Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
ΝΑΙ, ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ το 90%, ηθοποιοι, σκηνοθετες και οι μισοι αντρες απο αυτους ειναι και ομοφυλοφιλοι
Σωστος.
ΝΑΙ, ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ το 90%, ηθοποιοι, σκηνοθετες και οι μισοι αντρες απο αυτους ειναι και ομοφυλοφιλοι
Σωστος.
Σωστος.
οι καπιταλιστες προωθουν την φεμινιστικη ατζεντα
ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΗΝΗΣΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ,
ολα ομως ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑ το καταλαβες????
τα αραβικα εμιρατα μεσω του φεμινισμου
ενταξει μας επεισες εχουν φεμινισμο και εκει που απαγορευται να οδηγουν οι γυναικες, να φορανε οτι θελουν, να κυκλοφορουν ασυνοδευτες απο αντρα...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ
καταρρεει ο κοσμος σου και οι σταθερες σου οικογενειαρχη ΤΡΑΒΕΛΟΔΟΥΛΕ?
ας προσεχες
ο κουλης οπως και οι χρυσαυγιτες αριστεροι ειναι που στηριζουν την νεου τυπου οικονομια που απομειωνει το μεριδιο εργασιας των ανδρων και ενισχυει την γυναικεια απασχοληση?
τι ασχολείσαι τωρα.οι καπιταλιστες προωθουν την φεμινιστικη ατζεντα
ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΗΝΗΣΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ,
ολα ομως ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑ το καταλαβες????
τα αραβικα εμιρατα μεσω του φεμινισμου
ενταξει μας επεισες εχουν φεμινισμο και εκει που απαγορευται να οδηγουν οι γυναικες, να φορανε οτι θελουν, να κυκλοφορουν ασυνοδευτες απο αντρα...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ
τι ασχολείσαι τωρα.
Ο τύπος βλεπει μουνι με τηλεσκόπιο και ειναι διατεθειμένος να γίνουμε βόρεια κορεα προκειμένου να γαμησει(λες και στην βκ πεθαινουν στον πουτσο).
Τι αλλο να πεις. Και η πιο τελειωμένη γκομενα αμα τα διαβασει αυτα θα γελάει 2 μερες με τις φιλες τις.
Όλα γίνονται για τα παρακάτω.. Αν αντέχει η τσέπη της ας το προχωρήσει..
ζητω ο καπιταλισμος μαγκες προσεξτε την σημειολογια της χοντρης
Κοίτα μην πλέξεις με καναν πακο εκει που συχναζεις.αλλα αμα εισαι πικεριστης μια χαρα θα περασεις 37ενω εσυ ε;;; το βλεπεις απο κοντα ..
αι χασου ρε ραμολιμεντο που το παιζεις εξυπνακιας .
Κοίτα μην πλέξεις με καναν πακο εκει που συχναζεις.αλλα αμα εισαι πικεριστης μια χαρα θα περασεις 37
τι ασχολείσαι τωρα.
Ο τύπος βλεπει μουνι με τηλεσκόπιο και ειναι διατεθειμένος να γίνουμε βόρεια κορεα προκειμένου να γαμησει(λες και στην βκ πεθαινουν στον πουτσο).
Τι αλλο να πεις. Και η πιο τελειωμένη γκομενα αμα τα διαβασει αυτα θα γελάει 2 μερες με τις φιλες τις.
Έτσι όπως έχουν κακομάθει οι πατεράδες τις κόρες τους, ας τα λουστούνε..
ζητω ο καπιταλισμος μαγκες προσεξτε την σημειολογια της χοντρης
ζητω ο καπιταλισμος μαγκες
προσεξτε την σημειολογια της χοντρης που παει με το 8αρι
σαλτα και γαμη ρε φλομπα .
επρεπε να ημουν εγω εκειΔιπλα μου περιμενε μια γυρω στα 60+ απο αυτες που φορανε παντελονια εφαρμοστα και μου λεει, εμενα δεν με φλερταρε κανεις σημερα...ειμαι και εγω εδω γιατι δεν με πειραζεις και εμενα;
Γυριζω προς το μερος της και της λεω: Αν ησουν κατω των 30 και μετραγες ως γυναικα ισως και να σε φλερταρα.
εμετικη εικονα...θυμιζει εποχες απαρτχαιντ, δουλειας, κου κουξ κλαν και γαλερες…. :S
νομιζα ότι αυτά ειχαν πλεον απαγορευτεί, αλλα από ότι φαινεται εκανα λαθος…
βλέπουμε έναν αραψ ο οποιος προσπαθει ματαιως να τυλιξει αγκαλιάζοντας μια αμορφη μαζα λιπους, ωστόσο παρα τις φιλοτιμες προσπάθειες του είναι αδυνατον να ενωσει τα χερια του αγκαλιάζοντας την...
το παγωμενο και βεβιασμενο χαμογελο του υποδηλωνει μια κατασταση στην οποια βρεθηκε χωρις την θεληση του, καθως σου λεει "καλυτερα ποστερ με χοντρες, παρα να γυρισω πισω στο σουδαν και να με κυνηγάνε οι ανταρτες ταλιμπαν με μασετες"...
στυγνη εκμεταλλευση ατομων από χωρες του τριτου κοσμου, που μας γυριζει σε εποχες μεσαιωνα... :S
επρεπε να ημουν εγω εκει
θα της τον καρφωνα ασαλιωτα!