Ρε κοιμισα, Πετρο Βαν Πουτσεν, Νορντεν η οπως σε λενε τελοσπαντων , ξυπνα και συνελθε λιγο ..... και καταλαβε οτι και γω συμφωνω μαζι σου για τον ψωνισμο των ελλεινηδων , οποτε και συμφωνω και με την επιλογη σου να ποσταρεις αυτο το βιντεο για να το αναδειξεις σαν ζητημα .... το προβλημα ειναι αρκετοι απο τα υπολοιπα υπερφιαλα καθυστερια, ταχα γαμιαδες των πεντε θαλασσων και πεντε ηπειρων με τρομερη αυτοπεποιθηση που τσακιζει κοκκαλα και οτι και καλα γαμανε και δερνουνε εξω ενω οι πουτανες(αρα και ο λογος που γραφουν εδω μεσα) για αυτους ειναι απλα ενα κερασι στην τουρτα της πολυποικιλης εερωτικης ζωης τους..... παρολαυτα πεφτουν με τα μουτρα να φανε συνεχως τον Σαντ μανακο ...και 'ετσι εισαι κακομοιρη' κτλ κτλ ( μην τα λεω συνεχως, τα ξερετε ολοι σας )....σιγουρα ειναι αξιος κιρτικης και εχουν δικιο και ολοι αυτοι σε καποια θεματα που τον κραζουν ...αλλα λιγο ελεος ρε guys....φτανει δηλαδη .... εξαλλου το 70 με 75 στα 100 απο οσο λεει οσο μη αυτοπεποιθησιακα και αντρικο κυνηγετικα και να μην ειναι, ακουγονται και ανταποκρινονται στην αληθεια ..... δυστυχως ....οσο και ναποναει καποιους.....ΞΥΠΝΑΤΕ λιγο καποιοι και ειστε και μεγαλοι ανθρωποι ..... δεν ειναι παντα μιζερια οταν αναπαριστας την αληθεια σχεδον οπως εχει ... απλα ο τυπας πρεπει να προχωρησει ΟΝΤΩΣ , οπως πολυ σωστα του λενε και πολλοι σωφρονες τυποι εδω μεσα, σε ξεκαθαρες προσωπικες αυτοβελτιωσεις και οχι μονο παραδοζες και αναπαραστασεις των τραγικων συμβαντων που μας εχουν κατακλυσει λογω ελλεεινιδιασης.....
Milftaster προφανώς και ένα μεγάλο ποσοστό ελληνίδων έχει θέματα.Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων που έχει θέματα.Δεν θα μπω στην διαδικασία της αριθμολογίας γιατί είναι και γελοίο να πει κάποιος με σιγουριά πόσοι γαμάνε,πόσες είναι ψώνια,ξινές,πόσοι ειναι μουνόδουλοι κτλ.Δεν μπορούμε να λέμε όμως οι γυναίκες φταίνε μόνο (όπως και οι γυναίκες δεν μπορούν να πουν το αντίθετο).Γιατί σε ένα γαμημένο σπίτι υπάρχει και πατέρας και αδελφός που προφανώς δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους (και το ίδιο ισχύει και για την "αλλη πλευρά").Δεν μεγαλώνουν οι γυναίκες μόνες τους.Άρα κάτι στην πορεία χαλάει.
Απο εκεί και πέρα για το sad man (αν δεν είναι τρολ) και τον κάθε sad man εγώ την άποψη μου την έχω γράψει.Πρέπει να σταματήσει την μιζέρια και να προσπαθήσει να αλλάξει κάποια πράγματα.Και το ότι κάποιος μπορεί να έχει δίκιο και να είναι αλήθεια ότι λέει δεν σημαίνει ότι δεν είναι μίζερος όταν αναμασάει τα ίδια πράγματα και δεν κάνει κάτι για να αλλάξει.Εγώ του έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα.Αν νομίζει ότι τα πράγματα είναι τόσο σκατά στην Ελλάδα ας πάει κάπου αλλού.Ανύπαντρος είναι,για παιδιά δεν έχει αναφέρει τίποτα,οπότε τι έχει να χάσει.Πρώτα απ'ολα θα βελτιώσει και την οικονομική κατάσταση του (έχει γράψει ότι δεν έχει δουλειά) που είναι πολύ πιο σημαντικό πράγμα απο την κάθε γκόμενα που μπορεί να γαμήσεις.Βέβαια ας κρατήσει το κεφάλι χαμηλά γιατί αν νομίζει ότι θα πάει έξω και τα προβλήματα του θα λυθούν ως δια μαγείας είναι γελασμένος.Αυτό είναι που δεν μπορεί να καταλάβει.Δεν έχει προσωπική εμπειρία του τι συμβαίνει έξω αλλά επειδή είναι απλά μιζερος και δεν θέλει να κουνήσει το δαχτυλάκι του και να αλλάξει κάποια πράγματα έχει περάσει στο μυαλό του ότι έξω τα πράγματα είναι τέλεια και έχει μεγαλοποιήσει προς το χειροτερο την κατάσταση στην Ελλάδα.Και ένα παράδειγμα ήταν και αυτό που ανέφερε για το video με τις γκόμενες.Πρώτα απ'όλα μιλάμε για κοριτσάκια όχι παραπάνω απο 18-19 χρονών οπότε το να μιλάμε λες και αυτές είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα δεν στέκει.Αλλά και αυτές να πάρουμε ως παράδειγμα,το ότι τις θεωρεί μπάζα όπως
έγραψε καταλαβαίνεις και τι "απαιτήσεις" έχει.Δεν λέω ότι είναι μουνάρες,αλλά είναι 2 συμπαθητικές κοπελίτσες και ο τύπος στο video ένας νορμαλ τύπος και μέχρι εκεί.Ούτε αυτές είναι μπάζα ούτε αυτός Di Caprio.Θέλω να πω ότι ειναι είναι εύκολο να διαστρεβλώνουμε κάτι για να περάσουμε την άποψη μας.