Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ούτε το θεωρώ επιτυχία το να πει το ναι μετά από 10 ώρες κουβέντας.
Στις ποσες ωρες ειναι επιτυχια ρε τύπε? Τι ειναι αυτα που λες?

Δηλαδη για να καταλαβω, βαριεστε?
Ο κυνηγος περιμενει το θηραμα κατι ωρες ακινητος μεχρι να περασει.

Κι εσυ θελεις να σου κατσει η γκομενα με 10 λεπτα συνομιλιας.
Ε δεν θα γινει ρε τύπε. Πώς να το κανουμε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.356
Πόντοι
2.356
Είπα ότι είμαι αλφάς ή μοντέλο ή έχω κανένα σοβαρό ινσταγκραμ με 100 φωτογραφίες όπως τα 8-9άρια;  Οι αλφάδες δεν ασχολούνται με τέτοιες αλλά με τις όμοιές τους. Κι εγώ κατ' εξαίρεση ασχολήθηκα. Τώρα άμα αυτές περιμένουν το μοντέλο για να πιούνε έναν καφέ άστες να περιμένουν.
δεν ειπα οτι εισαι αλφας! αν ησουν ομως με δευτερη κουβεντα το παμε βολτα θα το σκεφτοταν! γενικα ειναι πολυ ατσουμπαλο το "παμε βολτα εχω αμαξι" με μια που δε ξερεις! καλυτερα να μιλαγες πρωτα για τα αστρα και οταν την αποχαυνωσεις πες της παμε μια βολτα σε ενα μαγαζι να σου πουν και τον καφε? ! περισσοτερες πιθανοτητες ειχες!
βρες καπου ενα αδυνατο σημειο και εκμεταλλευσου το. περιεργεια? αναγκη? προσοχη? ανασφαλεια? βρες τροπο

αυτη που σε ρωτησε Γιατι? οταν προτεινες καφε μαλλον ηθελε να πει Γιατι? θες να με γαμησεις μετα τον καφε κατευθειαν η σε πακετο?

και εμεις γαμησαμε απο νετ και χωρις φωτο (τις λιγο πιο αθωες εποχες) αλλα δε γινανε αυτα σε μια μερα. τουλαχιστον 1 μηνα πηρε να μιλησεις να καταλαβει η αλλη οτι δεν εισαι πιεστικος οτι συζητας νορμαλ σε ολα τα θεματα και ενδιαφεροντα...

στο γεια τι κανεις παμε για καφε που να ξερει τι ψυχοσυνθεση γκαβλες ορμες και τρελα εχεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Tinder η πρόταση για ποτό έχει  πέσει στα πρώτα 5 μηνύματα το πολύ, δεν αξίζει να χάνει κανείς το χρόνο του να μιλάει με τις ώρες με αβέβαιο αποτέλεσμα. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε  πως ήταν η μέρα της ούτε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό έτσι κι αλλιώς
Ε ναι. Και μετα ερχεται το "οχι" και αρχιζετε τα περι κακομαθημενων ελλεεινιδων και μεσαιωνα.

Το οτι 5 μηνυματα εχουν στειλει και αλλοι εκατο ειναι λεπτομερεια
Προφανως πρεπει να πιει η κοπελα 100 ποτά την ημερα για να ειναι ξηγημενη

Ρε δεν πατε καθολου καλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν ειπα οτι εισαι αλφας! αν ησουν ομως με δευτερη κουβεντα το παμε βολτα θα το σκεφτοταν! γενικα ειναι πολυ ατσουμπαλο το "παμε βολτα εχω αμαξι" με μια που δε ξερεις! καλυτερα να μιλαγες πρωτα για τα αστρα και οταν την αποχαυνωσεις πες της παμε μια βολτα σε ενα μαγαζι να σου πουν και τον καφε? ! περισσοτερες πιθανοτητες ειχες!
βρες καπου ενα αδυνατο σημειο και εκμεταλλευσου το. περιεργεια? αναγκη? προσοχη? ανασφαλεια? βρες τροπο

αυτη που σε ρωτησε Γιατι? οταν προτεινες καφε μαλλον ηθελε να πει Γιατι? θες να με γαμησεις μετα τον καφε κατευθειαν η σε πακετο?

και εμεις γαμησαμε απο νετ και χωρις φωτο (τις λιγο πιο αθωες εποχες) αλλα δε γινανε αυτα σε μια μερα. τουλαχιστον 1 μηνα πηρε να μιλησεις να καταλαβει η αλλη οτι δεν εισαι πιεστικος οτι συζητας νορμαλ σε ολα τα θεματα και ενδιαφεροντα...

στο γεια τι κανεις παμε για καφε που να ξερει τι ψυχοσυνθεση γκαβλες ορμες και τρελα εχεις?
Το οτι πρεπει να εξηγουμε τοσο αυτονοητα πραγματα κατανταει πραγματικα θλιβερο.

Και οχι μονο αυτο, αντι να ακουσουν καμια συμβουλη, αντιδρουν κιολας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.356
Πόντοι
2.356
Tinder η πρόταση για ποτό έχει  πέσει στα πρώτα 5 μηνύματα το πολύ, δεν αξίζει να χάνει κανείς το χρόνο του να μιλάει με τις ώρες με αβέβαιο αποτέλεσμα. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε  πως ήταν η μέρα της ούτε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό έτσι κι αλλιώς
για να πεσει η προταση ΑΡΑ εχεις κανει match, σημαινει οτι εχει αποδεχθει τα μουτρα σου ως καταλληλα.
απο κει και περα λογικο να θελει να σε βρει μιας και το τιντερ ειναι ευρεση ζευγαριων και οχι site με "φιλους"

παρολα αυτα οι περισσοτερες σου ριχνουν ακυρα (μαζευοντας αυτοπεποιθηση) και απλα μαζευουν λαηκ η κοσμο για το ινσταγκραμ τους ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060

Άμα θες συγκεκριμένη απάντηση, μία ώρα max. Δε με νοιάζει τι κάνουν οι κυνηγοί, αυτά περί κυνηγών είναι μαλακίες και το εξηγήσαμε γιατί. Το πραγματικό κυνήγι δεν περιλαμβάνει την έγκριση του θηράματος όπως γίνεται με τις γυναίκες που πρέπει να πουν το ναι.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ε ναι. Και μετα ερχεται το "οχι" και αρχιζετε τα περι κακομαθημενων ελλεεινιδων και μεσαιωνα.

Το οτι 5 μηνυματα εχουν στειλει και αλλοι εκατο ειναι λεπτομερεια
Προφανως πρεπει να πιει η κοπελα 100 ποτά την ημερα για να ειναι ξηγημενη

Ρε δεν πατε καθολου καλα

Έπρεπε να επισημάνω ότι αναφέρομαι στο εξωτερικό και όσες φορές έχω βγει έχει γίνει ακριβώς έτσι, εκτός από όταν πρώτο άρχισα που δεν ήξερα κι έπιανα την κουβέντα σαν να είμαι φιλενάδα τους. Το ελαχιστο που το έχω χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα είναι όπως το λες, φοβούνται ότι θα τους πάρεις το νεφρό όταν ζητάς αμέσως να βγείτε όποτε δεν ξανά ασχολήθηκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άμα θες συγκεκριμένη απάντηση, μία ώρα max. Δε με νοιάζει τι κάνουν οι κυνηγοί, αυτά περί κυνηγών είναι μαλακίες και το εξηγήσαμε γιατί. Το πραγματικό κυνήγι δεν περιλαμβάνει την έγκριση του θηράματος όπως γίνεται με τις γυναίκες που πρέπει να πουν το ναι.
Μία ωρα max. Μαλιστα.

Και μετα απορουσα καποια εποχη, γιατι με προτιμανε οι γυναικες.
Ολα εξηγουνται τελικα.
Καποιες μπορει να θελουν να μιλησουν πανω απο μια ωρα πριν αποφασισουν να ανοιξουν τα ποδια, big surprise ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Έπρεπε να επισημάνω ότι αναφέρομαι στο εξωτερικό και όσες φορές έχω βγει έχει γίνει ακριβώς έτσι, εκτός από όταν πρώτο άρχισα που δεν ήξερα κι έπιανα την κουβέντα σαν να είμαι φιλενάδα τους. Το ελαχιστο που το έχω χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα είναι όπως το λες, φοβούνται ότι θα τους πάρεις το νεφρό όταν ζητάς αμέσως να βγείτε όποτε δεν ξανά ασχολήθηκα
Κι ομως ακομη και γι αυτο υπαρχει απαντηση

Καποτε μου ελεγε μια κοπελα "δισταζω να βγουμε μωρε, ψιλοφοβαμαι, δεν σε ξερω καλα". Εβλεπα ομως οτι ηθελε. "Ωραια", της λεω, "θα δωσουμε ραντεβου σε δημοσιο χώρο, θα σου δειξω την ταυτοτητα μου, θα παρεις τηλεφωνο μια φιλη σου να της πεις οτι εισαι με τον ταδε και οτι θα την παρεις παλι τηλεφωνο σε δυο ωρες να της πεις οτι ολα ειναι καλα".

Και αν θελεις να χαριτολογησουμε και λιγο, προσωπικα σε μενα εχει τυχει να βγω με καποια μετα απο μολις δυο ωρες συνομιλιας, και ημουν εγω αυτος που το μετανιωσε γιατι πραγματικα φοβηθηκα
Αν θελεις σου λεω την ιστορια

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216

Αν έκανα αυτό που προτείνεις δηλαδή να αναπτύξω οικειότητα και να καλλιεργήσω προσδοκία με όσες βρίσκω στον ωκεανό των ξεκωλων του insta, ξέρεις πόσες ώρες της υπόλοιπης ημέρας θα μου έμεναν για να ασχοληθώ με τη ζωή μου; Ακριβώς μηδέν.
Θα επιμείνω. Οι περισσότερες γκόμενες τουλάχιστον από εκεί μέσα δε ξέρουν ούτε να φιλτράρουν, ούτε να μιλάνε, ούτε καν για ποιο λόγο φτιάξανε το κωλοπροφίλ τους.
Χίλιες φορές να μιλάς με τις δηλωμένες βίζιτες από εκεί που ξέρεις τι να περιμένεις.
Στις άλλες περιπτώσεις έχουμε τεράστια ανισορροπία ρίσκου - απόδοσης.
Σου μιλάω χαλαρός τύπε, όχι τσιτωμένος :cheesy:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Καποτε μου ελεγε μια κοπελα "δισταζω να βγουμε μωρε, ψιλοφοβαμαι, δεν σε ξερω καλα". Εβλεπα ομως οτι ηθελε. "Ωραια", της λεω, "θα δωσουμε ραντεβου σε δημοσιο χώρο, θα σου δειξω την ταυτοτητα μου, θα παρεις τηλεφωνο μια φιλη σου να της πεις οτι εισαι με τον ταδε και οτι θα την παρεις παλι τηλεφωνο σε δυο ωρες να της πεις οτι ολα ειναι καλα".

Και αν θελεις να χαριτολογησουμε και λιγο, προσωπικα σε μενα εχει τυχει να βγω με καποια μετα απο μολις δυο ωρες συνομιλιας, και ημουν εγω αυτος που το μετανιωσε γιατι πραγματικα φοβηθηκα
Αν θελεις σου λεω την ιστορια

Για πες. Προσωπικο κασκαντεριλικι ηταν πριν 2 χρονια, ματσαρω με Ρωσιδα απο τιντερ κανονιζουμε ποτα για την επομενη ημερα αλλα επειδη τελειωσα πολυ αργα απο δουλεια και βαριοταν να βγει μου λεει να παω να το πιουμε σπιτι της. Μου δινει διευθυνση (ψιλοπεριεργη περιοχη) κι εγω ημουν διστακτικος επειδη δεν το ειχα ξανακανει ποτε τοσο χυμα και μου φαινοταν πολυ ευκολο για να ειναι αληθινο.
Εντελει φτανω εκει σε μια ερημη περιοχη (κατα τα μεσανυχτα) και κατω απο την πολυκατοικια βλεπω 2 ψιλο υποπτους τυπαδες και ειμαι σε φαση να παω πισω οπως ειμαι για να μην καταληξω να γυρναω σπιτι γυμνος βραδιατικα. Παρ'ολ'αυτα δεν το σκεφτηκα δευτερη φορα, κατεβηκε κατω να μου ανοιξει κι ολα καλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν έκανα αυτό που προτείνεις δηλαδή να αναπτύξω οικειότητα και να καλλιεργήσω προσδοκία με όσες βρίσκω στον ωκεανό των ξεκωλων του insta, ξέρεις πόσες ώρες της υπόλοιπης ημέρας θα μου έμεναν για να ασχοληθώ με τη ζωή μου; Ακριβώς μηδέν.
Θα επιμείνω. Οι περισσότερες γκόμενες τουλάχιστον από εκεί μέσα δε ξέρουν ούτε να φιλτράρουν, ούτε να μιλάνε, ούτε καν για ποιο λόγο φτιάξανε το κωλοπροφίλ τους.
Χίλιες φορές να μιλάς με τις δηλωμένες βίζιτες από εκεί που ξέρεις τι να περιμένεις.
Καμια αντιρρηση, κι εγω εχω περασει περιοδους που βαριομουν και χαλαρωνα με τις βιζιτες οπως λες, χωρις πολλα-πολλα. Αλλά δεν μπορεις να λειτουργεις διαρκως ετσι. Και στο κατω κατω δεν θα ασχοληθεις με πολλες. Θα ασχοληθεις με καποια που σου αρεσει αρκετα, θα "επενδυσεις" δηλαδη. Αξιζει τον κοπο θεωρω

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216

Καποτε μου ελεγε μια κοπελα "δισταζω να βγουμε μωρε, ψιλοφοβαμαι, δεν σε ξερω καλα".

Αυτό ας πούμε ναι, είναι απάντηση.
Προσπαθώ να σου εξηγήσω τι βλέπουν οι Sad men και αποθαρρύνονται.
Άλλά είσαι απόλυτος, έχοντας σαν πρότυπο τη νοοτροπία μιας άλλης εποχής όπου οι γκόμενες είχαν τουλάχιστο και κάποιου είδους "προσωπικότητα". Τώρα έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και κάψει τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.356
Πόντοι
2.356
τοτε πιθανον δε θες σχεση! αρα ορθως σε κοβει το κοριτσι! αν ηταν να σου κατσει δε θα σε βασανιζε! πιθανο και να καταλαβε οτι δε θα της αφιερωσεις χρονο για το χαρακτηρα της αλλα για τον "κουμπαρα" της

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060

Εσύ καλά εξηγήθηκες, αλλά σπάνια δίνουν τέτοια απάντηση. Συνήθως λένε ότι πρέπει να σε γνωρίσουν μέσα από το τσατ πρώτα ή δε βγαίνουν με αγνώστους ή δεν απαντάνε καθόλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για πες. Προσωπικο κασκαντεριλικι ηταν πριν 2 χρονια, ματσαρω με Ρωσιδα απο τιντερ κανονιζουμε ποτα για την επομενη ημερα αλλα επειδη τελειωσα πολυ αργα απο δουλεια και βαριοταν να βγει μου λεει να παω να το πιουμε σπιτι της. Μου δινει διευθυνση (ψιλοπεριεργη περιοχη) κι εγω ημουν διστακτικος επειδη δεν το ειχα ξανακανει ποτε τοσο χυμα και μου φαινοταν πολυ ευκολο για να ειναι αληθινο.
Εντελει φτανω εκει σε μια ερημη περιοχη (κατα τα μεσανυχτα) και κατω απο την πολυκατοικια βλεπω 2 ψιλο υποπτους τυπαδες και ειμαι σε φαση να παω πισω οπως ειμαι για να μην καταληξω να γυρναω σπιτι γυμνος βραδιατικα. Παρ'ολ'αυτα δεν το σκεφτηκα δευτερη φορα, κατεβηκε κατω να μου ανοιξει κι ολα καλα.
Μιλαγα με μια ελληνιδα και η συνομιλια ξεκινησε λιγο μετα τα μεσανυχτα. Κατα τις 4 το πρωι, προτεινει η ιδια (!) να βρεθουμε κι εγω λεω (ΒΛΑΚΩΔΩΣ) ναι.
Ραντεβου στη διασταυρωση Κηφισου και Αθηνών, σε ενα βενζιναδικο (what??)
Παω λοιπον, στηνομαι και περιμενω
Κατα τις 5 σταματαει διπλα μου ενα ταξι και βγαινει μια τυπισσα σαν την Αστέρω
Μακρυ ασπρο φορεμα λες και πηγαινε στην αφη της Ολυμπιακης φλογας, μακρυ μαυρο μαλλι ως τη μεση και μαυρο (!!) γυαλί ηλιου (σημειωτέον ηταν νυχτα ακομη).

Σκεφτηκα να την κανω, αλλά δυστυχως ειχα περιεργεια πού θα καταληξει ολο αυτο. Εμφανισιακα παντως ηταν συμπαθητικη.

Την βαζω στο αυτοκινητο και με καθοδηγει σε μια ερημια καπου στον Κορυδαλλο.Στην πορεια αρχιζει να μου χαιδευει τα μαλλια και να τα τραβαει (!!) λεγοντας "τι παιδι εισαι εσυ???". Μετα μου εξηγησε οτι καθε δωματιο του σπιτιου της εχει ονομασια ηπείρου (Ασία, Αφρικη, Αμερικη) και το εχει διαρρυθμισει αναλογα με την ηπειρο  :headbang:
Μετα οταν αρχισε να βγαινει ο ηλιος, μου ελεγε να εστιασω το βλεμμα μου στο κενο για να δω λεει τα μικρα ασπρα ζωυφια που μας ριχνουν οι αμερικανοι για να μας υπνωτιζουν  :headbang:
Τουλαχιστον επεσε ενα καλο φασωμα και αποζημιωθηκα για τις τοσες μαλακιες που ακουσα.
Μετα μου λεει παμε σπιτι μου να συνεχισουμε?? Μου λεει θα κανουμε "κολλεγιακο σεξ" (σεξ χωρις συναισθημα οπως μου εξηγησε).
Τοσο γενναιος δεν ημουνα, νυσταζα κιολας για να πω την αληθεια,της ειπα οτι με περιμενουν καπου και οτι μια αλλη φορα θα γινει οπωσδηποτε
Δυστυχως ομως ειχε το τηλεφωνο μου και με επαιρνε καμια εβδομαδα, μεχρι που μαλλον καταλαβε οτι αφου δεν το σηκωνα δεν ενδιαφερομαι

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ποιες ακριβώς γαμιούνται; Αυτές που στα social media τους λες μετά από μερικές μέρες chat να βγείτε και σου απαντάνε με την κλασική καραμέλα ότι δε βγαίνουν με αγνώστους; Ή αυτές που δεν απαντάνε καν;

Εσυ θα δεχοσουν να βγεις με μια κοπελα που δεν σε ελκυει; Εχεις σκεφτει τι μπορει να ελκυει μια απο τις μουναρες που βλεπεις στο ινστα και σου εριξε ακυρο;

Σιγουρα παντως δεν τις ελκυει η αποτυχια και η μιζερη ζωη ενος "αντρα".

Καμια γυναικα, οσο τερμα μουναρα και ντιβα να ειναι δεν θα δωσει ακυρο σε εναν αντρα που θα καταλαβει απο το προφιλ του οτι ειναι επιτυχημενος και εχει αντρικο τροπο ζωης. Καμια. Απλα θα το επιβεβαιωσει απο την αρχικη συνομιλια σας, το τροπο που θα μιλησετε και οταν καταλαβει οτι αυτο που μοστραρεις εισαι κιολας, θα ερθει μια χαρα και θα στο δωσει στο πιατο. Απλα. Γιατι να γαμηθει θελει και αυτη αλλα να γαμηθει με εναν αντρα και οχι ενα μαλακα. Απλα.

Τωρα για τις μαλακισμενες-κομπλεξικες-ανεραστες, δεν σε απασχολει. Εχεις τις αλλες που χυνεις συνεχεια οποτε δεν σε ενοχλει αν απο τις 100 του μηνα εφαγες και 40 ακυρα ακομα και 50 και 60...στα αρχιδια σου. Εβγαλες στη χειροτερη 50...40...που αν εχεις σωστο προφιλ δεν πεφτεις τοσο χαμηλα αλλα και παλι...40 μουνια ειναι αυτα.

Ορεξη να εχεις, δυνατοτητες, τεχνη και θα βαρεθεις να γαμας. Στησε ενα καλο και αληθινο προφιλ, μαθε να παιζεις (εξελιξε το παντου εξω στο απο κοντα στα σοσιαλ παντου παιζε μπαλα καθε μερα) μπαλα και ολα θα ερθουν απο μονα τους.

Play the game, follow the flow of the winners, leave the losers behind.

Πρωτα θα δει, μετα θα επιβεβαιωσει και στο τελος θα ερθει και θα το δωσει. Η συνεχεια ειναι στο χερι σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Άλλά είσαι απόλυτος, έχοντας σαν πρότυπο τη νοοτροπία μιας άλλης εποχής όπου οι γκόμενες είχαν τουλάχιστο και κάποιου είδους "προσωπικότητα". Τώρα έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και κάψει τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.
Ακριβώς αυτό. Οι απαντήσεις που δίνουν είναι σε αυτιστικό βαθμό κλισε και καρμπον. Μία με προσωπικότητα σου εκφράζει ακριβώς τους φόβους της και μπορεί να βγει μια άκρη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αντιλαμβανομαι τι λες, αλλά θεωρω οτι τον χορο τον σερνουμε εμεις ετσι κι αλλιως

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Εσυ θα δεχοσουν να βγεις με μια κοπελα που δεν σε ελκυει; Εχεις σκεφτει τι μπορει να ελκυει μια απο τις μουναρες που βλεπεις στο ινστα και σου εριξε ακυρο;

Σιγουρα παντως δεν τις ελκυει η αποτυχια και η μιζερη ζωη ενος "αντρα".

Καμια γυναικα, οσο τερμα μουναρα και ντιβα να ειναι δεν θα δωσει ακυρο σε εναν αντρα που θα καταλαβει απο το προφιλ του οτι ειναι επιτυχημενος και εχει αντρικο τροπο ζωης. Καμια. Απλα θα το επιβεβαιωσει απο την αρχικη συνομιλια σας, το τροπο που θα μιλησετε και οταν καταλαβει οτι αυτο που μοστραρεις εισαι κιολας, θα ερθει μια χαρα και θα στο δωσει στο πιατο. Απλα. Γιατι να γαμηθει θελει και αυτη αλλα να γαμηθει με εναν αντρα και οχι ενα μαλακα. Απλα.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το προφίλ μου δείχνει ένα μαλάκα ή ένα μίζερο; Στο προφίλ εχω επαγγελματικές και μη φωτό από ταξίδια και γυμνασμένο σώμα. Άμα αυτό θεωρείται λίγο και πρέπει να δείχνω ότι οδηγάω και BMW και κότερο, από αυτό δεν προκύπτει ότι οι Ελληνίδες πηδιουνται αβερτα κουβέρτα όπως θέλετε να διατυμπανίζετε, αλλά ότι περιμένοντας το Σπαλιαρα βγάζουν αράχνη στο μουνί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom