Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Δεν συμβιβάζεται η μέση Ελληνίδα αλλά το παίζει ντίβα διότι η σχέση της με το 90% των Ελλήνων είναι 2 προς 1 υπέρ αυτής, χωρίς να υπολογίζονται οι ανήλικοι και οι ξένοι εργένηδες!
Ισχύει, υπάρχει υπερπροσφορά ψωλής για λιγοστή ζήτηση. Και ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε τις ίδιες ορμές με τις γυναίκες. Αυτές παράγουν ένα ωάριο μια φορά το μήνα, τη στιγμή που εμείς παράγουμε εκατομμύρια σπερματοζωάρια συνεχώς 24 ώρες το 24ωρο. Αν συνυπολογίσεις και το γεγονός ότι έχουμε την 20πλάσια ποσότητα τεστοστερόνης, εξηγείται βιολογικά ο λόγος που είναι πολλοί περισσότεροι οι σεξουαλικά διαθέσιμοι άντρες από τις γυναίκες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!

Η εφαψία είναι συνήθης για τις Ελληνίδες και δεν την θεωρούν ανωμαλία!
Μάθαμε μια άγνωστη λέξη. :2funny:

Δε θυμάμαι να μου έχει συμβεί πάντως.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Αν ταξιδεύεις με το μετρό καθημερινά σε ώρες αιχμής θα σου συμβαίνει σίγουρα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα!
Α οκ, έχω χρόνια να μπω μετρό. Είσαι σίγουρος ότι δε συμβαίνει λόγω συνωστισμού και δε φαντάζεστε ότι σας τρίβονται; :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Α οκ, έχω χρόνια να μπω μετρό. Είσαι σίγουρος ότι δε συμβαίνει λόγω συνωστισμού και δε φαντάζεστε ότι σας τρίβονται; :2funny:

Αν ειναι σαρδελες το βαγονι εκει δεν εχει επιλογη οπότε δε το συζητας ως κατι που το εκανε.

Αν απλα εχει πολυ κοσμο σε βαθμο γεμισματος τοτε παντα ολοι εχουν λιγα εκατοστα κινησεων γυρω-γυρω τα οποια κανουν τη διαφορα μεταξυ επαφης και μη επαφης... και φαινεται το εσκεμμενο γιατι καποιος τραβιεται και η αλλη ξανακουμπαει. Ξανατραβιεται και ξανακουμπαει. Δλδ της δινει χωρο και αυτη τον "γεμιζει" για να ξαναγεφυρωσει τη διαφορα.

Μια φορα ειχα δει σε λεωφορειο μια να κανει απανωτες επαφες σε 3 ατομα (ο 3ος και τελευταιος ημουν εγω) ενοσω κατεβαζε τον κοσμο το λεωφορειο και αδειαζε - δλδ ο χωρος αυξανονταν συνεχεια. Στην αρχη κωλοτριβονταν με εναν τυπο που κατεβηκε 3 στασεις πριν. Μετα σε εναν αλλο που φοραγε και κουστουμι, τον οποιον τον ειχε κολλησει τελειως (πρεπει να καβλωνε στην ιδεα οτι φοραγε υφασμα ο αλλος)... και μετα αφου κατεβηκε και αυτος και ειχε απλετο χωρο, εκανε στροφη προς τα δεξια και ...ηρθε με το μουνι πανω στο χερι μου που ηταν στο υψος της τσεπης μου. Και εμεινε κολλημενη με το μουνι της πανω στο χερι μου για 5-10 δευτερολεπτα αλλά επειδη ειχε αδειασει πολυ το λεωφορειο μετακινηθηκε προς τα πισω γιατι καρφωνονταν πολυ ασχημα. Τωρα δε ξερω αν ακουμπησε και κανεναν εκει που ειχε τα καθισματα... :2funny:

Αυτη γυρω στα 30, με γυαλια μυωπιας, ισιο μαλλι, στυλ secretary look αλλα οχι πανω απο 6αρι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Αν ειναι σαρδελες το βαγονι εκει δεν εχει επιλογη οπότε δε το συζητας ως κατι που το εκανε.

Αν απλα εχει πολυ κοσμο σε βαθμο γεμισματος τοτε παντα ολοι εχουν λιγα εκατοστα κινησεων γυρω-γυρω τα οποια κανουν τη διαφορα μεταξυ επαφης και μη επαφης... και φαινεται το εσκεμμενο γιατι καποιος τραβιεται και η αλλη ξανακουμπαει. Ξανατραβιεται και ξανακουμπαει. Δλδ της δινει χωρο και αυτη τον "γεμιζει" για να ξαναγεφυρωσει τη διαφορα.

Μια φορα ειχα δει σε λεωφορειο μια να κανει απανωτες επαφες σε 3 ατομα (ο 3ος και τελευταιος ημουν εγω) ενοσω κατεβαζε τον κοσμο το λεωφορειο και αδειαζε - δλδ ο χωρος αυξανονταν συνεχεια. Στην αρχη κωλοτριβονταν με εναν τυπο που κατεβηκε 3 στασεις πριν. Μετα σε εναν αλλο που φοραγε και κουστουμι, τον οποιον τον ειχε κολλησει τελειως (πρεπει να καβλωνε στην ιδεα οτι φοραγε υφασμα ο αλλος)... και μετα αφου κατεβηκε και αυτος και ειχε απλετο χωρο, εκανε στροφη προς τα δεξια και ...ηρθε με το μουνι πανω στο χερι μου που ηταν στο υψος της τσεπης μου. Και εμεινε κολλημενη με το μουνι της πανω στο χερι μου για 5-10 δευτερολεπτα αλλά επειδη ειχε αδειασει πολυ το λεωφορειο μετακινηθηκε προς τα πισω γιατι καρφωνονταν πολυ ασχημα. Τωρα δε ξερω αν ακουμπησε και κανεναν εκει που ειχε τα καθισματα... :2funny:

Αυτη γυρω στα 30, με γυαλια μυωπιας, ισιο μαλλι, στυλ secretary look αλλα οχι πανω απο 6αρι.
μηπως ηταν η δημοσιος υπαλληλος με τις φωτοτυπιες και σε ακολουθουσε τυπε :think: :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Βασικα με κομπλαρισε... :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μετονομασου se Blind_Man τυπε :S :S :S

Περα απ'τα normal ηλικιακα γκρουπ, εχω δει απο milfs να τριβουν τα βυζια τους σε πιτσιρικια μεχρι χοντρες να τριβονται σε ...αραπηδες. Μεχρι και κατι gilfs παιζουν παιχνιδι...

Σε δε καταστηματα συνεχεια συμβαινουν. Απο ρουχαδικα μεχρι πολυκαταστηματα ηλεκτρονικων. Μεχρι και σε δημοσιες υπηρεσιες... Θυμαμαι ηταν να βγαλει μια δημ. υπαλληλος ενα εντυπο φωτοτυπια και επρεπε να βγει απ'το γραφειο να παει στο φωτοτυπικο και περασε και μου κωλοτριφτηκε (ενω ειχε μισο μετρο χωρο προς τα περα)... και μετα το πορνιδιο εκανε οτι δε βγηκε καλα η φωτοτυπια για να ξαναπερασει και να ξανατριφτει :2funny:

Ναι οκ.Κι εγώ τα'χω δει αυτά...σε κάτι τσοντοβιντεάκια.Και αρχίζουν μετά να γαμιούνται κιόλας.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω νομιζω οτι παιζει πολυ αγαμια... και γι'αυτο βλεπεις ανεβαζουν και κιλα αφου το ριχνουν στο φαϊ ενω δεν εχουν και κινητρο να προσεξουν τον εαυτο τους...

Εδώ συμφωνώ.Αν και βλέπω πολλές τέτοιες να έχουν γκόμενους πάνω απ'τα κυβικά τους,ψηλούς,αδύνατους κλπ.Άλλο ένα δείγμα δηλαδή της αγαμίας/λιγουρίας των ελλήνων αντρών.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εδώ συμφωνώ.Αν και βλέπω πολλές τέτοιες να έχουν γκόμενους πάνω απ'τα κυβικά τους,ψηλούς,αδύνατους κλπ.Άλλο ένα δείγμα δηλαδή της αγαμίας/λιγουρίας των ελλήνων αντρών.
Τύπε εχω να σου κανω μια πολυ σοβαρη προταση

Φτιαξε τα με μια χοντρη για ενα μηνα

Και αν δεν σου κανει, χωρισε την
Θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.718
Πόντοι
216
Μην κοροϊδευόμαστε η Ελληνίδα τον εχει μεσα της όποτε θέλει.
Ποια αγαμία;
Γαμανε και οι μαύροι και οι Πακιστανοί.
Σεξ έχουν οσο θέλουν αλλά πολλές δεν ξέρουν ούτε καν να γαμηθουν, κάνουν ένα μέσα έξω σε 2-3 στάσεις βλέπουν ότι δεν νιώθουν τίποτα ε και μετά το χρησιμοποιούν χειριστικά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύπε εχω να σου κανω μια πολυ σοβαρη προταση

Φτιαξε τα με μια χοντρη για ενα μηνα

Και αν δεν σου κανει, χωρισε την
Θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα

Και αν αρχίσει να μου ζητάει σεξ,τί κάνω;

:vomit:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κανε σεξ

Αν κανεις μια φορα με χοντρη δεν θα το αλλαζεις με τιποτα

Μετά όμως θα χρειαζόμουν αυτό

tumblr_omlnxuLET11rc9mw1o1_400.gif

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Αφου ηρθες ας ρωτησω κατι: Θεωρεις οι ελευθερες ελεϊνιδες κανουν sex ή ειναι μεσ'την αγαμία? Εχω μια θεωρια οτι πολλες ανωμαλιες πηγαζουν απ'την αγαμια και στα 2 φυλα ενω αν γαμας δεν εχεις πολλες ανωμαλες σκεψεις... εξαιρω αυτους που δεν θεωρουν οτι αντλουν τα επιπεδα ευχαριστησης που θα πρεπε απ'το σεξ και μετα ψαχνονται με αλλα κολπα πανω στο σεξ (ας τις πουμε ανωμαλιες του σεξ).

Μια απ'τις γυναικειες ανωμαλιες που βλεπω συχνα, ειδικα την ανοιξη, ειναι το πως τριβονται οι γυναικες πανω σε αγνωστους... κωλοι, χερια, βυζια, τα παντα ολα... πας πχ να αγορασεις κατι σε ενα μαγαζι και η πωλητρια σε ακουμπαει ή περναει τοσο ξυστα απο μπροστα σου ωστε να τριψει το κωλο της πανω στο πουλι σου ή το βυζι της πανω στο χερι σου "κατα λαθος". Σε δε πολυπληθεις καταστασεις, στυλ Μετρό, εκει δινουν ρεστα ανωμαλιας γιατι εχουν εξτρα δικαιολογια το συνωστισμο. Επιπλεον σπανια αντρας θα παραπονεθει επειδη γυναικα ετριβε τον κωλο της ή τα βυζια της πανω του ή εκανε παιχνιδι με τα χερια.

Το θεμα ειναι γιατι το κανουν κατ'εσε? Ειναι κατι σαν το φλερτ που κανουν συνεχεια σε καθε ευκαιρια? Ειναι λογω αγαμιας? Ειναι λογω καβλας/ορμονων? Ειναι φαντασιωσεις? Το κανουν για να τους μιλησουν - κατι σαν πρασινο φως για προσεγγιση? Ειναι απλα "γυναικεια φυση" να κανει τετοια και αν ναι γιατι δε συμβαινει στο εξωτερικο σε τετοιο βαθμο? Το κανουν επειδη τους εχει λειψει η ανθρωπινη επαφη (και αυτο λογω αγαμιας)? Τι πιστευεις οτι συμβαινει στο συγκεκριμενο θεμα με τις ελεϊνιδες που συμπεριφερονται σαν τρελαμενες / καβλωμενες / ανωμαλες?

1) οι ελευθερες κανουν σεξ και μαλιστα πιο πολυ το επιδιωκουν οταν ειναι ελευθερες παρα σε σχεση να ξερειςς
2) τυπε που πας κ πεφτεις? εγω δεν εχω δει κολοτριψιμο απο πωλητριες αλλα αν γινει να ξερεις οτι χαζη θα ναι η κοπελα λολλ

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
1) οι ελευθερες κανουν σεξ και μαλιστα πιο πολυ το επιδιωκουν οταν ειναι ελευθερες παρα σε σχεση να ξερειςς
2) τυπε που πας κ πεφτεις? εγω δεν εχω δει κολοτριψιμο απο πωλητριες αλλα αν γινει να ξερεις οτι χαζη θα ναι η κοπελα λολλ

η αγαμια που εχουν πολλες πιστευω και το οτι "βραχυκυκλωνουν" στο να επιλεξουν καποιον ειτε για σχεση ή για σεξ τις καθιστα αστα να πανε !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
συν τις αλλες που ενω θελουν πηδηχτουν και να κανουν σχεση αν δεν βρεθει ο τυπος με φραγκα δεν θελουν να προχωρησουν ! μεγαλο σημειο και αυτο των καιρων μας !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
7700+ σελιδες και τα ιδια λεμε ! αλλα ... καμια εξελιξη!

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.793
Πόντοι
8.816
Για εμένα το ποσοστό που γαμιέται περιστασιακά είναι ακόμα μικρότερο. Οι ελλεηνίδες είναι σε μεγάλο βαθμό τυρομούνες και μένουν αγάμητες, είτε σε σχέση με γκόμενο που δεν τις πηδάει, είτε ελεύθερες. Στο τοπ 10% των αντρών θα το δίνανε στο πιάτο φυσικά, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε αυτούς μέσω του κύκλου τους και αυτοί δε γυρίζουν να κοιτάξουν μπάζα έτσι κι αλλιώς. Το αποτέλεσμα είναι να βγάζουν αράχνη στο μουνί τους και να σπάνε τα @@ του 90% των αντρών που καρκινιάζουν για να τις ρίξουν.
απόλυτο δίκιο εδώ ο φίλος πρόσφατα γνώρισα τυπισσα που είχε 4 χρόνια να κάνει σχέση φουλ αγαμια δηλαδή φαινότανε κι ολας την εψηνα για καφέ από κουβέντα και όλο μου λεγε θα δούμε. Τελικά δε πήγαμε ποτέ για καφέ άστη να πιάσει πουρί...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Συμβαίνουν και αυτά!

Αν μπορείς να βρεις κάποια δικαιολογία, να ξαναπάς καλύτερα προετοιμασμένος!

Ρώτησέ την αν είναι καθηγήτρια, τι έχει σπουδάσει, που, τι της άρεσε να διαβάζει περισσότερο κ.α.

Χωρίς προσπάθεια δεν γίνεται!

Οι γυναίκες θέλουν τον άντρα κυνηγό !!!

Σχετικα με το οτι τον θελουν κυνηγο ισχυει, αλλα ο κυνηγος που θελουν ειναι περιορισμενων προδιαγραφων / στα μετρα τους.

Δλδ στη φυση ο γατος που κυνηγαει τη γατα στο τελος τη σβερκωνει, τη γαμαει και την παραταει. Σε κανενα σταδιο δε θελει την εγκριση της γατας. Το κυνηγι εχει το στοιχειο του βιασμου. Τη κυνηγαει για να τη βιασει.

Εδω περα θελουν ενα ειδος κυνηγιου το οποιο ειναι αυτο-αναιρουμενο καθοτι το κυνηγι πρεπει να περασει απ'τη δικη της ...εγκριση. Δλδ εσυ πρεπει να δειξεις οτι τη θελεις, αλλα αμα αυτη δε σε θελει τοτε τελος, δεν εχει κατι αλλο. Αντε να επιμεινεις λιγο παραπανω μπας και αλλαξει γνωμη αλλά η διαδικασια ουσιαστικα τελειωνει στο αν αυτη θα πει ναι. Ομως στο κυνηγι, το πουλι δε θα δωσει την εγκριση στον κυνηγο για το αν θα φαει το ιδιο τη σφαιρα. Οπως και η γατα δε θα δωσει την εγκριση στον γατο για το αν θα τη βιασει ο γατος.

Δλδ, αν το σκεφτεις, αυτο που θελουν ειναι λιγο παρανοϊκο αφου η τελικη επιλογη ειναι στο χερι τους και αρα δεν υπαρχει πραγματικο κυνηγι. Και αφου δεν υπαρχει κυνηγι δε μπορει να υπαρχει και κυνηγος. Αυτο που υπαρχει ειναι ατομο που απλα εκδηλωνει ενδιαφερον. Αλλα αυτο φαινεται, δεν ειναι κατι.

Θα ειχε νοημα αυτο που λενε οτι θελουν τον αντρα κυνηγο αν ο αντρας ειχε περισσοτερη επιρροη στο τελικο αποτελεσμα. Ομως στις δυτικες κοινωνιες αυτο δε συμβαινει και το matchαρισμα καταληγει να ειναι δικη της επιλογη. Αρα που καταληγουμε? Οτι οι γυναικες πρακτικα λενε οτι θελουν περισσοτερους αντρες να εκδηλωνουν ενδιαφερον. Το οποιο ουσιαστικα ειναι καλο για τις ιδιες γιατι εχουν πχ 100 ανοικτες προτασεις ενδιαφεροντος και ετσι μπορουν να κανουν καλυτερα την επιλογη του "καλυτερου"... ενω αμα εχουν μονο 5 προτασεις επειδη οι αντρες δεν ειναι τοσο εκδηλωτικοι ("κυνηγοι") τοτε εχουν 20πλασιες πιθανοτητες να πρεπει να κανουν settle για κατι χειροτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom