Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το γαμήσι με ξένους και τα ναρκωτικά έχουν γίνει μόδα για τις σύγχρονες Ελληνίδες!
Ρε τύπε εχεις κανει καποια ερευνα για τις γυναικες στην Ελλαδα σημερα?
Από πού εχεις αποκτησει ολη αυτη τη γνωση για τις συμπεριφορες των ελληνιδων?Ελπιζω οχι απο τον καναπε ή συζητωντας στον φραπε με τον φιλο σου τον Βαγγελη

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Σχετικα με το οτι τον θελουν κυνηγο ισχυει, αλλα ο κυνηγος που θελουν ειναι περιορισμενων προδιαγραφων / στα μετρα τους.

Δλδ στη φυση ο γατος που κυνηγαει τη γατα στο τελος τη σβερκωνει, τη γαμαει και την παραταει. Σε κανενα σταδιο δε θελει την εγκριση της γατας. Το κυνηγι εχει το στοιχειο του βιασμου. Τη κυνηγαει για να τη βιασει.

Εδω περα θελουν ενα ειδος κυνηγιου το οποιο ειναι αυτο-αναιρουμενο καθοτι το κυνηγι πρεπει να περασει απ'τη δικη της ...εγκριση. Δλδ εσυ πρεπει να δειξεις οτι τη θελεις, αλλα αμα αυτη δε σε θελει τοτε τελος, δεν εχει κατι αλλο. Αντε να επιμεινεις λιγο παραπανω μπας και αλλαξει γνωμη αλλά η διαδικασια ουσιαστικα τελειωνει στο αν αυτη θα πει ναι. Ομως στο κυνηγι, το πουλι δε θα δωσει την εγκριση στον κυνηγο για το αν θα φαει το ιδιο τη σφαιρα. Οπως και η γατα δε θα δωσει την εγκριση στον γατο για το αν θα τη βιασει ο γατος.

Δλδ, αν το σκεφτεις, αυτο που θελουν ειναι λιγο παρανοϊκο αφου η τελικη επιλογη ειναι στο χερι τους και αρα δεν υπαρχει πραγματικο κυνηγι. Και αφου δεν υπαρχει κυνηγι δε μπορει να υπαρχει και κυνηγος. Αυτο που υπαρχει ειναι ατομο που απλα εκδηλωνει ενδιαφερον. Αλλα αυτο φαινεται, δεν ειναι κατι.

Θα ειχε νοημα αυτο που λενε οτι θελουν τον αντρα κυνηγο αν ο αντρας ειχε περισσοτερη επιρροη στο τελικο αποτελεσμα. Ομως στις δυτικες κοινωνιες αυτο δε συμβαινει και το matchαρισμα καταληγει να ειναι δικη της επιλογη. Αρα που καταληγουμε? Οτι οι γυναικες πρακτικα λενε οτι θελουν περισσοτερους αντρες να εκδηλωνουν ενδιαφερον. Το οποιο ουσιαστικα ειναι καλο για τις ιδιες γιατι εχουν πχ 100 ανοικτες προτασεις ενδιαφεροντος και ετσι μπορουν να κανουν καλυτερα την επιλογη του "καλυτερου"... ενω αμα εχουν μονο 5 προτασεις επειδη οι αντρες δεν ειναι τοσο εκδηλωτικοι ("κυνηγοι") τοτε εχουν 20πλασιες πιθανοτητες να πρεπει να κανουν settle για κατι χειροτερο.
Έχω παρατηρήσει  γάτες και έχεις λάθος. Αν η γάτα δεν θέλει δεν πρόκειται να πηδηχτεί. Και ναι δείχνει προτίμηση. Μέχρι να σκοτώνεται γάτα από γάτο έχω δει επειδή η θυληκιά δεν του καθόταν. Τελικά ο μαλάκας δεν γάμησε γιατί είναι απαραίτητο το "στήσιμο" που μόνο αν ΘΕΛΟΥΝ το προσφέρουν. Οπότε δεν μιλάμε για βιασμό, αλλά για ένα προτογονο σεξ.
Μη μου πει κανείς ότι αφού στη φύση το αρσενικό σκοτώνει πάνω στην προσπάθεια να γαμήσει είναι οκ φόος μετά βιασμού!  :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δεν πίνω φραπέ ούτε έχω φίλο κάποιο Βαγγέλη!

Μάτια έχω για να βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου και αυτιά για να ακούω προσωπικά βιώματα άλλων!

Γνωρίζω δεκάδες γυναίκες φιλικά οι οποίες μοιράζονται κάποιες από τις εμπειρίες τους μαζί μου. Δεν ζω σε γυάλα!
Και οι δεκάδες φίλες σου σου λένε ότι κάθε 3 βδομάδες γνωρίζουν ξένους τουρίστες που τις πηδάνε; Πως τους γνωρίζουν σου είπανε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Μάτια έχω για να βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου και αυτιά για να ακούω προσωπικά βιώματα άλλων!

Γνωρίζω δεκάδες γυναίκες φιλικά οι οποίες μοιράζονται κάποιες από τις εμπειρίες τους μαζί μου. Δεν ζω σε γυάλα!
Δεκαδες φιλες γυναικες ακουω, καταλαβα

το' καψες ηδη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και οι δεκάδες φίλες σου σου λένε ότι κάθε 3 βδομάδες γνωρίζουν ξένους τουρίστες που τις πηδάνε; Πως τους γνωρίζουν σου είπανε;
Τύπε ειναι πολυ υποπτο αυτο, δεκαδες φιλες να εξολομολογουνται στον φιλο μας εδω με ποιους και καθε ποτε γαμιουνται

Τετοιες εξομολογησεις κανουν συνηθως στις φιλεναδες τους ή σε πουστηδες φιλους αν εχουν

Κριμα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
694
Πόντοι
96

Δεκαδες φιλες που σου λενε οτι γαμιουνται με ξενους και παιρνουν ναρκωτικα;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Χασισι αρκει η θελουν και πρεζακια για να πανε μαζι τους;
Ο τυπος ειναι απιθανος

Εγω αν αντιλαμβανομουν οτι καποια κοπελα που σχετιζομουν ειχε σχεση με ναρκωτικα, θα ειχα φυγει στο επομενο λεπτο

Αυτος εδω ο τρίχας μάς λεει οτι πρεπει να παιρνουμε και χασις για να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα με τις γκομενες για να τις γαμησουμε

Τωρα αυτος ο ανθρωπος ειναι ενηλικος, ψηφιζει και εργαζεται

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τύπε ειναι πολυ υποπτο αυτο, δεκαδες φιλες να εξολομολογουνται στον φιλο μας εδω με ποιους και καθε ποτε γαμιουνται

Τετοιες εξομολογησεις κανουν συνηθως στις φιλεναδες τους ή σε πουστηδες φιλους αν εχουν

Κριμα
Υπονοείς ότι ο φίλος μας την κουνάει την αχλαδιά ή ότι πουλάει φίδια; :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ο τυπος ειναι απιθανος

Εγω αν αντιλαμβανομουν οτι καποια κοπελα που σχετιζομουν ειχε σχεση με ναρκωτικα, θα ειχα φυγει στο επομενο λεπτο

Αυτος εδω ο τρίχας μάς λεει οτι πρεπει να παιρνουμε και χασις για να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα με τις γκομενες για να τις γαμησουμε

Τωρα αυτος ο ανθρωπος ειναι ενηλικος, ψηφιζει και εργαζεται
Εντωμεταξύ έχω βγει άπειρα ραντεβού και δε θυμάμαι ποτέ να με έχει ρωτήσει καμία αν έχω δοκιμάσει χόρτο. Έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους με τις γκόμενες των Εξαρχείων που πάνω στη μαστούρα κάθονται σε κανέναν της παρέας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εντωμεταξύ έχω βγει άπειρα ραντεβού και δε θυμάμαι ποτέ να με έχει ρωτήσει καμία αν έχω δοκιμάσει χόρτο. Έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους με τις γκόμενες των Εξαρχείων που πάνω στη μαστούρα κάθονται σε κανέναν της παρέας.
Φαντασου με τι καμμενες κανουν παρεα μερικοι, που νομιζουν οτι ο θλιβερος μικροκοσμος τους ειναι η γενικη εικονα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δικηγόρε, μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου ούτε να προσθέτεις δικά σου στα δικά μου!

Αν έχεις 5-6 φίλες που σε γνωρίζουν καλά και σε εμπιστεύονται, τότε μαθαίνεις τι κάνουν και οι φίλες τους!

Το ότι κάποιος γράφει στο bourdela com και ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα δεν σημαίνει ότι δεν έχει σχέση με άλλες εμφανίσημες γυναίκες και ότι γαμάει μόνο πουτάνες!

Από νομικά μπορείς να ξέρεις κάποια πράγματα και να μην είσαι χασοδίκης αλλά από γυναίκες έχεις μεσάνυχτα!
Οι "δεκαδες" φιλες εγιναν 5-6, οι οποιες εχουν η καθε μια αλλες 5-6 αρα ετσι γινανε δεκαδες

Τι να σχολιασω τωρα επ' αυτου

Οσο για το αν εχω μεσανυχτα απο γυναικες, γελανε και τα σφραγισματα μου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δικηγόρε, μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου ούτε να προσθέτεις δικά σου στα δικά μου!

Αν έχεις 5-6 φίλες που σε γνωρίζουν καλά και σε εμπιστεύονται, τότε μαθαίνεις τι κάνουν και οι φίλες τους!

Το ότι κάποιος γράφει στο bourdela com και ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα δεν σημαίνει ότι δεν έχει σχέση με άλλες εμφανίσημες γυναίκες και ότι γαμάει μόνο πουτάνες!

Από νομικά μπορείς να ξέρεις κάποια πράγματα και να μην είσαι χασοδίκης αλλά από γυναίκες έχεις μεσάνυχτα!
Άλλο 5-6 και άλλο δεκάδες φίλες. Τελικά σου εξομολογήθηκαν και με ποιο τρόπο γνωρίζουν τους ξένους τουρίστες (Tinder φαντάζομαι); Και γιατί τους θεωρούν πιο alpha από τους Έλληνες και τους προτιμάνε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άλλο 5-6 και άλλο δεκάδες φίλες. Τελικά σου εξομολογήθηκαν και με ποιο τρόπο γνωρίζουν τους ξένους τουρίστες (Tinder φαντάζομαι); Και γιατί τους θεωρούν πιο alpha από τους Έλληνες και τους προτιμάνε;
Παντως σκεψου λιγο ρε τύπε

Μπαινεις βραδιατικα στο μπου κομ να πεις καμια παπαριά και να χαλαρωσεις
Και ερχονται κατι περιεργοι τυποι Alex71 και Vril και σου σκοτιζουν τον ερωτα να αιτιολογησεις την παπαριά

Ειμαστε κι εμεις μαλλον αυστηροι τυπε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Παντως σκεψου λιγο ρε τύπε

Μπαινεις βραδιατικα στο μπου κομ να πεις καμια παπαριά και να χαλαρωσεις
Και ερχονται κατι περιεργοι τυποι Alex71 και Vril και σου σκοτιζουν τον ερωτα να αιτιολογησεις την παπαριά

Ειμαστε κι εμεις μαλλον αυστηροι τυπε
Γάμησέ τα τύπε, πετάγονται οι ξενέρωτοι και χαλάνε τη φάση. :S

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.831
Πόντοι
216
Καυλάντισμα με 2 εξάρια στο ινσταγκραμ:

Στιχομυθία 1:
Εγώ: Καλησπέρα
Αυτή: Καλησπέρα
Εγώ: Τι κάνεις; Είσαι Αθήνα;
Αυτή: Ναι
Εγώ: Θα θελες να βρεθούμε να πιούμε ένα ποτάκι και να γνωριστούμε καλύτερα;
Αυτή: Γιατί;

...

Στιχομυθία 2:
Εγώ: "Σχόλιο στο story της"
Αυτή: Ήμουν βόλτα πιο πριν, γιατί;
Εγώ: Πλάκα κάνω. Πάμε και μεις μια βόλτα;
Αυτή: Όχι
Εγώ: Γιατί;
Αυτή: Γιατί δεν θέλω.

Ηλικίες <25.
Και μετά λέτε ότι γαμιούνται οι Ελλεηνίδες.
Καλώς ήρθατε στον μεσαίωνα.
Εκεί που κάθε νορμάλ γκόμενα θα έδινε έστω μια σοβαρή απάντηση, η Ελλεηνίδες καινοτομούν με τις μονολεκτικές τους παρόλες ζαλίζοντας σας τον πούτσο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.378
Πόντοι
2.356
ο φιλος εχει δικιο αν ειναι στην ηλικια των 20... μεχρι και στο τελευταιο χωρις τις ελλαδας πια βαρανε "μαυρο" τα λυκειοπαιδα... στα τεχνικα λυκεια γαμιουνται πρωτα σε καμια τουαλετα (χανουν και την πρωτη ωρα μαθημα δηλαδη) και μετα μπαινουν στην ταξη. προφανως με "ομοιους" τους η με "καταλληλους" εξωσχολικους. γιατι δε πατε καμια σαμοθρακη, καμια ικαρια να γαμησετε με 2 βεργινες και μουφα "εναλλακτικες" "ακτιβιστικες" "προοδευτικες" αποψεις? και οχι απαραιτητα "απλυτες" χιπισσες.

αμα θελετε γκομενα κολωνακιου θα πατε στα ακριβα σπορ. κοκα (οχι κολα) σαμπεην, καβιαρ κλπ

το θεμα σε καθε κυκλο ειναι να εισαι καταλληλος και να περνιεσαι για δικος τους ΕΞ ΑΡΧΗΣ.
αμα πας απλα με την ξεροκεφαλια η τη μουχλιλα που κουβαλας, νομιζοντας οτι ως διαφορετικος θα εντυπωσιασεις, μεχρι και το πουλι στο χερι θα σε αρνηθει. αμα πας τσιπης στα ακριβα η κουστουματος στα φοιτητικα δε σου φταιει κανεις! και αμα σου τριβεται το μωρο, η μιλατε (σε μαθημα, στο δρομο για πληροφοριες, η στο μετρο) και εισαι τοσο κοτα να την αιφνιδιασεις επειδη ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ η γυναικα θα κανει τη λογικη επιλογη. σε αυτον που δε φοβαται να "καει" για αυτην! που δε τη φοβαται αρνουμενος τη φυση του αλλα εχει αερα και φυλικα ορια! το φι με υψιλον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom