Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.903
Πόντοι
216
τοτε πιθανον δε θες σχεση! αρα ορθως σε κοβει το κοριτσι! αν ηταν να σου κατσει δε θα σε βασανιζε! πιθανο και να καταλαβε οτι δε θα της αφιερωσεις χρονο για το χαρακτηρα της αλλα για τον "κουμπαρα" της

Δεν είσαι καλά. Για την αξία του κουμπαρά της ανεβάζει τα πάντα της εκεί μέσα εξαρχής. Ή μήπως νομίζεις ότι δε συγκρίνεται συνεχώς με τις υπόλοιπες όντας 6άρι και σπάζεται κιόλας που οι άλλες πηδιόνται ενώ αυτή όχι;
Το ότι θα έβγαινα θεωρητικά για καφέ μαζί της προφανώς θα σήμαινε ότι θα της αφιέρωνα χρόνο να μάθω τον χαρακτήρα της.
Όφειλε να το ξέρει. Οι απαντήσεις που δίνουν είναι τραγελαφικές

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
τοτε πιθανον δε θες σχεση! αρα ορθως σε κοβει το κοριτσι! αν ηταν να σου κατσει δε θα σε βασανιζε! πιθανο και να καταλαβε οτι δε θα της αφιερωσεις χρονο για το χαρακτηρα της αλλα για τον "κουμπαρα" της
Ενώ δηλαδή οι alpha males που τιγκαρει τον ινμποξ τους δείχνουν ότι ψάχνουν σχέση;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν πίνω φραπέ ούτε έχω φίλο κάποιο Βαγγέλη!

Μάτια έχω για να βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου και αυτιά για να ακούω προσωπικά βιώματα άλλων!

Γνωρίζω δεκάδες γυναίκες φιλικά οι οποίες μοιράζονται κάποιες από τις εμπειρίες τους μαζί μου. Δεν ζω σε γυάλα!

Με ολη τη καλη διαθεση θα σου πω κατι: Δεν γινεται ενας αντρας να ειναι φιλος με μια γυναικα, ειδικα με δεκαδες γυναικες. Καλα καλα δεν υπαρχει φιλια αναμεσα στους αντρες (οποιος θελει ανοιγει ενα νημα περι του θεματος και τα λεμε εκει). Δεν μπορεις να εισαι φιλος με μια γυναικα, ας ειναι και 6αρακι. Αν σου στηθουν στα 4 και τουρλωσουν τα κωλαρακια τους δηλαδη δεν τις γαμας; Ακομα και φαλαινες να ειναι και να μη παιζει να τις γαμησεις ποτε...δεν γινεται και παλι να εισαι φιλος με μια γυναικα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Τύπε ειναι πολυ υποπτο αυτο, δεκαδες φιλες να εξολομολογουνται στον φιλο μας εδω με ποιους και καθε ποτε γαμιουνται

Τετοιες εξομολογησεις κανουν συνηθως στις φιλεναδες τους ή σε πουστηδες φιλους αν εχουν

Κριμα

Ετσι ακριβως. Μοδα της εποχης μας, να εχουν φιλες. Μετα τους φταινε τα παντα επειδη δεν γαμανε.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Δεν είσαι καλά. Για την αξία του κουμπαρά της ανεβάζει τα πάντα της εκεί μέσα εξαρχής. Ή μήπως νομίζεις ότι δε συγκρίνεται συνεχώς με τις υπόλοιπες όντας 6άρι και σπάζεται κιόλας που οι άλλες πηδιόνται ενώ αυτή όχι;
Το ότι θα έβγαινα θεωρητικά για καφέ μαζί της προφανώς θα σήμαινε ότι θα της αφιέρωνα χρόνο να μάθω τον χαρακτήρα της.

Τυπε το Ινστα το εχουν κατα το πλειστον για επιβεβαιωση ετσι κι αλλιως, απο τα 5αρια μεχρι τα 10αρια. Οποιαδηποτε απαντηση εκτος απο ναι ειναι οχι, οποτε μην δινεις πολυ σημασια σε αυτο που λενε, γκομενες ειναι δεν θα πουν και τα πιο λογικα πραγματα. Αντε καμια φορα αμα πουν κανενα "ισως" και "πες μου κατι για σενα" και τετοια μπορεις να το κυνηγησεις λιγο αν δεις οτι σε παιρνει αλλα συνηθισε το και μην κολλας σε μεμονωμενα περιστατικα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ετσι ακριβως. Μοδα της εποχης μας, να εχουν φιλες. Μετα τους φταινε τα παντα επειδη δεν γαμανε.
Δεν ξερω ρε τύπε, εγω δεν ειχα ποτέ γυναικες φιλες οταν ημουν μικρος
Φιλες ειχαν μονο οι πουστηδες

Τι ειναι αυτα τα μοντερνα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν ξερω ρε τύπε, εγω δεν ειχα ποτέ γυναικες φιλες οταν ημουν μικρος
Φιλες ειχαν μονο οι πουστηδες

Τι ειναι αυτα τα μοντερνα

Ουτε καν με ξαδερφες μου δεν ειχα βγει για καφε ή να κατσουμε να λεμε μαλακιες.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.903
Πόντοι
216
Μιλαγα με μια ελληνιδα και η συνομιλια ξεκινησε λιγο μετα τα μεσανυχτα. Κατα τις 4 το πρωι, προτεινει η ιδια (!) να βρεθουμε κι εγω λεω (ΒΛΑΚΩΔΩΣ) ναι.
Ραντεβου στη διασταυρωση Κηφισου και Αθηνών, σε ενα βενζιναδικο (what??)
Παω λοιπον, στηνομαι και περιμενω
Κατα τις 5 σταματαει διπλα μου ενα ταξι και βγαινει μια τυπισσα σαν την Αστέρω
Μακρυ ασπρο φορεμα λες και πηγαινε στην αφη της Ολυμπιακης φλογας, μακρυ μαυρο μαλλι ως τη μεση και μαυρο (!!) γυαλί ηλιου (σημειωτέον ηταν νυχτα ακομη).

Σκεφτηκα να την κανω, αλλά δυστυχως ειχα περιεργεια πού θα καταληξει ολο αυτο. Εμφανισιακα παντως ηταν συμπαθητικη.

Την βαζω στο αυτοκινητο και με καθοδηγει σε μια ερημια καπου στον Κορυδαλλο.Στην πορεια αρχιζει να μου χαιδευει τα μαλλια και να τα τραβαει (!!) λεγοντας "τι παιδι εισαι εσυ???". Μετα μου εξηγησε οτι καθε δωματιο του σπιτιου της εχει ονομασια ηπείρου (Ασία, Αφρικη, Αμερικη) και το εχει διαρρυθμισει αναλογα με την ηπειρο  :headbang:
Μετα οταν αρχισε να βγαινει ο ηλιος, μου ελεγε να εστιασω το βλεμμα μου στο κενο για να δω λεει τα μικρα ασπρα ζωυφια που μας ριχνουν οι αμερικανοι για να μας υπνωτιζουν  :headbang:
Τουλαχιστον επεσε ενα καλο φασωμα και αποζημιωθηκα για τις τοσες μαλακιες που ακουσα.
Μετα μου λεει παμε σπιτι μου να συνεχισουμε?? Μου λεει θα κανουμε "κολλεγιακο σεξ" (σεξ χωρις συναισθημα οπως μου εξηγησε).
Τοσο γενναιος δεν ημουνα, νυσταζα κιολας για να πω την αληθεια,της ειπα οτι με περιμενουν καπου και οτι μια αλλη φορα θα γινει οπωσδηποτε
Δυστυχως ομως ειχε το τηλεφωνο μου και με επαιρνε καμια εβδομαδα, μεχρι που μαλλον καταλαβε οτι αφου δεν το σηκωνα δεν ενδιαφερομαι

:2funny: :2funny: :2funny:
Κάτι τέτοιες περιπτωσάρες είχα κι εγώ παλιότερα από mIRC

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Ε μπορεί να εννοεί τίποτα συναδέλφισσες που απλά κάνει παρέα στα διαλείμματα της δουλειάς και δεν τη πέφτει επειδή είναι χώρος εργασίας. Αλλά μου κάνει εντύπωση που του ανοίγονται τόσο. Εδώ δε ρωτάς την άλλη αν είναι ελεύθερη μην το παρεξηγήσει για πέσιμο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Ενώ δηλαδή οι alpha males που τιγκαρει τον ινμποξ τους δείχνουν ότι ψάχνουν σχέση;
οχι αλλα εκει ελπιζει αυτη σε πριγκηπα!
η μηπως εσυ δε ξεχωριζεις ποιες θες να κανεις παιδακι απο τον κωλο και ποιες ειναι για μια δευτερα βραδυ με βροχη?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ε μπορεί να εννοεί τίποτα συναδέλφισσες που απλά κάνει παρέα στα διαλείμματα της δουλειάς και δεν τη πέφτει επειδή είναι χώρος εργασίας. Αλλά μου κάνει εντύπωση που του ανοίγονται τόσο. Εδώ δε ρωτάς την άλλη αν είναι ελεύθερη μην το παρεξηγήσει για πέσιμο.

Δεν απευθυνομαι σε καποιον προσωπικα, με αφορμη αυτα που εγραψες θα γραψω και εγω.

Συναδελφοι στη δουλεια. Οκ. Γιατι θα πρεπει να ειμαι μαζι τους στο κενο για καφε-φαγητο; Και μονο που καθεσαι με γυναικες στο κενο, δηλωνεις οτι εισαι για φιλαρακι mode. Γενικα η οικειοτητα πριν να ερθει η ωρα του σεξ ειναι ντεκαυλε για ολες τις γυναικες. Δεν μπορουν να καυλωσουν με καποιον που ειναι προσιτος.

Συνηθως παθιαζονται με αυτο που δεν μπορουν να εχουν ή που το εχουν δυσκολα και το μοιραζονται με αλλες.

Παρεακι τωρα στη δουλεια κτλπ...ακομα και να γαμηθει δεν ειναι γαμησι απο καυλα. Αλλα σκεφτεται.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
επισης οφειλει να ξερει για νεφρα κ.λ.π.

δε νομιζω να σπαζεται αν πηδιεται η οποιαδηποτε. αρκει να μη πηδιεται με καποιον που γυαλιζει σε αυτη η ειναι σημειο αναφορας ( ο ωραιος της παρεας, ο γαμιας της γειτονιας κλπ )

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Όταν είσαι Alpha male και για πολλά χρόνια έχεις πάρε δώσε με μεγάλες επιχειρήσεις που απασχολούν δεκάδες γυναίκες, τότε αν το θέλεις γίνεσαι φίλος μαζί τους χωρίς οποιαδήποτε ιδιαίτερη προσπάθεια! Σου φαίνεται δύσκολο;

Φιλος με καμια κυρια 50+ ναι ισως κατω απο αυτες τις συνθηκες...να ειναι ο πολυτιμος ανθρωπος σου στο γραφειο. Μια ομως. Δεν μπορεις τελικα με ολες να εισαι φιλος. Δεν γινεται απλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Σήμερα δεν υπάρχει εμφανίσημη Ελληνίδα που να μην γαμιέται, όλες το παίζουν αγάμητες και όλες το κάνουν με κάποιον τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα!

2....γιατι σε τιμωρια ειναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σήμερα δεν υπάρχει εμφανίσημη Ελληνίδα που να μην γαμιέται, όλες το παίζουν αγάμητες και όλες το κάνουν με κάποιον τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα!
Υποθετω αυτο το εκμυστηρευθηκαν οι 5-6 φιλες

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
και καλα κανουν! φτιαξτε τα στραβα σας λοιπον να γαματε ελληνιδες 2 φορες τη βδομαδα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Δεν απευθυνομαι σε καποιον προσωπικα, με αφορμη αυτα που εγραψες θα γραψω και εγω.

Συναδελφοι στη δουλεια. Οκ. Γιατι θα πρεπει να ειμαι μαζι τους στο κενο για καφε-φαγητο; Και μονο που καθεσαι με γυναικες στο κενο, δηλωνεις οτι εισαι για φιλαρακι mode. Γενικα η οικειοτητα πριν να ερθει η ωρα του σεξ ειναι ντεκαυλε για ολες τις γυναικες. Δεν μπορουν να καυλωσουν με καποιον που ειναι προσιτος.

Συνηθως παθιαζονται με αυτο που δεν μπορουν να εχουν ή που το εχουν δυσκολα και το μοιραζονται με αλλες.

Παρεακι τωρα στη δουλεια κτλπ...ακομα και να γαμηθει δεν ειναι γαμησι απο καυλα. Αλλα σκεφτεται.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου.. Ποτέ δεν κατάλαβα συναδέλφους μου που κάνανε παρέα με συναδέλφισσες στη δουλειά. Μόνο με άντρες περνώ τα διαλείμματα ή μόνος μου. Εντάξει, η οικειότητα παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στις γυναίκες όσον αφορά την απόφαση να κάνουν σεξ, αλλά σίγουρα η υπερβολική οικειότητα παραπέμπει σε friendzone. Τι να πω, σίγουρα θα υπάρχουν και "ανώμαλες" που τελικά κάθονται στους φίλους τους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
και καλα κανουν! φτιαξτε τα στραβα σας λοιπον να γαματε ελληνιδες 2 φορες τη βδομαδα.

Παπάρια,μετά τα 25 και ειδικά μετά τα 30,μόνο σχεσάκηδες και παντρεμένοι έχουν μουνί διαθέσιμο.

Όσοι δεν έχουν σχέση,τον παίζουν κάθε μέρα ή πάνε στα μπουρδέλα (εκτός εαν γαμάνε τίποτα γκόμενες 1-4,αλλά ντρέπονται να το λένε)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Όταν είσαι 30 ετών Alpha male τότε όλες θέλουν να γίνουν φίλες σου για διάφορους λόγους η κάθε μια! Επίσης, τότε εσύ καθορίζεις πότε θα μιλήσεις μαζί τους, σε ποιό μέρος, για ποιό θέμα και για πόση ώρα!

Ακόμα και τώρα που είμαι 50+ οι περισσότερες που συναντώ για επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους θέλουν να γίνουμε κατά κάποιο τρόπο φίλοι!
Εσένα λοιπόν που είσαι alpha γιατί σε θέλουν σαν φίλο και δε σου κάθονται,αλλά προτιμούν τον ξένο τουρίστα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom