Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Σπαραξα τοσο δυνατα απο τα γελια ειδικα με το τελος του βιντεο με το reference στην επικη σκηνη της επεξηγησης απο τον Μορφεα.....σχεδον μου χει φυγει το νερο που πηγα να πιω ...μεγα λαθος να πιω νερο με τετοιο βιντεακι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Σπαραξα τοσο δυνατα απο τα γελια ειδικα με το τελος του βιντεο με το reference στην επικη σκηνη της επεξηγησης απο τον Μορφεα.....σχεδον μου χει φυγει το νερο που πηγα να πιω ...μεγα λαθος να πιω νερο με τετοιο βιντεακι
:cheesy:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• south-park-s10e08c05-the-slaughter-16x9.jpg
    south-park-s10e08c05-the-slaughter-16x9.jpg
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 16

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Ολες οι σεξουαλικες επιλογες ειναι δεκτες. Αλλα απο εκει και περα, αν ηξερα για καποιον οτι ειναι κερατας και μαλιστα ηθελημενα, πολυ απλα θα γελουσα και δεν θα τον θεωρουσα αντρα με τη σημασια της λεξης.

Ιστορικα σε ολες τις σοβαρες κοινωνιας το προτυπο ανωτερου αντρα ειναι αυτος που εχει μια αγνη παρθενα για γυναικα, και ταυτοχρονα ξενοπηδαει αλλες "τσουλες". Madonna/whore και ετσι.

Φυσικα δεν προκαλει εντυπωση οτι στην εποχη της χαμηλης τεστοστερονης και της απολυτου ευνουχισμου των αντρων, το νεο μοντελο που θα κυριαρχησει θα ειναι ο "δικαιος" αντρας που δεν εξουσιαζει τη γυναικα του και το σπιτικο του, αλλα τη μοιραζεται και με αλλους και μαλιστα του αρεσει αυτο.

Ψυχολογικα, η απολυτη αδυναμια του αντρα στην καθημερινη ζωη μεταφερεται στον σεξουαλικο τομεα και παιρνει τη μορφη του μαζοχισμου ως τροπου αντιμετωπισης(coping mechanism) της χαμενης δυναμης/περηφανιας.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και ένα παράδειγμα ήταν και αυτό που ανέφερε για το video με τις γκόμενες.Πρώτα απ'όλα μιλάμε για κοριτσάκια όχι παραπάνω απο 18-19 χρονών οπότε το να μιλάμε λες και αυτές είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα δεν στέκει.Αλλά και αυτές να πάρουμε ως παράδειγμα,το ότι τις θεωρεί μπάζα όπως
έγραψε καταλαβαίνεις και τι "απαιτήσεις" έχει.Δεν λέω ότι είναι μουνάρες,αλλά είναι 2 συμπαθητικές κοπελίτσες και ο τύπος στο video ένας νορμαλ τύπος και μέχρι εκεί.Ούτε αυτές είναι μπάζα ούτε αυτός Di Caprio.Θέλω να πω ότι ειναι είναι εύκολο να διαστρεβλώνουμε κάτι για να περάσουμε την άποψη μας.

Κι εμένα δε μου μοιάζουν 18-19.Τόση ξινίλα δεν έχουν οι μικρές.Κοντά 25 τις κόβω.Αυτή με το κινητό παίζει να είναι μεγαλύτερη από την άλλη.

Πάντως σαν εμφάνιση και μόνο,πιστεύω ότι ο τύπος και πολύς τους πέφτει.Εσένα δηλαδή εαν έρθει και σου μιλήσει μια γυναίκα που εμφανισιακά είναι καλύτερη από σένα,θα ξινίσεις τα μούτρα και θα κοιτάς αλλού;Άσε μας ρε φίλε που δεν φταίνε οι γυναίκες.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Ολες οι σεξουαλικες επιλογες ειναι δεκτες. Αλλα απο εκει και περα, αν ηξερα για καποιον οτι ειναι κερατας και μαλιστα ηθελημενα, πολυ απλα θα γελουσα και δεν θα τον θεωρουσα αντρα με τη σημασια της λεξης.

Ιστορικα σε ολες τις σοβαρες κοινωνιας το προτυπο ανωτερου αντρα ειναι αυτος που εχει μια αγνη παρθενα για γυναικα, και ταυτοχρονα ξενοπηδαει αλλες "τσουλες". Madonna/whore και ετσι.

Φυσικα δεν προκαλει εντυπωση οτι στην εποχη της χαμηλης τεστοστερονης και της απολυτου ευνουχισμου των αντρων, το νεο μοντελο που θα κυριαρχησει θα ειναι ο "δικαιος" αντρας που δεν εξουσιαζει τη γυναικα του και το σπιτικο του, αλλα τη μοιραζεται και με αλλους και μαλιστα του αρεσει αυτο.

Ψυχολογικα, η απολυτη αδυναμια του αντρα στην καθημερινη ζωη μεταφερεται στον σεξουαλικο τομεα και παιρνει τη μορφη του μαζοχισμου ως τροπου αντιμετωπισης(coping mechanism) της χαμενης δυναμης/περηφανιας.

Αυτό ακριβώς ελιναι δυνατόν να πάρεις ποτέ στα σοβαρά κάποιον που του γαμάνε τη γυναίκα μπροστά του? και το δικαιολογεί κιόλας "και οι 2 παίζουμε" και τέτοια και μου πέταγε και κάτι αριθμούς ότι θα είμαι εγλω κερατάς...εγώ θα την έιχα στείλει από το μπαλκόνι τη παλιοβρωμιάρα που θα την ακούμπαγαν άλλοι και θα την είχα εγώ...

Σκατα στους μουνόδουλους/γυναικωτούς και σ αυτους που έχουν πετάξει τη περηφανια τους...αυτό είναι ο άντρας ρεεε, αυτό έκανε πάντα έπαιρνε πραγματα για τον εαυτό του, δεν υπολόγιζε τίποτα και δεν ανεχόταν να αγγίζουν ότι ήταν δικό του...

Η απόλυτη ξεφτίλα του αρσενικού...καμία περηφάνια, καμία δύναμη τίποτα..πολλές φορές μεγαλώνουν και τα μπάσταρδα άλλων

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Αυτό ακριβώς ελιναι δυνατόν να πάρεις ποτέ στα σοβαρά κάποιον που του γαμάνε τη γυναίκα μπροστά του? και το δικαιολογεί κιόλας "και οι 2 παίζουμε" και τέτοια και μου πέταγε και κάτι αριθμούς ότι θα είμαι εγλω κερατάς...εγώ θα την έιχα στείλει από το μπαλκόνι τη παλιοβρωμιάρα που θα την ακούμπαγαν άλλοι και θα την είχα εγώ...

Σκατα στους μουνόδουλους/γυναικωτούς και σ αυτους που έχουν πετάξει τη περηφανια τους...αυτό είναι ο άντρας ρεεε, αυτό έκανε πάντα έπαιρνε πραγματα για τον εαυτό του, δεν υπολόγιζε τίποτα και δεν ανεχόταν να αγγίζουν ότι ήταν δικό του...

Η απόλυτη ξεφτίλα του αρσενικού...καμία περηφάνια, καμία δύναμη τίποτα..πολλές φορές μεγαλώνουν και τα μπάσταρδα άλλων

Τύπε, είχες καμία γκόμενα ποτέ, στη θλιβερή ζωή σου;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.321
Πόντοι
2.356
Σου γαμάνε τη γυναίκα άλλοι ρε μουρόχαυλε, της γλείφεις το μουνί και τρως τα χύσια του άλλου ρεεεε τι να λέμε τώρα που θα σε πάρουμε και στα σοβαρά.. :2funny: :2funny: :vomit:
εχεις καμια εγγυηση οτι δε γαμανε τη δικη σου γυναικα?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
εχεις καμια εγγυηση οτι δε γαμανε τη δικη σου γυναικα?

Δεν έχω γυναίκα...άμα είχα και ήξερα ότι μου τη πήδηξε άλλος όπως ξέρει αυτός ο τρόμπας θα την είχα στείλει από το μπαλκόνι..και βέβαια άμα ξενοπήδαγα εγώ θα περίμενα και αυτή να σηκώθει να φύγει...άμα είναι να πηδιόμαστε με άλλους δε υπάρχει λόγος για μόνιμη σχέση..

Τύπε, έχεις πολύ μίσος μέσα σου για τις γυναίκες, έχεις φάει μεγάλη φόλα;

Μίσος για τις πουτάνες έχω και τους μουνόδουλους που έχει γεμίσει ο τόπος...άντε παρε κάνα τσιμπούκι εσύ η γνώμη της πουστάρας δε μετράει

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Δεν έχω γυναίκα...άμα είχα και ήξερα ότι μου τη πήδηξε άλλος όπως ξέρει αυτός ο τρόμπας θα την είχα στείλει από το μπαλκόνι..και βέβαια άμα ξενοπήδαγα εγώ θα περίμενα και αυτή να σηκώθει να φύγει...άμα είναι να πηδιόμαστε με άλλους δε υπάρχει λόγος για μόνιμη σχέση..

Μίσος για τις πουτάνες έχω και τους μουνόδουλους που έχει γεμίσει ο τόπος...άντε παρε κάνα τσιμπούκι εσύ η γνώμη της πουστάρας δε μετράει
Ρε αδελφέ γιατί μισείς τις πουτανες;;;τι σου έκαναν;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom