Αν ειναι σαρδελες το βαγονι εκει δεν εχει επιλογη οπότε δε το συζητας ως κατι που το εκανε.
Αν απλα εχει πολυ κοσμο σε βαθμο γεμισματος τοτε παντα ολοι εχουν λιγα εκατοστα κινησεων γυρω-γυρω τα οποια κανουν τη διαφορα μεταξυ επαφης και μη επαφης... και φαινεται το εσκεμμενο γιατι καποιος τραβιεται και η αλλη ξανακουμπαει. Ξανατραβιεται και ξανακουμπαει. Δλδ της δινει χωρο και αυτη τον "γεμιζει" για να ξαναγεφυρωσει τη διαφορα.
Μια φορα ειχα δει σε λεωφορειο μια να κανει απανωτες επαφες σε 3 ατομα (ο 3ος και τελευταιος ημουν εγω) ενοσω κατεβαζε τον κοσμο το λεωφορειο και αδειαζε - δλδ ο χωρος αυξανονταν συνεχεια. Στην αρχη κωλοτριβονταν με εναν τυπο που κατεβηκε 3 στασεις πριν. Μετα σε εναν αλλο που φοραγε και κουστουμι, τον οποιον τον ειχε κολλησει τελειως (πρεπει να καβλωνε στην ιδεα οτι φοραγε υφασμα ο αλλος)... και μετα αφου κατεβηκε και αυτος και ειχε απλετο χωρο, εκανε στροφη προς τα δεξια και ...ηρθε με το μουνι πανω στο χερι μου που ηταν στο υψος της τσεπης μου. Και εμεινε κολλημενη με το μουνι της πανω στο χερι μου για 5-10 δευτερολεπτα αλλά επειδη ειχε αδειασει πολυ το λεωφορειο μετακινηθηκε προς τα πισω γιατι καρφωνονταν πολυ ασχημα. Τωρα δε ξερω αν ακουμπησε και κανεναν εκει που ειχε τα καθισματα...
Αυτη γυρω στα 30, με γυαλια μυωπιας, ισιο μαλλι, στυλ secretary look αλλα οχι πανω απο 6αρι.