Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.272
Πόντοι
11.836
Καλησπέρα σε όλους τους συνομιλητές. Δεν ξέρω τι κάνει ή τι αρέσει στον καθένα αλλά είναι θέμα μεγάλης συζήτησης τι είναι αυτό τώρα να μοιραζόμαστε τις γυναίκες μας με αγνώστους και να μας αρέσει κιόλας. Κάποτε έλεγαν γυναίκα και αυτοκίνητο δεν δανείζεται.
Από την άλλη δεν το κάνει όλος ο κόσμος. Σε κάποιους αρέσει αλλά για ποιον λόγο να έχεις και σταθερό σύντροφο αν δε σε νοιάζει να τον μοιράζεσαι κιόλας. Όλα για τους ανθρώπους είναι. Αρκεί να μην προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους ότι ο δικός μας τρόπος είναι ο πιο σωστός.
Τώρα φίλε stokadura περιγράφεις μια τέλεια ζωή και σε ζηλεύω αλλά και εγώ θα αναρωτηθώ. Εδώ τι κάνεις; Όλα τα έχεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αν θα δεις μετέχω ενεργά στα swinger's θέματα. Αν αυτό που μου αρέσει μου απαγορεύει να μετέχω σε γενικά θέματα, θα σε παρακαλούσα να μου το πεις

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Ειπες την μαγικη λεξη που μπορει ο καθε ενας να καταλαβει σε τι φαση εισαι.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ??????? Δηλαδη θα περειμενεις να ερθει καποιος να σου χτυπησει την πορτα και να σου ζητησει να πας στην δουλεια του η να βγεις εσυ με τα προσοντα σου την προσωπικοτητα σου και να βρεις καποια αλλη δουλεια?
Αν με το ιδιο σκεπτικο πρατεις και για τις γυναικες εισαι σε λαθος δρομο.
Οτι θελεις να αλλαξεις στην ζωη σου το αλλαζεις με τις δικες σου δυναμεις αλλες φορες δυσκολα αλλες ευκολα δεν περιμενεις τον αλλον να ερθει να στις αλλαξει.

Αυτό ακριβώς.Αυτός νομίζει ότι με το να κάθεται εδώ και να γράφει τα ίδια και τα ίδια θα αλλάξει η ζωή του.Άμα δεν σου αρέσει κάτι προσπαθείς να το αλλάξεις.Δεν λέω ότι είναι εύκολο ή ότι θα τα καταφέρεις σίγουρα,αλλά χίλιες φορές να προσπαθήσεις από το να μην κάνεις τίποτα.Την αρχή την έχει κάνει.Για μένα να μιζιεράσεις μέχρι ένα σημείο καλό είναι γιατί καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά στη ζωή σου.Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι μένουν στην μιζέρια γιατί είναι πιο εύκολο.Και από αυτά που γράφει ο sad man καταλαβαίνεις ότι προτιμάει να μιζεριάζει και να ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους.Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να είναι απλά τρολ.ΑΛλά κάποιος που τρώει όλες αυτές τις ώρες την ημέρα για να τρολάρει σε ένα site είναι εξίσου θλιβερός.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπε τα είπε και παρακάτω.
Πιστέυει οτι οι γυναίκες πρέπει να την πέφτουν... :S :S :S

Μια χαρά την πέφτουν όταν θέλουν κάποιον.Και δεν εννοώ ότι πάνε και του ξεβρακώνονται κατευθείαν,αλλά είναι γελαστές,ομιλητικές και γενικώς δείχνουν με τον τρόπο τους και ΜΟΝΟ σ'αυτόν ότι είναι διαθέσιμες.

Γενικά,όταν η άλλη γουστάρει είναι εύκολα τα πράγματα.Μπορεί να σου κάτσει και την ίδια μέρα.Αλλά θέλεις και τύχη για να την γνωρίσεις.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
ποιο θέμα ρε κακομοιρε που δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς; έχεις και άποψη... Ασχολήσου με τα 12χρονα που το 'χεις κι άσε τα ενηλίκων στους ενήλικες.

Σου γαμάνε τη γυναίκα άλλοι ρε μουρόχαυλε, της γλείφεις το μουνί και τρως τα χύσια του άλλου ρεεεε τι να λέμε τώρα που θα σε πάρουμε και στα σοβαρά.. :2funny: :2funny: :vomit:

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους συνομιλητές. Δεν ξέρω τι κάνει ή τι αρέσει στον καθένα αλλά είναι θέμα μεγάλης συζήτησης τι είναι αυτό τώρα να μοιραζόμαστε τις γυναίκες μας με αγνώστους και να μας αρέσει κιόλας. Κάποτε έλεγαν γυναίκα και αυτοκίνητο δεν δανείζεται.
Από την άλλη δεν το κάνει όλος ο κόσμος. Σε κάποιους αρέσει αλλά για ποιον λόγο να έχεις και σταθερό σύντροφο αν δε σε νοιάζει να τον μοιράζεσαι κιόλας. Όλα για τους ανθρώπους είναι. Αρκεί να μην προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους ότι ο δικός μας τρόπος είναι ο πιο σωστός.
Τώρα φίλε stokadura περιγράφεις μια τέλεια ζωή και σε ζηλεύω αλλά και εγώ θα αναρωτηθώ. Εδώ τι κάνεις; Όλα τα έχεις.

Ρε πάτε καλά?? Συγνώμη κιόλας φίλε δε σε ξέρω...του γαμάνε τη γυναίκα εν γνώσει του και εδώ τι ήρθε να πει?? Είναι δυνατόν ποτέ να πάρεις στα σοβαρά κάποιον που ανέχεται να του ακουμπάνε τη γυναίκα?? όπως είπες πιο σταθερό σύντροφο και μαλακίες?? Έχει και παιδιά λέει...βρήκε η άλλη το μαλάκα να τον κάνει ότι θέλει να κάνει και παιδιά και γαμιέται τώρα και αυτή με όποιον θέλει...

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Τυπε τα είπε και παρακάτω.
Πιστέυει οτι οι γυναίκες πρέπει να την πέφτουν... :S :S :S

Ας τους βαζει τοτε τρυκλοποδια μην γραφει τετοια και ψαχνουμε γωνια στο σπιτι να βαρεσουμε το κεφαλι μας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σου γαμάνε τη γυναίκα άλλοι ρε μουρόχαυλε, της γλείφεις το μουνί και τρως τα χύσια του άλλου ρεεεε τι να λέμε τώρα που θα σε πάρουμε και στα σοβαρά.. :2funny: :2funny: :vomit:
Aν θα με πάρει στα σοβαρά κάποιος που δεν ξέρει την τύφλα του, δε με απασχολεί και ιδιαίτερα. Κάτσε διάβασε κάνα δυό ορολογίες να μη γράφεις κουταμάρες και γελοιοποιείσαι. Δε μου γαμάει κανείς τίποτα. Δεν είναι ιδιοκτησία μου η γυναίκα μου. Είναι η σύντροφός μου. Δε μπορεί να είσαι τόσο φελλός. Αφού δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά τι κάθεσαι και γράφεις;  
Επίσης κόψε τα ανήλικα γιατί είναι παράνομο.
Όταν μάθεις τι σημαίνει swinging τα ξαναλέμε.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Aν θα με πάρει στα σοβαρά κάποιος που δεν ξέρει την τύφλα του, δε με απασχολεί και ιδιαίτερα. Κάτσε διάβασε κάνα δυό ορολογίες να μη γράφεις κουταμάρες και γελοιοποιείσαι. Δε μου γαμάει κανείς τίποτα. Δεν είναι ιδιοκτησία μου η γυναίκα μου. Είναι η σύντροφός μου. Δε μπορεί να είσαι τόσο φελλός. Αφού δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά τι κάθεσαι και γράφεις;  
Επίσης κόψε τα ανήλικα γιατί είναι παράνομο.
Όταν μάθεις τι σημαίνει swinging τα ξαναλέμε.

"Swinging, sometimes called wife swapping, husband swapping or partner swapping, is a non-monogamous behavior in which both singles and partners in a committed relationship engage in sexual activities with others as a recreational or social activity.[1] "

Copy/Paste από wiki...Σου γαμάνε τη γυναίκα φίλε τώρα εσύ πες το όπως θες...το "μου" κόψε το καλύτερα γιατί δεν ισχύει, το "μου" το βάζουμε όταν κάτι το έχουμε σε αποκλειστικότητα...ποια διαφορά ρε τρόμπα? Τι διαφορά έχεις από τον κάθε κερατά? Εσύ είσαι χειρότερος κιόλας γιατί στη γαμάνε και με τη συγκατάθεσή σου...δεν αηδιάζεις ρε που την ακουμπάνε άλλοι?

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
"Swinging, sometimes called wife swapping, husband swapping or partner swapping, is a non-monogamous behavior in which both singles and partners in a committed relationship engage in sexual activities with others as a recreational or social activity.[1] "

Copy/Paste από wiki...Σου γαμάνε τη γυναίκα φίλε τώρα εσύ πες το όπως θες...το "μου" κόψε το καλύτερα γιατί δεν ισχύει, το "μου" το βάζουμε όταν κάτι το έχουμε σε αποκλειστικότητα...ποια διαφορά ρε τρόμπα? Τι διαφορά έχεις από τον κάθε κερατά? Εσύ είσαι χειρότερος κιόλας γιατί στη γαμάνε και με τη συγκατάθεσή σου...δεν αηδιάζεις ρε που την ακουμπάνε άλλοι?

Το σου γαμανε την γυναικα ειναι πολυ απολυτο που γραφεις φιλε γιατι και αυτος γαμαει τις γυναικες τον αλλον.
Για να μπεις στο παιχνιδι αυτο δεν περνεις την γυναικα σου πας σε ενα κλαμπ μπενεις μεσα και λες ελατε γαμηστε την και μια χαρα.
Οι ΔΥΟ σύντροφοι ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟΥΝ και ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ  τη συνεύρεση με άλλα πρόσωπα τα οποία μπορεί να είναι είτε αξιολογημένοι με τον ίδιο σκοπό φίλοι είτε παντελώς άγνωστα μέλη ενός swingerclub.
Στο εγραψα με καιφαλαια για να καταλαβεις το τι θελει να πει.
Τωρα το αν σου αρεσει εσενα η εμενα ειναι αλλο θεμα αυτο απλα στα συγκεκριμενα ζευγαρια εχει υπαρξη συζητηση και συμφωνεια και απο τα δυο μεροι.
Και κατι τελευτεο..Στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν υπαρχουν συναισθηματα απλα καθαρα και μονο σαρκικο σεξ.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Μια χαρά την πέφτουν όταν θέλουν κάποιον.Και δεν εννοώ ότι πάνε και του ξεβρακώνονται κατευθείαν,αλλά είναι γελαστές,ομιλητικές και γενικώς δείχνουν με τον τρόπο τους και ΜΟΝΟ σ'αυτόν ότι είναι διαθέσιμες.

Γενικά,όταν η άλλη γουστάρει είναι εύκολα τα πράγματα.Μπορεί να σου κάτσει και την ίδια μέρα.Αλλά θέλεις και τύχη για να την γνωρίσεις.

E εσένα δεν σεν γουστάρουν,τι να κάνουμε.Οπότε ρίξε λίγο τα στάνταρ σου γιατί δεν σε βλέπω καλά.Γιατί αν κρίνω από αυτό που έγραψες για τις γκόμενες στο video μάλλον θέλεις να γαμάς από σταρ ελλάς και πάνω.Όχι ότι ήταν τίποτα μουνάρες αλλά μπάζα δεν τις λες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

"Το εντυπωσιακό είναι ότι, αντίθετα από την κοινή πεποίθηση ότι οι άνδρες ξενοκοιτάνε περισσότερο, οι γυναίκες αναδεικνύονται σε εξίσου «άτακτες». Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το ποσοστό των «μοιχαλίδων», που αγγίζει το 78% (8 στις 10 δηλαδή), έναντι του 84% των ανδρών που απιστεί επίσης…"
Αν ποτε βρεθεί καμία τόσο απελπισμένη που θα δεχθεί να σε παντρευτεί, να είσαι σίγουρος ότι θα είναι μέσα σε αυτό το 78% αργά ή γρήγορα. Πρώτες και καλύτερες στο δείγμα οι νοικοκυρές, αυτές που τις συντηρούν τύποι σαν κι εσένα.
ΠΗΓΗ: ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΌ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ.

Στα υπόλοιπα τώρα. Δεν έχω καμία αποκλειστικότητα σε τίποτα. Δεν την αγόρασα, δεν είναι ιδιοκτησία μου, δεν είναι εμπράγματο δικαίωμα, δεν είναι σπίτι κι αυτοκίνητο. Είναι σύντροφος. Αν αγνοείς τη λέξη άστο καλύτερα. Είμαστε μαζί γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί, όχι γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μας αρέσει ένας τρόπος ζωής και είναι κοινή μας επιλογή. Αν δε μπορεί να το χωνέψει το ανύπαρκτο μυαλό σου δικό σου πρόβλημα.
Swinging σημαίνει μοίρασμα μεταξύ δυο ζευγαριών. Δύο άντρες δύο γυναίκες.
Κερατάς δεν είμαι και δε θα γίνω ποτέ, γιατί δεν έχω καμία ανάγκη να κάνω κάτι κρυφά από τον άνθρωπό μου. Το με ποιό ζευγάρι θα παιξουμε είναι κοινή μας επιλογή όσο κι αν στη θολούρα σου νομίζεις ότι πάμε απλά με όποιον γουστάρει η γυναίκα μου, γιατί ακόμα νομίζεις ότι swinging είναι cuckold. Πρέπει να μας λένε κάτι και οι δύο, σαν ζευγάρι πρωτίστως. Aυτή με τον άντρα του ζευγαριού, εγώ με τη γυναίκα, κάποιες φορές αυτή και με τη γυναίκα σε ένα ωραίο παιχνίδι γυναικών.
Κερατάς θα είσαι εσύ, όταν η νοικοκυρά που θα επιλέξεις θα στα φοράει χωρίς να παίρνεις μυρωδιά και θα μπαίνεις στο bou να παριστάνεις τον καμπόσο, κριτικάροντας τον τρόπο ζωής των άλλων.
Για τους φίλους που ρωτάνε τι κάνουμε εδώ, ίσως δε γνωρίζουν ότι το bou έχει και νήματα για swingers. Λογικό γιατί δεν αρέσουν όλα σε όλους.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
"Το εντυπωσιακό είναι ότι, αντίθετα από την κοινή πεποίθηση ότι οι άνδρες ξενοκοιτάνε περισσότερο, οι γυναίκες αναδεικνύονται σε εξίσου «άτακτες». Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το ποσοστό των «μοιχαλίδων», που αγγίζει το 78% (8 στις 10 δηλαδή), έναντι του 84% των ανδρών που απιστεί επίσης…"
Αν ποτε βρεθεί καμία τόσο απελπισμένη που θα δεχθεί να σε παντρευτεί, να είσαι σίγουρος ότι θα είναι μέσα σε αυτό το 78% αργά ή γρήγορα. Πρώτες και καλύτερες στο δείγμα οι νοικοκυρές, αυτές που τις συντηρούν τύποι σαν κι εσένα.
ΠΗΓΗ: ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΌ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ.

Στα υπόλοιπα τώρα. Δεν έχω καμία αποκλειστικότητα σε τίποτα. Δεν την αγόρασα, δεν είναι ιδιοκτησία μου, δεν είναι εμπράγματο δικαίωμα, δεν είναι σπίτι κι αυτοκίνητο. Είναι σύντροφος. Αν αγνοείς τη λέξη άστο καλύτερα. Είμαστε μαζί γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί, όχι γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μας αρέσει ένας τρόπος ζωής και είναι κοινή μας επιλογή. Αν δε μπορεί να το χωνέψει το ανύπαρκτο μυαλό σου δικό σου πρόβλημα.
Swinging σημαίνει μοίρασμα μεταξύ δυο ζευγαριών. Δύο άντρες δύο γυναίκες.
Κερατάς δεν είμαι και δε θα γίνω ποτέ, γιατί δεν έχω καμία ανάγκη να κάνω κάτι κρυφά από τον άνθρωπό μου. Το με ποιό ζευγάρι θα παιξουμε είναι κοινή μας επιλογή όσο κι αν στη θολούρα σου νομίζεις ότι πάμε απλά με όποιον γουστάρει η γυναίκα μου, γιατί ακόμα νομίζεις ότι swinging είναι cuckold. Πρέπει να μας λένε κάτι και οι δύο, σαν ζευγάρι πρωτίστως. Aυτή με τον άντρα του ζευγαριού, εγώ με τη γυναίκα, κάποιες φορές αυτή και με τη γυναίκα σε ένα ωραίο παιχνίδι γυναικών.
Κερατάς θα είσαι εσύ, όταν η νοικοκυρά που θα επιλέξεις θα στα φοράει χωρίς να παίρνεις μυρωδιά και θα μπαίνεις στο bou να παριστάνεις τον καμπόσο, κριτικάροντας τον τρόπο ζωής των άλλων.
Για τους φίλους που ρωτάνε τι κάνουμε εδώ, ίσως δε γνωρίζουν ότι το bou έχει και νήματα για swingers. Λογικό γιατί δεν αρέσουν όλα σε όλους.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ...Ναι δεν είσαι κερατάς είσαι χειρότερο, η ντροπή του ανδρικού φύλου που ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...τα παιδιά είναι σίγουρα δικά σου??Γιατί για να τα κάνεις πρέπει να έχεις και αρχίδια και αυτά τα έχεις χάσει εδώ και καιρό... :jerking: :jerking:

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ...Ναι δεν είσαι κερατάς είσαι χειρότερο, η ντροπή του ανδρικού φύλου που ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...τα παιδιά είναι σίγουρα δικά σου??Γιατί για να τα κάνεις πρέπει να έχεις και αρχίδια και αυτά τα έχεις χάσει εδώ και καιρό... :jerking: :jerking:
ρε ξεκολλα τυπε....συνελθε.δεν το πιανεις το νοημα.ψιλα γραμματα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τα είπαμε φιλαράκο. Δε θα επανέλθω. Ότι κατάλαβες κατάλαβες. Δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια, δεν έχω και καμία διάθεση να κουράζω τους άλλους. Εσύ κοίτα να κόψεις τα ανήλικα γιατί κινδυνεύεις. Μη φτάσεις να κλαις σαν τον Ροδίτη τον Αλβανό σε κανένα ίδρυμα. Και κράτα το 78% και τις νοικοκυρές. Εικόνες από το μέλλον σου είναι αυτές.

Επισκέπτης
Το πιο βασικό δεν είπες.Γίνε youtuber.
Ισως δεν εγινα αντιληπτος. Το παλικαρι εφαγε χυλοπιτα. Πεφτει και τρομερο βρισιδι στα σχολια. Δεν ξερω ποτε καποιος θα παρει ενα αυτοματο και θα αρχισει να θεριζει στο ονομα του υπερτατου τζεντλεμαν.

Επισκέπτης

Αυτο λεω ρε βλακα! Οτι ακομα και αν κανει οσα τον συμβουλευουν παλι χυλοπιτα θα φαει απ τις ελλεεινιδες.

Επισκέπτης
Σαντμανιδι το είδα εγώ το βίντεο.
1) Όντως ο τύπος είναι μια χαρά
2) Όντως οι τύπησες συμπεριφέρονται σφιχτά.

Πάμε όμως σε αυτά που κάνεις ότι δεν βλέπεις.
1) οι τύπισσες δεν είναι μπάζα.
2) Το να μην μιλάς σε ξένους είναι ένας κανόνας που μαθαίνεις από τότε που είσαι 2 χρονών. Που βλέπεις το περίεργο σε αυτό?
Προφανώς για να μπορέσεις να μιλήσεις σε μια άσχετη χρειάζεται να δημιουργήσεις τις συνθήκες ώστε να συμβεί αβίαστα.
Όσο ειλικρινές και αν είναι, αν πας σε 1.000.000 γυναίκες και πεις:
"Καλησπέρα, σε είδα και μου άρεσες πολύ. Θα ήθελα να σε γνωρίσω και στην συνέχεια, αν ταιριάξουμε, να κάνουμε σχέση."
Θα πάρεις τα παπάρια σου με απόλυτη επιτυχία!
Και τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με γυναίκες ή άντρες.
Κι εσύ αν πας σε ενα μέρος που έχει 20 ανθρώπους και οι 19 σου είναι άγνωστοι και έχεις 1 γνωστό, με τον γνωστό σου θα κάτσεις ή θα μιλήσεις.
Είναι γιατί σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα/πιο οικία όπως πρέπει να κάνεις κι εσύ να νιώσει μια αγνωστη γκόμενα πριν σου μιλήσει!

Γιαυτό και μέσω κύκλου γαμεί κάποιος πιο έυκολα, οπως μας τα έχεις πρίξει τόσο καιρό.
Γιατί η γκόμενα νιώθει πιο άνετα στο να σου μιλήσει ή το να πάιξει μαζί σου.
Δεν ανακάλυψες τον τροχό.
Σοβαρολογεις; Υπαρχει κανονας που λεει οτι ενηλικες γυναικες δεν πρεπει να μιλανε με αντρες εξω απο κλαμπ; Μονο στο πιρφορισταν ισχυουν αυτα.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Αυτο λεω ρε βλακα! Οτι ακομα και αν κανει οσα τον συμβουλευουν παλι χυλοπιτα θα φαει απ τις ελλεεινιδες.
Ρε κοιμισα, Πετρο Βαν Πουτσεν, Νορντεν η οπως σε λενε τελοσπαντων , ξυπνα και συνελθε λιγο ..... και καταλαβε οτι και γω συμφωνω μαζι σου για τον ψωνισμο των ελλεινηδων , οποτε και συμφωνω και με την επιλογη σου να ποσταρεις αυτο το βιντεο για να το αναδειξεις σαν ζητημα .... το προβλημα ειναι αρκετοι απο τα υπολοιπα υπερφιαλα καθυστερια, ταχα γαμιαδες των πεντε θαλασσων και πεντε ηπειρων με τρομερη αυτοπεποιθηση που τσακιζει κοκκαλα και οτι και καλα γαμανε και δερνουνε εξω ενω οι πουτανες(αρα και ο λογος που γραφουν εδω μεσα) για αυτους ειναι απλα ενα κερασι στην τουρτα της πολυποικιλης εερωτικης ζωης τους..... παρολαυτα πεφτουν με τα μουτρα να φανε συνεχως τον Σαντ μανακο ...και 'ετσι εισαι κακομοιρη' κτλ κτλ ( μην τα λεω συνεχως, τα ξερετε ολοι σας )....σιγουρα ειναι αξιος κιρτικης και εχουν δικιο και ολοι αυτοι σε καποια θεματα που τον κραζουν ...αλλα λιγο ελεος ρε guys....φτανει δηλαδη .... εξαλλου το 70 με 75 στα 100 απο οσο λεει οσο μη αυτοπεποιθησιακα και αντρικο κυνηγετικα και να μην ειναι, ακουγονται και ανταποκρινονται στην αληθεια ..... δυστυχως ....οσο και ναποναει καποιους.....ΞΥΠΝΑΤΕ λιγο καποιοι και ειστε και μεγαλοι ανθρωποι ..... δεν ειναι παντα μιζερια οταν αναπαριστας την αληθεια σχεδον οπως εχει ... απλα ο τυπας πρεπει να προχωρησει ΟΝΤΩΣ , οπως πολυ σωστα του λενε και πολλοι σωφρονες τυποι εδω μεσα, σε ξεκαθαρες προσωπικες αυτοβελτιωσεις και οχι μονο παραδοζες και αναπαραστασεις των τραγικων συμβαντων που μας εχουν κατακλυσει λογω ελλεεινιδιασης.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom