Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.968
Πόντοι
3.656
Μίσος για τις πουτάνες έχω και τους μουνόδουλους που έχει γεμίσει ο τόπος...άντε παρε κάνα τσιμπούκι εσύ η γνώμη της πουστάρας δε μετράει

Γιατί έχεις μίσος για τις πουτάνες; οι πουτάνες είναι πιο έντιμες. Σου λένε από την αρχή τις υπηρεσίες προσφέρουν και πόσο κοστίζουν. Όταν η πόρνη φύγει από κοντά σου θα πάρει την τιμή που είχατε συμφωνήσει από την αρχή. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Ρε αδελφέ γιατί μισείς τις πουτανες;;;τι σου έκαναν;;;

Γιατί έχεις μίσος για τις πουτάνες; οι πουτάνες είναι πιο έντιμες. Σου λένε από την αρχή τις υπηρεσίες προσφέρουν και πόσο κοστίζουν. Όταν η πόρνη φύγει από κοντά σου θα πάρει την τιμή που είχατε συμφωνήσει από την αρχή. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί

Δεν εννοώ αυτές τις πουτάνες εννοώ τις πουτάνες που γαμιούνται με ότι βρουν και μετά στο παίζουν παρθένες, αυτές που τυλίγουν το μαλάκα με ένα μωρό για να τις συντηρεί οικονομικά και μετά τον κερατώνουν η τον χωρίζουν και τον καταστρέφουν και το δικαστήριο τον αναγκάζει να τη πληρώνει κιόλας ενώ αυτή γαμιέται με άλλους, αυτές που κάνουν βίζιτες και γαμιούνται με Άραβες και δε ξέρω εγώ τι άλλο και μετά το παίζουν ότι σοκάρονται όταν τους κάνει κάποιος πρόταση να τις γαμήσει για λεφτά...αυτές τις πουτάνες εννοώ...halfway hooker είναι η ορολογία, πουλάω το μουνί μου στην απ΄έξω και το παιζω "κιουρία" μπροστά για να βρω κάποιο μαλάκα να ε πάρει στο τέλος όταν θα έχω χορτάσει πούτσα...αυτές τις πουτάνες εννοώ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Δεν εννοώ αυτές τις πουτάνες εννοώ τις πουτάνες που γαμιούνται με ότι βρουν και μετά στο παίζουν παρθένες, αυτές που τυλίγουν το μαλάκα με ένα μωρό για να τις συντηρεί οικονομικά και μετά τον κερατώνουν η τον χωρίζουν και τον καταστρέφουν και το δικαστήριο τον αναγκάζει να τη πληρώνει κιόλας ενώ αυτή γαμιέται με άλλους, αυτές που κάνουν βίζιτες και γαμιούνται με Άραβες και δε ξέρω εγώ τι άλλο και μετά το παίζουν ότι σοκάρονται όταν τους κάνει κάποιος πρόταση να τις γαμήσει για λεφτά...αυτές τις πουτάνες εννοώ...halfway hooker είναι η ορολογία, πουλάω το μουνί μου στην απ΄έξω και το παιζω "κιουρία" μπροστά για να βρω κάποιο μαλάκα να ε πάρει στο τέλος όταν θα έχω χορτάσει πούτσα...αυτές τις πουτάνες εννοώ.
:thumbsup: :thumbsup:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Εγώ θα σου ξανά πω. Λες σωστά πράγματα, έχεις δίκιο σε πολλά αλλα το χάνεις γιατί υπερβάλλεις. Σε αυτές μην δίνεις τόση αξία με το μίσος σου. Ακόμα και τέτοια συναισθήματα δεν τούς αξίζουν. Αυτές τις γυναίκες φίλε απλά τις προσπερνάς και στο Τέλος τις παίρνεις και λίγο στο δούλεμα.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Εγώ θα σου ξανά πω. Λες σωστά πράγματα, έχεις δίκιο σε πολλά αλλα το χάνεις γιατί υπερβάλλεις. Σε αυτές μην δίνεις τόση αξία με το μίσος σου. Ακόμα και τέτοια συναισθήματα δεν τούς αξίζουν. Αυτές τις γυναίκες φίλε απλά τις προσπερνάς και στο Τέλος τις παίρνεις και λίγο στο δούλεμα.

:thumbsup: :thumbsup:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.318
Πόντοι
2.356
Δεν έχω γυναίκα...άμα είχα και ήξερα ότι μου τη πήδηξε άλλος όπως ξέρει αυτός ο τρόμπας θα την είχα στείλει από το μπαλκόνι..και βέβαια άμα ξενοπήδαγα εγώ θα περίμενα και αυτή να σηκώθει να φύγει...άμα είναι να πηδιόμαστε με άλλους δε υπάρχει λόγος για μόνιμη σχέση..

Μίσος για τις πουτάνες έχω και τους μουνόδουλους που έχει γεμίσει ο τόπος...άντε παρε κάνα τσιμπούκι εσύ η γνώμη της πουστάρας δε μετράει
o λογος για μονιμη σχεση μπορει να ειναι το στεγαστικο, τα παιδια (μεχρι να μεγαλωσουν) η οτιδηποτε αλλο. επειδη στα χαρτια ειναι παντρεμενοι δε σημαινει πως επειδη ζουν κατω απο την ιδια στεγη πως εχουν την αποκλειστικοτητα εφοσον "παραιτουνται" απο το δικαιωμα τους αυτο συνειδητα και αμοιβαια. η μοιχεια δεν ειναι πλεον αδικημα.
προφανως και προτιμω τα μονογαμικα ζευγαρια αν τα βαλουμε σε ιεραρχια. αυτοι αντι να το διαλυσουν για τις σωματικες τους αναγκες η να κοροιδεψουν ο ενας τον αλλο δοκιμαζουν κατι αλλο.
προσωπικα δε θα το ανεχομουν ουτε εγω. μπορει να μην ειναι ιδιοκτησια μου αλλα το βλεπω σαν παραβιαση δικαιωματων μου...
ο τυπας βεβαια το βλεπει αλλιως και δικαιωμα του και αφου συμφωνουν και οι 2 πλευρες δε μπορω να πω εγω κατι παραπανω. και δε το βλεπω οπως αλλοι οτι μονο ο τροπος που γαμαω εγω ειναι ο σωστος η το κομμα που ψηφιζω ειναι το σωστο κτλ.
το ιδιο φρουτο πολλοι το γευονται διαφορετικα. καποιοι οπως ο λιλας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506

Είσαι άγριος τύπος και με απαξίωσες τώρα ρε τύπε.  :S :S :S

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.851
Πόντοι
216
Σπαραξα τοσο δυνατα απο τα γελια ειδικα με το τελος του βιντεο με το reference στην επικη σκηνη της επεξηγησης απο τον Μορφεα.....σχεδον μου χει φυγει το νερο που πηγα να πιω ...μεγα λαθος να πιω νερο με τετοιο βιντεακι

Το θέμα τυπε είναι ότι ακόμα και αυτες οι φολες υποστηριζουν το δικαίωμα τους στο σεξ και γενικά τον έρωτα έστω μέσω τιντερ...Και εδώ μέσα κάποιοι κραζετε κάποιους αλλους επειδή γράφουν όπως γράφουν ή επειδή τους αδίκησε η φύση.. καταλάβατε γιατι σας έχουν πάρει τον αέρα τα βρωμομουνα; γιατί θα έπρεπε εσεις να είστε οι ακομπλεξαριστοι αναμεταξύ σας και αυτές να κρύβονται ακόμα και από το Θεο!

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Εν μερη καταλαβαινω την αποψη του δημητρη για το πως κατεληξε η κοινωνια κ υπαρχει ενα δικιο σχετικα με τις ορολογιες πουτανες μουνοδουλοι,το προβλημα οπως για την συμπεριφορα της γυναικας κ του αντρα ξεκιναει απο τις επιρροες που εχεις μεγαλωνοντας.

Αρχικα γονεις συγγενεις κ μετεπειτα απο τον κυκλο κ τις συντροφους σου,οταν εχεις ενα πατερα που σου λεει "παιδαρα μου να πας με πολλες μη παντρευτεις την πρωτη που θα βρεις" μια μανα "να μη τα κοροιδευεις τα κοριτσια οπως εκανε ο πατερας σου κ οι φιλοι του" η στην περιπτωση του κοριτσιου "κορακλα μου να βρεις ενα καλο παιδι να το παντρευτεις μη γινεις σα τις κορες του ταδε που ειναι του δρομου" και"να κανεις την ζωη σου κοριτσι μου να μαζεψεις εμπειριες οχι οπως εγω που πηγα μονο με τον πατερα σου".

Αυτοματα επηρεαζεσαι κ μετα ερχονται οι φιλοι που σου λενε την αποψη τους οι γκομενες σου που σου λενε αλλα κ το αντιστοιχο γινεται στις γυναικες,φανταστειτε δε  βαζω καν το ιντερνετ στην εξισωση και ο αριθμος των ανθρωπων που ενσωματωνουν τις αποψεις τους στη συμπεριφορα μας ειναι ηδη μεγαλος.

Η αληθεια ειναι πως κανενας δεν ειναι αρκετα δυνατος χαρακτηρας για να πλασει το καλουπι του απλα με τα χρονια καταλληγει στο τι του αρεσει κ τι οχι μεσα απο τις εμπειριες του,η κοινωνια κατεληξε ετσι γτ απλα ολοι θελουμε το καλυτερο για τον εαυτο μας χωρις να σκεφτομαστε το μετρο.Εχουμε γινει ξιπασμενοι φανταζομαστε οτι ειμαστε σημαντικοι σαν αντρες τις περισσοτερες φορες χωρις να ισχυει,δε λεω πως δε πρεπει να υπαρχει αυτοπεποιθηση αλλα να υπαρχει κ αυτοκριτικη.

Ναι οι περισσοτεροι παιρνουμε μισθο που φτανει ισα ισα για το ενοικιο τα εξοδα του σπιτιου μας και 20 ποτα το μηνα,αλλοι δεν εχουν το σπιτι και ψαχνουν γυναικα να το προσφερει γτ προτιμουν να φανε τα λεφτα τους σε γουστα κ να μενουν με γονεις. Ολα δεκτα κυριοι ετσι ειναι η εποχη φτωχικη και μιζερη ο καθενας δουλευει με αυτο που εχει η κανει σκοπο της ζωης του να βγαλει χρηματα για να αποκτησει περισσοτερα σε ολους τους τομεις και να νιωθει ικανοποιημενος.

Οσο αφορα οτι κραζετε ο ενας τον αλλο λογο εμφανισης εδω μεσα θα μεινω στο οτι ξερετε πως ολοι εχουμε φιλους που δεν ειναι εμφανισιακα αξιοπρεπεις αλλα ειναι καλα παιδια.

Η εξελιξη του καθενος ειναι καθαρα δικο του κομματι οπως εχουμε πιεσει μας εχουν πιεσει να αλλαξουμε προς το καλυτερο οι φιλοι μας κατα καιρους,ο αντρας ειναι εγωιστης και δε δεχεται απο εναν αλλο αντρα να του πει τι να κανει εκτος αν ειναι κολλητος η αδερφος του που γαμαει πολυ ωστε να τον σεβεται κιολας και να μετρησει η γνωμη του.

Οσο αφορα τις γυναικες ξερετε πολυ καλα κ το εχουμε πει απειρες φορες στη ζωης μας πως οι ρουφιανες ζηλεουν τις αλλες γυναικες,ειναι το ιδιο φαντασμενες 'γιατι αυτη κ οχι εγω" .Μιας κ εχω γυναικες φιλες ανυπαντρες οι μανες τους τους λενε μερα νυχτα να βρουν καποιον με χρηματα να μη εχουν το ιδιο αγχος με αυτες που τα λεφτα ποτε δε φταναν να πανε ενα 5ημερο καπου κ την βγαλαν σε ενα σπιτι με μια τηλεροαση 35 χρονια.Απο τα 16 κοριτσια η μια εχει σχεση με ενα παλικαρι που βαραει 12ωρα 6/7 στο εργοστασιο με 650 μισθο η αλλη κανει 2 δουλειες βγαζει 800 το μηνα κ ο δικος της παιρνει 400,ολες οι αλλες ψαχνουν αντρα που το εισοδημα του να βτανει για να ζησουν κ οι δυο με 2 φορες το χρονο διακοπες μια εξωτερικο 3ημερακι κ ενα 5ημερο η βδομαδα σε νησι.

Να καταληξω γτ πιστευω κουρασα κιολας,οι παλιες γυναικες οπως πχ μανα μου 60 χρονων ειχαν αλλη νοοτροπια για να κρατησουν εναν αντρα και να χτισουν μια οικογενεια.

Επρεπε η γυναικα να εχει προικα ενα σπιτι τουλαχιστον να ξερει να μαγειρευει καθαριζει και αν ηθελε ο αντρας να εχει και μια δουλεια +οτι προσεχε και το παιδι η παιδια.Ο αντρας εβγαζε τα λεφτα λιγα/πολλα δν ειχε σημασια,η γυναικα θα καθοταν μαζι του και δε θα τον παρατουσε θα μαθαινε να σφιγγεται και να κανει υπομονη γτ ηταν το στηριγμα του στα δυσκολα.

Δυστυχως πια δεν ειναι ετσι κυριοι κ το ξερετε παλια αραζες σπιτι με τηλεροση η κατεβαζες ολους τους αγιους πανω της καθοταν στο δωματιο μεχρι να ηρεμησεις κ μετα τα βρισκατε,τωρα ανοιγει κινητο μπαινει σοσιαλ μιντια η πεταγεται για ενα καφεδακι καποιος θα την μιλησει η θα την σταμπαρει θα της υποσχεθει κατι καλυτερο απο σενα που δε της φερεσαι καλα και θα περιμενει να ζυγισει εσενα κ αυτον ωστε να βγαλει πορισμα.

Για να κλεισω οι γυναικες γιναν πουτανες διοτι πια εχουν επιλογες φεισμπουκ ινσταγκραμ δε χρειαζεται καν να βγουν εξω για ποτο ωστε να ψωνισουν,δινουν τα λεφτα τους για ρουχα κτλπ οπως οι φιλες μου και περιμενουν να τις βγαλει καποιος για φαγητο ποτο εννοειτε πληρωνοντας τα αυτος και αν εγκρινουν εμφανιση χαρακτηρα(γτ μετραει κ αυτος να λεμε την αληθεια)και οικονομικο υποβαθρο τοτε εκλεισε η συμφωνια,αν οχι πουλαν εμφανιση μεχρι να κλειδωσουν καποιον που θεωρουν ιδανικο η να απογοητευτουν μετα τα 30 οπως λετε κ να παρουν οποιον βρεθει μπροστα τους ισα ισα να καβατζωθουν.

Τα κερατα που τους ριχνουν μετα ειναι απλα γτ κτλβαν οτι βιαστηκαν καναν λαθος επιλογη και για να μη τα γαμησουν ολα πηδιουνται ωστε να εχουν τον και καλα "Ερωτα" στη ζωη τους και να την παλευουν με αυτον που παντρευτηκαν για την σιγουρια αλλα δε τον γουσταρουν πια.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Μια χαρά είναι οι κοπελίτσες εκεί έξω. Τα χάλια των περισσότερων δεν τα κοιτάτε που μόνο απαιτήσεις έχουν, χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο να δώσουν οι ίδιοι. Σε κάνα δυο νήματα εδώ μέσα παίζει να έχουν μαζευτεί όλα τα ναυάγια της χώρας. Μου θυμίζετε κάποιοι έναν κλαψομούνη φίλο μου, που "δε μπορεί να βρει μια σωστή κοπέλα για γάμο και οικογένεια" λέει, αλλά το βασικό δεν το τσαμπουνάει. Θέλει να την πάει στο χωριό, να μείνουν εκεί στο πατρικό του, με τη μάνα του. Να κάνει τι η κοπελίτσα; Την αποκλειστική της πεθεράς; Να αφήσει την Αθήνα για ποιό λόγο; Για ένα πραγματικά ωραίο σπίτι και να το ρίξει στα λεξοτανίλ από την τρελή ζωή στο χωριό;
Οι 80 στους 100 παντρεμενους φίλους, γνωστούς, συναδέλφους ξενογαμούν. Το ίδιο κάνουν πάνω κάτω και οι γυναίκες τους. Μιλάω με κοπέλες μου λένε δεν τις πλησιάζουν άντρες ούτε για ένα στα γρήγορα. Δεν φλερτάρουν πια. Ίσως και να μην ξέρουν πως θα το κάνουν. Ε, πως θα γίνει αν δεν τολμήσουν;
Ολοι εσείς που σας φταίνε οι Ελλεηνίδες φαντάζομαι τι σημεία αναφοράς θα είστε. Κούκλοι, φραγκάτοι, πετυχημένοι επαγγελματικά και κοινωνικά και μπον βιβερ μεταξύ Σαμονί και Μαλβίδων. Τέτοια τεφαρίκια πως και δε βρίσκετε καμία;
ο κουκλος φραγκατος πετυχημενος μπον βιβερ θα παει με τη μια καλιφα σαρλοτ μακινι κειτ απτον κελυ μπρουκ ηεστω με την ωραια του χωριου μου που ναι σα γυναικα ρουβας οχι με τις μια χαρα σαβουρες της αθηνας που πανε με τον καθε κοινωνικο μαλακα φαφλατα με μαλι και ταουαζ που μονο μιλαει αλλα μολις δει σκουρα τα κανει πανω του

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Εδω δειτε τι θα καταφερνε ο Σαντ Μαν αν σταματαγε τη γκρινια, σηκωνοταν απο την καρεκλα του υπολογιστη, πηγαινε σε ενα γυμναστηριο, ντυνοταν ωραια, βελτιωνε την εμφανιση του, γινοταν θαρραλεος, κοινωνικος και μιλαγε με ωραιο τροπο σε γκομενες στο Γκαζι.

ειναι γκομενες αυτα τα μπαζα που τους πεφτει και λιγος μωρε .οταν λες θαραλεος ενοεις με τη βοηθεια ολου του κωλοσυστηματος απο πισω του να απειλει τον αλλο που δεν ειδα να κανει κατι παρανομο χουντα εχουμε?

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Το θέμα τυπε είναι ότι ακόμα και αυτες οι φολες υποστηριζουν το δικαίωμα τους στο σεξ και γενικά τον έρωτα έστω μέσω τιντερ...Και εδώ μέσα κάποιοι κραζετε κάποιους αλλους επειδή γράφουν όπως γράφουν ή επειδή τους αδίκησε η φύση.. καταλάβατε γιατι σας έχουν πάρει τον αέρα τα βρωμομουνα; γιατί θα έπρεπε εσεις να είστε οι ακομπλεξαριστοι αναμεταξύ σας και αυτές να κρύβονται ακόμα και από το Θεο!

Πες τα να αγιάσει το στόμα σου έχουμε γεμίσει μουνουπηρέτες παντού μέχρι και εδω μέσα, τους κάνουν ότι θέλουν..ο άλλος έλεγε ότι του αρέσει που του γαμάνε τη γυναίκα μπροστα του και καθαρίζει και τα χύσια μετά... :S

Στα διάλα σιχαμένοι μερικοί.. :vomit: :vomit:

Επισκέπτης
ο πικερισμος υποστηριζει το cuckolding ως πρακτικη που υπονομευει το θεσμο του γαμου και την ατομικη ιδιοκτησια των γυναικων. οραματιζομαστε ενα μελλον που ολες οι γυναικες θα ειναι πουτανες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κι εμένα δε μου μοιάζουν 18-19.Τόση ξινίλα δεν έχουν οι μικρές.Κοντά 25 τις κόβω.Αυτή με το κινητό παίζει να είναι μεγαλύτερη από την άλλη.

Πάντως σαν εμφάνιση και μόνο,πιστεύω ότι ο τύπος και πολύς τους πέφτει.Εσένα δηλαδή εαν έρθει και σου μιλήσει μια γυναίκα που εμφανισιακά είναι καλύτερη από σένα,θα ξινίσεις τα μούτρα και θα κοιτάς αλλού;Άσε μας ρε φίλε που δεν φταίνε οι γυναίκες.

respect απλα sad_man for president  :hi: :kneel: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Επειδη ενας ανθρωπος ειπε την αληθεια που επικρατει στην χωρα μας
πεσανε ολοι να τον φανε  :vomit:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
ο κουκλος φραγκατος πετυχημενος μπον βιβερ θα παει με τη μια καλιφα σαρλοτ μακινι κειτ απτον κελυ μπρουκ ηεστω με την ωραια του χωριου μου που ναι σα γυναικα ρουβας οχι με τις μια χαρα σαβουρες της αθηνας που πανε με τον καθε κοινωνικο μαλακα φαφλατα με μαλι και ταουαζ που μονο μιλαει αλλα μολις δει σκουρα τα κανει πανω του

οι ελιτ εξυπηρετουνται απο τον κανονα 80/20 και διαμορφωνουν τασεις

οταν οι ελιτ ανεβαζουν τα στανταρτς μεσω των μαζικων μιντια και φουντωνουν τα μυαλα της καθε τυχαρπαστης  πρεπει να κατανοησετ εοτι ο εχθρος  σας ειναι οι καπιταλιστικες ελιτ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι ελιτ εξυπηρετουνται απο τον κανονα 80/20 και διαμορφωνουν τασεις

οταν οι ελιτ ανεβαζουν τα στανταρτς μεσω των μαζικων μιντια και φουντωνουν τα μυαλα της καθε τυχαρπαστης  πρεπει να κατανοησετ εοτι ο εχθρος  σας ειναι οι καπιταλιστικες ελιτ
η συνειδητα ασυνειδητη μπουρζουαζια συντροφε τα παμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.968
Πόντοι
3.656

Ο.Κ. συνεννοηθήκαμε. Ναι αυτές τις πουτάνες, κανένας άνθρωπος με τα σωστά του δεν τις γουστάρει

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

χτεσινο  ραντεβου με ελλεηνιδα ... ετων  38 .. ( κατα δηλωση  της ..)

αποσπασμα απο  διαλογο μας ...

αυτη  : μενεις  μονος  ;;;

εγω : ναι μονος  .

αυτη : αααα μπραβο σου ρε συ ! οχι  σαν μερικους αλλους μαντραχαλους που ακομα μενουν με τη μανα τους...

εγω : σε ευχαριστω αν και  για 38 ετων  που ειμαι το  βρισκω λογικο  να μενω μονος ... αλοιμονο ..
εσυ ; κι εσυ μονη φανταζομαι  ε ;

αυτη  : ...... εε  βασικα μενω με τις θειες μου  .. παω εναλλαξ ποτε στη μια και ποτε στην αλλη  για να μην τις επιβαρυνω ...

αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχ

χαχαχαχχαχαχα

η συγκεκριμενη μαλιστα δηλωσε πως .. τον αντρα .. τον θελει υπακουο .................. :jerking:
μετα απο ολα αυτα .. πληρωσα ΜΟΝΟ τα δικα  μου ... και εγινα καπνος ....
φτυσιμο στην  μαπα  θελουν τα καριολιδια να στρωσουν ...
φυσικα υπαρχουν ακομα  πολλοι πιρφοροι που χαλαν την πιατσα ... ευτυχως  που εχουμε ακομα  οικονομικη κριση και ξεδιαλυνει η ηρα απτο σταρι ...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

χτεσινο  ραντεβου με ελλεηνιδα ... ετων  38 .. ( κατα δηλωση  της ..)

αποσπασμα απο  διαλογο μας ...

αυτη  : μενεις  μονος  ;;;

εγω : ναι μονος  .

αυτη : αααα μπραβο σου ρε συ ! οχι  σαν μερικους αλλους μαντραχαλους που ακομα μενουν με τη μανα τους...

εγω : σε ευχαριστω αν και  για 38 ετων  που ειμαι το  βρισκω λογικο  να μενω μονος ... αλοιμονο ..
εσυ ; κι εσυ μονη φανταζομαι  ε ;

αυτη  : ...... εε  βασικα μενω με τις θειες μου  .. παω εναλλαξ ποτε στη μια και ποτε στην αλλη  για να μην τις επιβαρυνω ...

αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχ

χαχαχαχχαχαχα

η συγκεκριμενη μαλιστα δηλωσε πως .. τον αντρα .. τον θελει υπακουο .................. :jerking:
μετα απο ολα αυτα .. πληρωσα ΜΟΝΟ τα δικα  μου ... και εγινα καπνος ....
φτυσιμο στην  μαπα  θελουν τα καριολιδια να στρωσουν ...
φυσικα υπαρχουν ακομα  πολλοι πιρφοροι που χαλαν την πιατσα ... ευτυχως  που εχουμε ακομα  οικονομικη κριση και ξεδιαλυνει η ηρα απτο σταρι ...

tenor.gif

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
Βλεπω μια ταινια.
Ειναι ενας φλωρος που τρωει ξυλο απο παντου.
Τον βλεπει μια μουναρα και του την πεφτει επειδη τον λυπαται. Πιο φαντασια κι απο σταρ τρεκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom