barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Σπαραξα τοσο δυνατα απο τα γελια ειδικα με το τελος του βιντεο με το reference στην επικη σκηνη της επεξηγησης απο τον Μορφεα.....σχεδον μου χει φυγει το νερο που πηγα να πιω ...μεγα λαθος να πιω νερο με τετοιο βιντεακι
Σπαραξα τοσο δυνατα απο τα γελια ειδικα με το τελος του βιντεο με το reference στην επικη σκηνη της επεξηγησης απο τον Μορφεα.....σχεδον μου χει φυγει το νερο που πηγα να πιω ...μεγα λαθος να πιω νερο με τετοιο βιντεακι
'' Έχει'' θες να πεις.. αν ενδιαφέρεσαι.. μπες στο κανάλι του και κανε κονέ..Έχεις φωτογένεια ρε μπαγασάκο.
'' Έχει'' θες να πεις.. αν ενδιαφέρεσαι.. μπες στο κανάλι του και κανε κονέ..
Το πολύ σερφάρισμα σου έχει κάνει κακό και βλέπεις φαντάσματαΜπα, για να γελάσουμε σε είδαμε, μας αρκεί.
Και ένα παράδειγμα ήταν και αυτό που ανέφερε για το video με τις γκόμενες.Πρώτα απ'όλα μιλάμε για κοριτσάκια όχι παραπάνω απο 18-19 χρονών οπότε το να μιλάμε λες και αυτές είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα δεν στέκει.Αλλά και αυτές να πάρουμε ως παράδειγμα,το ότι τις θεωρεί μπάζα όπως
έγραψε καταλαβαίνεις και τι "απαιτήσεις" έχει.Δεν λέω ότι είναι μουνάρες,αλλά είναι 2 συμπαθητικές κοπελίτσες και ο τύπος στο video ένας νορμαλ τύπος και μέχρι εκεί.Ούτε αυτές είναι μπάζα ούτε αυτός Di Caprio.Θέλω να πω ότι ειναι είναι εύκολο να διαστρεβλώνουμε κάτι για να περάσουμε την άποψη μας.
Ολες οι σεξουαλικες επιλογες ειναι δεκτες. Αλλα απο εκει και περα, αν ηξερα για καποιον οτι ειναι κερατας και μαλιστα ηθελημενα, πολυ απλα θα γελουσα και δεν θα τον θεωρουσα αντρα με τη σημασια της λεξης.
Ιστορικα σε ολες τις σοβαρες κοινωνιας το προτυπο ανωτερου αντρα ειναι αυτος που εχει μια αγνη παρθενα για γυναικα, και ταυτοχρονα ξενοπηδαει αλλες "τσουλες". Madonna/whore και ετσι.
Φυσικα δεν προκαλει εντυπωση οτι στην εποχη της χαμηλης τεστοστερονης και της απολυτου ευνουχισμου των αντρων, το νεο μοντελο που θα κυριαρχησει θα ειναι ο "δικαιος" αντρας που δεν εξουσιαζει τη γυναικα του και το σπιτικο του, αλλα τη μοιραζεται και με αλλους και μαλιστα του αρεσει αυτο.
Ψυχολογικα, η απολυτη αδυναμια του αντρα στην καθημερινη ζωη μεταφερεται στον σεξουαλικο τομεα και παιρνει τη μορφη του μαζοχισμου ως τροπου αντιμετωπισης(coping mechanism) της χαμενης δυναμης/περηφανιας.
Αυτό ακριβώς ελιναι δυνατόν να πάρεις ποτέ στα σοβαρά κάποιον που του γαμάνε τη γυναίκα μπροστά του? και το δικαιολογεί κιόλας "και οι 2 παίζουμε" και τέτοια και μου πέταγε και κάτι αριθμούς ότι θα είμαι εγλω κερατάς...εγώ θα την έιχα στείλει από το μπαλκόνι τη παλιοβρωμιάρα που θα την ακούμπαγαν άλλοι και θα την είχα εγώ...
Σκατα στους μουνόδουλους/γυναικωτούς και σ αυτους που έχουν πετάξει τη περηφανια τους...αυτό είναι ο άντρας ρεεε, αυτό έκανε πάντα έπαιρνε πραγματα για τον εαυτό του, δεν υπολόγιζε τίποτα και δεν ανεχόταν να αγγίζουν ότι ήταν δικό του...
Η απόλυτη ξεφτίλα του αρσενικού...καμία περηφάνια, καμία δύναμη τίποτα..πολλές φορές μεγαλώνουν και τα μπάσταρδα άλλων
Τύπε, είχες καμία γκόμενα ποτέ, στη θλιβερή ζωή σου;
μιλας εσυ ;;; ; που πας στα τσοντοσινεμα και πιπωνεις γερους ρε χαιβανι ;;;Τύπε, είχες καμία γκόμενα ποτέ, στη θλιβερή ζωή σου;
εχεις καμια εγγυηση οτι δε γαμανε τη δικη σου γυναικα?Σου γαμάνε τη γυναίκα άλλοι ρε μουρόχαυλε, της γλείφεις το μουνί και τρως τα χύσια του άλλου ρεεεε τι να λέμε τώρα που θα σε πάρουμε και στα σοβαρά..
Αυτό ακριβώς ελιναι δυνατόν να πάρεις ποτέ στα σοβαρά κάποιον που του γαμάνε τη γυναίκα μπροστά του? και το δικαιολογεί κιόλας "και οι 2 παίζουμε" και τέτοια και μου πέταγε και κάτι αριθμούς ότι θα είμαι εγλω κερατάς...εγώ θα την έιχα στείλει από το μπαλκόνι τη παλιοβρωμιάρα που θα την ακούμπαγαν άλλοι και θα την είχα εγώ...
Σκατα στους μουνόδουλους/γυναικωτούς και σ αυτους που έχουν πετάξει τη περηφανια τους...αυτό είναι ο άντρας ρεεε, αυτό έκανε πάντα έπαιρνε πραγματα για τον εαυτό του, δεν υπολόγιζε τίποτα και δεν ανεχόταν να αγγίζουν ότι ήταν δικό του...
Η απόλυτη ξεφτίλα του αρσενικού...καμία περηφάνια, καμία δύναμη τίποτα..πολλές φορές μεγαλώνουν και τα μπάσταρδα άλλων
Α είστε επιδημία εσείς.. επειδή δεν είμαι μουνόδουλος σημαίνει ότι δεν έχω γαμήσει ποτέ??
παω στα τσοντοσινεμα και πιπωνω γερους
εχεις καμια εγγυηση οτι δε γαμανε τη δικη σου γυναικα?
Τύπε, έχεις πολύ μίσος μέσα σου για τις γυναίκες, έχεις φάει μεγάλη φόλα;
Ρε αδελφέ γιατί μισείς τις πουτανες;;;τι σου έκαναν;;;Δεν έχω γυναίκα...άμα είχα και ήξερα ότι μου τη πήδηξε άλλος όπως ξέρει αυτός ο τρόμπας θα την είχα στείλει από το μπαλκόνι..και βέβαια άμα ξενοπήδαγα εγώ θα περίμενα και αυτή να σηκώθει να φύγει...άμα είναι να πηδιόμαστε με άλλους δε υπάρχει λόγος για μόνιμη σχέση..
Μίσος για τις πουτάνες έχω και τους μουνόδουλους που έχει γεμίσει ο τόπος...άντε παρε κάνα τσιμπούκι εσύ η γνώμη της πουστάρας δε μετράει