Μιλαγα με μια ελληνιδα και η συνομιλια ξεκινησε λιγο μετα τα μεσανυχτα. Κατα τις 4 το πρωι, προτεινει η ιδια (!) να βρεθουμε κι εγω λεω (ΒΛΑΚΩΔΩΣ) ναι.
Ραντεβου στη διασταυρωση Κηφισου και Αθηνών, σε ενα βενζιναδικο (what??)
Παω λοιπον, στηνομαι και περιμενω
Κατα τις 5 σταματαει διπλα μου ενα ταξι και βγαινει μια τυπισσα σαν την Αστέρω
Μακρυ ασπρο φορεμα λες και πηγαινε στην αφη της Ολυμπιακης φλογας, μακρυ μαυρο μαλλι ως τη μεση και μαυρο (!!) γυαλί ηλιου (σημειωτέον ηταν νυχτα ακομη).
Σκεφτηκα να την κανω, αλλά δυστυχως ειχα περιεργεια πού θα καταληξει ολο αυτο. Εμφανισιακα παντως ηταν συμπαθητικη.
Την βαζω στο αυτοκινητο και με καθοδηγει σε μια ερημια καπου στον Κορυδαλλο.Στην πορεια αρχιζει να μου χαιδευει τα μαλλια και να τα τραβαει (!!) λεγοντας "τι παιδι εισαι εσυ???". Μετα μου εξηγησε οτι καθε δωματιο του σπιτιου της εχει ονομασια ηπείρου (Ασία, Αφρικη, Αμερικη) και το εχει διαρρυθμισει αναλογα με την ηπειρο
Μετα οταν αρχισε να βγαινει ο ηλιος, μου ελεγε να εστιασω το βλεμμα μου στο κενο για να δω λεει τα μικρα ασπρα ζωυφια που μας ριχνουν οι αμερικανοι για να μας υπνωτιζουν
Τουλαχιστον επεσε ενα καλο φασωμα και αποζημιωθηκα για τις τοσες μαλακιες που ακουσα.
Μετα μου λεει παμε σπιτι μου να συνεχισουμε?? Μου λεει θα κανουμε "κολλεγιακο σεξ" (σεξ χωρις συναισθημα οπως μου εξηγησε).
Τοσο γενναιος δεν ημουνα, νυσταζα κιολας για να πω την αληθεια,της ειπα οτι με περιμενουν καπου και οτι μια αλλη φορα θα γινει οπωσδηποτε
Δυστυχως ομως ειχε το τηλεφωνο μου και με επαιρνε καμια εβδομαδα, μεχρι που μαλλον καταλαβε οτι αφου δεν το σηκωνα δεν ενδιαφερομαι