαξει τακτικη και τροπο ζωης ωστε να δει ασπρη μερα.

Αν μισουσα τους αντρες, θα προσπαθουσα να τον βοηθησω; Θα εγραφα εδω μεσα; Εχω καποιο ωφελος ειτε εγω ειτε αλλο μελος αν γραψουμε κατι και αυτο το κατι βοηθησει καποιον αλλον αντρα; Ουτε καν που θα το μαθουμε.

Ακομα και το ψευδωνυμο σου ρε φιλε δηλωνει και φωναζει οτι εισαι ψυχικα μιζερος σαν ανθρωπος. Γιατι να σου κατσει γκομενα να τη γαμησεις; Θα παει με εναν αλλον που θα περασει καλα η κοπελα και που δεν θα νιωθει καπως...

Να περνανε ωραια και να μη φοβουνται-βαριουνται θελουν τα κοριτσακια.

Αν λετε τετοιες μαλακιες εδω μεσα και εχετε τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα ορισμενοι, φανταζομαι στη κανονικη ζωη τι αχρηστοι ειναι αρκετοι.

Μετα μας φταινε τα κοριτσια, οι Ελληνιδες, το συστημα, εγω, ο χ ψ ανθρωπος που πετυχε αντι να αποτυχει στη ζωη του, η αστρικη σκονη, η καρμικη ενεργεια της πορδης του πανθηρα και ποσα αλλα.

Εμεις, μια χαρα ειμαστε...;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι εισβολείς στην Ελλάδα ήταν πολεμιστές , κυρίως άντρες.

Αυτοί τι νομίζεις έκαναν, δεν ζευγάρωναν με τις ντόπιες ;

Επειδή υποστηρίζει ο Νικ1410 ότι ΔΕΝ υπήρχαν επιμειξίες
οι Σκύθες, Σλάβοι, Αλβανοί, κτλ που εισέβαλαν στην Ελλάδα
και ήταν κυρίως ΑΝΤΡΕΣ , παρέμεναν  ανέραστοι ;

Εδώ βλέπουμε γάμους μεταξύ ελλεινίδων και λαθρο, τώρα
δεν θα υπήρχαν τότε, επειδή το λέει ο Νικ1410.
Τότε μάλιστα ήταν ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, δεν ήταν στο παρακαλετό
πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες.

επιμενεις τρομπα.

δεν ειπα οτι δεν γαμαγαν.

ειπα οτι ηταν τοσοι λιγοι που δεν εκαναν οικογενειες εδω σε ποσοστα 70% που λες εσυ αλλα σε ποσοστα 5% ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

οσο και να επιμενεις τα στοιχεια σε διαψευδουν, η θεσσαλονικια δεν μοιαζει με σλαβα (δυστυχως για εμας) αλλα με κυπρια (που δεν ειχε καμμια επιμειξια με σλαβους και αλβανους).

μακαρι να ηταν οπως τα ελεγες και να ειχαμε 70% ψηλες ξανθιες , εχουμε μονο 5% τετοιες, οι υπολοιπες ειναι χοντροκωλες χαμηλοκωλες και στην φατσα χωρις γωνιες γερμανικες-σλαβικες-αλβανικες, αλλα οπως οι νοτιο-ιταλιδες και τα αγαλματα των αρχαιων

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τον κυπριο φοιτητη τον καταλαβαινεις οταν ανοιξει το στομα του, τον αλβανο στον δρομο τον καταλαβαινεις απο τα 20 μετρα πριν μιλησει απο το σχημα του κεφαλιου του,

και μας λες οτι εχουμε αναμειχθει σοβαρα με τετοιους και μοιαζουμε????

αντε ενα παππου να εχουν αρβανιτη σε καποιες περιοχες λιγοι.

θρακη-κυπρο-κρητη-νησια καθολου.

οποτε κατα μεσο ορο 5% επιμειξια ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ DNA ΤΕΣΤ. που ειναι πολυ πιο ακριβη απο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

winner1111

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Να περνανε ωραια και να μη φοβουνται-βαριουνται θελουν τα κοριτσακια.
Ευχαριστουμε φιλε για την συμβουλη...αλλα αφενος με γενικοτητες δεν λυνεται κανενα προβλημα αφετερου ο καθενας ειναι διαφορετικος τοσο σε επιπεδο ηλυκιας οσο και σε τσεπης αλλα και γουστου...

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Στα παπάρια μας τι θέλουν τα κοριτσάκια. Όλοι θέλουν να περνούν καλά.
Τα κοριτσάκια είναι για να μας ψυχαγωγούν, για να μας διασκεδάζουν και δουλειά τους είναι να πηδιούνται.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
Στα παπάρια μας τι θέλουν τα κοριτσάκια. Όλοι θέλουν να περνούν καλά.
Τα κοριτσάκια είναι για να μας ψυχαγωγούν, για να μας διασκεδάζουν και δουλειά τους είναι να πηδιούνται.
πηδιουνται...

οποτε ολα οκ..

να κλειδωσει το νημα παρακαλω ...η να μετονομαστει σε κατι αλλο
πχ "μορφολογια κρανιου του αρχαιου αλβανου"

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
Εδώ μόνο οι Αρβανίτες δηλαδή εκχριστιανισμένοι Αλβανοί ήταν το 30% του πληθυσμού στην Ελλάδα το 1821.

γιου φαουλ! υιοθετεις αποψεις αλβανων και ανθελληνων στο βωμο της "αντικειμενικοτητας"

οι χειμαριωτες και γενικα οι βορειοηπειρωτες αλβανοι ειναι? ποιος το πιστοποιει? η αρβελερ αποφασιζει για εθνικοτητες?

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
πηδιουνται...

οποτε ολα οκ..

να κλειδωσει το νημα παρακαλω ...η να μετονομαστει σε κατι αλλο
πχ "μορφολογια κρανιου του αρχαιου αλβανου"

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχα Για Ανθρωπολογικη ερευνα!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
Κυνηγημένοι από την τουρκική δεσποτεία και από τις ληστρικές επιδρομές των εξισλαμισμένων Αλβανών, κάποιοι Ρωμαίικοι πληθυσμοί ξεκινούν το μακρινό ταξίδι του ξεριζωμού και της προσφυγιάς ακολουθώντας την πανάρχαια Εγνατία οδό και οδεύοντας από την Ήπειρο προς την Πόλη. Φημισμένοι κτίστες αυτοί οι Αρβανίτες κιούσηδες, προκειμένου να εξοικονομήσουν τα προς το ζην εργάζονται αόκνως στην ανέγερση τζαμιών και μιναρέδων, οντάδων και σαραγιών. Οι Τούρκοι εκτιμούν την τέχνη τους στο πελέκημα της πέτρας και στο κτίσιμο αρχιτεκτονικών μνημείων και τους επιτρέπουν να εγκατασταθούν κοντά στην Πόλη. Εκεί οι πρόσφυγες Αρβανίτες ανακαλύπτουν τελικά τη δική τους γη της Επαγγελίας στα εύφορα εδάφη της Ανατολικής Θράκης, τα οποία η φιλοπονία τους τα κάνει να καρπίσουν χειμώνα καλοκαίρι, με τις σπορές, με τους μπαξέδες, με τα αμπέλια και τα οπωροφόρα δέντρα. Κωμοπόλεις όπως η Μανδρίτσα, το Ιμπρίκ Τεπέ, το Μεγάλο Ζαλούφι και άλλες, μαζί με τους περιφερειακούς οικισμούς και τα χωριά τους, κάνουν την εμφάνισή τους στη γη του Ορφέα και πολύ γρήγορα αυτοί οι επήλυδες Ηπειρώτες ενσωματώνονται στο ντόπιο χριστιανικό στοιχείο, σε τέτοιο βαθμό που ποτέ στο μέλλον να μην διαχωρίσουν τη θέση τους από τους υπολοίπους χριστιανούς Θρακιώτες. Κι όταν η θρησκευτική ταυτότητα του Ρωμιού Πατριαρχικού θα αντικατασταθεί από εκείνη του Ορθοδόξου Έλληνα, οι αλβανό-
φωνοι Αρβανίτες της Ανατολικής Θράκης θα σπεύσουν να δηλώσουν στις τουρκικές απογραφές ότι είναι Έλληνες Ορθόδοξοι. Βλέπετε, η εθνικότητα είναι κάτι το εξαιρετικά πολύπλοκο για να ορισθεί μόνον από τη γλώσσα. (Δρ. Τσομπανης Κωνσταντινος)

Οι Αρβανίτες στο παρελθόν μίλησαν και όταν τους ετέθη το ερώτημα τι είναι, απάντησαν ξεκάθαρα: Έλληνες.
Η από αιώνες ένταξή τους στην ελληνορθόδοξη προεθνική κοινότητα του
Οικουμενικού Πατριαρχείου και η ανεπιφύλακτη συμμετοχή τους στο ελληνικό
σχολικό δίκτυο οδήγησαν τους αλβανόφωνους της Ανατολικής Θράκης, όπως και τους ελληνόφωνους, στη μετεξέλιξη της ελληνορθόδοξης ρωμαίικης ταυτότητάς τους σε αμιγώς ελληνική εθνική. Η έντονη αντίδρασή τους στην οθωμανική απο-
γραφή του 1905 όπου απαίτησαν να απογραφούν ως Έλληνες και όχι ως Αλβανοί
και η καθολική απόκρουση της αλβανικής προπαγάνδας που εισήλθε στα αρβανιτοχώρια της Θράκης το 1911 ήταν δύο από τις πιο χαρακτηριστικές και ηχηρές απαντήσεις των ίδιων των Αρβανιτών. Επιπρόσθετα, η συμμετοχή τους σε κάθε εθνικό αγώνα του ελληνισμού αποτέλεσε άλλη μία πιστοποίηση του αυτοπροσδιορισμού τους: στον ξεσηκωμό του 1821 (Δαλατσης Δημητριος)

str8 dave

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
34
Πόντοι
0
Οι εισβολείς στην Ελλάδα ήταν πολεμιστές , κυρίως άντρες.

Αυτοί τι νομίζεις έκαναν, δεν ζευγάρωναν με τις ντόπιες ;

Επειδή υποστηρίζει ο Νικ1410 ότι ΔΕΝ υπήρχαν επιμειξίες
οι Σκύθες, Σλάβοι, Αλβανοί, κτλ που εισέβαλαν στην Ελλάδα
και ήταν κυρίως ΑΝΤΡΕΣ , παρέμεναν  ανέραστοι ;

Εδώ βλέπουμε γάμους μεταξύ ελλεινίδων και λαθρο, τώρα
δεν θα υπήρχαν τότε, επειδή το λέει ο Νικ1410.
Τότε μάλιστα ήταν ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, δεν ήταν στο παρακαλετό
πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες.

Σκύθες δεν κάνανε ποτέ επιδρομή στην μητροπολιτική Ελλάδα μόνο σαν σκλάβοι έφτασαν εδώ.Αλβανοι και Σλάβοι εκτός του ότι ήρθανε σε μικρούς σχετικά με τους ντόπιους, πληθυσμούς κατέβαιναν με τις οικογένειές τους και έτσι καταγράφεται στις πηγές.Αν διαβάσεις λίγο θα δεις ότι οι Σλάβοι ζούσανε απομονωμένοι από τον γηγενή πληθυσμό,όπως οι γύφτοι σημερα και σε κάποιες περιπτώσεις εξοντώθηκαν μετά από χρόνια ανοχής ενώ οι Αλβανοί μετά την Τουρκοκρατία έφυγαν όπως ήρθαν μαζί με τις οικογένειές τους.για τις περιπτώσεις όπου ξένοι αναμίχθηκαν με τους Έλληνες θα πω το εξής.Εστω ένας γονιός ξένος και ένας Έλληνας.το παιδί που προκύπτει είναι 50% Έλληνας.Αν παντρευτεί με άλλον Έλληνα ο δικός τους απόγονος είναι κατά 75% Έλληνας και πάει λέγοντας.Δηλαδη με τα χρόνια η οποία ξένη καταγωγή περιορίζεται σε απειροελάχιστο ποσοστό.Επισης δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή των αριστερουληδων ένα παιδί με έναν ξένο γονέα να είναι απαραίτητα της εθνικότητας του ξένου.προσωπικη άποψη ότι αν ο πατέρας είναι Έλληνας τότε είναι και τα παιδιά του.

KBIL

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Και εδω μια χαρα κοιτανε και δινουν και πατημα και στο πιατο τα παντα απο το πρωτο ραντεβου.

Φτανει να εχουν καυλωσει. Καμια τους δεν καυλωνει με αποτυχημενους και τυπους που δεν ξερουν να φερθουν σαν αντρες.

Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες. Το οτι το κανουν δυσκολο ή ακατορθωτο στις πιο πολλες περιπτωσεις ειναι διοτι απλα εχουν τη δυνατοτητα της επιλογης μεσα απο τα σοσιαλ αλλα και τη μαλακια που δερνει αλυπητα ολους τους απανταχου αρσενικους πιθηκους που βρισκονται γυρω τους.

Κλασικη μαλακια σε μαγαζι. Μπακουροπαρεα και περιμενει τωρα ο μαλακας να γαμησει τη κοπελα που εχει βγει με τις φιλες της στο απεναντι τραπεζι. Στη σπανια περιπτωση που θα βγαλει μουνι απο τετοια περιπτωση, κανα ταπεινο 5αρακι θα ειναι βυθισμενο στην απελπισια που θα καταριεται μετα την ωρα και τη στιγμη που εμπλεξε με το μαλακα.

Τραβα με ενα καλο μουνι εξω και ελα να μας πεις μετα αν κοιτανε και αν παιζουν με τα ματια τους. Μαθε να ντυνεσαι, να φερεσαι, να προσεχεις τον εαυτο σου και την εμφανιση σου, να φροντιζεις η τσεπη σου να ειναι γεματη και δες αν θα σε μυριζονται απο χιλιομετρα ή οχι.

Απλα ειναι τα πραγματα. Το δυσκολο ειναι το πως θα καταλαβουν οι ανοητοι τα αυτονοητα.

Επιτυχια, σαν αντρας. Να εισαι επιτυχημενος. Οχι απαραιτητα πλουσιος ή να σου τρωνε λεφτα, εκει απλα θα γελανε με τη παρτυ σου οτι εισαι κοροιδο και ανικανος. Απλα να εχεις μια ανεση, να μπορεις να βγεις εξω και να μην αγχωνεσαι. Να εχεις ενα σοβαρο αμαξι και ενα αντρικο τροπο ζωης.

Αν εισαι κλαψιαρης-γκρινιαρης-μιζερος-οτι να ναι σε εμφανιση-μορφωση-επιπεδο-συμπεριφορα...τοτε το δυσκολευεις απο μονος σου, δεν σου φταιει κανεις.

Οσο για τους διαφορους λεφταδες που βλεπετε γυρω σας και συνοδευουν τα διαφορα μουνια να ξερετε οτι οι γκομενες τους ριχνουν πολυ ασχημο κραξιμο με τις φιλες τους απο πισω τους και πως στο κρεβατι την ωρα του αγωνα ουτε καν...απλα εχει ο μαλακας μια μουναρα και τη μοστραρει εως να τον παρατησει ή να του αρπαξει οσα πιο πολλα μπορει και να φυγει με κανα αφραγκο που ομως τον εχει ερωτευθει. Αρκετα συχνα, οταν λειπει ο μπουλης, ξεσκιζεται με οτι βρει και καυλωσει χωρις να παρεις κανεις χαμπαρι για να συνελθει απο τη ζωη που κανει μαζι με τον μπουλη.

Για αυτο να θυμαστε, δεν φτανουν τα λεφτα στο να καυλωσει στα αληθεια μεσα της μια μουναρα μαζι σου. Προσεχε και εσυ λιγακι τον εαυτο σου ρε μαλακα. Στα παντα.

Ελα να μας πεις μετα αν εχεις θεμα με Ελληνιδες ή οποιες αλλες γυναικες ανα το κοσμο. Παντου μια χαρα θα εισαι.

Το οτι δεν πετυχες στη ζωη σαν αντρας, δεν πιεσες τον εαυτο σου και γενικα μια ζωη εισαι μαυρα χαλια μαλακας, δεν σου φταινε ουτε τα μουνακια ουτε αυτοι που αγωνιστηκαν και πετυχαν στη ζωη τους. Εσυ ο ιδιος καταδικασες τον εαυτο σου σε αυτη τη κατασταση, κανεις δεν σου φταιει. Ειναι κλασικη τακτικη ολων των αποτυχημενων και μιζερων κομπλεξικων ανθρωπων να κραζουν ολους τους αλλους και ποτε να μην ψαχνουν να βρουν τη πηγη του προβληματος που ειναι οι ιδιοι. Μια ζωη τερμα μαλακες-τεμπεληδες-αμπαλοι-φυγοπονοι-βλαμμενοι-χεστες-μιζεροι-ανηθικοι.

Το προβλημα το εχουν οι "αντρες" που νομιζουν οτι ειναι αντρες. Εκει ειναι η πηγη του προβληματος και οχι στις γυναικες. Αυτες απλα ειναι γυναικες. Εμεις, ειμαστε αντρες;

πολύ σωστός ο φίλος

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.606
Πόντοι
216
Ελληνιδα που εβγαινα περυσι, και η οποια οκ, δεν μπορω να την πω καριολα γιατι ειχε καλα στοιχεια (θελω να ειμαι δικαιος, -εστω κι αν μιλαμε για εξαιρεση), εκανε το εξης, το οποιο με προβληματισε ως κινηση...

Βγαιναμε περιπου ενα διμηνο.
Αυτη ηθελε πολυ να προχωρησουμε, αλλα εγω τελικα αποφασισα οτι δεν μπορω να συνεχισω μαζι της,
γιατι δεν μου εβγαζε τιποτε το ερωτικο....
Σεξ, δεν εγινε.
Παντως, οφειλω να πω γιατι ισως βοηθησει να καταλαβετε την φαση, αυτη ηταν τρελα καψουρεμενη μαζι μου, σε σημειο να λεω οτι παιζει και να με βιασει σε καμια γωνια....
Εν τελει, αφου της ειπα οτι αυτη ειναι μια κανονικη κοπελα αλλα εγω δεν μπορω να νιωσω κατι,
σταματησαμε λοιπον να τα λεμε, ωραια και καλα.

Τυχαινει, να δουλευει σε μια εταιρια, που δουλευε και μια ανιψια μου.
Οταν βγαιναμε, της ειχα πει οτι η εν λογω κοπελα ειναι παιδι απο πρωτο μου ξαδερφο.

Βρισκω λοιπον σημερα τη μανα της ανιψιας μου (γυναικα του ξαδερφου μου δηλαδη),
και το φερε η κουβεντα να πιασουμε λιγο τα περι σχεσεων,
και πανω που λεω 'περυσι εβγαινα με μια καλη κοπελα αλλα δεν κατεληξε πουθενα...',
πεταγεται και μου λεει 'ναι, ξερω'!!!!!!!!!!!

Πριν προλαβω να ρωτησω πως, καταλαβα, μου ειπε.
Η εν λογω ελληνιδα/ελλεεινιδα(?), ειπε, αφοτου δεν ξαναβρεθηκαμε,
οτι εβγαινε μαζι μου, στην ανιψια μου !!!!!!!!!

Στην αρχη συγχυστηκα, μετα παραξενευτηκα, μετα λεω δε βαριεσαι - μην ασχολεισαι (δεν εχω κολληματα, τι θα πει ο κοσμος και μαλακιες),
αλλα ρε παιδια,
γι'αυτο και αναφερω εδω το περιστατικο,
μου εξηγειτε εσεις που ερμηνευετε αυτη την συμπεριφορα;
Γιατι εγω δεν μπορω να την καταλαβω.
Τι στην ευχη ηθελε να κανει/να πετυχει, λεγοντας κατοπιν εορτης, στην ανιψια μου, οτι ξερεις εβγαινα με τον θειο σου;;;;
Ειναι ηλιθια, ή προσδοκά κάτι;
Πραγματικα προσπαθω να καταλαβω...αλλα μπορω να πω, οσο κι αν θελω να ειμαι καλοπροαιρετος, οτι η κινηση της αυτη, μου φανηκε πολυ ηλιθια...αλλα πειτε κι εσεις, γιατι μπορει να εχω πιασει το θεμα λαθος...

Lanmola

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
7
Πόντοι
0
Ελληνιδα που εβγαινα περυσι, και η οποια οκ, δεν μπορω να την πω καριολα γιατι ειχε καλα στοιχεια (θελω να ειμαι δικαιος, -εστω κι αν μιλαμε για εξαιρεση), εκανε το εξης, το οποιο με προβληματισε ως κινηση...

Αυτη ηθελε πολυ να προχωρησουμε, αλλα εγω τελικα αποφασισα οτι δεν μπορω να συνεχισω μαζι της,
Σεξ, δεν εγινε.
Παντως, οφειλω να πω γιατι ισως βοηθησει να καταλαβετε την φαση, αυτη ηταν τρελα καψουρεμενη μαζι μου, σε σημειο να λεω οτι παιζει και να με βιασει σε καμια γωνια....
Εν τελει, αφου της ειπα οτι αυτη ειναι μια κανονικη κοπελα αλλα εγω δεν μπορω να νιωσω κατι,

Οταν βγαιναμε, της ειχα πει οτι η εν λογω κοπελα ειναι παιδι απο πρωτο μου ξαδερφο.

και πανω που λεω 'περυσι εβγαινα με μια καλη κοπελα αλλα δεν κατεληξε πουθενα...',

Στην αρχη συγχυστηκα, μετα παραξενευτηκα, μετα λεω δε βαριεσαι - μην ασχολεισαι (δεν εχω κολληματα, τι θα πει ο κοσμος και μαλακιες),
αλλα ρε παιδια,
Τι στην ευχη ηθελε να κανει/να πετυχει, λεγοντας κατοπιν εορτης, στην ανιψια μου, οτι ξερεις εβγαινα με τον θειο σου;;;;
Πραγματικα προσπαθω να καταλαβω...αλλα μπορω να πω, οσο κι αν θελω να ειμαι καλοπροαιρετος, οτι η κινηση της αυτη, μου φανηκε πολυ ηλιθια...αλλα πειτε κι εσεις, γιατι μπορει να εχω πιασει το θεμα λαθος...

> βγαίναμε περίπου ένα δίμηνο
> σεξ δεν έγινε
> ήταν τρελά καψουρεμένη μαζί μου

Τώρα εγώ φταίω να σχολιάσω; Όχι πες με, φταίωωω;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
εμενα μου εκανα αλλο εντυπωση

αλλα δεν γαμιεται το καταπινω..

αντρικη αλληλεγγυη πανω απο ολα

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456

Σεξ, δεν εγινε.

αλλα ρε παιδια,

Έβγαινες μαζί της 2 μήνες...
Σε γούσταρε...
ΔΕΝ της τον φόρεσες...
Της γνώρισες την ανιψιά σου...
Της είπες να το διαλύσετε...

Και πάλι καλά που δε σε έβγαλε και αδερφή τύπε.
Κι εσύ στη θέση της, θα το είχες να το λές ανέκδοτο "έβγαινα με το θείο σου δύο μήνες και ούτε που με ακούμπησε, παρ'όλα τα τσαλίμια που του έκανα, και στο τέλος μου είπε οτι δεν θέλει να συνεχίσουμε". Για δες το λιγάκι απο την άλλη οπτική, και πες μου, άδικο είχε η τύπισσα;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.606
Πόντοι
216
Ρε παιδες, τι να κανουμε,
εμενα αμα η αλλη δεν μου αρεσει,
δεν μπορω να πηδηξω.
Σωνει ντε και καλα, ολα τα βλεπετε σαν τρυπες;
anyway...

Εγω προσπαθω να καταλαβω πως το σκεφτηκε και πηγε και το ξεφουρνισε, κατοπιν εορτης,
κι εσεις ασχολειστε γιατι δεν την πηδηξα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.931
Πόντοι
5.006
Ο cool11 δεν ειναι που κλαιγεται ολη την ωρα οτι δεν του καθεται ουτε φυματικια τσατσα του μεταξουργειου και ειναι ικανος για να βρει γκομενα να κολυμπησει στα ραδιενεργα νερα του αντιδραστηρα του τσερνομπιλ??? :think:

Και τωρα λεει οτι εβγαινε 2 μηνες με γκομενα και δεν του εκανε κεφι ουτε μια πιπα να της δωσει????
Μηπως ανηκει στην lgbt κοινοτητα και δεν το ξερει ακομα? :S

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Ρε παιδες, τι να κανουμε,
εμενα αμα η αλλη δεν μου αρεσει,
δεν μπορω να πηδηξω.
Σωνει ντε και καλα, ολα τα βλεπετε σαν τρυπες;
anyway...

Εγω προσπαθω να καταλαβω πως το σκεφτηκε και πηγε και το ξεφουρνισε, κατοπιν εορτης,
κι εσεις ασχολειστε γιατι δεν την πηδηξα...
Μα το οτι ΔΕΝ την πήδηξες, ενώ βγαίνατε για δύο μήνες είναι το θέμα. Αν δε σου έβγαινε, το έσπαγες ΠΟΛΥ νωρίτερα, δεν περίμενες να της γνωρίσεις και το σοϊ σου ρε τύπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom