Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι καπιταλιστες προωθουν την φεμινιστικη ατζεντα

ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΗΝΗΣΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ,

ολα ομως ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑ το καταλαβες????

τα αραβικα εμιρατα μεσω του φεμινισμου

ενταξει μας επεισες εχουν φεμινισμο και εκει που απαγορευται να οδηγουν οι γυναικες, να φορανε οτι θελουν, να κυκλοφορουν ασυνοδευτες απο αντρα...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96

κα

ο νεου τυπου καπιταλισμος δεν εχει αναγκη τον ανδρα

κοιταξτε και την ουγγαρια του ορμπαν και την ρωσια του πουτιν πως παει απο εργασιακη εξουθενωση σε εργασιακη εξουθενωση τους ανδρες των χωρων τους

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96

ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΗΝΗΣΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ,

ενταξει μας επεισες εχουν φεμινισμο και εκει που απαγορευται να οδηγουν οι γυναικες, να φορανε οτι θελουν, να κυκλοφορουν ασυνοδευτες απο αντρα...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ

καταρρεει ο κοσμος σου και οι σταθερες σου οικογενειαρχη αιδοιοδουλε?

ας προσεχες  :2funny: :2funny:

ο κουλης οπως και οι χρυσαυγιτες αριστεροι ειναι που στηριζουν την νεου τυπου οικονομια που απομειωνει το μεριδιο εργασιας των ανδρων και ενισχυει την γυναικεια απασχοληση?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
καταρρεει ο κοσμος σου και οι σταθερες σου οικογενειαρχη ΤΡΑΒΕΛΟΔΟΥΛΕ?

ας προσεχες  :2funny: :2funny:

ο κουλης οπως και οι χρυσαυγιτες αριστεροι ειναι που στηριζουν την νεου τυπου οικονομια που απομειωνει το μεριδιο εργασιας των ανδρων και ενισχυει την γυναικεια απασχοληση?

στο  εφτιαξα  λιγο ..

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506

ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ
τι ασχολείσαι τωρα.
Ο τύπος βλεπει μουνι με τηλεσκόπιο και ειναι διατεθειμένος να γίνουμε βόρεια κορεα προκειμένου να γαμησει(λες και στην βκ πεθαινουν στον πουτσο).
Τι αλλο να πεις. Και η πιο τελειωμένη γκομενα αμα τα διαβασει αυτα θα γελάει 2 μερες με τις φιλες τις.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
τι ασχολείσαι τωρα.
Ο τύπος βλεπει μουνι με τηλεσκόπιο και ειναι διατεθειμένος να γίνουμε βόρεια κορεα προκειμένου να γαμησει(λες και στην βκ πεθαινουν στον πουτσο).
Τι αλλο να πεις. Και η πιο τελειωμένη γκομενα αμα τα διαβασει αυτα θα γελάει 2 μερες με τις φιλες τις.

ενω  εσυ  ε;;; το βλεπεις  απο κοντα .. :jerking:
αι  χασου  ρε  ραμολιμεντο που το παιζεις εξυπνακιας .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
elisavet-basirou.png

ζητω ο καπιταλισμος μαγκες :2funny:  προσεξτε την σημειολογια της χοντρης
Όλα γίνονται για τα παρακάτω.. Αν αντέχει η τσέπη της ας το προχωρήσει..  :afro:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 12
  • αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    3,5 KB · Εμφανίσεις: 13
  • αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 12
  • images.jpg
    images.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 12

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
ενω  εσυ   ε;;; το βλεπεις  απο κοντα .. :jerking:
αι  χασου  ρε  ραμολιμεντο που το παιζεις εξυπνακιας .
Κοίτα μην πλέξεις με καναν πακο εκει που συχναζεις.αλλα αμα εισαι πικεριστης μια χαρα θα περασεις 37

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
τι ασχολείσαι τωρα.

και μονο που οι κουβεντες σου θετουν ως σημειο αναφορας το τι θα πει η καθε σαβουριτσα καταλαβαινουμε ποσο αιδοιοδουλος εισαι και εσυ :2funny: :2funny:

ο παραδοσιοκρατης πουτιν με τον ορμπαν πεθαινει το λευκο ανδρα μερα με την μερα εξουθενωνοντας τους στην δουλεια συντριβοντας τον εργασιακα μεταφερωντας τον πλουτο και τις εργασιακες ευκαιριες στις γυναικες αλλα εμεις ειμαστε εκτος πραγματικοτητας

ακροδεξια = η αλλη οψη του ιδιου γυναικοκεντρικου συστηματος

ρωτα και τον φυλετιστη Καλεντζη για τον ρουφιανο πλευρη που δουλευε για τον καραμανλη και την αστικη δημοκρατια που δηθεν αντιπαλευει

τραβα τωρα να παρεις τα ψωνια αιδιοδουλε παντοφλακια :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Εχω παει στο σουπερ να παρω λιγο τυρι να εχω μαζι μου, γουσταρα να φαω στη διαδρομη χτες κασερι με ψωμι. Σταματαμε λοιπον στο σουπερ, κατεβαινω απο το αμαξι και πηγαινω εκει που εχουν τα τυρια.

Η κοπελα που εξυπηρετουσε ηταν δεν ηταν 25. Καταγωγη απο Αλβανια. Ομορφο κοριτσι αλλα το πιο σημαντικο, ειχε μια ευχαριστη αυρα.

Παιζω λοιπον μαζι της, της αρεσε.

Διπλα μου περιμενε μια γυρω στα 60+ απο αυτες τις σιχαμερες που δεν εχουν σωμα αλλα φορανε παντελονια εφαρμοστα, βαμμενη γαμησε τα τρομακτικη, γελοιο βαψιμο μαλλια-νυχια και γενικα τη βλεπεις και θες να παρεις τα βουνα.

Βλεπει οτι παιζω με τη μικρουλα και μου λεει, εμενα δεν με φλερταρε κανεις σημερα...ειμαι και εγω εδω γιατι δεν με πειραζεις και εμενα;

Γυριζω προς το μερος της και της λεω: Αν ησουν κατω των 30 και μετραγες ως γυναικα ισως και να σε φλερταρα.

Αυτη: Δηλαδη λες οτι δεν αξιζω ως γυναικα;

Εγω: Οχι. Για αυτο και δεν σε φλερταρω. Μην στενοχωριεσαι, υπαρχουν πολλα κοροιδα να στη πεσουν και εσενα να χαρεις.

Φωναξε την αστυνομια και ειπε θα μου κανει μηνυση οτι και καλα τη προσβαλα κτλπ.

Πολυ γελιο. Περιμενω πως και πως να παω στο δικαστηριο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
αποφυγετε τα καταστηματα που απασχολουν αλλοδαπους,μαγαζια των καζινοκαπιταλιστων δηθεν πατριωτων που κουνανε σημαιακια και απασχολουν αλλοδαπους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
elisavet-basirou.png

ζητω ο καπιταλισμος μαγκες :2funny: :2funny:

προσεξτε την σημειολογια της χοντρης που παει με το 8αρι

εμετικη εικονα...θυμιζει εποχες απαρτχαιντ, δουλειας, κου κουξ κλαν και γαλερες…. :S
νομιζα ότι αυτά ειχαν πλεον απαγορευτεί, αλλα από ότι φαινεται εκανα λαθος…
βλέπουμε έναν αραψ ο οποιος προσπαθει ματαιως να τυλιξει αγκαλιάζοντας μια αμορφη μαζα λιπους, ωστόσο παρα τις φιλοτιμες προσπάθειες του είναι αδυνατον να ενωσει τα χερια του αγκαλιάζοντας την...
το παγωμενο και βεβιασμενο χαμογελο του υποδηλωνει μια κατασταση στην οποια βρεθηκε χωρις την θεληση του, καθως σου λεει "καλυτερα ποστερ με χοντρες, παρα να γυρισω πισω στο σουδαν και να με κυνηγάνε οι ανταρτες ταλιμπαν με μασετες"...
στυγνη εκμεταλλευση  ατομων από χωρες του τριτου κοσμου, που μας γυριζει σε εποχες μεσαιωνα... :S

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
Διπλα μου περιμενε μια γυρω στα 60+ απο αυτες που φορανε παντελονια εφαρμοστα και μου λεει, εμενα δεν με φλερταρε κανεις σημερα...ειμαι και εγω εδω γιατι δεν με πειραζεις και εμενα;

Γυριζω προς το μερος της και της λεω: Αν ησουν κατω των 30 και μετραγες ως γυναικα ισως και να σε φλερταρα.
επρεπε να ημουν εγω εκει

θα της τον καρφωνα ασαλιωτα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
εμετικη εικονα...θυμιζει εποχες απαρτχαιντ, δουλειας, κου κουξ κλαν και γαλερες…. :S
νομιζα ότι αυτά ειχαν πλεον απαγορευτεί, αλλα από ότι φαινεται εκανα λαθος…
βλέπουμε έναν αραψ ο οποιος προσπαθει ματαιως να τυλιξει αγκαλιάζοντας μια αμορφη μαζα λιπους, ωστόσο παρα τις φιλοτιμες προσπάθειες του είναι αδυνατον να ενωσει τα χερια του αγκαλιάζοντας την...
το παγωμενο και βεβιασμενο χαμογελο του υποδηλωνει μια κατασταση στην οποια βρεθηκε χωρις την θεληση του, καθως σου λεει "καλυτερα ποστερ με χοντρες, παρα να γυρισω πισω στο σουδαν και να με κυνηγάνε οι ανταρτες ταλιμπαν με μασετες"...
στυγνη εκμεταλλευση  ατομων από χωρες του τριτου κοσμου, που μας γυριζει σε εποχες μεσαιωνα... :S

Σοφά λόγια Τάκη.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Η κατάντια του έλληνα ανδρός ...

alexandra-aggelos.png

Stories