Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ωραίος ο τύπος.

Για εμένα αν έχεις καλά λεφτά αξίζει να ταπεινώσεις ελλεηνίδες έτσι για το γαμωτο.
Να χύνουν μαύρο δάκρυ ( καλά μόνο μαύρο αφού όλη μέρα βάφονται για να κρύψουν το πώς είναι πραγματικά).

Ειλικρινά free μια φορά έχω γαμησει ελλεηνίδα και ειμαι στα 30.

Κάθε χρόνο όλη την τουριστική σεζόν γαμαω κάργα ξένες και κυρίως δυτικό Ευρωπαίες.

Φεύγει η σεζόν επιστρέφω στο άθλημα των ρδελων.

Τυχαίο να γαμαει ο ίδιος άνθρωπος μόνο ξένες και οι ελλεεινίδες να βγάζουν ειρωνία όταν τις πλησιάζω;

Επίσης έχω γαμησει και Κύπριες που λαμβάνονται ως Ελληνίδες αλλά με διαφορετική κουλτούρα.

Ούτε μετανάστρια δεύτερης γενιάς δεν μου έχει κάτσει.
Στ'αρχίδια σου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
URL]]

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.246
Πόντοι
2.356
Πολύ σωστά τα λες ότι όλη αυτή η παραμυθολογια περί ελλεηνιδων με λαθρομετανάστες πηγάζει καθαρά από κόμπλεξ αντρών που δε γαμάνε, αλλά διαφωνώ στο κατά πόσο δουλεύει το online στην Ελλάδα του 2019. Σίγουρα μετά από πάρα πολλά μηνύματα θα φας, αλλά προσωπικά τρώω πάρα πολλά άκυρα από γκόμενες σε πρόταση για έξω παρά το τούμπανο προφίλ μου. Από όσες βγαίνω τελευταία πολλές επίσης δεν κάθονται στο 1ο ή 2ο ραντεβού. Εννοείται φυσικά ότι τις φασωνω.
αν δε περασεις το λεγομενο "spam" (οχι αυτο που ξερουν οι ανω των αντα αλλα το σημερινο δε τρως απο σοσιαλ καλο κομματι ποτε.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Kαλά.. γι αυτό μια ζωή κος Τρόμπας θα μείνεις.. έχουμε μάθει τον ρόλο σου εδω μέσα στο σάιτ.
Αν θες επειδή είσαι  :jerking: σε πάω ένα στοιχηματάκι ενα χιλιαρικάκι ευρω, για σου αποδείξω ότι είναι αλήθεια...
(με αποδείξεις και στοιχεία) εσυ είσαι όμως σε θεση να το χάσεις;;

Που θα το βρεις το χιλιαρικο εσυ τυπε :think: Κανενας δε θα σου δανειζει αυτες τις μερες  :S :S :S

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.246
Πόντοι
2.356
Μην το λες τύπε. Ετος 2009 χειμώνας γυρω στις 12 το βράδυ αγησιλαου+κολωνου γωνία μπροστά μας ενα λευκό αυτοκίνητο τύπου πόλο 3πορτο, σταματάει επι τόπου για να πάρει εναν ψιλόλιγνο τύπο αραβικής καταγωγής που εκανε πιατσα σηκώνοντας το μπλουζακι για να δώσει σήμα. Μέσα στο αυτοκίνητο είχε 3 ελλεεινίδες. Όταν σταμάτησε για να βγει έξω μια καραμουνάρα γκόμενα με ξανθο σγουρό μαλλί,και ασπρο εφαρμοστό παντελονι,για να σηκώσει το κάθισμα και να περάσει ο λάθρο στο πίσω κάθισμα, βλέποντας το σκηνικό εμείς κατάπιαμε την γλώσσα μας. Τον φόρτωσαν και έφυγαν για παρτούζες μάλλον,θα έφαγε καλά εκείνο το βράδυ ο τύπος.
δηλαδη 3 ελληνιδες πηραν ζιγκολο και αυτο ειναι ειδηση? γιατι δε πας να κανεις και εσυ πιατσα τοτε μπας και γινει το θαυμα? (για το αλλο περι παρτουζας κλπ και εγω εχω ακουσει παντρεμενες που παιρνουν τηλ τους αντρες τους για να τους ακουσουν πως γαμιουνται με αλλους αλλα δυστυχως εχω μεινει στο ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ απο φιλο και οχι απο πρωτο χερι) αν μου τυχει και με βαλουν σε ανοιχτη ακροαση την ωρα της  πραξης θα ενημερωσω.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Οι γυναικες εχουν μια ταση να απελευθερωνονται σεξουαλικα οταν ειναι στην αλλοδαπη. Εχουν δλδ τη ταση να γαμηθουν επειδη νιωθουν οτι τωρα που ειμαι στην αλλη ακρη του κοσμου μπορω να κανω οτι θελω χωρις συνεπειες και χωρις να με κατακρινει κανεις. Αυτο το αισθημα οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν χωρις να μαθευτει ειναι και ενας απ'τους λογους που ολες λενε οτι "αγαπανε τα ταξιδια" :2funny:

Επιπλεον οι τουριστριες εχουν και χρονικο deadline οτι οκ θα κατσω τοσο, πρεπει να φυγω σε λιγες μερες, αρα οτι ειναι να κανω πρεπει να το κανω ψιλογρηγορα. Δεν τους παιρνει να παιζουν 1 μηνα πριν γαμηθουν. Δεν εχει τετοια.

Η ιδια ακριβως ελληνιδα που ξινιζει εδω περα, αν σε πετυχει ξερω-γω στη πορτογαλια που εχει παει ενα τριημερο και εσυ το παιζεις native πορτογαλος, παιζει να σου κατσει για τους ιδιους λογους.
αρα λες οτι φταιει η γνωμη των πολλων δηλαδη η δημοκρατια

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
δηλαδη 3 ελληνιδες πηραν ζιγκολο και αυτο ειναι ειδηση? γιατι δε πας να κανεις και εσυ πιατσα τοτε μπας και γινει το θαυμα? (για το αλλο περι παρτουζας κλπ και εγω εχω ακουσει παντρεμενες που παιρνουν τηλ τους αντρες τους για να τους ακουσουν πως γαμιουνται με αλλους αλλα δυστυχως εχω μεινει στο ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ απο φιλο και οχι απο πρωτο χερι) αν μου τυχει και με βαλουν σε ανοιχτη ακροαση την ωρα της  πραξης θα ενημερωσω.
γιατι να θελει ζιγκολο η καραμουναρα?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Που θα το βρεις το χιλιαρικο εσυ τυπε Κανενας δε θα σου δανειζει αυτες τις μερες 
Σου πήρε αρκετή ώρα για να σκεφτείς αυτή την μπαρούφα. Αντε τώρα το γαλα σου και ύπνο, έχεις σχολείο αυριο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Σου πήρε αρκετή ώρα για να σκεφτείς αυτή την μπαρούφα. Αντε τώρα το γαλα σου και ύπνο, έχεις σχολείο αυριο.

Τυπε εχεις κανα γκομενακι εκει διπλα σου να ανεβασουμε photo να δουμε ποια εχει μεγαλυτερα βυζια  :think: :S :S :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
δηλαδη 3 ελληνιδες πηραν ζιγκολο και αυτο ειναι ειδηση? γιατι δε πας να κανεις και εσυ πιατσα τοτε μπας και γινει το θαυμα?
Τώρα κατι θες να πεις εσύ.. αλλα δεν  ξερεις τον τρόπο..
Η ειδηση ηταν 3 ελληνιδες ψωνισαν απ την πιατσα εναν λάθρο αστεγο, που τις πηρε  μονο με νοηματα και τον πληρωσαν κιολας. Αυτά..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Τώρα κατι θες να πεις εσύ.. αλλα δεν  ξερεις τον τρόπο..
Η ειδηση ηταν 3 ελληνιδες ψωνισαν απ την πιατσα εναν λάθρο αστεγο, που τις πηρε  μονο με νοηματα και τον πληρωσαν κιολας. Αυτά..

Τοπ μουναρες και οι 3 τυπε.  :think: :S :S :S

Συνημμένα

• 444.jpg
    444.jpg
    137,3 KB · Εμφανίσεις: 46

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Τυπε εχεις κανα γκομενακι εκει διπλα σου να ανεβασουμε photo να δουμε ποια εχει μεγαλυτερα βυζια 
Έχω γκόμενα και έχει σίγουρα μεγαλύτερα βυζιά. Αλλα τι θες τωρα να συγκρινουμε το c.g., με την γκόμενα μου;; 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• 111 (2).jpg
    111 (2).jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ξανθια ειναι τυπε 
Ξανθιά πειραιώτισσα απο το πασαλιμάνι τυπε. Αλλά μην την μπερδεύεις με την δικιά σου στην φώτο που έχεις ξαναποστάρει για χιλιοστή φορά.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
(για το αλλο περι παρτουζας κλπ και εγω εχω ακουσει
εγω εκτός απο το οτι έχω ακουσει εχω δει, και εχω γνωρισει, απο αλλη γκόμενα που γνωριζει καταστασεις, προσωπα, και fb . Τι αλλο να πω..

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Δε ξερω αν παρανοησα, παντως διαβαζοντας τα προηγουμενα μηνυματα και μετα το δικο σου εγω άλλο καταλαβα.

Επιπλεον, το "Αν τα πας καλα και εκει" (εννοωντας οτι το instagram ειναι οι δευτερες εξετασεις μετα τη πρωτη real life εντυπωση) δεν αφηνει πολλα περιθωρια. Αλλιως δεν εχει νοημα το "και εκει".
Αστον αδερφε μην του τα εξηγεις , ο Σαββιδακαρος ειναι τοσο Αλφα μειλ και σταρχιδιστης και τοσο πρωην Καπαμαρου που που να θυμαται ποια σωστη συμβουλη πρωτοξεστομισε ... τις ξεστομιζει αλφαμειλιστικα και σταρχιδιστικα και πλουραλιστικα σαν τον αγαπημενο του ηρωα οταν καταπινε τα μακαρονια στο ανιμε ....αστα μεγαλος μυστης...εγω τον απολαμβανω . αληθεια !

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ξανθιά πειραιώτισσα απο το πασαλιμάνι τυπε. Αλλά μην την μπερδεύεις με την δικιά σου στην φώτο που έχεις ξαναποστάρει για χιλιοστή φορά.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΣΑΤΑΝΑ >?! μετα που πεθανε η αγαπη σου η Τρινιτι τοτε που πηγατε στην πολη των μηχανων , εσυ που τις ορκιζοσουνα αιωνια πιστη και αγαπη και μεχρι και τον ρου της ιστοριας των εκλεκτων αλλαξες για παρτη της επιλεγοντας για πρωτη φορα αλλη πορεια απο αυτην που ειχε περιγραψει ο μαλακας ο Αρχιτεκτονας , εσυ λοιπον βρηκες ΗΔΗ ρε ατιμε καινουργια να σφυροκοπας > αλλα θα μου πεις το ειπε και η προφητης στην μικρη Σατι στο τελος οταν την ρωτησε : 'θα τον ξαναδουμε ?' ...και ειπε 'το υποπτευομαι , καποια μερα ' ....δηλαδη τι ρε μαλακα πρωην κυριε Αντερσον ? Γυρισες και βρηκες πουτανα γαυρινα κατευθειαν ? ελεος ρε μαν ...ελεος ..ντροπη ...οχι τιποτα αλλο εχουμε και το private sex scene σου απο το 2 με την Τριν που το πηραν οι αδερφαραρες οι transgender και το σκηνοθετησαν πιο γαμησετα και απο τις αλλαγες φυλλου που κανανε πριν κανουν και το αλλο επος του cloud atlas....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom