Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
διοτι η 20ρα ζυγιζει 20 κιλα παραπανω και δεν δινει κωλο

Ε καλά άμα είναι έτσι πάω πάσο  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και εγώ εννοούσα για πιο μόνιμα...τώρα για κάτι πρόχειρο η μέχρι ένα 6μηνο ναι μαζί σας και εγώ όποια γαμιέται καλύτερα..όσο για τα κιλά αυτό παίζει πάντα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μεγαλε ξενογαμανε γιατι βαρεθηκανε το ιδιο πιατο επι ποσα χρονια.
Καλα σου λενε και τα υπολοιπα μελοι. Βγες εξω και θα δεις οτι υπαρχουν πιατα για ολα τα γουστα αρκει να ξερεις και εσυ το που παιζεις.

Το ότι βαρέθηκες μια κατάσταση,δε σημαίνει ότι μπορείς να την αλλάξεις κι εύκολα.Και ο άλλος μπορεί να έχει βαρεθεί την δουλειά του,αλλά εαν δεν τον ζητάνε πουθενά αλλού,εκεί θα μείνει.

Οι παντρεμένοι παίζουν εύκολα γιατί τους κάθονται και πιο εύκολα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Ρε φίλε το είδες το βίντεο πιο πάνω;Δηλαδή ο τύπος σαν εμφάνιση τους πέφτει λίγος;Σε δυο μπάζα πήγε να μιλήσει και κοίτα τί συμπεριφορά εισπράττει.Να πεις ότι πήγε σε δυο μουνάρες κι έφαγε πόρτα,το καταλαβαίνω.Αλλά σε τέτοιες ρε φίλε;

Σαντμανιδι το είδα εγώ το βίντεο.
1) Όντως ο τύπος είναι μια χαρά
2) Όντως οι τύπησες συμπεριφέρονται σφιχτά.

Πάμε όμως σε αυτά που κάνεις ότι δεν βλέπεις.
1) οι τύπισσες δεν είναι μπάζα.
2) Το να μην μιλάς σε ξένους είναι ένας κανόνας που μαθαίνεις από τότε που είσαι 2 χρονών. Που βλέπεις το περίεργο σε αυτό?
Προφανώς για να μπορέσεις να μιλήσεις σε μια άσχετη χρειάζεται να δημιουργήσεις τις συνθήκες ώστε να συμβεί αβίαστα.
Όσο ειλικρινές και αν είναι, αν πας σε 1.000.000 γυναίκες και πεις:
"Καλησπέρα, σε είδα και μου άρεσες πολύ. Θα ήθελα να σε γνωρίσω και στην συνέχεια, αν ταιριάξουμε, να κάνουμε σχέση."
Θα πάρεις τα παπάρια σου με απόλυτη επιτυχία!
Και τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με γυναίκες ή άντρες.
Κι εσύ αν πας σε ενα μέρος που έχει 20 ανθρώπους και οι 19 σου είναι άγνωστοι και έχεις 1 γνωστό, με τον γνωστό σου θα κάτσεις ή θα μιλήσεις.
Είναι γιατί σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα/πιο οικία όπως πρέπει να κάνεις κι εσύ να νιώσει μια αγνωστη γκόμενα πριν σου μιλήσει!

Γιαυτό και μέσω κύκλου γαμεί κάποιος πιο έυκολα, οπως μας τα έχεις πρίξει τόσο καιρό.
Γιατί η γκόμενα νιώθει πιο άνετα στο να σου μιλήσει ή το να πάιξει μαζί σου.
Δεν ανακάλυψες τον τροχό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Σαντμανιδι το είδα εγώ το βίντεο.
1) Όντως ο τύπος είναι μια χαρά
2) Όντως οι τύπησες συμπεριφέρονται σφιχτά.

Πάμε όμως σε αυτά που κάνεις ότι δεν βλέπεις.
2) Το να μην μιλάς σε ξένους είναι ένας κανόνας που μαθαίνεις από τότε που είσαι 2 χρονών. Που βλέπεις το περίεργο σε αυτό?
Προφανώς για να μπορέσεις να μιλήσεις σε μια άσχετη χρειάζεται να δημιουργήσεις τις συνθήκες ώστε να συμβεί αβίαστα.
Όσο ειλικρινές και αν είναι, αν πας σε 1.000.000 γυναίκες και πεις:
"Καλησπέρα, σε είδα και μου άρεσες πολύ. Θα ήθελα να σε γνωρίσω και στην συνέχεια, αν ταιριάξουμε, να κάνουμε σχέση."
Θα πάρεις τα παπάρια σου με απόλυτη επιτυχία!
Και τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με γυναίκες ή άντρες.
Κι εσύ αν πας σε ενα μέρος που έχει 20 ανθρώπους και οι 19 σου είναι άγνωστοι και έχεις 1 γνωστό, με τον γνωστό σου θα κάτσεις ή θα μιλήσεις.
Είναι γιατί σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα/πιο οικία όπως πρέπει να κάνεις κι εσύ να νιώσει μια αγνωστη γκόμενα πριν σου μιλήσει!

Γιαυτό και μέσω κύκλου γαμεί κάποιος πιο έυκολα, οπως μας τα έχεις πρίξει τόσο καιρό.
Γιατί η γκόμενα νιώθει πιο άνετα στο να σου μιλήσει ή το να πάιξει μαζί σου.
Δεν ανακάλυψες τον τροχό.

Ελα μωρέ κι εσύ,δεν έχεις καταλάβει ότι Sad Man και Emperor13 είναι κουασιμόδοι και δεν βρίσκουν καμία?Και για αυτό λένε μπούρδες?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

1)Καλά,για σένα μπορεί να είναι και μοντέλα.Για μένα,έναν εμφανίσιμο τέτοιες έπρεπε να του την πέφτουν,όχι να την πέφτει αυτός και να τον φτύνουν κιόλας.Στο εξωτερικό μόνο πάκηδες και κινέζοι ασχολούνται μ'αυτές.Αλλά στο πιρφοριστάν έχει άλλους κανόνες δυστυχώς.

2)Αν όμως ο ξένος είναι σε κανα youtube ή οδηγάει κανα κάμπριο,τότε του μιλάμε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
1)Καλά,για σένα μπορεί να είναι και μοντέλα.Για μένα,έναν εμφανίσιμο τέτοιες έπρεπε να του την πέφτουν,όχι να την πέφτει αυτός και να τον φτύνουν κιόλας.Στο εξωτερικό μόνο πάκηδες και κινέζοι ασχολούνται μ'αυτές.Αλλά στο πιρφοριστάν έχει άλλους κανόνες δυστυχώς.

Αφού δεν κάνεις τίποτα για την εξωτερική σου εικόνα και για την προσωπικότητα σου,πως περιμένεις να σε κοιτάξει κάποια?
Αν κλαίγεσαι όλη την ώρα,τίποτα δεν καταφέρνεις.

Σου είπα σαν ποιόν κάνεις,αλλά ας μην γίνομαι κουραστικός.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αφού δεν κάνεις τίποτα για την εξωτερική σου εικόνα και για την προσωπικότητα σου,πως περιμένεις να σε κοιτάξει κάποια?

Ποια εικόνα και προσωπικότητα;Οι άλλες με το που τις είπε ο τύπος για youtube αρχίσαν να του μιλάνε.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
o δυτικος ανδρας ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τους εβραιους στην ναζιστικη γερμανια σημερα

κατεξοχην στην μπανανια

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
o δυτικος ανδρας ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τους εβραιους στην ναζιστικη γερμανια σημερα

κατεξοχην στην μπανανια

Eσύ κάνεις τιποτα για να φτιάξεις σωμα,εμφάνιση,μυαλό,αυτοπεποίθηση κλπ?

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216

οπά ρε μεγάλε σαντμαν. Μήπως θές να σου έχει και κανα παστίτσιο έτοιμο πρίν σε παρακαλέσει για να την γαμήσεις?

Οσο για τον "ξένο" youtuber, είναι αυτό που σου εξηγώ παραπάνω. Ο youtuber εχει μπει στα σπίτι μας μέσω του ιντερνετ. Αρα δεν τον νιώθει και τόσο ξένος όσο νομίζεις. Εχει σπάσει πλέον ο πάγος του ξένου και νιώθει οτι μιλάει με κάποιον γνωστό της.
Απλή ψυχολογία. Δεν χρειάζεται να σαι επιστήμονας για να το καταλάβεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οσο για τον "ξένο" youtuber, είναι αυτό που σου εξηγώ παραπάνω. Ο youtuber εχει μπει στα σπίτι μας μέσω του ιντερνετ. Αρα δεν τον νιώθει και τόσο ξένος όσο νομίζεις. Εχει σπάσει πλέον ο πάγος του ξένου και νιώθει οτι μιλάει με κάποιον γνωστό της.
Απλή ψυχολογία. Δεν χρειάζεται να σαι επιστήμονας για να το καταλάβεις.

Απλή μαλακία θα έλεγα εγώ.Των ελλεηνίδων.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν έχεις και άδικο σε μερικά που λες και δε ξέρω για φίλους, γνωστούς, συγγενείς σου τι παίζει εννοείται ότι και οι άντρες ξενογαμάνε...τωρα για γυναίκες άμα δε τις πλησιάζει κανείς ούτε τα ρεμάλια τότε κάτι δε πάει καλά μαζί τους ίσως δεν έχουν αυτές να προσφέρουν κάτι εκτός από ένα μεταχειρισμένο μουνί οπότε λογικό κάποιος να μη μπαίνει στο κόπο να ασχοληθεί μαζί της...τώρα για να κάνεις σπίτι θέλει άλλα...να μαγειρεύει ξέρει? τα παιδιά τι θα τρώνε όλο απ έξω? εγώ βγάζω αρκετά για να κρατήσω σπίτι από μόνος μου οπότε η γυναίκα θα πρέπει να ασχοληθεί με τα παιδιά, τώρα για σένα και για άλλους δε ξέρω...

Και ποιος σου είπε ότι δε βρίσκουμε? εγώ προσωπικά είμαι 26 είμαι γυμνασμένος , ούτε καράφλα έχω ούτε κοιλιά, έχω κάποια χρήματα και βγάζω και άλλα...το ότι έχουμε σιχαθεί κάποιες Ελλεεινίδες δε σημαίνει πως δε βρίσκουμε γυναίκες βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...βέβαια, εγώ μιλάω για μένα δε ξέρω για άλλους...

Τα κοιτάμε και τα δικά μας χάλια μη φοβάσαι...κανείς δεν είναι τέλειος..αλλά αφού και οι γυναικες κοιτάνε τη πάρτη τους και εμείς τη δικιά μας θα κοιτάξουμε...αν η άλλη με παρατήσει για κάποιον με περισσότερα λεφτά όλα μια χαρά αλλά άμα τη παρατήσω εγώ για κάποια 10 χρόνια μικρότερη είμαι ρεμάλι και μαλάκας....

Τα έχω γράψει και αλλού σε όποιον αρέσουν τα μεταχειρισμένα που το παίζουν και κάποιες να τα κρατήσει κιόλας ας κάνει ο καθένας ότι θέλει...αλλά δε καταλαβαίνω γιατί να κρατήσεις μια 30άρα αν μπορείς να έχεις μια 20άρα, με μοναδικη εξαίρεση το να έχετε σχεση χρόνια και να την έχεις δικιά σου από μικρή..
Να σου πω για μένα λοιπόν. Eγώ μπορώ να συντηρήσω άνετα ένα σπίτι. Τι σημαίνει αυτό; Η γυναίκα μου επίσης μπορεί να συντηρήσει άνετα παραπάνω από ένα σπίτια. Ούτε πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα κλειστεί στο σπίτι να παριστάνει τη νοικοκυρούλα. Τα παιδιά μας είναι εξαιρετικά μεγαλωμένα, το τραπέζι στο σπίτι είναι πάντα στρωμένο με μαγειρεμένο φαγητό, το σπίτι μας είναι πάντα άψογο. Είναι όμως επιλογή μας να έχει ο καθένας την αυτονομία του και την καριέρα του και βοηθάμε όλοι στις δουλειές του σπιτιού. Δε με ενοχλεί καθόλου να πλύνω πιάτα και να μαγειρέψω αν είναι να πάει μια ώρα στο γυμναστήριο πχ. Προσέχει τον εαυτό της, είναι μια όμορφη γυναίκα, που δεν αφήνεται να παρακμάσει, φινετσάτη, με αισθητική και άποψη, τη φλερτάρουν ανοικτά και αυτό φυσικά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση την οποία μου επιστρέφει στη ζωή και στο κρεβάτι μας. Θα το κάνουμε και 4 και 5 φορές τη βδομάδα και όχι απλό διεκπεραιωτικό σεξ. Κι όταν θέλουμε να κάνουμε το κάτι διαφορετικό πάμε και σε ένα swingers club και γεμίζουμε μπαταρίες. Είναι δεδομένο ότι κι εγώ θα προσέξω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι σε μόνιμη βάση χρόνια ατελείωτα βεβαια, τώρα γιατί απλά μου αρέσει, κάποτε αγωνιστικά και φροντίζω να της προσφέρω όσα θέλω να μου προσφέρει κι εκείνη. Την προσέχω με λίγα λόγια γιατί είναι η σύντροφός μου και όχι η ιδιοκτησία μου ή η δούλα μου. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί αλλά ούτε η σπίθα έσβησε ούτε το πάθος. Και αγάπη τρελή κι από τους δυό μας. Αλλά δουλεύουμε κι οι δυό τη σχέση μας.
Εγώ δεν ξέρω αν βρίσκετε ή όχι κοπέλες και δε βγάζω κανένα συμπέρασμα έστω και βιαστικό. Σχόλια διαβάζω που όλες σας μυρίζουν κι όλες σας ξινίζουν. Ακόμα και στο βίντεο βλέπω δυο νορμάλ κοπελίτσες που αντιδρούν ευγενικά και με χαμόγελο στο πέσιμο από έναν άγνωστο. Εκτός αν είναι υποχρεωμένες να λένε ναι σε όποιον τους την πέσει.
Διαβάζω για μεταχειρισμένα. Ο δικός μας πούτσος είναι του κουτιού ας πούμε ενω το μουνί τους όχι. Με αυτή τη λογική τι σχέση να κάνεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom