Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Ρε κοιμισα, Πετρο Βαν Πουτσεν, Νορντεν η οπως σε λενε τελοσπαντων , ξυπνα και συνελθε λιγο ..... και καταλαβε οτι και γω συμφωνω μαζι σου για τον ψωνισμο των ελλεινηδων , οποτε και συμφωνω και με την επιλογη σου να ποσταρεις αυτο το βιντεο για να το αναδειξεις σαν ζητημα .... το προβλημα ειναι αρκετοι απο τα υπολοιπα υπερφιαλα καθυστερια, ταχα γαμιαδες των πεντε θαλασσων και πεντε ηπειρων με τρομερη αυτοπεποιθηση που τσακιζει κοκκαλα και οτι και καλα γαμανε και δερνουνε εξω ενω οι πουτανες(αρα και ο λογος που γραφουν εδω μεσα) για αυτους ειναι απλα ενα κερασι στην τουρτα της πολυποικιλης εερωτικης ζωης τους..... παρολαυτα πεφτουν με τα μουτρα να φανε συνεχως τον Σαντ μανακο ...και 'ετσι εισαι κακομοιρη' κτλ κτλ ( μην τα λεω συνεχως, τα ξερετε ολοι σας )....σιγουρα ειναι αξιος κιρτικης και εχουν δικιο και ολοι αυτοι σε καποια θεματα που τον κραζουν ...αλλα λιγο ελεος ρε guys....φτανει δηλαδη .... εξαλλου το 70 με 75 στα 100 απο οσο λεει οσο μη αυτοπεποιθησιακα και αντρικο κυνηγετικα και να μην ειναι, ακουγονται και ανταποκρινονται στην αληθεια ..... δυστυχως ....οσο και ναποναει καποιους.....ΞΥΠΝΑΤΕ λιγο καποιοι και ειστε και μεγαλοι ανθρωποι ..... δεν ειναι παντα μιζερια οταν αναπαριστας την αληθεια σχεδον οπως εχει ... απλα ο τυπας πρεπει να προχωρησει ΟΝΤΩΣ , οπως πολυ σωστα του λενε και πολλοι σωφρονες τυποι εδω μεσα, σε ξεκαθαρες προσωπικες αυτοβελτιωσεις και οχι μονο παραδοζες και αναπαραστασεις των τραγικων συμβαντων που μας εχουν κατακλυσει λογω ελλεεινιδιασης.....

Milftaster προφανώς και ένα μεγάλο ποσοστό ελληνίδων έχει θέματα.Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων που έχει θέματα.Δεν θα μπω στην διαδικασία της αριθμολογίας γιατί είναι και γελοίο να πει κάποιος με σιγουριά πόσοι γαμάνε,πόσες είναι ψώνια,ξινές,πόσοι ειναι μουνόδουλοι κτλ.Δεν μπορούμε να λέμε όμως οι γυναίκες φταίνε μόνο (όπως και οι γυναίκες δεν μπορούν να πουν το αντίθετο).Γιατί σε ένα γαμημένο σπίτι υπάρχει και πατέρας και αδελφός που προφανώς δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους (και το ίδιο ισχύει και για την "αλλη πλευρά").Δεν μεγαλώνουν οι γυναίκες μόνες τους.Άρα κάτι στην πορεία χαλάει.

Απο εκεί και πέρα για το sad man (αν δεν είναι τρολ) και τον κάθε sad man εγώ την άποψη μου την έχω γράψει.Πρέπει να σταματήσει την μιζέρια και να προσπαθήσει να αλλάξει κάποια πράγματα.Και το ότι κάποιος μπορεί να έχει δίκιο και να είναι αλήθεια ότι λέει δεν σημαίνει ότι δεν είναι μίζερος όταν αναμασάει τα ίδια πράγματα και δεν κάνει κάτι για να αλλάξει.Εγώ του έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα.Αν νομίζει ότι τα πράγματα είναι τόσο σκατά στην Ελλάδα ας πάει κάπου αλλού.Ανύπαντρος είναι,για παιδιά δεν έχει αναφέρει τίποτα,οπότε τι έχει να χάσει.Πρώτα απ'ολα θα βελτιώσει και την οικονομική κατάσταση του (έχει γράψει ότι δεν έχει δουλειά) που είναι πολύ πιο σημαντικό πράγμα απο την κάθε γκόμενα που μπορεί να γαμήσεις.Βέβαια ας κρατήσει το κεφάλι χαμηλά γιατί αν νομίζει ότι θα πάει έξω και τα προβλήματα του θα λυθούν ως δια μαγείας είναι γελασμένος.Αυτό είναι που δεν μπορεί να καταλάβει.Δεν έχει προσωπική εμπειρία του τι συμβαίνει έξω αλλά επειδή είναι απλά μιζερος και δεν θέλει να κουνήσει το δαχτυλάκι του και να αλλάξει κάποια πράγματα έχει περάσει στο μυαλό του ότι έξω τα πράγματα είναι τέλεια και έχει μεγαλοποιήσει προς το χειροτερο την κατάσταση στην Ελλάδα.Και ένα παράδειγμα ήταν και αυτό που ανέφερε για το video με τις γκόμενες.Πρώτα απ'όλα μιλάμε για κοριτσάκια όχι παραπάνω απο 18-19 χρονών οπότε το να μιλάμε λες και αυτές είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα δεν στέκει.Αλλά και αυτές να πάρουμε ως παράδειγμα,το ότι τις θεωρεί μπάζα όπως
έγραψε καταλαβαίνεις και τι "απαιτήσεις" έχει.Δεν λέω ότι είναι μουνάρες,αλλά είναι 2 συμπαθητικές κοπελίτσες και ο τύπος στο video ένας νορμαλ τύπος και μέχρι εκεί.Ούτε αυτές είναι μπάζα ούτε αυτός Di Caprio.Θέλω να πω ότι ειναι είναι εύκολο να διαστρεβλώνουμε κάτι για να περάσουμε την άποψη μας.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Aν θα με πάρει στα σοβαρά κάποιος που δεν ξέρει την τύφλα του, δε με απασχολεί και ιδιαίτερα. Κάτσε διάβασε κάνα δυό ορολογίες να μη γράφεις κουταμάρες και γελοιοποιείσαι. Δε μου γαμάει κανείς τίποτα. Δεν είναι ιδιοκτησία μου η γυναίκα μου. Είναι η σύντροφός μου. Δε μπορεί να είσαι τόσο φελλός. Αφού δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά τι κάθεσαι και γράφεις; 
Επίσης κόψε τα ανήλικα γιατί είναι παράνομο.
Όταν μάθεις τι σημαίνει swinging τα ξαναλέμε.

Στο σεξ δεν υπαρχουν ορια.
Ολα επιτρεποντε εφοσον δεν βλαπτεις καποιον αλλον.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Τα είπαμε φιλαράκο. Δε θα επανέλθω. Ότι κατάλαβες κατάλαβες. Δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια, δεν έχω και καμία διάθεση να κουράζω τους άλλους. Εσύ κοίτα να κόψεις τα ανήλικα γιατί κινδυνεύεις. Μη φτάσεις να κλαις σαν τον Ροδίτη τον Αλβανό σε κανένα ίδρυμα. Και κράτα το 78% και τις νοικοκυρές. Εικόνες από το μέλλον σου είναι αυτές.

:jerking:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking:

Ωραία οικογένεια φίλος να βάλετε και τα παιδιά στο παιχνίδι πιο μετά  :vomit: :vomit: :vomit:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
:jerking:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking:

Ωραία οικογένεια φίλος να βάλετε και τα παιδιά στο παιχνίδι πιο μετά  :vomit: :vomit: :vomit:

Πολύ πιο ηθικοί οι swingers από αυτούς που απλά ξενογαμούν.
Και οι δευτεροι είναι η πλειοψηφία.
Αυτό που κάνει όμως η πλειοψηφία δεν είναι πάντα το σωστό.
Είναι απλά συμφεροντολογικό.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
για ξεμπερδεψε τα μας εσυ που εχεις παει και με τραβεστι

σε αντιθεση  με εσενα  που ξερεις  ΟΛΑ τα τραβελοειδη της θεσσαλονικης .. οπως  και το σπιτι της φιονας .. οπου ... περασες τελεια ...
εμεις  οι πικεριστες  γαμαμε  μουνακια!

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Πολύ πιο ηθικοί οι swingers από αυτούς που απλά ξενογαμούν.
Και οι δευτεροι είναι η πλειοψηφία.
Αυτό που κάνει όμως η πλειοψηφία δεν είναι πάντα το σωστό.
Είναι απλά συμφεροντολογικό.

Να μη κάνεις τίποτα από τα 2 δε παίζει ε??  :jerking: :jerking:

Βρήκε ο άλλος ο τρόμπας κάτι αριθμούς και πετάει...βρήκε η γυναίκα του το μαλάκα και παιδιά να της κάνει και να γαμιέται με όποιον θέλει... :vomit: :vomit:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
οι incels και οι mgtow ειναι οι νεοι τσεγκεβαρα

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Να μη κάνεις τίποτα από τα 2 δε παίζει ε??  :jerking: :jerking:

Βρήκε ο άλλος ο τρόμπας κάτι αριθμούς και πετάει...βρήκε η γυναίκα του το μαλάκα και παιδιά να της κάνει και να γαμιέται με όποιον θέλει... :vomit: :vomit:

Προφανώς και παίζει.
1 στις 10.

Τα παιδιά δεν είναι κάποιο παιχνιδάκι της γυναίκας αγαπητέ, είναι και του άντρα ξέρεις.
Επίσης όσο γαμιέται αυτή με άλλους, γαμάει και ο τύπος άλλες, απλά, ξάστερα, χωρίς πισώπλατες πουστιές και κατόπιν συμφωνίας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.788
Πόντοι
3.936
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ...
Όταν βαρεθεί κάποιος την γυναίκα του και γίνει μπουρούχα, μετά την βαζει για δόλωμα
στα swingers μήπως γγαμήσει καμμιά καλή γκόμενα. Μπορεί να παίζει και αυτό..

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.899
Πόντοι
216
Αν θα δεις μετέχω ενεργά στα swinger's θέματα. Αν αυτό που μου αρέσει μου απαγορεύει να μετέχω σε γενικά θέματα, θα σε παρακαλούσα να μου το πεις

τύπε καθόσον φαίνεσαι λογικό άτομο, πιστεύεις η γυναίκα σου πάει σε swinging club επειδή είναι ανοιχτόμυαλη ή απλά επειδή σε βαρέθηκε;
Πέρνα και από το νήμα "γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες μας/γυναίκες μας" να βγάλουν πόρισμα οι σκληροί μύστες του bou, δε φτάνει μόνο η δική σου κρίση!

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Όταν βαρεθεί κάποιος την γυναίκα του και γίνει μπουρούχα, μετά την βαζει για δόλωμα
στα swingers μήπως γγαμήσει καμμιά καλή γκόμενα. Μπορεί να παίζει και αυτό..

Σιγά μη παίζει αυτό αυτή τον βαρέθηκε η απλά βρήκε κάποιον να κάνει παιδιά μαζί (αν είναι δικά του μπορεί να τα είχε κάνει και με άλλον) και θέλει να πηδιέται τώρα..

Άμα ανέχεσαι να σου γαμάνε τη γυναίκα είσαι άξιος της μοίρας σου...δε μπορεί να περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, είναι σαν να γαμάνε εσένα, την αξιοπρέπεια, τη περηφάνια σου...Ναι ξέρω για το σύγχρονο μουνόδουλο/γυναικωτό beta αυτές οι έννοιες είναι κάτι εξωγήινο...

τύπε καθόσον φαίνεσαι λογικό άτομο, πιστεύεις η γυναίκα σου πάει σε swinging club επειδή είναι ανοιχτόμυαλη ή απλά επειδή σε βαρέθηκε;
Πέρνα και από το νήμα "γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες μας/γυναίκες μας" να βγάλουν πόρισμα οι σκληροί μύστες του bou, δε φτάνει μόνο η δική σου κρίση!

Εννοείται τον βαρέθηκε...καμία γυναίκα δεν έχει σεβασμό για κάποιον που την αφήνει να γαμιέται ελεύθερα...θα σε σεβαστεί μόνο όταν της δώσεις τα πράγματα στο χέρι και τη στείλεις από εκεί που ήρθε άμα κάνει τέτοιες μαλακίες..αλλά που να το καταλλάβει ο σύγχρονος μουνόδουλος/υπηρέτης αυτό...  :jerking: :jerking:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λάτρης του οφθαλμόλουτρου μύστη; :)
Όποιος από τους δυό μας είχε βαρεθεί θα είχε φύγει, απλά και ξεκάθαρα χωρίς υστερίες και μελοδραματισμούς. Καραγκιοζιλίκια σαν αυτά που έχω δει σε κάτι δικαστήρια διαζυγίων δεν υπάρχουν στη δική μας περίπτωση.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
/font][/font]
Milftaster προφανώς και ένα μεγάλο ποσοστό ελληνίδων έχει θέματα.Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων που έχει θέματα.Δεν θα μπω στην διαδικασία της αριθμολογίας γιατί είναι και γελοίο να πει κάποιος με σιγουριά πόσοι γαμάνε,πόσες είναι ψώνια,ξινές,πόσοι ειναι μουνόδουλοι κτλ.Δεν μπορούμε να λέμε όμως οι γυναίκες φταίνε μόνο (όπως και οι γυναίκες δεν μπορούν να πουν το αντίθετο).Γιατί σε ένα γαμημένο σπίτι υπάρχει και πατέρας και αδελφός που προφανώς δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους (και το ίδιο ισχύει και για την "αλλη πλευρά")
Συμφωνω απολυτα και σε ολα τα υπολοιπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom