Καλα στα λεει ο τυπος. Ολοι ιδιοι ειστε οι αγαμητοι .... ατολμοι,φορτωμενοι με ψυχολογικα και ολο κατηγορειτε τις γκομενες και αλλους αντρες λες και φταινε που εσεις ειστε
Ευτυχως, υπαρχουν και 2-3 ανθρωποι που καταλαβαινουν το τι συμβαινει και το τι προσπαθω να πω.
Τοσο μικρο ειναι και το ποσοστο αυτων που γαμανε χωρις να πληρωνουν μουναρες. Ελαχιστοι. Διοτι πολυ απλα αυτοι εχουν καταλαβει τι παιζει και παιζουν μπαλα ανενοχλητοι ενω ολοι οι αλλοι μαλακιζονται και αναλωνονται ασκοπα σε παπαριες και οι γκομενες μενουν αγαμητες και χαζευουν.
Εγω ειτε καταλαβετε, ειτε δεν καταλαβετε και συνεχισετε ορισμενοι να ειστε και προκλητικοι-προσβλητικοι...στα αρχιδια μου. Τωρα αυτη τη στιγμη που σας γραφω επεστρεψα απο εκει που επεστρεψα και μπηκα να δω τι παιζει εδω στη παρεα.
Ενας αλλος μαλακας ειχε θεωρησει οτι επειδη καποιος ανθρωπος μπαινει και γραφει εδω μεσα, παει να πει οτι ειναι το ιδιο αγαμητος-αμπαλος-τρολ με αυτον και πως το γεγονος που ειμαι εδω μεσα αυτο αυτοματα με κανει ιδιο με τα μουτρα του.
Το εδω φορουμ, κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα. Οχι μονο πανω στο θεμα σεξ, γενικα. Εχει βεβαια αρκετα καψουλια μεσα αλλα οκ. Γιατι λοιπον καποιος ανθρωπος που μπαινει μεσα εδω να περασει την ωρα του θα πρεπει αυτος ο ανθρωπος να ειναι πελατης στα σπιτια ή ενας μαλακας τρολ πισω απο μια οθονη; Ναι, εχει και τετοιους οκ. Δεν ειναι ομως ολα τα μελη ιδιοι ανθρωποι.
Εχω γνωρισει αξιολογους ανθρωπους μεσα απο εδω, καμια σχεση σε οτι θα μπορουσε να φανταστει καποιος.
Αφηστε λοιπον τις μαλακιες ορισμενοι και ειτε προσπεραστε αν δεν συμφωνειτε ειτε ακουστε και μια αλλη γνωμη απο τη δικη σας και βελτιωθειτε.
Συντομη ειναι η ζωη ετσι και αλλιως. Απλα ειναι τα πραγματα. Δεν ειναι ουτε πυρηνικη φυσικη ουτε φιλοσοφια.
Καμια κοπελα δεν το εκανε δυσκολο σε καποιον αντρα. Σε ολους τους υπολοιπους "αντρες" ναι τους πινουν το αιμα και καλα κανουν τα κοριτσακια. Δικαιοσυνη της φυσης.
Ειτε εισαι αντρας και περνας καλα τη ζωη σου ειτε εισαι "αντρας" και απλα εισαι μερος αυτης τη θλιβερης και σιχαμερης μαζας που διαρκως αυξανεται με γοργους ρυθμους.
Ο αλλος με χαρακτηρισε οτι μισω τους αντρες πιο πολυ και απο τις φεμινιστριες. Αντι να κατσει να σκεφτει τι φταιει που δεν γαμαει, καθεται και μου βγαζει κακια επειδη του εχω πει να αλλαξει τακτικη και τροπο ζωης ωστε να δει ασπρη μερα.
Αν μισουσα τους αντρες, θα προσπαθουσα να τον βοηθησω; Θα εγραφα εδω μεσα; Εχω καποιο ωφελος ειτε εγω ειτε αλλο μελος αν γραψουμε κατι και αυτο το κατι βοηθησει καποιον αλλον αντρα; Ουτε καν που θα το μαθουμε.
Ακομα και το ψευδωνυμο σου ρε φιλε δηλωνει και φωναζει οτι εισαι ψυχικα μιζερος σαν ανθρωπος. Γιατι να σου κατσει γκομενα να τη γαμησεις; Θα παει με εναν αλλον που θα περασει καλα η κοπελα και που δεν θα νιωθει καπως...
Να περνανε ωραια και να μη φοβουνται-βαριουνται θελουν τα κοριτσακια.
Αν λετε τετοιες μαλακιες εδω μεσα και εχετε τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα ορισμενοι, φανταζομαι στη κανονικη ζωη τι αχρηστοι ειναι αρκετοι.
Μετα μας φταινε τα κοριτσια, οι Ελληνιδες, το συστημα, εγω, ο χ ψ ανθρωπος που πετυχε αντι να αποτυχει στη ζωη του, η αστρικη σκονη, η καρμικη ενεργεια της πορδης του πανθηρα και ποσα αλλα.
Εμεις, μια χαρα ειμαστε...;