Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Στην αρχη τα κοριτσια που δεν σε γνωριζουν και απο χτες, απο εκει παιρνουν μια γευση για το τι εισαι. Αν τους ενδιαφερει το ολο θεμα, απαντανε στα μηνυματα σου και βλεπουν πως χειριζεσαι το ολο θεμα. Αν τα πας καλα και εκει, κλεινουν ραντεβου για να επιβεβαιωσουν τα οσα ειχαν σχηματισει για τη παρτη σου, αν ειναι αληθινο αυτο που τους πουλησες. Αν ειναι αληθινο, μια χαρα κοριτσια ειναι και σου βγαζουν τη θηλυκη τους πλευρα στο μπαμ.

Συνηθως ομως επειδη εχουν να κανουν με μαλακες στο 90% των περιπτωσεων ειναι λιγο συγκρατημενες στην αρχη. Τσεκαρουν, ξανατσεκαρουν και μετα προχωρανε.

Τα παντα ομως ειναι στο χερι σου, το τι εισαι, πως το σερβιρεις και πως το υποστηριζεις.

Αν ολα ειναι οκ, τρως καλα καθημερινα. Απλα απολαμβανεις τους καρπους των εργων σου. Το δουλευεις το θεμα.

Δλδ σε εχει δει η τυπισα απο κοντα και θα χρειαστει και το instagram σου? Δε παιζει. Αυτα που γραφεις ειναι αντρικη λογικη με αντρικα εργαλεια η οποια "προβαλλεται" πανω στις γυναικες, ομως αυτο δεν ισχυει.

Οι γυναικες εχουν αλλα εργαλεια και η λογικη τους ειναι διαφορετικη.

Η γυναικα απ'τη στιγμη που θα σε δει, ξερει σχεδον τα παντα για σενα ως αντρα-τυπο. Απ'τη φατσα σου, το πως κοιτας, το πως κινεις το σωμα σου, μεχρι το τονο της φωνης σου ή το τροπο που θα πεις 5 λεξεις ολες και ολες. Μπορουν να καταλαβουν αν εχεις αυτοπεποιθεση, αν εισαι σταρχιδιστης, αν εισαι "πεινασμενος", αν εισαι θεατρινος/ψευτικος ή ντρομπρος, κτλ κτλ.

Και αυτα καπελωνουν ακομα και το αν εισαι ο σουπερ-σφιχτης, λεφτας ή μπλα-μπλας με τη καλη εννοια. Ειναι γενετικο skill να σε υπεραναλυει. Δε χρειαζεται κανενα instagram και κανενα διαλογο για να σε "μαθει". Αντιθετα τα instagram ειναι σκηνοθετημενη πραγματικοτητα σε σχεση με το real life που εχει δει νωριτερα γιατι εκει εχεις τεραστια ανεση να της πουλησεις το ψευτικο, πισω απο μια οθονη.

Για τις γυναικες το instagram εχει μια χρηση που ειναι εως και αδιανοητη για μας: μπορει να το χρησιμοποιησει για να αυτοπαραμυθιαστει και να δωσει δικαιολογια στον εαυτο της για να παει με καποιον που ισως να μη πηγαινε. Πχ να ξερει οτι ο αλλος ειναι "σκληρος καριολης" αλλα να θελει ενα πιο "νορμαλ" διαλογο για να τη πεισει οτι το bad boy δεν ειναι και τοσο bad και αρα ειναι date-able... θα πει στις φιλες της, μετα τον αυτοπαραμυθιασμο της, "οκ μου φανηκε οταν μιλησαμε"... ενω φυσικα μεσα της ξερει -απο τοτε που τον ειδε- οτι ηταν too bad for her :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Χθές σε προάστιο του πειραιά άκουσα για ένα καλό μίλφ που είναι Δ.Υ. και έχει γκόμενο ενα ρομά που την βάζει να κάνει πάρτυ με ούζα. Αυτή εχει βρει επίσης άλλο ένα καλό μίλφ παντρεμένο της περιοχής,και έκαναν τρίο ή τετράδα τακτικά και με άλλους..  :2on1:
Όταν την έπαιρνε τηλέφωνο ο αντρας της και τύγχανε πάνω στην παρτούζα του έκανε λεκτική επίθεση, και τον έβριζε λέγοντας του: τι θες τώρα; είμαι με την φίλη μου πχ. για ψώνια, θα κοιμηθώ εδώ, κ.α. Aυτή αν και είναι σε γάμο,δεν θέλει λέει να κάνει παιδιά.

tenor.gif

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δλδ σε εχει δει η τυπισα απο κοντα και θα χρειαστει και το instagram σου? Δ

Ασκοπα εγραψες φιλε, λαθος καταλαβες. Μιλαω για οταν δεν τη ξερεις καν και απλα τη πεφτεις ή σου τη πεφτει μεσω ινστα. Αυτο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εφαρμοσται ενα υποθετικο τεστ στον εαυτο σας...

1. Αν δεν εχεις λευτα αξιζει να ασχοληθεις με  Ελλεηνιδες

2. Αν ειχεις παρα πολλα λευτα αξιζει να ασχοληθεις με Ελεηνιδες

Για εμενα η απαντηση ειναι οχι και στις δυο περιπτωσεις

Ο νοων νοειτω...

Ωραίος ο τύπος.

Για εμένα αν έχεις καλά λεφτά αξίζει να ταπεινώσεις ελλεηνίδες έτσι για το γαμωτο.
Να χύνουν μαύρο δάκρυ ( καλά μόνο μαύρο αφού όλη μέρα βάφονται για να κρύψουν το πώς είναι πραγματικά).

Ειλικρινά free μια φορά έχω γαμησει ελλεηνίδα και ειμαι στα 30.

Κάθε χρόνο όλη την τουριστική σεζόν γαμαω κάργα ξένες και κυρίως δυτικό Ευρωπαίες.

Φεύγει η σεζόν επιστρέφω στο άθλημα των ρδελων.

Τυχαίο να γαμαει ο ίδιος άνθρωπος μόνο ξένες και οι ελλεεινίδες να βγάζουν ειρωνία όταν τις πλησιάζω;

Επίσης έχω γαμησει και Κύπριες που λαμβάνονται ως Ελληνίδες αλλά με διαφορετική κουλτούρα.

Ούτε μετανάστρια δεύτερης γενιάς δεν μου έχει κάτσει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ασκοπα εγραψες φιλε, λαθος καταλαβες. Μιλαω για οταν δεν τη ξερεις καν και απλα τη πεφτεις ή σου τη πεφτει μεσω ινστα. Αυτο.

Δε ξερω αν παρανοησα, παντως διαβαζοντας τα προηγουμενα μηνυματα και μετα το δικο σου εγω άλλο καταλαβα.

Επιπλεον, το "Αν τα πας καλα και εκει" (εννοωντας οτι το instagram ειναι οι δευτερες εξετασεις μετα τη πρωτη real life εντυπωση) δεν αφηνει πολλα περιθωρια. Αλλιως δεν εχει νοημα το "και εκει".

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ειλικρινά free μια φορά έχω γαμησει ελλεηνίδα και ειμαι στα 30.

Κάθε χρόνο όλη την τουριστική σεζόν γαμαω κάργα ξένες και κυρίως δυτικό Ευρωπαίες.

Φεύγει η σεζόν επιστρέφω στο άθλημα των ρδελων.

Τυχαίο να γαμαει ο ίδιος άνθρωπος μόνο ξένες και οι ελλεεινίδες να βγάζουν ειρωνία όταν τις πλησιάζω;

Επίσης έχω γαμησει και Κύπριες που λαμβάνονται ως Ελληνίδες αλλά με διαφορετική κουλτούρα.

Ούτε μετανάστρια δεύτερης γενιάς δεν μου έχει κάτσει.

Οι γυναικες εχουν μια ταση να απελευθερωνονται σεξουαλικα οταν ειναι στην αλλοδαπη. Εχουν δλδ τη ταση να γαμηθουν επειδη νιωθουν οτι τωρα που ειμαι στην αλλη ακρη του κοσμου μπορω να κανω οτι θελω χωρις συνεπειες και χωρις να με κατακρινει κανεις. Αυτο το αισθημα οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν χωρις να μαθευτει ειναι και ενας απ'τους λογους που ολες λενε οτι "αγαπανε τα ταξιδια" :2funny:

Επιπλεον οι τουριστριες εχουν και χρονικο deadline οτι οκ θα κατσω τοσο, πρεπει να φυγω σε λιγες μερες, αρα οτι ειναι να κανω πρεπει να το κανω ψιλογρηγορα. Δεν τους παιρνει να παιζουν 1 μηνα πριν γαμηθουν. Δεν εχει τετοια.

Η ιδια ακριβως ελληνιδα που ξινιζει εδω περα, αν σε πετυχει ξερω-γω στη πορτογαλια που εχει παει ενα τριημερο και εσυ το παιζεις native πορτογαλος, παιζει να σου κατσει για τους ιδιους λογους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Kαλά.. γι αυτό μια ζωή κος Τρόμπας θα μείνεις.. έχουμε μάθει τον ρόλο σου εδω μέσα στο σάιτ.
Αν θες επειδή είσαι  :jerking: σε πάω ένα στοιχηματάκι ενα χιλιαρικάκι ευρω, για σου αποδείξω ότι είναι αλήθεια...
(με αποδείξεις και στοιχεία) εσυ είσαι όμως σε θεση να το χάσεις;;

Συνημμένα

• tumblr_nb41ms0O7u1r3rdh2o1_250.gif
    tumblr_nb41ms0O7u1r3rdh2o1_250.gif
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 34
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Μην το λες τύπε. Ετος 2009 χειμώνας γυρω στις 12 το βράδυ αγησιλαου+κολωνου γωνία μπροστά μας ενα λευκό αυτοκίνητο τύπου πόλο 3πορτο, σταματάει επι τόπου για να πάρει εναν ψιλόλιγνο τύπο αραβικής καταγωγής που εκανε πιατσα σηκώνοντας το μπλουζακι για να δώσει σήμα. Μέσα στο αυτοκίνητο είχε 3 ελλεεινίδες. Όταν σταμάτησε για να βγει έξω μια καραμουνάρα γκόμενα με ξανθο σγουρό μαλλί,και ασπρο εφαρμοστό παντελονι,για να σηκώσει το κάθισμα και να περάσει ο λάθρο στο πίσω κάθισμα, βλέποντας το σκηνικό εμείς κατάπιαμε την γλώσσα μας. Τον φόρτωσαν και έφυγαν για παρτούζες μάλλον,θα έφαγε καλά εκείνο το βράδυ ο τύπος.

Ο λαθρο αντι για παρτουζα παιζει να ψαχνει το νεφρο του τυπε... :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Kαλά.. γι αυτό μια ζωή κος Τρόμπας θα μείνεις.. έχουμε μάθει τον ρόλο σου εδω μέσα στο σάιτ.
Αν θες επειδή είσαι  :jerking: σε πάω ένα στοιχηματάκι ενα χιλιαρικάκι ευρω, για σου αποδείξω ότι είναι αλήθεια...
(με αποδείξεις και στοιχεία) εσυ είσαι όμως σε θεση να το χάσεις;;
Το θεμα ειναι οτι αυτος εχει χιουμορ ενω εσυ οχι

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Οι γυναικες εχουν μια ταση να απελευθερωνονται σεξουαλικα οταν ειναι στην αλλοδαπη. Εχουν δλδ τη ταση να γαμηθουν επειδη νιωθουν οτι τωρα που ειμαι στην αλλη ακρη του κοσμου μπορω να κανω οτι θελω χωρις συνεπειες και χωρις να με κατακρινει κανεις. Αυτο το αισθημα οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν χωρις να μαθευτει ειναι και ενας απ'τους λογους που ολες λενε οτι "αγαπανε τα ταξιδια" :2funny:

Επιπλεον οι τουριστριες εχουν και χρονικο deadline οτι οκ θα κατσω τοσο, πρεπει να φυγω σε λιγες μερες, αρα οτι ειναι να κανω πρεπει να το κανω ψιλογρηγορα. Δεν τους παιρνει να παιζουν 1 μηνα πριν γαμηθουν. Δεν εχει τετοια.

Η ιδια ακριβως ελληνιδα που ξινιζει εδω περα, αν σε πετυχει ξερω-γω στη πορτογαλια που εχει παει ενα τριημερο και εσυ το παιζεις native πορτογαλος, παιζει να σου κατσει για τους ιδιους λογους.

Και στο πανεπιστήμιο Εράσμους φοιτήτριες γαμουσα και τίποτα ξένες που είχαν πάρει μεταγραφή εδώ.

Ιταλία πήγα και μου την έπεσαν μόνες τους 2 μέσα σε 10 μέρες.

Ακόμα και στο σχολείο αφρικανη μου τον άρπαξε από μόνη της, απλά εκεί έφταιγα εγώ καθαρά ήμουν μικρό.

Η ελλεινιδα ήθελε να την φλερτάρεις την ίδια ώρα που η Αφρικανη τον άρπαζε εν ψυχρώ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το θεμα ειναι οτι αυτος εχει χιουμορ ενω εσυ οχι

κατσε τωρα με συγχωρεις δεν με νοιζει τι λεει ο καθενας αλλα αν σχολιασω το συγκεκριμενο ποστ του τυπου με βρισκει 1000%συμφωνω

και αν δω απο την αλλη το ρολο του μιστερ φιδια δεν θελω και πολυ για να σκεφτω πως γινεται γραφικος και εχει χασει το μετρο
και οχι δεν ειναι χιουμορ

ξερεις γιατι??  γιατι δεν εχει τη κριση να καταλαβαινει απο τα λεγομενα καποιου αν λεει αληθει η οχι και ρε τυπε ο νιο στη συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ειπε παπατζες

και μην το αμφσβητησεις τωρα ξερεις καλα αν καποιος λεει ψεμματα εδω με τι σκοπο και αν εχουν ψειγματα αληθειας αυτα που λεει

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Μην το λες τύπε. Ετος 2009 χειμώνας γυρω στις 12 το βράδυ αγησιλαου+κολωνου γωνία μπροστά μας ενα λευκό αυτοκίνητο τύπου πόλο 3πορτο, σταματάει επι τόπου για να πάρει εναν ψιλόλιγνο τύπο αραβικής καταγωγής που εκανε πιατσα σηκώνοντας το μπλουζακι για να δώσει σήμα. Μέσα στο αυτοκίνητο είχε 3 ελλεεινίδες. Όταν σταμάτησε για να βγει έξω μια καραμουνάρα γκόμενα με ξανθο σγουρό μαλλί,και ασπρο εφαρμοστό παντελονι,για να σηκώσει το κάθισμα και να περάσει ο λάθρο στο πίσω κάθισμα, βλέποντας το σκηνικό εμείς κατάπιαμε την γλώσσα μας. Τον φόρτωσαν και έφυγαν για παρτούζες μάλλον,θα έφαγε καλά εκείνο το βράδυ ο τύπος.
Καλά ρε τύπε, φέρνεις ως παράδειγμα ένα περιστατικό που έγινε πριν από 10 χρόνια για να μας πείσεις οτι είναι κανόνας η άποψη σου; :S :S :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Το θεμα ειναι οτι αυτος εχει χιουμορ
νάτος πετιεται.. καλώς τον κύριο Ναφθαλίνη  :S 
εγώ δεν κοροιδέυω κανέναν με ειρωνικά φιδάκια σαν παιδάκι α΄ δημοτικού

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Καλά τύπε, φέρνεις ως παράδειγμα ένα περιστατικό που έγινε πριν από 10 χρόνια για να μας πείσεις οτι είναι κανόνας η άποψη σου;
Δεν επιχειρω να πεισω κανεναν.. οπως το παρει κανεις..
Ειδα οτι εγινε.. τι και αν περασαν χρονια.. ομως εγινε.. δεν διαγραφτηκε απο την μνημη μου, και το ανεφερα.. Τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..
Το οτι τυγχανει ελληνιδες να τα εχουν με αλλοδαπους ασιατικης και αφρικανικης καταγωγης ειναι γεγονος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κατσε τωρα με συγχωρεις δεν με νοιζει τι λεει ο καθενας αλλα αν σχολιασω το συγκεκριμενο ποστ του τυπου με βρισκει 1000%συμφωνω

και αν δω απο την αλλη το ρολο του μιστερ φιδια δεν θελω και πολυ για να σκεφτω πως γινεται γραφικος και εχει χασει το μετρο
και οχι δεν ειναι χιουμορ

ξερεις γιατι??  γιατι δεν εχει τη κριση να καταλαβαινει απο τα λεγομενα καποιου αν λεει αληθει η οχι και ρε τυπε ο νιο στη συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ειπε παπατζες

και μην το αμφσβητησεις τωρα ξερεις καλα αν καποιος λεει ψεμματα εδω με τι σκοπο και αν εχουν ψειγματα αληθειας αυτα που λεει
Kαλα ρε τύπε μην φανατιζεσαι τοσο

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εδω στη γειτονια εχουν περασει εκατονταδες γατες οσο καιρο θυμαμαι... θανατο γατας απο αρσενικο δε μου χει τυχει. Απ'την αλλη παλι δε μου χει τυχει ουτε γατα που να μη πηδηχτει επειδη δε το θελει. Ολες γκαστρωμενες ειναι μια ζωη.

Ακομα και αν δε το θελει η γατα, στο τελος παιζει εξουθενωση γιατι τη κυνηγανε ταυτοχρονα πολλοι γατοι για gangbang... οπότε τη πιανουν μετα οι γατοι εκ περιτροπης αφου αρχισει ο πρωτος.

Θα κανω μια εξαιρεση για εκει που υπαρχει σωματικο mismatch μεταξυ γατας/γατου, οπου ο γατος δεν ειναι αρκετα πιο μεγαλος σωματικα απ'τη γατα για να τη βιασει. Απ'την αλλη αν πχ ο γατος ειναι μεγαλος και η γατα μικρη, εκει απλα ειναι τελειωμενη υποθεση.
Μην επιμένεις είναι γκαστρομμένες γιατί όποτε έχουν οιστρο είναι γόνιμες και κάνουν σεξ. Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ όταν ειναι γόνιμες και άρα το σεξ οδηγεί πάντοτε σε γκάστρωμα.
Άν δεν το έβλεπα αυτό με το σκότωμα θυλικιάς από μαλάκα αρσενικό δεν θα το πίστευα.
Γενικά ισχύει αυτό που έγραψα.
Ίσως έχοντας δρομολογηθεί για σεξ να μην βάζουν και πολύ αυστηρά κριτήρια αλλά έχω δει φάση να αποφεύγει έναν αρσενικό και να κάθεται πρόθυμα σε άλλον.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom