Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Όταν λέω φίλες εννοώ ότι για μένα είναι φίλες και τίποτα παραπάνω!

Αυτό βέβαια δεν ισχύει και για τις φίλες τους!
Α μάλιστα. Πού γνωρίζουν τους ξένους τουρίστες στην Αθήνα από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης κάθε 3 βδομάδες;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Σε γυάλα ζείτε;

Στην Αθήνα ζουν και εργάζονται 500.000 αλλοδαποί εκ των οποίων το 10% (Αλβανοί, Ρουμάνοι, Ασιάτες, Αφρικάνοι) θεωρούνται κατάλληλοι για σεξ από πολλές χιλιάδες Ελληνίδες που είναι κάτω από το 8! Το αν τελικά θα πάνε μαζί τους ή όχι είναι μια άλλη ιστορία!
Από τους Ασιάτες και Αφρικανούς πάντως ούτε το 1% δε θα έλεγα ότι θεωρείται κατάλληλο για σεξ.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Σε γυάλα ζείτε;

Στην Αθήνα ζουν και εργάζονται 500.000 αλλοδαποί εκ των οποίων το 10% (Αλβανοί, Ρουμάνοι, Ασιάτες, Αφρικάνοι) θεωρούνται κατάλληλοι για σεξ από πολλές χιλιάδες Ελληνίδες που είναι κάτω από το 8! Το αν τελικά θα πάνε μαζί τους ή όχι είναι μια άλλη ιστορία!

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο και δεν αξίζει να ασχολείσαι με τον τρόπο που λέει ο Άλεξ με οτιδήποτε κάτω του 7-8.
Η βασική μου σχέση είναι 7.5 και ένα τιντεράκι που έχω για να φεύγουν τα χοντρά τώρα που είμαι μακριά το οποίο βγήκαμε μια φορά και μετά την πήδηξα. Με τη διαφορά ότι αυτή έχει ένα επίπεδο και ποιότητα σπουδών που της επέτρεψε να ζυγίσει γρήγορα την κατάσταση και να ανταποκριθεί θετικά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Έχω παρατηρήσει  γάτες και έχεις λάθος. Αν η γάτα δεν θέλει δεν πρόκειται να πηδηχτεί. Και ναι δείχνει προτίμηση. Μέχρι να σκοτώνεται γάτα από γάτο έχω δει επειδή η θυληκιά δεν του καθόταν. Τελικά ο μαλάκας δεν γάμησε γιατί είναι απαραίτητο το "στήσιμο" που μόνο αν ΘΕΛΟΥΝ το προσφέρουν. Οπότε δεν μιλάμε για βιασμό, αλλά για ένα προτογονο σεξ.
Μη μου πει κανείς ότι αφού στη φύση το αρσενικό σκοτώνει πάνω στην προσπάθεια να γαμήσει είναι οκ φόος μετά βιασμού!  :S

Εδω στη γειτονια εχουν περασει εκατονταδες γατες οσο καιρο θυμαμαι... θανατο γατας απο αρσενικο δε μου χει τυχει. Απ'την αλλη παλι δε μου χει τυχει ουτε γατα που να μη πηδηχτει επειδη δε το θελει. Ολες γκαστρωμενες ειναι μια ζωη.

Ακομα και αν δε το θελει η γατα, στο τελος παιζει εξουθενωση γιατι τη κυνηγανε ταυτοχρονα πολλοι γατοι για gangbang... οπότε τη πιανουν μετα οι γατοι εκ περιτροπης αφου αρχισει ο πρωτος.

Θα κανω μια εξαιρεση για εκει που υπαρχει σωματικο mismatch μεταξυ γατας/γατου, οπου ο γατος δεν ειναι αρκετα πιο μεγαλος σωματικα απ'τη γατα για να τη βιασει. Απ'την αλλη αν πχ ο γατος ειναι μεγαλος και η γατα μικρη, εκει απλα ειναι τελειωμενη υποθεση.

Επισκέπτης
Ο τυπος ειναι απιθανος

Εγω αν αντιλαμβανομουν οτι καποια κοπελα που σχετιζομουν ειχε σχεση με ναρκωτικα, θα ειχα φυγει στο επομενο λεπτο

Αυτος εδω ο τρίχας μάς λεει οτι πρεπει να παιρνουμε και χασις για να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα με τις γκομενες για να τις γαμησουμε

Τωρα αυτος ο ανθρωπος ειναι ενηλικος, ψηφιζει και εργαζεται
ποια ναρκωτικα; στην εποχη του φωσκολου εμεινες καημενε; πες στο κοσμοπολιταν οτι οσοι κανουν χορτο ειναι ναρκομανεις να σε παρουν στο ψιλο. :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ακριβώς γι' αυτό το λόγο και δεν αξίζει να ασχολείσαι με τον τρόπο που λέει ο Άλεξ με οτιδήποτε κάτω του 7-8.
Η βασική μου σχέση είναι 7.5 και ένα τιντεράκι που έχω για να φεύγουν τα χοντρά τώρα που είμαι μακριά το οποίο βγήκαμε μια φορά και μετά την πήδηξα. Με τη διαφορά ότι αυτή έχει ένα επίπεδο και ποιότητα σπουδών που της επέτρεψε να ζυγίσει γρήγορα την κατάσταση και να ανταποκριθεί θετικά.
Καλά, τώρα εσύ πιστεύεις ότι οι Ελληνίδες πηδιουνται στα μουλωχτά με Πακιστανούς και μαύρους; Άντε με Αλβανούς και Ρουμάνους να το δεχτώ, αν και ο sin boy ακόμα είχε πει σε συνέντευξη ότι πριν γίνει διάσημος έτρωγε χυλοπιτες λόγω καταγωγής. Προσωπικά δε βλέπω ποτέ interracial ζευγάρι απέξω για καφέ. Μόνο μια φορά θυμάμαι να έχω δει μία χοντρελω ραντεβού με Σύριο και άλλη μία φορά πριν από 20 χρόνια λευκή να φιλιεται με μαύρο. Πού στο διάολο βγαίνουν μαζί τους και δεν τις βλέπουμε;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Καλά, τώρα εσύ πιστεύεις ότι οι Ελληνίδες πηδιουνται στα μουλωχτά με Πακιστανούς και μαύρους; Άντε με Αλβανούς και Ρουμάνους να το δεχτώ, αν και ο sin boy ακόμα είχε πει σε συνέντευξη ότι πριν γίνει διάσημος έτρωγε χυλοπιτες λόγω καταγωγής. Προσωπικά δε βλέπω ποτέ interracial ζευγάρι απέξω για καφέ. Μόνο μια φορά θυμάμαι να έχω δει μία χοντρελω ραντεβού με Σύριο και άλλη μία φορά πριν από 20 χρόνια λευκή να φιλιεται με μαύρο. Πού στο διάολο βγαίνουν μαζί τους και δεν τις βλέπουμε;

ότι είναι μειοψηφία είναι δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν interracial ζευγάρια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
ότι είναι μειοψηφία είναι δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν interracial ζευγάρια
Μα πού τα βλέπετε τέλος πάντων; Για Ασιάτες και Αφρικανούς ρωτάω συγκεκριμένα. Επίσης ο τύπος μόνο μειοψηφία δε θεωρεί ότι είναι. Αντιθέτως, μας λέει ότι όλες άνω των 20 δε μένουν αγαμητες πάνω από 3 βδομάδες γιατί πηδιουνται με ξένους.

Επισκέπτης
Μιλαγα με μια ελληνιδα και η συνομιλια ξεκινησε λιγο μετα τα μεσανυχτα. Κατα τις 4 το πρωι, προτεινει η ιδια (!) να βρεθουμε κι εγω λεω (ΒΛΑΚΩΔΩΣ) ναι.
Ραντεβου στη διασταυρωση Κηφισου και Αθηνών, σε ενα βενζιναδικο (what??)
Παω λοιπον, στηνομαι και περιμενω
Κατα τις 5 σταματαει διπλα μου ενα ταξι και βγαινει μια τυπισσα σαν την Αστέρω
Μακρυ ασπρο φορεμα λες και πηγαινε στην αφη της Ολυμπιακης φλογας, μακρυ μαυρο μαλλι ως τη μεση και μαυρο (!!) γυαλί ηλιου (σημειωτέον ηταν νυχτα ακομη).

Σκεφτηκα να την κανω, αλλά δυστυχως ειχα περιεργεια πού θα καταληξει ολο αυτο. Εμφανισιακα παντως ηταν συμπαθητικη.

Την βαζω στο αυτοκινητο και με καθοδηγει σε μια ερημια καπου στον Κορυδαλλο.Στην πορεια αρχιζει να μου χαιδευει τα μαλλια και να τα τραβαει (!!) λεγοντας "τι παιδι εισαι εσυ???". Μετα μου εξηγησε οτι καθε δωματιο του σπιτιου της εχει ονομασια ηπείρου (Ασία, Αφρικη, Αμερικη) και το εχει διαρρυθμισει αναλογα με την ηπειρο  :headbang:
Μετα οταν αρχισε να βγαινει ο ηλιος, μου ελεγε να εστιασω το βλεμμα μου στο κενο για να δω λεει τα μικρα ασπρα ζωυφια που μας ριχνουν οι αμερικανοι για να μας υπνωτιζουν  :headbang:
Τουλαχιστον επεσε ενα καλο φασωμα και αποζημιωθηκα για τις τοσες μαλακιες που ακουσα.
Μετα μου λεει παμε σπιτι μου να συνεχισουμε?? Μου λεει θα κανουμε "κολλεγιακο σεξ" (σεξ χωρις συναισθημα οπως μου εξηγησε).
Τοσο γενναιος δεν ημουνα, νυσταζα κιολας για να πω την αληθεια,της ειπα οτι με περιμενουν καπου και οτι μια αλλη φορα θα γινει οπωσδηποτε
Δυστυχως ομως ειχε το τηλεφωνο μου και με επαιρνε καμια εβδομαδα, μεχρι που μαλλον καταλαβε οτι αφου δεν το σηκωνα δεν ενδιαφερομαι
σου τραβηξε τα μαλλια και σου ειπε πως εχει διαρρυθμισει το σπιτι της; καλα εσυ ζεις στην κοψη του ξυραφιου!

Επισκέπτης
Μα πού τα βλέπετε τέλος πάντων; Για Ασιάτες και Αφρικανούς ρωτάω συγκεκριμένα. Επίσης ο τύπος μόνο μειοψηφία δε θεωρεί ότι είναι. Αντιθέτως, μας λέει ότι όλες άνω των 20 δε μένουν αγαμητες πάνω από 3 βδομάδες γιατί πηδιουνται με ξένους.
βγες μια βολτα Ερμου αν δεν δεις τρια ζευγαρια ελληνιδα-αραπης ελα να με γαμησεις

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
σου τραβηξε τα μαλλια και σου ειπε πως εχει διαρρυθμισει το σπιτι της; καλα εσυ ζεις στην κοψη του ξυραφιου!

μαλλον αρχισε το  χασισι  ο χαζοδεξιουλης ....

υποτιθεται  ειναι και παντρεμενος και ξαμολιεται 4 το πρωι  στον κηφισο ... :2funny:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Οι μικτές σχέσεις είναι πολύ διαδεδομένες εδώ και πολλά χρόνια σε προηγμένα κράτη τώρα ήρθαν και στην Ελλάδα.
Αν ο μαύρος-ασιάτης έχει χρήμα ή είναι επώνυμος (Αντετοκουμπο) δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι φτωχομπινες δεν ασχολούνται οι γυναίκες μαζί του έκτος αν είναι κάποιος πραγματικά πολύ εμφανίσιμος.
Οι άνδρες κάνουμε κάτι διαφορετικό ?
Αν έρθει αστέρι ασιατάκι - μαυράκι θα έχει ουρά ανδρών .....και θα το πληρώνουμε κιόλας.

Πάντως και εγώ δεν έχω δει ποσοστό έστω 1/% των σχέσεων που να είναι μικτές.
Το τρία ζευγάρια στην Ερμού μέσα στα χιλιάδες είναι τίποτα....

Επισκέπτης
Οι μικτές σχέσεις είναι πολύ διαδεδομένες εδώ και πολλά χρόνια σε προηγμένα κράτη τώρα ήρθαν και στην Ελλάδα.
Αν ο μαύρος-ασιάτης έχει χρήμα ή είναι επώνυμος (Αντετοκουμπο) δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι φτωχομπινες δεν ασχολούνται οι γυναίκες μαζί του έκτος αν είναι κάποιος πραγματικά πολύ εμφανίσιμος.
Οι άνδρες κάνουμε κάτι διαφορετικό ?
Αν έρθει αστέρι ασιατάκι - μαυράκι θα έχει ουρά ανδρών .....και θα το πληρώνουμε κιόλας.

Πάντως και εγώ δεν έχω δει ποσοστό έστω 1/% των σχέσεων που να είναι μικτές.
Το τρία ζευγάρια στην Ερμού μέσα στα χιλιάδες είναι τίποτα....
Δε θα δεις ουτε ενα ζευγαρι μαυρο με μαυρη, ουτε Ελληνα με μαυρη. Και δεν ειναι ζευγαρια γενικα, αλλα νεαρα ζευγαρια και η κοπελα πολυ ομορφη. Μετρα λοιπον ομορφες νεαρες ελληνιδες στην Ερμου πριν κανεις τη διαιρεση και βγαλεις συμπερασματα.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Δε θα δεις ουτε ενα ζευγαρι μαυρο με μαυρη, ουτε Ελληνα με μαυρη. Και δεν ειναι ζευγαρια γενικα, αλλα νεαρα ζευγαρια και η κοπελα πολυ ομορφη. Μετρα λοιπον ομορφες νεαρες ελληνιδες στην Ερμου πριν κανεις τη διαιρεση και βγαλεις συμπερασματα.
Λογικά δεν εννοείς τουρίστες, εχω δει πολλά ζευγάρια μαύρων ή φιλιππινέζων με ασιάτες(πακιδων κτλ) αλλά ελάχιστα Ασιατών(πάκιδων) - αφρικάνων με Ελληνίδες και ειδικά όμορφων.....
Σίγουρα υπάρχουν αλλά αμφιβάλω αν είναι πάνω από 1%.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.281
Πόντοι
2.356
γιατι ποιος ειπε οτι πρεπει να κυκλοφορουν εξω για να πηδηχτουν??? το εξω κυνηγι πεθανε! ολα γινονται απο το ινστα! πρωτα γαμιουνται, υστερα ξαναγαμιουνται και μετα βλεπουν οτι δε χρειαζεται η δε κανουν για καφε εξω ως μυαλα και συνεχιζουν απλα να γαμιουνται.

κατα τα αλλα. ξερω πολλες πουτανες "αδηλωτες" που τις περνανε αρκετοι ενα χερακι με τη σειρα (δε μενουν αγαμητες ουτε τις μερες περιοδου) αλλα πανε με το μεγαλο μεν αλλα κλειστο κλαμπ δε και κλειστο δεν εννοω οτι πανε με 8αρια male αλλα μεχρι και παππουδες...

στους απεξω του κυκλου το παιζουν σοβαρες και παρθενες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Οταν ενας ανθρωπος εχει μεγαλωσει οπως εχει μεγαλωσει, εχει μαθει αυτα που εχει μαθει, εχει τον χ χαρακτηρα και τις ψ εμπειριες και βιωματα.

Λογικο ειναι οταν τρωει εξαιτιας της καταστασης του ακυρα απο τις γκομενες, να τις μισει και να λεει οτι γαμιουνται με εξωγηινους και κατοικους απο τον χ γαλαξια.

Ειναι η στανταρ τακτικη των αποτυχημενων "αντρων". Βγαζουν νευρα, μισος, ψυχασθενεια, κομπλεξ για τις κοπελες και ακομα χειροτερα νευρα μισος και κομπλεξ για οσους τα καταφεραν μια χαρα και γαμανε σαν αντρες τα καριολακια οπου τα πετυχουν με τον οποιο τροπο (δεν μιλαμε φυσικα για το επι πληρωμη σε επαγγελματια).

Θα σου βγαλουν ζηλεια κακια ειρωνεια γιατι τα εχεις καταφερει, γιατι δεν εισαι και εσυ σκλαβος του μισθου οπως αυτοι, γιατι γαμας μουνακια, γιατι δεν εισαι σαν μαλακας 200 κιλα και γυμναζεσαι και προσεχεις την εικονα σου, γιατι εχεις πετυχει στη δουλεια σου και εχεις καλα αυτοκινητα, γιατι βγαινεις σε ακριβα μαγαζια ενω αυτοι θελουν ενα μηνιατικο για μια δικη σου νορμαλ εξοδο, γιατι εσυ φορας το χ ρολοι σε γνησιο ενω αυτοι δεν εχουν λεφτα να παρουν ουτε τη ρεπλικα, γιατι γιατι γιατι.

Τους βασανιζει μονιμως ενα γιατι και βγαζουν κακια προς πασα κατευθυνση. Τοξικοι ανθρωποι.

Τους γραφεις στα αρχιδια σου, και απλα κανεις αυτο που κανεις. Αστους να λενε και παιξε σωστη μπαλα και γαμα οτι γουσταρεις. Βαρα παντου καθημερινα και τρωγε διαφορετικο μουνι καθε μερα. Εως να σβησει ο ηλιος και να κρυφτουν μια και καλη τα αποτυχημενα και κλαψιαρικα μαλθακοποιημενα μουνοδουλακια.

Γουσταρω τερμα αυτο που γινεται. Επιτελους το συστημα εδωσε μονο του τη λυση. Δικαιοσυνη. Εδωσε στα μουνακια τα σοσιαλ, τη δυνατοτητα επιλογης. Τωρα πλεον οσο περναει ο καιρος θα γαμανε μονο οσοι ειναι αντρες και εχουν αντρικη συμπεριφορα. Οι υπολοιποι...κλαψα κακια μαλακια καταντια αρρωστεια μιζερια. Οτι του αξιζει του καθενα.

Αντε γιατι ειχε παραγινει το κακο, τωρα ο καθενας ας αραξει εκει που του αρμοζει και ας παιξουν μπαλα μονο οι ικανοι που εχουν εργαστει πανω στον εαυτο τους σε ολα τα επιπεδα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
γιατι ποιος ειπε οτι πρεπει να κυκλοφορουν εξω για να πηδηχτουν??? το εξω κυνηγι πεθανε! ολα γινονται απο το ινστα! πρωτα γαμιουνται, υστερα ξαναγαμιουνται και μετα βλεπουν οτι δε χρειαζεται η δε κανουν για καφε εξω ως μυαλα και συνεχιζουν απλα να γαμιουνται.

κατα τα αλλα. ξερω πολλες πουτανες "αδηλωτες" που τις περνανε αρκετοι ενα χερακι με τη σειρα (δε μενουν αγαμητες ουτε τις μερες περιοδου) αλλα πανε με το μεγαλο μεν αλλα κλειστο κλαμπ δε και κλειστο δεν εννοω οτι πανε με 8αρια male αλλα μεχρι και παππουδες...

στους απεξω του κυκλου το παιζουν σοβαρες και παρθενες.

Σε μεγαλο ποσοστο, αυτο παιζει πλεον. Σωστος.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
fb, insta, κλπ ειναι θετικη εξελιξη.
Στο καμακι εξω αρκετες κολακευοταν αλλα ελαχιστες συνεχιζαν με την δικαιολογια οτι "δεν σε ξερουν"
Το fb τους δινει την εντυπωση οτι σε σκαναρουν αρκετα μεσω αυτου οποτε ειναι καπως πιο ευκολο να βγει μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom