Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.356
Πόντοι
2.356
Καυλάντισμα με 2 εξάρια στο ινσταγκραμ:

Στιχομυθία 1:
Εγώ: Καλησπέρα
Αυτή: Καλησπέρα
Εγώ: Τι κάνεις; Είσαι Αθήνα;
Αυτή: Ναι
Εγώ: Θα θελες να βρεθούμε να πιούμε ένα ποτάκι και να γνωριστούμε καλύτερα;
Αυτή: Γιατί;

...

Στιχομυθία 2:
Εγώ: "Σχόλιο στο story της"
Αυτή: Ήμουν βόλτα πιο πριν, γιατί;
Εγώ: Πλάκα κάνω. Πάμε και μεις μια βόλτα;
Αυτή: Όχι
Εγώ: Γιατί;
Αυτή: Γιατί δεν θέλω.

Ηλικίες <25.
Και μετά λέτε ότι γαμιούνται οι Ελλεηνίδες.
Καλώς ήρθατε στον μεσαίωνα.
Εκεί που κάθε νορμάλ γκόμενα θα έδινε έστω μια σοβαρή απάντηση, η Ελλεηνίδες καινοτομούν με τις μονολεκτικές τους παρόλες ζαλίζοντας σας τον πούτσο.
αφου δε σε εστειλε με το καλησπερα οπως η τραιανα τον παπαδοπουλο ευχαριστω να λες!
ομως γιατι να θελει να βγει βολτα μαζι σου? για να μη θελει δεν εισαι σαν τους αλλους που βγαινει ;)
σορρυ αλλα το πειραμα σου δειχνει οτι δεν εισαι αλφα μεηλ.
σε αντιθεση με κατι τυπαδες που ξερω που χτυπαει το δικο τους ινμποξ απο τετοιες γλαστρες (και δε τις προλαβαινουν χωρις να περισσευει κανενα ξεροκοματο για τα δικα μας μουτρα)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
αφου δε σε εστειλε με το καλησπερα οπως η τραιανα τον παπαδοπουλο ευχαριστω να λες!
ομως γιατι να θελει να βγει βολτα μαζι σου? για να μη θελει δεν εισαι σαν τους αλλους που βγαινει ;)
σε αντιθεση με κατι τυπαδες που ξερω που χτυπαει το δικο τους ινμποξ απο τετοιες γλαστρες (και δε τις προλαβαινουν χωρις να περισσευει κανενα ξεροκοματο για τα δικα μας μουτρα)
Τους στέλνουν μήνυμα πρώτες αυτές θες να πεις; Φαντάζομαι ότι ανήκουν στο κλασικό 5% των αντρών οι φίλοι σου.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216

Είπα ότι είμαι αλφάς ή μοντέλο ή έχω κανένα σοβαρό ινσταγκραμ με 100 φωτογραφίες όπως τα 8-9άρια;  Οι αλφάδες δεν ασχολούνται με τέτοιες αλλά με τις όμοιές τους. Κι εγώ κατ' εξαίρεση ασχολήθηκα. Τώρα άμα αυτές περιμένουν το μοντέλο για να πιούνε έναν καφέ άστες να περιμένουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καυλάντισμα με 2 εξάρια στο ινσταγκραμ:

Στιχομυθία 1:
Εγώ: Καλησπέρα
Αυτή: Καλησπέρα
Εγώ: Τι κάνεις; Είσαι Αθήνα;
Αυτή: Ναι
Εγώ: Θα θελες να βρεθούμε να πιούμε ένα ποτάκι και να γνωριστούμε καλύτερα;
Αυτή: Γιατί;

...

Στιχομυθία 2:
Εγώ: "Σχόλιο στο story της"
Αυτή: Ήμουν βόλτα πιο πριν, γιατί;
Εγώ: Πλάκα κάνω. Πάμε και μεις μια βόλτα;
Αυτή: Όχι
Εγώ: Γιατί;
Αυτή: Γιατί δεν θέλω.

Ηλικίες <25.
Και μετά λέτε ότι γαμιούνται οι Ελλεηνίδες.
Καλώς ήρθατε στον μεσαίωνα.
Εκεί που κάθε νορμάλ γκόμενα θα έδινε έστω μια σοβαρή απάντηση, η Ελλεηνίδες καινοτομούν με τις μονολεκτικές τους παρόλες ζαλίζοντας σας τον πούτσο.
Συνελθε.
Εισαι ενας απο τους πενηντα ημερησιως που τους ζητανε να πανε για καφε ή για βολτα.
Και τις αποκαλεις μεσαιωνα επειδη μπαιλντισμενες, σου απαντανε μονολεκτικα το απλουστατο "δεν θελω".
Και γιατι να θελουν δηλαδη? Επειδη το ζητησες? Ετσι το κανετε και θελετε να πιασει? Λεμε ενα καλησπερα, τι κανεις πως εισαι, ειμαι ο Παναγιωτης, παμε για καφε?
Τι θα σου πει, ναι? Γιατι?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.356
Πόντοι
2.356
Τους στέλνουν μήνυμα πρώτες αυτές θες να πεις; Φαντάζομαι ότι ανήκουν στο κλασικό 5% των αντρών οι φίλοι σου.

δε ξερω τι ποσοστο ειναι. παντως αυτοι εχουν καλομαθει απο αυτο και το παιζουν αλλιως το παιχνιδι! οταν δουν μια να τους αρεσει, δε κανουν ποτε πεσιμο κανονικο (εκτος αν πριν πιουν πρωτα 2 μπουκαλια) παιζουν αναλογα το σε ποιες τους κανουν "λαηκ" και αντιστοιχα κανουν αυτοι μετα...

οι μεν σοβαρες σχεσεις που ειχαν παντως εμενα δε μου γεμιζαν το ματι εμφανισιακα. αλλα οταν δοκιμαζεις πολλα φρουτα ξερεις ποιο σαρεσει παραπανω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Είπα ότι είμαι αλφάς ή μοντέλο ή έχω κανένα σοβαρό ινσταγκραμ με 100 φωτογραφίες όπως τα 8-9άρια;  Οι αλφάδες δεν ασχολούνται με τέτοιες αλλά με τις όμοιές τους. Κι εγώ κατ' εξαίρεση ασχολήθηκα. Τώρα άμα αυτές περιμένουν το μοντέλο για να πιούνε έναν καφέ άστες να περιμένουν.
Ρε ανθρωπε συγκεντρωσου.
Εκατο αλλοι σαν του λογου σου, τους λενε "παμε για καφε".
Εκτος αν νομιζεις οτι μονο εσυ ειχες την πρωτοτυπη αυτη ατακα, που σε διαβεβαιωνω οτι δεν ισχυει.

Καλησπερα, καλησπερα, εισαι αθηνα? ναι. Παμε για καφε να γνωριστουμε?

Ε οχι ρε φιλε, δεν γινεται ετσι. Μια χαρα ειναι οι κοπελες, εσυ εισαι ο λαθος.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Είπα ότι είμαι αλφάς ή μοντέλο ή έχω κανένα σοβαρό ινσταγκραμ με 100 φωτογραφίες όπως τα 8-9άρια;  Οι αλφάδες δεν ασχολούνται με τέτοιες αλλά με τις όμοιές τους. Κι εγώ κατ' εξαίρεση ασχολήθηκα. Τώρα άμα αυτές περιμένουν το μοντέλο για να πιούνε έναν καφέ άστες να περιμένουν.
Μια παρατήρηση που θα σου έκανα είναι ότι προτείνεις πολύ γρήγορα τον καφέ. Βέβαια εγώ τρώω πολλά άκυρα και μετά από αρκετή κουβέντα.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Ο τύπος λευκός αράπης είπε να παίξει μπάλα εκεί που τον παίρνει,δλδ Β εθνική και όχι Τσάμπιονς λιγκ. Αλλά και πάλι έφαγε γκολ απ' τα αποδυτήρια. Αυτό θέλει να μας πει. Σωστά φίλε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μια παρατήρηση που θα σου έκανα είναι ότι προτείνεις πολύ γρήγορα τον καφέ. Βέβαια εγώ τρώω πολλά άκυρα και μετά από αρκετή κουβέντα.
Κανονικα η προταση για συναντηση δεν γινεται την πρωτη μερα, μην τρελαθουμε κιολας
Συζητας, γινεσαι οικειος με την κοπελα, ανοιγεις καμια καμερα στο σκαιπ, τα λετε, και μετα απο καποιες μερες ερχεται και ο καφες

Τωρα αυτα τα "καλησπερα, καλησπερα, εισαι αθηνα, ναι, παμε για καφε" και επειδη ακους το οχι να μιλας για μεσαιωνα, τι να πω...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ρε ανθρωπε συγκεντρωσου.
Εκτος αν νομιζεις οτι μονο εσυ ειχες την πρωτοτυπη αυτη ατακα, που σε διαβεβαιωνω οτι δεν ισχυει.

Ο τύπος επηρεάστηκε από τις δηλώσεις γκουρού περί της γυναικείας φύσης του μπου ότι γαμιούνται αβερτα κουβέρτα, οπότε είχε προσδοκίες ότι με ένα "πάμε για καφέ;" θα βγάλει αμέσως ραντεβού.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216
Ρε ανθρωπε συγκεντρωσου.

Η πραγματική μου πρόθεση δεν ήταν ασφαλώς να τις πήδήξω ρε τύπε, δεν είναι αυτό το καμάκι που κάνω προφανώς, αλλά να αναδείξω ότι δε ξέρουν να μιλάνε και να φέρονται γενικώς. Το να κάνεις πρόταση στην άλλη και να σου απαντάει "Γιατί;" είναι δείγμα καθυστέρησης...Αν ισχύει αυτό που λες και έχουν 300 άτομα να τους ζητάνε καφέ (που γι' αυτές πολύ αμφιβάλλω) τότε ας μπλοκάρουν τα DM ή ας μάθουν να τα φιλτράρουν ανάλογα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ειχες σε υποληψη αυτον τον γραφικο?
Ε δεν σου φταιει κανενας
Ηθελα να ηξερα με τι κριτηρια εχετε καλη αποψη για καποιον
Και στα εθνικα θεματα μπουρδες ελεγε
Σε αρκετά πάνελ που τον παρακολουθούσα έλεγε ενδιαφέροντα πράγματα. Ειδικά όταν ανέλυε συμπεριφορές βασιζόμενες στην τουρκική ψυχοσύνθεση. Κάποια στιγμή πετούσε και κανένα παλαβό, μπορεί και πολλά, αλλά αν είχες τη διάθεση να ξεχωρίσεις τι αξίζει να κρατήσεις και τι όχι από όσα έλεγε, κάτι κέρδιζες. Τώρα με τους αστέρες του ΕΛΙΑΜΕΠ και του ΙΣΤΑΜΕ σε παίρνουν τα δάκρυα από τις κουταμάρες που ακούς και την εξώφθαλμη προσπάθεια να περάσουν φυτευτές θέσεις, όχι και τόσο ελληνοκεντρικές. Μπροστά τους ο Καλεντερίδης μοιάζει ρήτορας.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Κανονικα η προταση για συναντηση δεν γινεται την πρωτη μερα, μην τρελαθουμε κιολας
Συζητας, γινεσαι οικειος με την κοπελα, ανοιγεις καμια καμερα στο σκαιπ, τα λετε, και μετα απο καποιες μερες ερχεται και ο καφες
Τυπε, εγώ ποτέ δεν προτείνω την ίδια μέρα καφέ. Μιλάω πρώτα 3-4 μέρες χτίζοντας οικειότητα, αλλά και πάλι πολλές απαντάνε ότι δε βγαίνουν από φβ ή ότι θέλουν να μιλήσουμε παραπάνω. Ένας μεσαίωνας υπάρχει, αλλά όχι για το λόγο που δείχνει το πείραμα του λευκού αράπη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η πραγματική μου πρόθεση δεν ήταν ασφαλώς να τις πήδήξω ρε τύπε, δεν είναι αυτό το καμάκι που κάνω προφανώς, αλλά να αναδείξω ότι δε ξέρουν να μιλάνε και να φέρονται γενικώς. Το να κάνεις πρόταση στην άλλη και να σου απαντάει "Γιατί;" είναι δείγμα καθυστέρησης...Αν ισχύει αυτό που λες και έχουν 300 άτομα να τους ζητάνε καφέ (που γι' αυτές πολύ αμφιβάλλω) τότε ας μπλοκάρουν τα DM ή ας μάθουν να τα φιλτράρουν ανάλογα.
Παλι λαθος συμπεριφερεσαι ομως. Το "γιατι" ειναι μια πολυ ωραια πασα για να πεις κατι εξυπνο. Το καις κι αυτο ομως.
Θα μπορουσες να πεις "γιατι θεωρω οτι δεν θα το μετανιωσεις" ή "γιατι θεωρω οτι θα εχεις μια πολυ ευχαριστη εκπληξη οταν με γνωρισεις". Κουνηθειτε μωρε, νεοι ανθρωποι...Μιληστε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τυπε, εγώ ποτέ δεν προτείνω την ίδια μέρα καφέ. Μιλάω πρώτα 3-4 μέρες χτίζοντας οικειότητα, αλλά και πάλι πολλές απαντάνε ότι δε βγαίνουν από φβ ή ότι θέλουν να μιλήσουμε παραπάνω. Ένας μεσαίωνας υπάρχει, αλλά όχι για το λόγο που δείχνει το πείραμα του λευκού αράπη.
Το πρωταρχικο ειναι να χτισεις οικειοτητα. Αυτα τα "δεν βγαινω απο fb" τα ακουω βερεσε.
Μου εχει τύχει καποια, η οποια στην πρωτη συνομιλια μού ανακοινωσε να μην ελπιζω και οτι δεν βγαινει ραντεβου με αγνωστους.
Της απαντησα κι εγω "πολυ καλα κάνεις, ούτε κι εγω. Γι αυτο θα γνωριστουμε πρωτα καλά και μετα θα βρεθουμε, δεν θελω να συναντησω καποια που να μην αξιζει". Ενα-Μηδεν.
Μαντεψε αν βγηκαμε τελικα ή οχι.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Tinder η πρόταση για ποτό έχει  πέσει στα πρώτα 5 μηνύματα το πολύ, δεν αξίζει να χάνει κανείς το χρόνο του να μιλάει με τις ώρες με αβέβαιο αποτέλεσμα. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε  πως ήταν η μέρα της ούτε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό έτσι κι αλλιώς

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216

Τωρα αυτα τα "καλησπερα, καλησπερα, εισαι αθηνα, ναι, παμε για καφε" και επειδη ακους το οχι να μιλας για μεσαιωνα, τι να πω...

Καλά κρασιά. Ποιος ορίζει το πότε γίνεσαι οικείος και πότε όχι; Η γκόμενα;
Όταν πετάει τα βυζιά και τον κώλο έξω στις φώτο τύπου "γαμήστε με" δεν τα σκέφτεται αυτά έτσι;
Well done

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Το πρωταρχικο ειναι να χτισεις οικειοτητα. Αυτα τα "δεν βγαινω απο fb" τα ακουω βερεσε.
Μου εχει τύχει καποια, η οποια στην πρωτη συνομιλια μού ανακοινωσε να μην ελπιζω και οτι δεν βγαινει ραντεβου με αγνωστους.
Της απαντησα κι εγω "πολυ καλα κάνεις, ούτε κι εγω. Γι αυτο θα γνωριστουμε πρωτα καλά και μετα θα βρεθουμε, δεν θελω να συναντησω καποια που να μην αξιζει". Ενα-Μηδεν.
Μαντεψε αν βγηκαμε τελικα ή οχι.
Ναι εντάξει, πιθανόν μπορείς να το γυρίσεις αν κάτσεις και της μιλήσεις παραπάνω, αλλά προσωπικά δεν έχω όρεξη να καώ ώρες στο τσατ να της μιλάω μήπως και βγούμε. Ούτε το θεωρώ επιτυχία το να πει το ναι μετά από 10 ώρες κουβέντας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλά κρασιά. Ποιος ορίζει το πότε γίνεσαι οικείος και πότε όχι; Η γκόμενα;
Όταν πετάει τα βυζιά και τον κώλο έξω τύπου "γαμήστε με" δεν τα σκέφτεται αυτά έτσι;
Well done
Καλα, μην τσιτωνεις. Εγω στη θεση σου θα ακουγα περισσοτερο καποιον που εχει και περισσοτερα χρονια απο εμενα και περισσοτερη εμπειρια (για να μην πω επιτυχιες). Αν θεωρεις οτι επειδη καποια ποσταρει φωτο με το βυζι εξω, σημαινει και οτι θα σου κατσει σε μικροδευτερολεπτα επειδη το ζητησες, εισαι πολυ μακρια.

Κατι τετοια τα λεει η μανα μου, που ειναι 80 ετων, οταν δει καμια κοπελα σε φωτο με προκλητικη ποζα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Tinder η πρόταση για ποτό έχει  πέσει στα πρώτα 5 μηνύματα το πολύ, δεν αξίζει να χάνει κανείς το χρόνο του να μιλάει με τις ώρες με αβέβαιο αποτέλεσμα. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε  πως ήταν η μέρα της ούτε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό έτσι κι αλλιώς
Exactly

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom